Kvällen har jag tillbringat med min granne och bästavän, Ella. Vid 8-tiden köpte vi med oss sushi och ytterligare nån timma senare gjorde vi i ordning snacks, dricka och film. Nu har vi precis kommit in efter ett spontant försök till att ta fina bilder. Hur gick det? Inte så bra. Det har iallafall varit riktigt mysigt & nu tror jag att det snart är dags för John blund att komma på besök. Godnatt<345

Likes

Comments

Waa, detta är mitt första inlägg på bloggen. Vet ärligt talat inte riktigt hur jag ska börja utan att låta precis som alla andra tusentals bloggare. Vill göra den personlig och inte stel och fejk.
Hej kan jag väl börja med åtminstonde. Till vänster har ni en presentation där den mesta informationen som är värd att veta finns. Kan ändå berätta lite om mig själv, jag menar, det är ju inte så att jag får plats att berätta med hela mitt liv i en text på typ 10 rader. Jag föddes i Kina, därav förkortningen 'mic' (made in china) (mina vänner döpte mig till det, och nä, jag tar inte illa upp.) Blev adopterad vid typ 2-års ålder. Bor i en liten tätort som jag helst hade velat flytta ifrån. Har en del vänner i 'grannstaden' om man kan uttrycka sig så, och det är oftast där jag hänger ('hänger', låter rätt töntigt men vad annars ska jag skriva?). 

Gillar mat, kläder, smink, min telefon och tycker för det mesta att mina föräldrar är orättvisa och irriterande. Ni hör, mitt liv är inte särskilt intressant.
Om det är något annat ni undrar över, t.ex hur många dagar i veckan jag klipper mina tånaglar är det bara att kommentera.
Jaa, ska alltså försöka bli känd. Om jag har tur lyckas jag bli som Kissie eller Blondinbella, men hur stor är den chansen? Inte särskilt stor.
Hoppas iallafall ni har en fortsatt bra kväll, även om detta inlägg kanske fick er att skämmas bara genom att läsa.
KRAAM

Likes

Comments