Heyyy bloggen ;))

Det er alt for længe siden, men både Mia og jeg har haft travlt med skolen. Tiden flyver afsted, og snart har vi afsluttet 1.G, hvilket er helt surrealistisk at tænke på. Sidste mandag afleverede vi 1. G's "store opgave" DHO (DræbmigHurtigtOpgaven) og nåede kun lige at blinke med øjnene inden vi trak, hvad vi skulle op i til eksamen. Jeg selv sad med hjertet i halsen klokken 00.15 onsdag aften, da det blev offentligtgjort. Jeg fik med rystende hænder trykket mig ind på linket, og det eneste der stod var en sølle engelsk årsprøve. Det samme gælder for Mia, hvilket betyder, AT VI HAR SOMMERFERIE!!!!!

Jeg kan godt love jer for, at en sten faldt fra mit hjerte, og jeg kunne nu stille mig selv spørgsmålet: hvad skal jeg få tiden til at gå med? istedet for et stresset: hvordan når jeg det hele??? Okay, det der med at jeg ikke har noget at lave, er msåke en lille underdrivelse, da jeg er fuld gang med tage kørekort pt - og der er eddermame meget teori man skal huske på!! Jeg burde faktisk læse op på noget teori lige nu, grundet en dum (men snarlig) teoriprøve :(( Jeg lavede i morges en to do-liste, men alligevel har jeg ikke lavet andet i dag end overspringshandlinger - typisk mig.

Til mit forsvar har vejret været helt fantastisk i lille DK - for godt til at sidde inde og terpe teori. Alt går faktisk strålende for tiden, men der er heller ikke så meget at klage over, når sommerferien er indtrådt, og der er 25 grader udenfor. Eller okay, der er faktisk en lille ting, nemlig Paradise, som er færdigt for i år. Mia og jeg så finalen sammen, og da den var færdigt, kiggede Mia på mig og spurgte "hvad skal vi så lave nu?" hahah, det værste er seriøst at afslutte serier.

Håber I nyder sommeren ligeså meget som mig

Kys for nu

Husk at følg os på insta:

emilie.laugesen & mia_bollerup


Likes

Comments

Hej skønne læsere

Velkommen til vores blog!!

VI har endelig besluttet os for at starte en blog efter mange overvejelser, Vi vil hovedsagligt fortælle om vores liv på og udenfor gym, som vi håber mange af jer kan blive inspireret og få hjælo af.

Vi håber, I vil følge med!!


Mia & Emilie

Likes

Comments