Header
View tracker

Mitt Liv

Hej!


Nu har anmälan för sommar simskolan öppnat, vi kommer hålla till fyra veckor på Eriksdalsbadet och en vecka på Kampementsbadet. 

Schemat för dessa veckor kommer se ut som så:

Vecka 24 på Eriksdalsbadet
Måndag - Fredag 
Simlärare: Micaela och Vinicius
Baddaren 08.00-08.40
Sköldpaddan 08.40-9.20
Pingvinen 17.00-17.40
Sköldpaddan 17.40-18.20

Vecka 29 På Kampementsbadet
Måndag - Fredag
Simlärare: Micaela och Sara
Baddaren 08.00-08.40
Sköldpaddan 08.40-09.20
Pingvinen 09.20-10.00

Vecka 31 på Eriksdalsbadet
Måndag - Fredag
Simlärare: Micaela och Paola
Pingvinen 08.00-08.40
Sköldpaddan 08.40-09.20
Baddaren 09.20-10.00
Baddaren 10.00-10.40

Vecka 32 på Eriksdalsbadet
Måndag - Fredag
Simlärare: Micaela och Lotta
Baddaren 08.00-08.40
Pingvinen 08.40-09.20
Sköldpaddan 09.20-10.00
Baddaren 10.00-10.40

Vecka 33 På Eriksdalsbadet
Måndag-Fredag
Simlärare: Micaela och Lotta
Baddaren 17.00-17.40
Sköldpaddan 17.50-18.30
Sköldpaddan 18.40-19.20

För att anmäla och kolla nivåerna klicka på länken nedanför:
http://www.polisensimning.se/start/?ID=141823

Man får 20% rabatt vid bokning av mer än en kurs. Så passa på att anmäla er och berätta för vänner, så ses vi i sommar.


Passa på och sprid informationen vidare! Det bär nämligen livsviktigt att barn lär sig simma!!!!!​


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Mitt Liv

Hej och Hallå :)
Halva veckan snart avklarad, tycker veckorna rusar fram just nu. Var inne på min andra vägning igår men mer info om det kommer senare eller rättare sagt på fredag lägger jag in det.

Är på väg in till Kronobergsbadet för lite simfritids tillsammans med Filippa. Har för mig att det är denna klassens sista lektion men måste dubbel kolla detta ordentligt. Efter jobbet ska jag iväg till kyrkan innan jag får åka hem och sova. Måste passa på att soffa inatt för imorgon kväll ska jag följa med min kusin på studentskiva. Så det blir en sen natt och nästa vecka ska jag på två.

På fredag ska jag också till lätt akuten för att kolla min västra vrist som gör sjukt ont och är svullen. Igår gjorde det fruktansvärt ont att det svartnade för ögonen. Måste få bort smärtan så jag kan börja promenera som vanligt igen.

aja hörs senare!

Likes

Comments

View tracker

Mitt Liv

God Morgon!

Då var en ny vecka här med nya utmaningar. Sitter just nu på bussen på väg till jobbet samtidigt som jag lyssnar på "Hinsehäxan" på ljudbok.

Idag blir det en lång dag då jag efter jobbet ska på styrelse möte för klubben ikväll. Jag hoppas att det går relativt snabbt så jag kommer hem i någorlunda god tid. Men det återstår att se. Först så ska jag dock jobba till 15 med skolsim, ska bli kul att säga till barnen att de får ett extra tillfälle. För förra veckan fick vi ställa in pga ventilationen så det är väl inte mer än rättvist. Grupperna på eftermiddagen ska få två gånger extra då vi ställt in en eftermiddag tidigare också. Så 4veckor kvar för förmiddagen och 5 veckor för eftermiddagen.

Nej nu ska jag snart kliva av bussen! Ha en bra dag alla underbara läsare.

Likes

Comments

Mitt Liv, Sport

Igår kväll var jag och pappa iväg på boxning igen, det är tack vare min fantastiska idol Mikaela Laurén som jag har fastnat för detta. Ni som inte har koll på boxning så kan jag säga såhär, Mikaela är en gammal simmare som jag gillade mycket när hon höll på med det. Efter en tid i skymundan pga olika saker som skedde i hennes liv så dök hon först upp som amatör boxare och har nu blivit professionell boxare med VM bälten.

