Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan som jag sist la in ett inlägg på bloggen. Mitt senaste inlägg var när jag berättade för er att jag skulle operera mig den 21 Mars. Det har blivit ändrade planer och ja har fått en ny operations tid, min nya operations tid är den 16 Maj. Varför jag inte har bloggat är för att jag verkligen inte har haft tid. Jag älskar verkligen att blogga så jag förstår inte varför jag ens slutade.

Idag är jag i alla fall jätte taggad för att imorgon drar jag till Rom, det ska bli jätte skönt och roligt då jag aldrig har vart i Italien förut.

Likes

Comments

Som många av er inte vet är att jag har och lider av något som heter Hallux Valgus. Hallux Valgus är ett fotproblem där stortån böjer sig ut från kroppen och in mot övriga tår. Det vanliga besvären med Hallux Valgus är just smärtan. Jag till exempel kan inte ha skor på mig hela tiden i flera timmar utan att få så ont att jag måste ta av mig mina skor, det gör fruktansvärt ont och det är väldigt störande, för att jag kan inte ha för trånga skor då smärtan påverkas ännu mer.

Jag hade idag en tid hos Haninges närsjukhus där vi skulle få prata med en doktor angående operation. Det ända sättet att få bort Hallux Valgus är nämligen genom operation. Jag har länge velat opererat mig och jag har länge vart beredd på att jag någon dag kommer att få göra det. Så idag bestämde doktorn att jag inom 2 månader äntligen kommer att få opereras.

Operationen är väldigt enkel och vanlig. Men för mig som aldrig någonsin har opererat mig eller något, så känns det ändå lite läskigt. Under operationen kommer jag inte bli sövd utan jag kommer att få vara vaken, det ända som jag kommer att få är bedövning och lugnande. Jag vet inte riktigt hur operationen kommer att ske men jag antar att dem på något sett kommer att snitta upp min fot och sedan såga bort denna Hallux Valgus knölen och kanske också en bit av skelettet eftersom att min stortå är sne, jämför med andra "normala" fötter.

Efter operationen så kommer jag förmodligen få åka hem bara några timmar senare, och sedan kommer jag få vara sjukskriven från skolan i några dagar eller max 1 vecka. Jag kommer att få hoppa runt på kryckor vilket känns som en ganska jobbig sak, men måste man så måste man. Det jag har läst är att jag behöver bara använda kryckor i cirka 2 veckor.

Likes

Comments

Min favorit serie är just nu Empire, verkligen älskar denna serie! Rekommenderar den till alla som gillar bland annat musik, kriminalitet och drama. Empire är en serie med mycket energi och det händer alltid något nytt och spännande. Så om ni har brist på bra serier så börja kolla på Empire, den finns att kolla på bland annat Dreamfilm.

Likes

Comments

Godmorgon alla! Idag har jag sovmorgon till 10.40, jätte skönt. Just nu sitter jag och äter frukost och kollar lite på teve, snart ska jag börja fixa mig lite och sen drar jag mig mot skolan.

Likes

Comments

Efter skolan idag så mötte jag upp mamma på hennes jobb och sedan åkte vi till Haninge Centrum. Där hittade jag en skinnjacka och en kavaj/kimono som jag verkligen ville köpa men jag måste verkligen spara lite pengar, så jag tänker att jag ska köpa dem lite senare.
Just nu så är jag ute hos mormor och mamma, vi har ätit middag och ätit glass och nu sitter vi och tittar på Farmen. Idag har min dag vart hur bra som helst, tack vare vädret. Livet är verkligen bra just nu.

Likes

Comments

Hej och godmorgon alla! Nu sitter jag i skolan och idag blir det en hyfsat sen dag.. Jag slutar egentligen klockan 14.20 men jag måste stanna på stödtid så jag kommer sluta typ vid 15.30. Även fast jag slutar sent så känns det som att det kommer bli en bra dag idag, solen skiner och det ska bli uppåt 11 grader varmt. Äntligen är sommaren påväg. Jag håller mina tummar nu på att vädret fortsätter såhär i 2 månader framåt.

Likes

Comments

​Godmorgon alla fina! Just nu sitter jag i skolan och har snart lunch. Idag började jag tidigt och slutar sent, Tisdagar är nämligen min senaste dag. Jag har sett fram emot den här dagen eftersom att det är derby ikväll. Jag och Ismail ska gå på matchen tillsammans, det ska bli kul då vi aldrig har gått tillsammans på någon match tidigare. 

Likes

Comments

Följ teambeige på Instagram för att få mer inspiration av bara nude färger.

Likes

Comments

Hej alla! Dagens planer hittills är att jag nu är påväg att träffa Ismail. Vi ska antingen åka in till stan eller bara vara ute i solen. Kvällens planer är antingen att jag är med Ismail eller så ska jag åka ut till mormor och mamma och träffa min lilla kusin. Ser så mycket fram emot det!

Likes

Comments