Jag mår så dåligt just nu, kan inte fatta att friheten är så nära men ändå så långt bort. Har märkt att jag börjar falla tillbaka till gamla vanor, till min stress och ångesten. Som jag skrev i förra inlägget; jag börjar övertänka mina redan övertänkta tankar, känner verkligen det. Tänk om jag flunkar ett matteprov det sista jag gör innan jag åker. Tänk om jag glömmer hur man skriver en balanserad formula. Tänk om jag glömmer allting som jag har övat in. Tänk om jag blackar ur. Tänk om jag svimmar. Mitt huvud går konstant på högvarv, och jag kämpar, har ni några tips på hur man kan hantera detta lättare? Skulle vara evigt tacksam!

Älskar er!
Mia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Daily, personligt, Välmående
Mood 24/7

Jag tror nog att jag aldrig har varit så här stressad någonsin. Om du känner mig, så är jag en ganska chill människa, men jag är mitt i en av dom jobbigaste sista dagarna på länge. Jag få sommarlåv på Onsdag, me man fårr ingenting utan lite kämpande, i mitt fall innebär det:
Kemiprov
Matteprov
Gympainlämning
Svenska redovisning
Prom

Allt detta på samma dag. Mina tankar flyger runt som planeter och jag övertänker mitt övertänkande. har ni några tips? Jag vill så gärna klara mig igenom detta utan att bryta ihop.

kram,
Mia

Likes

Comments

Mode, inspiration

Hejsan finisar!

Jag ber om ursäkt om att det inte har kommit några personliga inlägg, men jag har haft en stressig vecka i skolan och hemma. Om ni såg min inlägg om naglarna, så är detta ett liknande. Jag har funderat på att klippa mig ett tag nu, men jag kan inte besämma mig för hur jag vill ha det. Här kommer i alla fall lite hair inspo som jag hoppas att ni tycker om!

Kram<33

Likes

Comments

Livsstil, Daily, Events, Träning

20/05-2017:
På morgonen tog jag och pappa cycklarna och cycklade in till slottskogen, och tog sen spårvagnen till starten för cityvarvet! Detta är första året som jag fick springa, så jag var supertaggad på mina 4,3 km.

Efter min målgång så stack pappa till sin start, mamma och jag stod självklart och hejade på!

Målgången!

En superbra dag, alla var hur glada som helst!

21/05-2017:
Dags för frejas start!

Superhelg!

Likes

Comments

Mode, Livsstil, personligt, Daily

Hej på er!
Idag var min sista fredag i skolan. Har bara 3 dagar kvar tills sommarlåv! Anledningen till varför jag får sommarlåv så tidigt är så grund av min konfirmation. Idag har jag har idag fixat en klänning till konfirmationen och en balklänning till prom som är på onsdag(!) Efter en del planerande igårkväll så bestämde jag och mamma att vi skulle dra in till stan för att fixa allt detta idag. Så direkt efter skolan så tog jag spårvagnen och strosade ensam på stan ett tag, ganska mysigt faktist. Mötte upp med mamma runt 5 tiden och fixade båda klänningarna. Köpte även lite annat, till exempel glasögonen!
Hoppas att ni får en bra kväll!
Kram// Mia

Likes

Comments

INSTAGRAM@miapeterssons