Header

Jag har skrivit flera inlägg utan att de publiceras, jag skriver mest om allt jag känner kring saker men sen känner jag att jag blir alldeles för personlig och istället sparar jag de i utkastet. För att vara ärlig och bara skriva lite om vad alla inlägg handlat om så har jag nog varit väldigt känslomässigt instabil men nu känner jag att allt är lugnt. Livet är lugnt trots allt jobb och skola. Men rent på ett personligt plan så är jag lugn. Det var nog faktiskt ganska länge sen det var såhär, jag lever i någon tanke att det får bli som det blir. Ödet kanske, ska det hända, ja då kommer det hända.

Utöver det har det hänt himla mycket sedan sist jag skrev, jag har flyttat, startat UF företag, färgat håret, tatuerat mig och massa annat. Men de är väl de stora sakerna som hänt, de känns bra! Huset som vi har flyttat till känns bra och jag trivs, det tar inte lika lång tid till skolan och jag kan ta cykeln till stan och jobbet. Uf är otroligt spännande men så mycket att göra! SlashEco UF heter mitt och Johannas företag och vi tillverkaren en hudkräm på ekologiska råvaror, väldigt intressant faktiskt! Mitt hår har blivit grått och jag har en blomma som alltid kommer vara placerad på min rygg.

Ja men trots det faktum att min vardag innehåller för lite tid så flyter livet på ganska bra

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Oj det var ett tag sen jag skrev här...

Vad har hänt, ja en hel del. Jag har verkligen haft ett bra sommarlov. Jag skulle kunna säga att jag gjort saker jag ångrar men jag väljer att inte säga det, jag väljer att säga att jag gjort mindre bra saker men att jag inte ångrar en sak. Nästan allt jag gjort har jag gjort för att de kändes bra just då och det är vad som gjort min sommar bra. Nu har skolan börjat, två vanliga skoldagar har passerat med vanliga lektioner och det känns bra, de nya lärarna jag har träffat verkar helt okej. Jag och Johanna har planer över både gymnasiearbete och UF, de två sakerna jag haft mest ångest för och nu känns det faktiskt som att detta kan bli bra.

Veckan innan skolan började spenderade jag och Hanna i Grekland, på Kreta. Det var verkligen hur bra som helst, Hanna vloggade under hela resan så dom videorna kan ni se på Hannas youtube kanal. När jag kom hem började jag kolla på resor direkt, skulle inte vara ledsen om jag behövde åka till medelhavet igen! Lägger in lite bilder från Kreta

Likes

Comments

Jag brukar alltid säga att sommaren 2014 var den bästa av alla.

Jag har världens bästa kompisar och de menar jag, jag hatar dom ibland, dom är störda allihop, dom kan både göra mig argast men också gladast. Dom är bäst, även när jag hatar dom. Vi passar, för att vi är störda, våra egenskaper går ihop ganska bra och vi är ganska olika men ändå lika. Vi har kul tillsammans, vi hade kul 2014,2015 och även i år, inte bara sommaren utan hela året. Jag har perspektiv till 2014, de vi gjorde var ganska enformigt och inte allt för händelserikt men vi hade kul och det är vad som räknas. Vi körde runt med våra moppar, eldade och badade. Jag tror att anledningen till att jag anser den var bäst är för att det var då vi började vara med varandra, jag fick bättre relation med alla i "Sörförscrew" och vi hade kul tillsammans. 

Men alla somrar är bra, min sommar 2015 var också bra trots att den inte spenderades med mina vänner men den var spännande ändå på andra sätt och blev absolut inte som jag föreställt mig. Men jag är tacksam för den och vad jag var med om, vilka jag lärde känna och vad jag lärde mig om saker och framförallt mig själv. Jag sitter här och skriver mitt i sommaren 2016, jag jobbar 5-6 dagar hela månaden och på nästan all min lediga tid är jag med vänner. Jag tror att jag kommer kolla tillbaka på denna sommar också och vara otroligt tacksam för mina vänner och för hur kul vi har.

