Om bare fire måneder bliver vores liv en lille smule vildere. En lille han-spire har siden Sankthans vokset i min mave og vi glæder os sådan til at møde ham ❤

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

THE BIG LEBOWSKI (1998)

Coen-brødrenes syrede fortælling om "The Dude" Lebowski, som forveksles med en millionær med samme efternavn og pludselig havner midt i et kidnapningsdrama sammen med sidekick-bowlingkammeraterne, Walter og Donny.

DEATH PROOF (2007)

Tarantinos feministiske powerhousefilm om eks-stuntmanden Mike, som bruger sin dødssikrede bil til at stalke og myrde unge kvinder - indtil han møder en gruppe stuntpiger, han ikke skulle have lagt sig ud med.

BEWARE THE SLENDERMAN (2016)

HBO-dokumentar, som fortæller historien om 12-årige Morgan Geyser og Anissa Weier, som i maj 2014 stak deres fælles veninde 19 gange, fordi de ville bruge hende som offer til den fiktive internethorrorfigur, Slenderman. Filmen belyser bl.a. pigernes individuelle kamp mod ensomheden i de tidlige barndomsår og den skræmmende store indflydelse internettet kan have på unge menneskers psyke.

COFFY (1973)

Sygeplejerske om dagen, hævntørstig røvsparker om natten. Pam Grier - alias Coffy - ser rødt, da hendes lillesøster bliver offer for stofferne, narkobaronerne sælger i hendes nabolag.

SAW (2004)

Glædeligt gensyn med én af mine favorit-horrorfilmserier. (Benjamin og jeg fik en projektor og det fineste filmlærred i bryllupsgave, så den blev blæst op i storformat for at oppe uhyggen lidt ekstra).
To mænd vågner fastlænket i et mørkt rum uden anelse om, hvad de laver der - indtil det går op for dem, at de er blevet brikker i et sadistisk 'spil' iscenesat af seriemorderen Jigsaw.

Likes

Comments

Billeder: 1-2-3 / Rebecca Gustafsson, 4-5 / Michell L. Meldgaard

Torsdag den 28. juli sidste år mødte jeg mit livs kærlighed. Han skulle købe et stempel til 20 kroner i den tikronersbutik, jeg arbejder i, vi faldt i snak og klikkede øjeblikkeligt. Fredag den 28. juli i år sagde vi ja til hinanden. Vi holdt fest om aftenen i det fineste lille lokale. Vi var 59 mennesker, som bare spiste god mad og hyggede os i hinandens selskab. det var helt fantastisk og præcis, som vi havde ønsket 😍

Benjamins tale tog en virkelig fin og overraskende drejning, da han havde arrangeret, at vidunderligt dygtige Rune - og alle vores gæster fra sommerspilsholdet - sang 'Morgen på Atlantis' . Glædestårer blev fældet!

Likes

Comments

9.-11. juni var jeg i Århus i selskab med yndlings-Johan.
Det blev dagene, hvor min festivalmødom blev taget, og jeg er mere end tilfreds med oplevelsen - måske jeg med tiden får mod på at tage til Roskilde Festival.
(Indtil videre må jeg indrømme, at jeg prioriterer et dagligt bad og en varm seng højere end at få hørt Foo Fighters.)

Vi tilbragte dagtimerne med at slappe af, drikke kaffe, se fjernsyn og hænge ud med mormor Fanny, mens den stod på koncerter om aftenen. Trods det massive regnvejr havde vi en kæmpe fest! Weekendens tre fedeste koncerter var uden tvivl MØ, Radiohead (also known as grunden til jeg købte billetten - vi gik og sang "for a minute there I lost myself" fra Karma Police i flere dage efter) og The Prodigy.

Likes

Comments

De sidste par måneder har jeg været engageret i Hjørring Sommerspils smukke 2017-forestilling: Spies, Høg & Svankiers Atlantis.

