Igår kväll bowlade och åt vi på o'learys och sedan gick vi på bio. Vi såg San Andreas. Den var spännande men lite överdriven då och då. Så här såg jag i alla fall ut, klädd i mitt nya set från Lindex.

Likes

Comments

Lite mer än en vecka sedan jag tittade in här nu men så blir det ibland! Hoppas allt är bra med er! Mig är det toppen med. Jag ligger och solar på Tylösand strand just nu. Vi är i Halmstad med familjen då lillebror är med i elitlägret denna vecka. Vi har gått på stan, ätit goda middagar, hejat in Sverige till seger med 500 andra på O'learys och njutit av vädret.

Likes

Comments

Igåe kväll kollade vi på när A-laget spelade. De vann med 3-2. Efter det åt vi hamburgare och sedan såg jag ett avsnitt Orange is the new black.

Inlägget skulle varit publicerat igårkväll men det var tekniska problem med nouw!

Likes

Comments

Igår var jag och Victor på torp och jag fick med mig lite olika saker hem, bland annat dessa hårvårdsprodukter! Det är såna grejer man behöver men som jag personligen inte tycker är så roligt att lägga pengar på. Det är i alla fall ett torrschampo från Lyko's egna märke, ett dust it pulver från Schwarzkopf och ett all in one spray från Revlon! Det skyddar bland annat mot värme!

Likes

Comments

I torsdags var jag tillbaka hos Johanna för att fixa naglarna! Denna gången blev det rosa med champagneglitter! Jag är precis lika nöjd som sist!

De första bilderna gör dock inte riktgt färgen rättvisa! Färgen är mer rosa, som på sista bilden.

Om ni också vill göra naglar, sök på beauty by JL på Facebook!

Likes

Comments

Midsommarafton startades med jobb fram till 14.00, därefter lunch med släkten och sedan vidare till Linn i Hunnebo där vi hade hur trevligt som helst med skratt och kubbspelande. Midsommardagen var dagen vi alla väntat på; Sea Lodge och duojag! Vi startade med Champagnefrukost hos Axel och Patricia och det var helt magiskt! Vädret hade vi varit oroliga för men bättre kunde det inte bli! Hoppas ni alla har haft en magisk helg! Kram på er!!

Likes

Comments

Äntligen känns det som att sommaren är här! Idag är jag ledig så jag passar på att njuta av solen och jobba lite extra på brännan!

Likes

Comments