Hej!
Nu sitter jag på bussen o åker in till Borås!
Äntligen ska man träffa min bästa vän som jag inte har sett på flera månader! Har verkligen längtat efter att umgås med henne o spela hela natten i köra live på Twitch!

Jag kör säkert en videoinlägg sen innan jag börjar köra live på twitch! 👌🏽

Byebye! ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är man i Göteborg o umgås med dom bästa människorna på en onsdag o tar en drink! Imorgon åker man till Borås o träffar min bästa vän!

Skriver mer imorgon eller kör videoinlägg! 💕

Likes

Comments

Nu sitter man här & väntar på att åka in till stan! Jag vill gärna ha min Mocha latte för man ska iväg snart till en grupp för HBTQ. Det va ett tagsen jag hälsade på gruppen & jag är en gammal medlem som inte varit där på ett bra tag vill gärna se hur de går med gruppen om den har börja växa, för när jag började där så var de inte så många som var där vi kanske va 5-10 personer o nu idag så är vi mer än så, det är så kul o se hur mycket det har förändras där!
Ja kan säga så här jag är bisexuell & har kommit ut sen jag var 13 år, så familjen acceptera dom de! De va lite jobbigt för pappa men mamma tog de bra att jag kom ut men hon visste att jag var de, för hon är själv gay & är gift med sin fru!
Jag är glad att jag blev accepterad av familjen speciellt av min pappa, de betyder mycket för mig! flesta har inte kommit ut & jag vet hur jobbigt det kan va! För jag har varit tillsammans med en tjej innan & hon kom inte ut på ett bra tag under tiden men till slut gjorde hon de, men de blev allt värre & jobbigare för henne men tills slut blev hon accepterad av sin mamma då nu vi inte är tillsammans & jag är glad för henne skull ändå för hon kämpade så länge med de här! Hon är stark den här tjejen! But yeha just move on, idag ska man ta de lugnt för min del, de har inte hänt så mycket idag under dagen, har bara kollat på serie & pratat med några vänner!

Outfiten kommer snart
Peace ✌

Likes

Comments

"The Devil is real. And he’s not a little red man with horns and a tail. He can be beautiful. ‘Cause he’s a fallen angel, and he used to be God’s favorite."

Likes

Comments

Va f*n jag som va riktig sugen på mocha latte idag, men nej man helt galet seg idag man pallar verkligen inte gå upp från sängen. Jag orkar inte ens lyfta mitt huvud... jag som planer gå ut till stan o fika med några vänner, men de blev inget eftersom mina vänner har druckit för mycket så dom pallar verkligen inte röra på sig, dom mår skit dåliga efter deras utgång igår, tycker lite synd om dom! men nä så nu sitter jag här och försöker fixa lite bilder & leta efter bilder från utgången igår!

Peace ✌

Likes

Comments

Detta va min outfit för utgången igår! en av mina favorit outfit just nu har 2 st favorit outfit jag kan tänka mig börja klä mig när man ska ut, inte hela tiden men dådå när man inte har något annat att klä på sig! Så detta funkar, just love it!

#outfit #lördag

Likes

Comments