Scenen er sat i det mytiske, Poseidon-tilbedende Grækenland. En magtliderlig hærfører planlægger kongemord, den unge prinsesse forelsker sig hovedkuls i en ung mand fra havnen, mens ypperstepræsterne vakler i troen og den blinde spåkone forudsiger byens endeligt - alt sammen i en gennemkomponeret fortælling (tænk Aladdin i skøn fusion med Les Misérables og Game of Thrones).

Jeg har fotograferet en lang række prøver, scenografibygning, orkesterprøver og er derudover på det dygtige hår- og makeup-team.
Forestillingen spiller fra 22. juni til 1. juli - info om billetsalg findes her .

Likes

Comments

Da jeg pakkede billetterne ud, havde jeg forestillet mig en helt almindelig aften i teatret - indtil Benjamin afslørede, at han måske havde lagt skumle planer sammen med en fyr fra Det Ny Teater. Jeg fik efter forestillingen, Kærestebreve, lov at møde Bent Mejding og mit evige womancrush, Susse Wold 😍

Likes

Comments

Likes

Comments

For to uger siden var Benjamin og jeg forbi Aalborg Teater for at se monologforestillingen Ondskaben på Store Scene.
Det var min første af slagsen, og inden var jeg - indrømmet - lidt skeptisk. Jeg holder rigtig meget af både Jan Guillous roman og filmatiseringen fra 2003, men havde lidt svært ved at forestille mig, hvordan man som ene mand ville kunne gengive essensen af de forskellige karakterer. Derudover var det første gang jeg skulle se Claes Bang spille en rolle med dybde.

Jeg var allerede solgt efter anslaget.
Scenografien var ultraminimalistisk, stemningen forstærkedes af en simpel, men stærkt rammende lyssætning og hvert ord, hvert brudstykke af historien blev fortalt med en overbevisende, naturlig underspillethed, skøn anvendelse af sarkasme og intens, næsten skræmmende øjenkontakt, som fik én til fuldstændig at glemme de resterende 119 mennesker i salen.

Likes

Comments

Fejrede Johans fireogtyvende vintermåned i sidste weekend i det hyggeligste lille sommerhus på Mols. Der blev gået tur på stranden, taget billeder, spist falafler, drukket masser af vin og danset.

Likes

Comments

THE GODFATHER PART ONE (1972)

Første del af Francis Ford Coppolas episke trilogi om mafiafamilien Corleone.
New York, sensommeren 1945. Patriarken Don Vito opsøges af en række forbindelser, som ønsker 'tjenester' af ham. Samtidig vender Vitos yngste søn, den idealistiske Michael, hjem som krigshelt, men drages efter en række tragiske omstændigheder ad samme kriminelle vej som sin familie.

FORREST GUMP (1994)

Små glimt af livet hos den helt igennem godhjertede og optimistiske Forrest, som har en lav IQ, men kan løbe som vinden blæser. Fra moderens vise ord til benskinnerne, værnepligten i Vietnam, Lieutenant Dan, Bubba, rejebåden og den livslange kærlighed til barndomsveninden, Jenny Curran.

PULP FICTION (1994)

Fire historier om henholdsvis to lejemordere, en bokser, en gangsters kone og to diner-røvere sammensmeltet i én citérbar herlighed af vold, frelse, bizarre situationer og knivskarpe dialoger, som Tarantino skriver dem bedst.

A CLOCKWORK ORANGE (1971)

Stanley Kubricks filmatisering af Anthony Burgess' futuristiske roman om den unge antihelt, Alex, som leder en bande kriminelle, der til daglig fornøjer sig med euforiserende stoffer og ultravold.

SCHINDLER'S LIST (1993)

Baseret på den sande historie om den tyske forretningsmand, Oskar Schindler, som gradvist forvandler sine nyopstartede emalje- og ammunitionsfabrikker til tilflugtssteder for over 1.100 polske jøder under Holocaust.

Likes

Comments