Godmorgon!
Nu sitter jag på pendeltåget till Uppsala med min kille, han ska operera sig så ska vara där och finnas där för mig när han behöver mig mest. Vi kom hem igår från Göteborg, vilken jävla bussresa 7 timmar aldrig mer igen, så jag kommer nog aldrig åka tillbaks dit för träffa vänner bara för träffa familjen bara!

Hela helgen va bara drama i Göteborg, helt jävla trött på de! Det är en av anledningar varför jag flyttade därifrån också!

Så jag hade knappast lust att blogga hela helgen eller nåt utav de!
Så nu under veckan kommer jag nog blogga, ska försöka fixa en videoinlägg! 👌🏽

Men ja nu ska jag sluta skriva och fokusera min nervösa pojkvän!

Likes

Comments

Hej, nu sitter jag här på tåget med min älskling till Göteborg och ska vara där över helgen, tanken på hälsa på min bästa vän som behöver mig mest och jag henne mest, så passa på åka till Göteborg nu tidigt vara där tidigt som möjligt, kunna göra massa saker inför kvällen!

Så sitter jag och dricker min mocha latte medan han kollar på serie o mår illa samtidigt är han nervös pga han varit där sist för 8 år sen och nu träffa min bästa vän och min pappa, de fett gulligt av honom!

Under dom senaste dagarna har jag inte haft internet de varit fett jobbigt inte blogg något alls!

Men men de fredag idag då blir de säkert party all night med älsklingen o min bästa vän, de kommer va dom bästa minnen i mitt liv säkert, minnesvärt! 🙈❤️

Men jag skriver lite senare ska försöka sova lite på tåget puss puss 😘

Likes

Comments

Heej!
Jag sitter här bara i handduk för jag kom nyss ur duschen o kollar på tv lite o myser med älsklingen, man känner sig riktig fräsch, snart ska jag börja fixa mig lite o göra mig ordning!
Så ska min kille in duschen snart också!
Skönt va hemma med honom under dom senaste dagarna o tagit lugnt 😍❤️

Han försöker sitt bästa nu när man har mens o han är inte van vid det ännu men han försöker inte göra de värre för mig men han tar hand om som han ska göra de jävligt gulligt av han! 🙈

Är glad över att jag flyttade till Stockholm o bor hos han! Jag ångra mig inte att jag flyttade från Göteborg! 👌🏽

Likes

Comments

Hej!
Asso jag aldrig haft dom värsta humörsvängningar o min kille tycker jag helt j*vla konstig i huvudet faktiskt men som sagt jag är nog den lyckligaste tjejen för han står ut med mig verkligen! Nu sitter jag här o kollar på film bad boy 2 muhahah, bästa filmen som finns på tv! Sorry jag har inte hunnit o skriva något på dagen hade mycket tänka på o glömde bort detta men ska inte göra de igen så jag måste börja vänja mig att börja blogga de va ju ett tag sen 😂🙈

Men men som jag sa ska nog försöka köra igång imorgon så fort jag vaknar! 👌🏽

Men nu ska jag fortsätta kolla på film sen sova ska upp tidigt o de fredag imorgon, ska nog ta de lugnt säkert ingen utgång 👌🏽✨

Godnatt tösar 😘

Likes

Comments

Hej alla läsare nu sitter jag här och kollar på film bad boy med min kille!
Men lilla jag har mensvärk o har ont i ryggen så har man inte den bästa humör mot min killen!
Men men 2 dagar sen så har man flyttat till Stockholm hos min älskling och de helt jävla underbar 😍🙈
Det är så jävla vacker här, börja älska Stockholm men saknar Göteborg lite!

Men jag kommer blogg ännu mer nu när jag bor i Stockholm, har saknat att blogga faktiskt! ❤️

Men nu ska jag fortsätta kolla på film medan älsklingen har ont i huvudet, får ta hand om honom lite när jag är lite på dålig humör men ja vi hörs imorgon godnatt 😘👋🏽

Likes

Comments

Nu sitter man här & väntar på att åka in till stan! Jag vill gärna ha min Mocha latte för man ska iväg snart till en grupp för HBTQ. Det va ett tagsen jag hälsade på gruppen & jag är en gammal medlem som inte varit där på ett bra tag vill gärna se hur de går med gruppen om den har börja växa, för när jag började där så var de inte så många som var där vi kanske va 5-10 personer o nu idag så är vi mer än så, det är så kul o se hur mycket det har förändras där!
Ja kan säga så här jag är bisexuell & har kommit ut sen jag var 13 år, så familjen acceptera dom de! De va lite jobbigt för pappa men mamma tog de bra att jag kom ut men hon visste att jag var de, för hon är själv gay & är gift med sin fru!
Jag är glad att jag blev accepterad av familjen speciellt av min pappa, de betyder mycket för mig! flesta har inte kommit ut & jag vet hur jobbigt det kan va! För jag har varit tillsammans med en tjej innan & hon kom inte ut på ett bra tag under tiden men till slut gjorde hon de, men de blev allt värre & jobbigare för henne men tills slut blev hon accepterad av sin mamma då nu vi inte är tillsammans & jag är glad för henne skull ändå för hon kämpade så länge med de här! Hon är stark den här tjejen! But yeha just move on, idag ska man ta de lugnt för min del, de har inte hänt så mycket idag under dagen, har bara kollat på serie & pratat med några vänner!

Outfiten kommer snart
Peace ✌

Likes

Comments

"The Devil is real. And he’s not a little red man with horns and a tail. He can be beautiful. ‘Cause he’s a fallen angel, and he used to be God’s favorite."

Likes

Comments