Header

Nu var det min tur att bli sjuk.. Har varit flunssig hela veckan men idag hade jag lite feber också så stannade hemma. Var till läkaren och apoteket, fick lite mediciner som tur. Lagade just en varm dryck med färsk ingefära, citronsaft och honung och nu ska jag bara ligga i soffan och titta på Netflix. Har börjat se på Don't Trust the B---- in Apartment 23. Verkar bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 29 readers

Likes

Comments

Gårdagen var verkligen lyckad! Hade släktkalas/dimissionsfest hos min pappa, var roligt att träffa lite släktingar.

Efter festen kom Linda till mig en sväng och så for vi vidare till nästa fest som var Miilis födelsedagsfest. Där var vi ett gäng flickor och drack vin och spelade drickspel hela kvällen tills vi for till baren. Hade jätteroligt!

Alltså hur härligt är det inte med blommor? 😍

  • 44 readers

Likes

Comments

Idag ska vi fira min examen med släkten hos min pappa. Och efter kalaset är det Miilis födelsedagsfest! Har väntat på denhär dagen 😍🍷

  • 50 readers

Likes

Comments

Hej! Jag har haft en riktigt bra dag idag, fått mycket gjort på jobbet och skrivit under ett "nytt" arbetskontrakt (på samma arbetsplats),  känns bra! Efter jobbet hämtade jag ut några paket och mitt nya pass och sen hälsade jag på hos min syster en stund. Jag åkte via butiken påvägen hem och så lagade jag mat. Skönt när man får mycket gjort.

Nya klänningen från Chiquelle och skorna som jag skrev om ett tag sen, aah 😍 / Min favoritsyssla på kvällarna

  • 71 readers

Likes

Comments

Hade så rolig kväll igår! ❤️💃🏽🍸🎉

Maggio var så sjukt bra! Efter konserten for vi till Vapiano på pizza och drinkar och sedan vidare till Aussie Bar och dansade hela natten.

  • 81 readers

Likes

Comments

I början på veckan var jag ännu lite sjuk så vilade bara, sen har jag haft kvällstur tis-torsdag.

Har hunnit träna lite / På onsdagen hade vi en skolning på jobbet och de bjöd på pizza 😊👌🏼

Idag har jag underligt nog morgontur, men passligt nu till veckoslutet. Slutar kl 15 och efter det far jag och Jocke och hälsa på min syster & barnen, och på kvällen blev vi bjudna till hans syster på middag i Helsingfors.

Och imorgon ska jag och Johanna och se på Veronica Maggio!

  • 87 readers

Likes

Comments

Kunde inte hålla mig att beställa domhär klänningarna från Chiquelle, så fina och enkla. Och skorna beställde jag från Nelly, dom var -50% 😍

Likes

Comments

Dagen började ganska dåligt eftersom jag kände mig jättesjuk, hade huvudvärk, kallsvettades och mådde illa. For på jobb till ett par timmar, och fick sedan en jobbkompis och tura mig när jag åkte till läkaren/hem. Resten av dagen har jag bara läst bok och sovit. Vaknade för en stund sen och kände att jag behövde få i mig nånting så gjorde en smoothiebowl. Gottgott!

Nu tänkte jag "trösta" mig själv med lite nätshopping 😼

Likes

Comments

Träffade Axu igår, vi var och äta på en kinarestaurang och efter det gick vi in en sväng på Topsport. Där hittade jag en väska och så köpte jag också lite spontant nya inne träningsskor. Har inte haft såna tidigare och behövdes verkligen. Både före och efter jag träffade Axu så var jag hos min syster en stund och "hjälpte" med barnen, Jocke kom också dit efter jobbet. Sen for vi hem och lagade oss klara, och vid kl 19 for vi tll Rosso och äta. Åt jättegod mat och hade det mysigt!

Likes

Comments

Jag behöver hjälp! Vår lillajulsfest med jobbet ska ha 1920's tema, och jag försöker hitta en passande klänning. Det är alltså lite Charleston/Gatsby stil.

Har sett på dehär två från AliExpress, men det är 18-29 dagars leveranstid på dem... Finns också röd fransklänning på Punanaamio, men tror att jag hellre vill ha svart eller vit/ljus klänning, och sen måste man ju välja färg på "fjäderhalsduken" också.. Äh svårt! Vilken tycker ni är finast??

Likes

Comments