Nu sitter man här & väntar på att åka in till stan! Jag vill gärna ha min Mocha latte för man ska iväg snart till en grupp för HBTQ. Det va ett tagsen jag hälsade på gruppen & jag är en gammal medlem som inte varit där på ett bra tag vill gärna se hur de går med gruppen om den har börja växa, för när jag började där så var de inte så många som var där vi kanske va 5-10 personer o nu idag så är vi mer än så, det är så kul o se hur mycket det har förändras där!
Ja kan säga så här jag är bisexuell & har kommit ut sen jag var 13 år, så familjen acceptera dom de! De va lite jobbigt för pappa men mamma tog de bra att jag kom ut men hon visste att jag var de, för hon är själv gay & är gift med sin fru!
Jag är glad att jag blev accepterad av familjen speciellt av min pappa, de betyder mycket för mig! flesta har inte kommit ut & jag vet hur jobbigt det kan va! För jag har varit tillsammans med en tjej innan & hon kom inte ut på ett bra tag under tiden men till slut gjorde hon de, men de blev allt värre & jobbigare för henne men tills slut blev hon accepterad av sin mamma då nu vi inte är tillsammans & jag är glad för henne skull ändå för hon kämpade så länge med de här! Hon är stark den här tjejen! But yeha just move on, idag ska man ta de lugnt för min del, de har inte hänt så mycket idag under dagen, har bara kollat på serie & pratat med några vänner!

Outfiten kommer snart
Peace ✌

Likes

Comments

"The Devil is real. And he’s not a little red man with horns and a tail. He can be beautiful. ‘Cause he’s a fallen angel, and he used to be God’s favorite."

Likes

Comments

Va f*n jag som va riktig sugen på mocha latte idag, men nej man helt galet seg idag man pallar verkligen inte gå upp från sängen. Jag orkar inte ens lyfta mitt huvud... jag som planer gå ut till stan o fika med några vänner, men de blev inget eftersom mina vänner har druckit för mycket så dom pallar verkligen inte röra på sig, dom mår skit dåliga efter deras utgång igår, tycker lite synd om dom! men nä så nu sitter jag här och försöker fixa lite bilder & leta efter bilder från utgången igår!

Peace ✌

Likes

Comments

Detta va min outfit för utgången igår! en av mina favorit outfit just nu har 2 st favorit outfit jag kan tänka mig börja klä mig när man ska ut, inte hela tiden men dådå när man inte har något annat att klä på sig! Så detta funkar, just love it!

#outfit #lördag

Likes

Comments

Damn, ska aldrig dricka igen! Nu ligger jag på sängen helt död och vaknade nyss jag som inte borde va vaken vid den här tiden faktiskt, inte okej! men ja igår var de helt underbar lördag, jag stack till farmor o va med familjen en kort stund sen stack man iväg när man hade de stressigt hem och göra allt ordning inför kvällen så jag hann inte blogga igår när man försöker hinna för bli klar o ta bussen in till stan, de skit jobbigt på sista minuten så hitta man några vänner för gå ut med annars hade jag stannat o legat hemma o de vill jag fan inte haha! Men ja jag gick till Valand (Nattklubben i Göteborg), grejen är jag är promoter för valand och jag yani "jobbar" på lördagar inte hela tiden men ja komma dit med vänner o gör lite reklamer på fb o skicka inbjudan till folk, de vanliga då! så har man kontakter där också när man ska lösa fri entré för mig o kanske för +2-3 pers de bero på ibland! så igår fick jag släppa in 2 personer på fri entré för dom gick in med mig och de va mina vänner som jag har gillar, älskar dom verkligen! så man fick träffa gamla vänner från grundskolan, de va längesen man såg dom verkligen o umgås med dom ute, så de va kul de gick lite los då! Så fick man gratis drinkar också fick sån lapp man lämnar in till baren o säger man vill ha så får man de gratis eftersom man är promoter där whoho så de blev lite för mycket haha! men de gjorde min kväll! Minnesvärt... jag kanske dyker upp i valands bilder, blev fotograferad där med mina 2 boys som jag va med! men ajit nu ska jag kolla på serie o försöka somna som vanligt! ofc ska lägga ut min outfit för igår! haha fett bakis är nu!

Peace ✌

Likes

Comments

Godmorgon!
Nu när man vaknar upp på morgonen & håller på tvätta kläder & städar lägenheten! Då sätter man på en låt av Chris Brown... helt underbar låt och musikvideon gjorde min morgon... hans dotter helt underbar söt man blir själv småsugen ha barn, asso Chris Browns dotter helt underbar gullig, finns ingen sötare än henne ju really!
Men ja efter man har gjort lite ordning lägenheten o fixa mig så drar man till farmor och träffa mina syskon o pappa som kommer på besök från fängelsen ja han har permis, 1 gång i månaden verka de som men han kommer ut på sommaren & jag längtar att han kommer ut så kommer jag & han åka utomlands, längtar verkligen ha lite semester med honom! så ja han fyllde år i tisdags så vi ska gratta han idag när han kommer till farmor... vet inte hur länge jag kommer va där men jag tror jag kommer åka lite tidigare & förbereda mig inför lördagkväll!
I tell u more vad som händer ikväll o lägger en outfit!

Likes

Comments