Första galan jag var på var Mikaelas egna Fighting Spirit på Göta Källare för några år sedan och efter det är jag fast. Vet inte vad som gör att jag gillar denna sport så mycket men spänningen som finns när man sitter och tittar är helt fantastisk. Efter det har de blivit några galor här och där.

Det var åtta svenska fighters som fightades

Angelique Hernandez som precis har börjat sin boxningskarriär, jag såg hennes första match som hon gick i Rocklunda, Västerås. Den vann hon men matchen igår mot Karina Kopinska blev tyvärr förlust för hennes del.

Daniel Hartvig gjorde sin åttonde match i karriären igår och han mötte en tuff jävel vid namn Nikoloz Gvajava. Ett väldigt svullet ansikte hade han iallafall efter matchen. I denna match blev det ovavgjort.

Patricia Berghult en sådan jävla cool brud!!! Har även sett hennes första två matcher i proffskarriären och hon kommer inte bli nån att leka med. Hon har en sådan glöd när hon ställer sig ringen med bara en sak i tanken att krossa motståndaren. Vilket hon även gjorde igår, hennes motståndare Katarina Vistica fick känna sig överlägset besegrad.

Oscar Ahlin, Sveriges egna Golden boy åkte tyvärr på en förlust i gårdagens match men som tur är så kommer nya fighter och nästa gång tar han motståndaren. Segrarens namn var Patrick Mendy.

Klara Svensson, hon kallar sig själv för "the swedish princess" men jag själv blir bara äcklad över att se henne. Varför tycker jag då så illa om henne, det ska jag tala om. Första matchen jag såg henne på gick på tv:n, hon åkte på så mycket stryk men i en av rond pauserna pratar hennes tränare med henne och då boxar hon till honom. Jag gillar inte stilen, tycker hon är bitchig men kan hålla med om att hon är en bra boxare. Jag hade hoppats på att hon skulle åka på däng då hon verkar tro att hon är något och är avundsjuk på att Mikaela kommer undan med så mycket. Personligen tror jag det är för att Mikaela gillar man, hon är jord nära och försöker inte vara perfekt utan sig själv. Medans Klara är den mest tillgjorda och äckligaste människa jag någonsin sett. Ingen förebild alls. Hon vann emot Lucia Morelli.

Otto Walin gjorde en knock-out i tredje ronden på sin motståndare Irineu Beato Costa Junior, en riktig best på 114kg. Så mycket mer att säga om den matchen finns inte då han var överlägsen från start till slut, han hade dock bjudit in Foppa.

Mikaela Laurén "The Nordic Queen" bevisade verkligen igår att hon bara blir bättre och bättre boxare för varje match och är redo att möta Klara i en match om vem som är Sveriges bästa kvinnliga boxare. Mikaela hade en maffig entré som hon alltid har när hon går sina matcher, hon hade även fixat fram rond killar så vi tjejer som var på galan fick lite ögon godis också. Det behövdes bara tre ronder sen var det knock-out och vinst för Mickan. I andra ringhörnan stod Klara och hejade på förloraren Ivana Habazina. Ytterligare en anledning till att Klara äcklar mig.

Erik Skoglund, det var den blodigaste matchen jag någonsin sett på och den läskigaste då jag trodde att han var på väg att förlora flera gånger eller att matchen skulle avbrytas pga att Erik sprack. Eriks motståndare var en sydafrikan vid namn Ryno Liebenberg som inte var sen på att visa att han slagits i gatuslagsmål många gånger. Enligt mig så var han väldigt ful och skallade Erik flera gånger under matchen. Jag minns inte om det var efter andra eller tredje ronden då Eriks ögonbryn sprack. Blodet bara rann och det slutade liksom inte rinna medan Ryno som också började blöda lite grann fick stopp på det på en gång. När slagen får fram och tillbaka så såg man hur blodet skvätte. Hela Erik och Ryno var bloddränkta efter matchen som till slut Erik vann i poäng. Vilken jävla fighter han är alltså, är sjukt imponerad!

