Idag är det måndag. Hade bara två lektioner i skolan idag på eftermiddagen vilket är min bästa sorts skoldag. Hatar att ha en lunchrast mitt på dagen som stoppar upp allting, haha. Vill bara beta av alla lektioner direkt så att man kan göra något man faktiskt vill göra sen. Är så fruktansvärt skoltrött just nu och än är det så långt kvar till studenten att jag inte börjat se ljuset i tunneln än, men det börjar jag nog skymta efter jul där någon gång. Idag när jag gick hem från skolan tänkte jag på min skolgång och insåg att jag var 10 år gammal första gången jag hade ångest på studentdagen för att det var så långt kvar tills jag skulle få ta studenten och jag tycker det summerar hur jag känner och alltid har känt för skolan ganska bra. Det börjar bli på tiden att lämna den bakom mig nu känner jag och jag är så redo man kan bli för att aldrig få gå tillbaka igen. 206 dagar kvar!

Efter skolan hämtade Disa upp mig och så åkte vi hem till Emma och umgicks. Vi gjorde rocky road och saffransskorpor och nu skulle jag nästan vilja säga att vi kvalificerar till mitt favoritprogram Hela sverige bakar. Min starkaste sida är att kontrollera att smeten smakar bra. Innan vi skiljdes åt åt vi sushi och nu ligger jag hemma i sängen och lyssnar på musik vilket är något av det bästa i världen.

Två bilder från idag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Och så var det söndag igen. Det här har varit en helg med många toppar och lika många dalar men jag känner mig ändå så himla nöjd. I fredags hade jag bara en lektion i skolan och slutade klockan 13. Eftermiddagen spenderades ute i skogen i både regn och solsken tillsammans med Emma och Wilson. Vi pratade om livet, döden och allt som är lättsamt och djupt däremellan. Det var första gången jag hörde mig själv säga allt det som jag tänkt på varenda dag sedan den 26 juli och det kändes litegrann som en befrielse. Emma är jag så tacksam för.

När kvällen började närma sig var det meningen att jag skulle göra iordning mig själv och huset inför att några vänner skulle komma över. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men jag tog en dusch och ryckte upp mig och sen kom Emma över och efter att ha fått lätta mitt hjärta hos henne för andra gången den dagen så kändes det mycket bättre. Strax därefter kom även Disa och med sig hade hon pizza som vi åt och sköljde ner med vitt vin till svenska klassiker i högtalarna. Sedan trillade Khwanta in. Och sedan Kalle. Och sedan trillade det in några fler.

På morgonen därefter vaknade jag upp mer bakis än någonsin tror jag. Eller jag vet faktiskt inte ens om jag var bakis eller om det var kombinationen utav att ha dränerat min kropp på vätska och ha ätit alldeles för dåligt de senaste dygnen som försatte min kropp i chock, haha. Jag, Emma och Disa åkte iallafall till Erikslund och uträttade lite ärenden och sedan bar det av hemåt igen och då snöade det!!! Snön fick tyvärr inte ligga kvar på marken en endaste sekund men det var iallafall första snön, tycker jag. Kvällen gick åt till att baka lussebullar hemma hos Disa till Emmas jul/avskedsfest och denna kväll var det inte svenska klassiker utan julmusik som strömmade ur högtalarna. Jag skrattade så himla mycket igår och det är nog det bästa jag vet. Jag älskar människor som får mig att skratta.

Idag har varit en grå dag men såna dagar måste det också va ibland. Den blev lite bättre av att få umgås med Emma, Wilson och Bella. Jag kanske bör betona att Wilson är en hund, och det är Bella också. Att Wilson är med på 4 av 5 bilder i detta inlägg kanske förklarar hur stor del han är av mitt liv och varför jag pratar om honom som om han vore en människa. Hundar > människor. När jag kom hem hade mamma lagat fars dag-middag och hela familjen var samlad runt bordet. <3

Resten av kvällen ska jag spendera i sängen med Kalle bredvid mig och så ska vi titta på Temptation Island, men det vet han inte än. Mitt mål med nästa inlägg är att ha bilder som stämmer ihop med texten. Godnatt.

Likes

Comments