View tracker

Igår var jag i skolan. Fick beskedet om att jag inte får en iPad. Blir så jävla förbannad för att jag inte får en. Vad ska jag arbeta med? Jaja jag är ipad lös iaf. Haha skrattar åt mina ordval :') Hände inget speciellt efter det, var på konfa. Stack till stan och sov hos min faster.
Idag har jag vart i skolan haha igen omg!
Kom 1 timme försent imorse pga att det stod 9 på mitt schema. Bajs också. Iaf var i skolan till ungefär tolv då mamma kom och hämtade mig pga att jag fått ovanliga smärtor i jumsken (där jag opererade mig). Min hjärtläkare i Halmstad trodde att det var propp osv. Men de va de inte som tur va. På akuten tog jag prover och gjorde ultraljud. Var väldigt kladdigt efter den sörjan på jumsken :')
Kom hem pluggade sönder i NO. Nu är jag jätte trött för allt plugg så just nu chillar jag bara och skypear med Markus.
Ps. Imon blir det flyttning! Längtar! (Jag flyttar inte min kompis gör)
Hare bra al
la :)

Random snygg bild haha

Likes

Comments

Denna dag har vart helt ok tycker jag.
Idag har det vart skola som vanligt. Har vart på Tångaskolan i 3 dagar nu och känns helt fantastiskt! Goa vänner. Go klass. Ja bara stämning är stor skillnad från min gamla skola.
Perfekt.
Iaf efter skolan stack jag ner till stan för att träffa Julia och hennes kille. Vi gick på marknaden. Köpte lite grejer till mina två helt underbara vänner. Köpte inget speciellt till mig själv. Så var inte så självisk idag haha :').
Efter marknaden tog Jag bussen till Ullared för att hjälpa min kompis med att städa. Hon ska flytta så att hon behövde en hjälpande hand. Vi ska hjälpa henne att flytta i helgen med!
Mamma kom och hämta mig efter att hon jobbat. Kom hem plugga lite, åt och tvätta mina idrottskläder. Just nu sitter jag barnvakt för mina två enjoying syster och bror. Känner mig väldigt social. Tänkte bara skriva "kortfattat" om dagen. Hoppas ni haft en grym dag precis som jag!
Haadee :**

Likes

Comments

Idag var det min första dag på Tångaskolan. Var helt perfa alltså. Var där hela dagen (NÄHÄ).
Efter skolan skulle jag ut o sprungit men nej nej det ska regna. Så jag stack till Klitterbadet med Goa vänner! Träffade en saknad vän också.
När jag kom hem pluggade jag sönder i svenska. Hoppas ni har en bra dag!
Haadee :**

Likes

Comments

Idag tänker jag ta det kort. Igår sov jag hos Julius. Imorse stack jag till Halmstad med två helt underbara tjejer och shoppat. När jag sen kom hem så tränade jag lite. Så haha lite för kort kanske men skitsamma. Kanske längre imon får se.

Haaadeee :*

Likes

Comments

Jobbat med pappa hela dagen lossat och så. Klockan 4 ungefär gick jag på lov. Vi kom hem ungefär vid halv 6 då bytte jag om och stack till konfan. Efter konfan åkte jag hem, duscha och stack in till stan. Där mötte jag upp 9 helt underbara tjejer. Vi åt på Tommys. Sen klockan 8 drog vi på fest på Grand!
Dagen har vart helt okej. Kvällen var helt fantastisk! Det var sjukt kul att bara få släppa loss lite efter en veckas slit med lastbilen. Kom nästan precis hem alltså ungefär halv . Är svin trött efter allt "hoppande/dansande".
Har lärt mig en sak när det gäller "lastbilsjobbet" (eftersom att jag vet de mesta) iaf så lärde jag mig att byta hyralslang på trucken! Jag har åkt med pappa sen jag var liten så har alltså åkt lastbil i hela mitt liv. Så vet rätt mycket. Dock körde han ju inte utsäde och sånt ut till bönder då men Aa :)
Nu lämnar vi dagen. Häromdagen så fick jag reda på att jag får byta till Tångaskolan! I 8C! Så Aa vet dom mesta där haha.
Jaja slut på allt prat nu ska jag sova!
Godnatt på er! :**

Likes

Comments

View tracker

Igår var jag, Malaine, Nadi och Johnny på Stellas lekplats eller vad det nu heter. Och ja. Det är kul på sådana ställen. Nästan som busfabriken. Så döm mig inte. Efter Stellas åkte vi till Ica för att köpa lite gott till kvällen.
På kvällen satt jag och Malaine och myste framför gladiatorerna.

Idag väckte Malaine mig tidigt så vi steg upp jag fixade mig och vi åt frukost. Efter det kom Nadi och Johnny. Så drog vi och kollade på svampbob på bio. Den var bra om jag ska vara ärlig. Än en gång. Döm mig inte! Efter bion åkte vi till donken och åt. När vi kom hem spelade vi Minecraft tills nu då. Då vi fortfarande spelar Minecraft. Nu väntar vi in Gun och Krister som är iväg på nåt vet inte vad. Vet inte heller varför vi väntar. Vi bara väntar och spelar.

Haaaaadeee

Likes

Comments

Idag har det vart en lugn dag. Inte stressig eller nåt. Vart i skolan som vanligt och så. Efter skolan stack jag med Julius hem. Mamma kom och hämtade mig senare. Vi åkte hem och pappa kom hem :)). När jag kom hem packade jag för jag bestämde mig att åka till Trollhättan idag istället. Samt testade jag ett par Gällsås åkeri jobbar byxor som jag ska använda nästa vecka! Passade bra. Lite stora för att vara S. Så fick ta hängslen. När vi sedan var påväg till stationen märkte vi att vi åkte 50 min tidigare och det tar ca 20 min in till stan så vi stack en snabbis till Coop för att förnya lottot samt köpa ny hundmat till Tessan.
Just nu sitter jag på tåget till Trollhättan och lyssnar på TFC.

Bjuder på lite selfies från denna dag :)

Haaadeee :)

Likes

Comments

Idag har det vart en väldigt trög dag även om det bara varit roliga lektioner. Efter skolan stack jag och köpte shakar för att sen dra in till stan för att träna. Kom till stan en timme tidigare så drog hem till mormor en stund och fick hennes bullar :). Sen stack jag för att träna! Påvägen dit mötte jag mamma så hon körde mig till träningen.
Det blev inget träna pga förhinder för mina träningskompisar. Jag ägnade min tid hos min faster istället. Fick lite våfflor och pratade. Hade allmänt kul faktiskt. Anna är någon som verkligen förstår min situation. Hon är lätt att prata med om allt! Nu sitter jag i bilen påväg hem för att hämta mina konfa böcker. Sen drar jag till konfan.

Haaaadeee :)

Likes

Comments