Här kommer lite bilder tagna av mig igår, de blev inte så bra då det är svårt att fota och skrika samtidigt.

Jag hade även en sådan jävla tur att Mikaela tränare kastade ut en tröja till mig som pappa fångade och jag tror att han menade på att pricka just oss. Det gjorde min kväll!!

Likes

Comments

Mitt Liv

​I sommar kommer jag att ha sommarsimskola inne på Eriksdalsbadet och Kampementsbadet. Det kommer vara för barn från 4år till 8år och de finns olika nivåer beroende på hur vattenvan man är. Jag rekommenderar er att boka in era barn idag för än är det långt ifrån fullt men ibland kan det gå väldigt snabbt kan jag lova er. 

Grupperna jag kommer ha är Baddare, Sköldpadda och Pingvin. För att veta vilken grupp man ska välja så kan man kolla på nivå beskrivningarna på klubbens hemsida: http://www.sportadmin.se/hemsida/sida/?ID=39099

Veckorna de kommer finnas simskola på är:

V24 Eriksdalsbadet

v29 Kampementsbadet 

V31 Eriksdalsbadet

V32 Eriksdalsbadet

V33 Eriksdalsbadet


Om inte du har barn, sprid denna informationen till vänner, familj och bekanta. Glöm inte heller att gilla Polisens sida på Facebook https://www.facebook.com/PolisenIFSimsektion/?fref=ts och gilla gärna även min sida på facebook så får man reda på dirket när ett inlägg kommer upp. 

Min Facebook Sida!

Likes

Comments

ITRIM - Min hälsoresa

Hej på er!

Just nu känns det som livet går i ett, man hinner inte riktigt sätta sig ner och andas men sådant är livet och jag antar att det kommer fortsätta i samma tempo i framtiden. Jag jobbar och sliter och när jag inte gör det så äter, sover eller tränar jag.

Första veckan med LCD metoden är avklarad nu och det är 8 veckor kvar. På tisdag är det dags för workshop igen och då blir det att kolla vikten igen. Det känns ganska bra dock har jag fått ont i ena vristen när jag går men annars är det ingen fara. Nu när jag äter LCD får jag tugga mycket mer då det inte bara finns soppor att äta. Det är olika sorters bars, smoothies och 4 olika maträtter som till lagas med hjälp av vatten.

​Ja så kan maten se ut alltså. Riktigt gott ska jag tala om eller så tycker jag det bara för att jag ätit soppor i tre veckor innan detta. 


Ska ta och gosa med katten lite! 

Puss och kram

Likes

Comments

Sport

Helt sjukt alltihopa kan liksom inte ta in det och förstå att det hänt. En av Danmarks bästa speedwayförare blev idag skjuten i huvudet. Vad som hänt med Kenni är fortfarande väldigt oklart men han ligger iallafall i koma just nu efter det som hänt.

Jag ber till gud att allt ska ordna sig och bli bra. Han finns i mina tankar och böner. Blir att gå och tända ljus i kyrkan imorgon och be en bön.

keep on fighting Kenni Larsen!!

Likes

Comments

ITRIM - Min hälsoresa

I tisdags var det dags för min första workshop med Itrim där jag får träffa andra personer som går på Itrim och precis har börjat. Vi kommer följa varandra i ett år och se varandras livsförändringar samt lära oss saker som kost med mera. Vi kommer träffas varannan tisdag och det är också då jag kommer väga mig varje gång. Så nu i tisdags vägde jag mig för första gången sen Hälsoanalysen och detta blev svaret.


