Efter en veckas ledighet så är jag tillbaka i Mora igen och ikväll blir det jobb.

Eftersom jag var ledig en vecka så passade jag på att åka hem till Nås för att hälsa på familjen och passade även på att hitta på nåt skoj med min älskade syster när vi båda var lediga samma helg så det blev en kryssning med henne och Sofia :)
Det var skönt att komma hem till Nås och kryssningen vi bokade en dag innan vi skulle åka va ju så sjukt kul, underbara människor, dans och fest, kan ju inte bli bättre.. "De vet du" spelade också, alla va helt galna. Jag hoppas på en till kryssning snart igen :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag var full, hade jätte kul för en gångs skull och träffade nya människor i fredags istället för att sitta hemma själv och vara ledsen. Eftersom jag va full, hade kul och inte tänkte så gjorde jag ett misstag. Jag kan inte få det ogjort, jag var ärlig och berättade vad som hade hänt och har sagt förlåt flera gånger, kan inte göra nåt mer. Jag förstår att ni är besvikna men blir så ledsen över att ni ändrar uppfattning om mig för ett enda misstag jag gjort.. Jag tycker om er så mycket! FÖRLÅT!

Jag är en väldigt ärlig och omtänksam person, säger alltid vad jag tycker och tänker om saker och ting. Jag kan inte sitta och hålla inne med mina funderingar och om det är något jag mår dåligt över eller saker som jag gjort, jag vill prata om saker när det är något fel.  Jag vill inte skada eller göra någon illa på något sätt alls. Jag är bara inte sån som människa och kommer aldrig att bli heller. Men alla gör misstag i sina liv, det är inte bara jag!Likes

Comments

Det är kallt och mörkt ute. Men hösten är fin, dagar när det är strålande solsken och lite kyla, då är det riktigt härligt med höst.


Idag kände jag inte alls för att gå upp ur sängen faktiskt. Riktigt kallt i lägenheten, huvudvärk och lite yr.
Men tog mig upp till slut och hoppade in i duschen.
Har inte gjort så mycket idag. Träffat världens bästa Tess, och hon var snäll och hjälpte mig att ta ner utemöblerna och grillen i källaren, varit på lasarettet, aktiverat mitt nya bankomatkort och pratat i telefon. Och resten av kvällen blir lugn, film eller nåt förmodligen. I morgon blir det jobb igen efter 3 dagars ledighet, skönt!


I know I'm not perfect but all this crap, am I worth it?


Likes

Comments

Varför behandlar du mig som om jag aldrig varit en del av ditt liv? Vad har jag gjort? Varför hatar du mig så mycket efter alla år? Det gör så fruktansvärt ont.

Jag kan inte äta och p.g.a att jag inte kan äta så blir jag yr och känns som jag ska svimma!
Jag orkar inte med mig själv och mitt så kallade liv. Spelar ingen roll vad jag gör, blir ändå bara fel allting:(

Kan inte låta bli att kolla på alla dessa bilder, kan inte låta bli att tänka på alla minnen vi har tillsammans. Kan bara inte förstå vad som hände mellan oss? Det kändes så sjukt bra!

Jävla tankar försvinn ur mitt huvud, I'm going crazy!

