För en vecka sedan tog livet en helt ny vändning som inte riktigt var tänkt att det skulle bli än. Då kom våran lilla "raket". Ja, han hade väldigt bråttom ut till oss. kl 5.50 fredagen den 12 augusti gick då vattnet som jag först inte förstod att de var de som kom (var ju rätt yrvaken ).

Sen börja det trycka på, kände inga värkar alls. Kan låta konstigt kanske men så var det. Sambon ringde 1177 så dom koppla vidare till förlossningen som ville att vi skulle ta bilen in till BB, finns inte en chans att vi hinner in då sa jag. Så sambon ringde ambulansen som var snabbt på plats, men det var så nära att han kunde ha kommit ut i hallen hemma, men vi hann ut till ambulansen och ja hann precis bli inkörd på båten och dom stängde och gjorde sig klara för att åka så kom han ut fort som en raket, 2 månader för tidigt.
Och han börja skrika direkt vilket är ett gott tecken. Men vilken chock de måste ha blivit för goa ambulanspersonalen. Men de var så duktiga och snälla.

Vi kom in till förlossningen och Gunnar och sonen fick gå med ett gäng läkare o sköterskor och jag fick följa med till några sköterskor till annan avd för undersökning och vila.
Måste säga att jag har känt mig någorlunda pigg hela tiden.

Efter en stund så ville jag bara till Gunnar och sonen, så jag vart körd till dom. Det var en härlig känsla att få se det lilla knytet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja, igår vart det en omtumlande dag för mig och 💖. För igår kom våran lilla efterlängtade kille, dock 2 månader för tidigt. Men han hade bestämt sig för att komma ut nu. Och vilken envis pojk det är, helt fantastiskt. Han vägde bara 1170g. Allt var klart på 40 minuter.

MEN jag kan inte sluta fundera på!!!

VARFÖR har en del folk så svårt att glädjas med andras lycka?

Är du inte glad för nåns skull så håll tyst då!!!
Det finns faktiskt dom som gläds med andra...

Likes

Comments

Precis som överskriften säger så är jag såå frustrerad över hur en del personer manipulerar folk till sin fördel när man själv är boven i det som har skett.

Oavsett vad som är "fel" på en så stå för vad du gör, säger och uppför dig!!! Nån gång  kommer alla att se rätt igenom dig iaf.. Jag tror stenhårt på KARMA!
What goes around, comes around!

Likes

Comments

Längtar mer och mer efter våran lille kille som ska komma ut i oktober. Alla säger att det går fort, vips så är han hos er. Men jag tycker att tiden går sakta. Känner ibland av det jag tror är han som "busar runt därinne".
Har en känsla av efter förra ultraljudet att det är en kille med fart i, för som han höll på när vi titta på han :-)
vinkade och grejade, barnmorskan hade fullt sjå att få bra bilder :-)

nu funderar man på killnamn, vi har några men det är ju bra att ha några extra.

Likes

Comments

Idag är det då mors dag, för mig som inte har min älskade mamma kvar hos mig är detta en väldigt jobbig dag.
Att "bara" ha en grav att gå till när man vill vara hos sin mamma är inget kul.

Att se andra ta sina mammor för givet och tror att dom alltid kommer att finnas där, sånt gör mig så frustrerad. Tro mig, en dag finns hon inte där för att stötta dig, ge dig allt du vill ha, och då är du inte så mallig och tuff längre...

En dag tystnar det, och då lovar jag att man skulle göra vad som helst för att få ha mamma hos sig och få höra hennes röst.

Likes

Comments

Nu är det snart bara 5 månader kvar innan vi kommer få träffa våran lille bebis, fast den kan ju komma tidigare eller senare än vad det är sagt. Oavsett så längtar vi så enormt mycket. :-)

Likes

Comments