I tisdags var jag på ett super häftig utbildning. Hälsoinspiratör och coaching. Lärde jätte mycket, särskilt inom coaching. De var kunskap som jag kommer kunna använda mig av på många plan i livet. Särskilt när jag ska starta mitt egna företag!

I torsdags kom Andy och hälsade på mig och barnen här i Göteborg! Det var första gången han träffade barnen, kul!

På lördagen gjord vi matsäck och åkte ut till Bohus fästning! Men när vi väl kom fram var det stängt, efter lite buttra miner tänkte vi om, och bestämde oss för att åka till Ramberget i stället för att ha våran picknick. När vi kom fram dit hade dom bommarna nere så vi kom inte upp dit! Så då åkte vi till havet i stället, pust!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min fina vän Jennie var hemma i Sverige på besök ett par dagar, var så mysigt att träffas. Vi åkte ut till havet och hade picknick. När vi satt där dock det upp ett gäng ankor, dom stannade länge och kom riktigt riktigt nära. kändes som vi hängde liksom :) Vi gjorde lite planer för framtiden jag och Jennie!I natt vaknade jag super förkyld med hög feber. kändes som huvudet skulle sprängas, och kunde knappt andas, uchh! Tog lång tid att komma upp ur sängen i morse. Så i dag har jag tagit det riktigt lugnt, tagit hand om mig själv. Jag har målat, läst, haft tända ljus och skrivit på min bok. Det var dock sååå UNDERBART väder så var tvungen att ta mig ut för en utomhus meditation i dag. Så skönt! Satt ute på bryggan en timma och bara njöt och mediterade!

Likes

Comments

i fredags var vi hemma hos min syster på halloween pyssel, det var mysigt och roligt! Vi gjorde pumpor och små ljuslyktor, barnen tyckte det var minst lika roligt som oss vuxna :)


När pysslet var klart var det dags för spökvandring i sävedalen, men innan dess ville barnen bli sminkade.


Det var verkligen läskigt, massa spöken i hela skogen...kan verkligen rekommendera det.

Efter vandringen åkte vi hem till syrran igen, nu blev det taccos och film mys. och alla våra lyktor vi pysslat tände vi så klart!

Lördagen spenderade vi utomhus, det var äntligen fint väder så vi grillade och hade det gött.
Det bästa som finns är att spendera tid med dessa guldklimpar.

Söndagen spenderade vi mesta dels hemma, men vi hann med en fika hemma hos barnens farmor och farfar. Alltid lika trevligt. Vi hade oxå turen att vara där när stor kusinen kom förbi i sin ny inköpa bil, han tog körkort för några veckor sedan. Både Julia och Melwin ser mycket upp till honom (idolen). Sen blev det fotbollsträning för Julia , jag och Melwin tog en sväng till Mc Donal´s då vi tyckte det var för kallt att stå och titta på. Sen körde jag hem barnen till deras pappa. Fick även träffa hans tjej för första gången, det var väldigt trevligt och hon verkar vara väldigt mysig. Det blev en underbar helg!

Likes

Comments