Vikt: 75.0kg

BMI: 30.4

Energibehov i vila: 6443 kj/1540 kcal

Motstånd i kroppen: 449.5

Fettprocent: 34,5%

Kilofett: 25.9kg

Kilo muskler, skelett och inre organ: 49.1kg

Kilo vätska i muskler och inre organ: 35.2kg


Skillnaden efter ca två veckor:

Vikt -3.9kg

BMI -1.6fettprocent: -3,3%

Kilo fett -5kg

kilo muskler, skelett och inre organ: +1.1kg

Kilo vätska i muskler och inre organ: +0.01kg

​Detta resultat är jag mycket nöjd med så nu är de bara att fortsätta kämpa 11,1kg kvar att gå ner men mest nöjd är jag med min fett procent, kilo fett och att jag ökat i muskler.

Likes

Comments

ITRIM - Min hälsoresa

Sorry för dålig uppdatering men det enda jag hinner med om dagarna är jobba sova, träna och äta. Där av har bloggen blivit lidande. Men nu är jag här igen iallafall. Är nu inne på dag 17 och sista veckan med VLCD dieten så snart får jag i mig lite mer kalorier än vad jag får just nu. Är ganska så less på sopporna nu som börjar bli lite enformiga då jag bara har tre att välja på.

Ska träffa Sandra min coach imorgon och då ska vi väl prata om hur det gått hittills samt att jag ska få reda på lite om LCD dieten. Då är det 200 kalorier per måltid. fyra gånger om dagen. Något jag iallafall lagt märke till att det är lättare att jobba med dieten än vara ledig för då får man se alla som äter och det kan från och till va ganska jobbigt.

Tänkte även skriva ner mina aktiviteter som jag ska göra för att gå ner i vikt. Jag har tillsammans med Sandra kommit fram till att jag ska:

Träna 3 gånger i veckan.

Nå 10000 steg varje dag.

Gå 30 minuters långa promenader varje dag.

Äta fyra mål om dagen.

Dricka 8 glas vatten om dagen.

Detta loggar jag varje dag i min bok samt i mobilen för att få en poäng som jag kan förbättra för varje vecka. De två första veckorna såg ut såhär:

Jag har även loggat alla steg jag har tagit i boken men de syns ej på bilden, men såhär ser det iallafall ut med antalet steg per dag för mig under de två första veckorna.

Första Veckan!

Måndag 7973 Steg

Tisdag 5908 Steg

Onsdag 13 666 Steg

Torsdag 9019 Steg

Fredag 10 354 Steg

Lördag 11 210 Steg

Söndag 7542 Steg

Andra Veckan!

Måndag 14 636 Steg

Tisdag 15 789 Steg

Onsdag: 9942 Steg

Torsdag 14 655 Steg

Fredag 22 033 Steg

Lördag 23 127 Steg

Söndag 10 002 Steg

Mycket duktigare andra veckan än första veckan och nu ska det bara fortsätta åt det hållet så blir jag super nöjd. Svårast ser ni ju att jag har med att dricka 8 glas om dagen, försöker verkligen men det är jätte svårt speciellt när man vet att man måste dricka dem.

Lovar att jag ska förbättra mig med bloggandet nu så ni iallafall får lite mer uppdatering och kanske inte bara om detta utan om annat också.

Pusssssss

Likes

Comments

ITRIM - Min hälsoresa, Mitt Liv

Ja vad menar jag egentligen med denna rubrik? Det jag menar är att dagen varit bra men att suget över att äta godis eller annat som går att små tugga på, har varit fruktansvärd. Ska nog ta och försöka gå och lägga mig så denna dag tar slut. För detta börjar bli lite kämpigt men mest på det vis att man inte har något att tugga på.

Men 11dagar kvar på VLCD sen kommer jag iallafall få tugga bars. Längtar så mycket, det är bara att försöka hålla modet uppe och kämpa mot sug. Jag ska klara detta!!!!

Något som också är jobbigt är vad andra säger angånde denna metod. Några av dem jag jobbar med tycker detta är overhört dumt och det får de tycka men måste de tjata på mig om det. Jag har valt denna väg och även om ni inte tror på den så gör jag det. Varför bara inte stötta mig. Där fick jag ut det också.

Men jag är dock tacksam för alla som hejar på mig och stöttar. Det betyder oerhört mycket för mig och det kommer betyda ännu mer när de kommer ner dippar på denna väg.

Tack och God Natt från lilla mig!

Likes

Comments