Likes

Comments

Jag har blivit så sårad i mitt tidigare förhållanden av otrohet och haft svårt att släppa in någon ny i mitt liv.
Under alla år som singel så tänkte jag mycket på "Kommer jag någonsin att bli lycklig och träffa någon som jag verkligen kan lita på och vill dela mitt liv med?" det var liksom en fråga som ofta dök upp i tankarna.
2010 träffade jag en kille, Jonatan. En underbar, omtänksam och genom snäll människa. Var väldigt rädd för att gå in i ett förhållande dock, men jag fick känslor för honom som blev riktigt starka. Vi blev tillsammans men jag hade fortfarande svårt att lita på honom p.g.a mitt ex. Alla dessa tankar som snurrade. Det var riktigt jobbigt, denna jävla svartsjuka som fanns där hela tiden. Det blev bättre med åren men den där tanken  "tänk om.. ?" fanns där hela tiden.. Jag berättade allt för honom för att han skulle förstå varför jag var som jag var och han förstod inte hur man kunde göra så mot någon och att han själv aldrig skulle kunna vara otrogen eller behandla någon så illa. Efter att vi varit tillsammans och bott ihop i 2år så förlovade vi oss, jag kände verkligen att han var den jag ville tillbringa resten av mitt liv med, köpa hus, skaffa barn och allt det liksom.
I april 2014 så höll det på att ta slut, vi hade bråkat en del och om massa småsaker och inte kunnat göra så mycket tillsammans eftersom jag hade varit arbetslös en längre tid och inte hade så mycket pengar att röra mig med. Men vi ville ge det ett försök och se hur det kändes efter sommaren, att verkligen försöka hitta på mer saker (Hade fått mer ordning på min ekonomi) och sluta med dessa onödiga bråk om småsaker. Det kändes så bra efter att vi pratat ut om allt. Vi bokade en resa till Kreta bara sådär i början av juni och det var en underbar resa och även våran första utomlandsresa överhuvudtaget i våra liv. Gjorde även mycket tillsammans efter den resan och bråkade inte alls, det kändes så bra. Han sa själv att han tyckte att det gick åt rätt håll och kändes bra flera gånger till mig.
Sista juli, en torsdag för att vara exakt så skjutsade han mig till jobbet som vanligt och gav mig en puss, som om ingenting. Efter att jag slutat den kvällen så gick jag till hans jobb för att ta sällskap med honom hem. När vi kom hem så var det något som inte stämde, han såg så nere ut på något vis, jag frågade honom vad det var för fel. Han sa att det inte var något först men jag såg att det var nåt så fortsatte fråga honom och till slut så frågade jag om han ville göra slut och då sa han jag vet inte, eller ja det vill jag.. Jag blev så tom inombords och helt chockad eftersom han bara för någon vecka innan detta sa att han "tycker om mig, det går åt rätt håll och känns bra." Jag  frågade honom om han träffat någon annan och han sa nej. Försökte allt för att få det att funka igen men han ville inte.. Hade i mina tankar att han träffat någon ny hela tiden och frågade honom flera gånger men han sa nej. Efter lite mer än en vecka så kommer sanningen fram, han hade träffat en ny, det var därför han gjorde slut, han berättade om mer saker han ljugit om också. Kände den där klumpen i magen och visste inte vart jag skulle ta vägen, var så ledsen, besviken och arg på honom. Vart tog Jonatan vägen, han som inte skulle kunna göra någon så illa, den ärliga, omtänksamma killen liksom. Jag var så tom! 

Nu sitter jag här, det är 1månad och snart 3veckor sedan han gjorde slut och jag bor i lägenheten vi hade tillsammans och letar nytt eftersom det är hans medan han själv bor hos hans bror ibland och hos den nya som han träffat..
Jag själv känner inte igen honom längre, han är som en helt annan person. Vilket gör mig så fruktansvärt ledsen.
Behandlar en illa, säger saker och gör något helt annat, ljuger och sen säger att han bryr sig om mig, inte vill att något ont ska hända mig men ändå gör han en ledsen när han vet att jag fortfarande älskar honom. Det enda jag begärt är att han ska vara ärlig mot mig, men han klarar inte ens det liksom. Efter alla dessa år så är jag inte värd sanningar utan bara lögner. Har bara den där tanken som snurrar runt i huvudet nu "vad har han mer ljugit om under dessa år vi var tillsammans?"..

Jag kommer nog aldrig kunna släppa in någon i mitt liv igen, svek efter svek. Orkar inte med detta en gång till!!
När man verkligen hittat någon man älskar, vill dela sitt liv med, bilda familj osv. Så händer detta.
Kom inte ihåg när jag kände mig så jävla värdelös och ledsen senast. Iallafall inte så här ledsen som jag är nu, och så värdelös som jag känner mig som människa!!

Känner också att det är så fel att han ens kan gå vidare så fort med en annan, gör slut med mig sen direkt in i nästa förhållande. Det är som om jag aldrig varit en del av hans liv, som att jag är som bortblåst. Klart jag förstår att han vill gå vidare och inte vara singel hela livet men att det kunde gå så fort liksom, förstår inte det. Vi var ändå tillsammans i 4år och förlovade i 2..


Fick lov att skriva av mig lite kände jag. Det var skönt!
Så skönt att skriva av sig när man är ledsen. Sen är jag väl ingen bra skrivare direkt men det skiter jag i, faktiskt..

//Micaela

Likes

Comments