Denna sommar har jag inte så mycket planerat, men de har jag inte haft hittills och det har ändå varit kul. Det som är planerat är att jag åker till Piteå om nån vecka, sen åker jag dit igen med mina vänner den 1 Augusti och sedan åker jag och Hanna till Grekland 13 Augusti. Utöver det ska jag jobba och ta sommaren som den kommer! Hoppas ni alla andra har en superbra sommar också

Likes

Comments

I lördags såg vi Djungelboken på bio, en bra film faktiskt. Så himla nostalgi, den var ju lik den tecknade versionen som man såg som liten. Jag tyckte filmen var bra och efter vi sett den spenderade vi kvällen hemma hos Hanna med kortspel.
Nu sitter jag och ser sista avsnittet som kommit ut av orange is the new black, i väntan på att börja jobba 15.30

Likes

Comments

Jag och Hanna åt på pinchos i tisdags, det är en ny restaurang som har öppnat här i Umeå då man bokar bord, beställer mat och betalar via en app, superkul koncept tycker jag. Det är alltså smårätter och fina drinkar + lite annat som finns på deras meny. Maten var supergod verkligen! Jag tycker det är lite kul att man får äta flera rätter, man får som testa på lite olika och om man även smakar från varandra så kan man nästan testa på hela menyn om de skulle va så. Rekommenderar de verkligen, en kul grej tycker jag.

Likes

Comments

Fotografering och visningar på vårt hus hit och dit, så är det just nu. Vi ska ju sälja vårt hur och flytta, så är planen iallafall! Igår tog jag mig till gymmet och tränade lite axlar och rygg, sedan hälsade jag på CK som ligger på sjukhus och resten av eftermiddagen/kvällen spenderade jag på jobbet. Igår tog alltså mina två dagars sommarlov slut och jag började jobba. Klev upp hyfsat tidigt imorse eftersom det skulle vara visning här, åkte till gymmet och tränade ben. Nu är jag hemma igen och ska bara ta de lugnt tills jag börjar jobba kl 15. Det känns faktiskt så himla skönt att ha sommarlov, jobbet känns inte ens jobbigt. Det är bara något jag gör några timmar per dag och sen är jag ledig, inga läxor eller prov som man måste göra på sin lediga tid och denna sommar jobbar jag ej heller överdrivet mycket. Jag har faktiskt ett bra schema!! Jag har tid för att träna, vara med kompisar, fara till pappa osv... Känns lite ovant för mig men denna sommar ska bli den bästa!
Det som jag funderar på nu är hur jag ska göra på midsommar, för jag jobbar inte ens då!! Eller i helgen heller för den delen!! Haha ja, nä antingen åker jag till Sorsele, eller till Piteå eller så stannar jag hemma och är med vänner... Vi får se, tror nästan jag vill iväg. Men ja det är en vecka kvar så jag har mycket tid, nu tänkte jag se orphan black i väntan på jobb

Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen och inväntar avfärd, vi bor i ett fint hotellrum så egentligen går det ingen nöd på mig. Men i Sorsele väntar mamma och vi ska åka tillbaka till Umeå.
Gårdagskvällen var trevlig, Malin och Stefan gifte sig och det var fint, en kväll som pågick länge innan vi gick tillbaka till hotellet. Kl 2 på natten var det ej lika varmt, nej jag frös så sjukt att när jag kom till hotellet var duschen underbar! Hotellfrukost och snart avfärd avrundar denna helg och imorgon väntar skolavslutningen för denna termin!

Likes

Comments

​För några dagar sedan invigde jag årets badsäsong för min del, det var inte så farligt som jag trodde men trots att jag inte älskar att basta så var det ganska skönt att vi gjorde det. Vattnet var inte bekvämt under en längre tid och inte så himla varmt under en kort tid heller. 

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen, ja ett himla långt uppehåll faktiskt. Men jag är tillbaka! Skolan är i princip över för min del och livet börjar rulla mot sommarlov. Det är verkligen efterlängtat!

Idag var jag på gymmet också, nu ska jag komma igång med träningen igen hade jag tänkt, när jag i sommar ska jobba i Umeå så ska jag försöka hålla igång träningen också. Vad som händer annars då? Jag har fyllt 18år och har körkort! och ja vi ska troligtvis flytta och städning samt packning i hela huset är i full gång. Vi får se vad som händer. Jag har även blivit blond, dags att undersöka om "blondes have more fun" verkligen stämmer, det ska undersökas denna sommar. Nä skämt åsido men nu ska jag bli bättre på att uppdatera!Likes

Comments

Likes

Comments