View tracker

Hola friends!
Idag har varit ganska chill, även om det var en lång dag i skolan. Började 08:20 och slutade 15:30, efter det så drog jag hem och skrev lite på en uppsats en stund, tills jag insåg att jag bara babblade på utan någon vettig information. Sedan bytte jag om till ridkläder och drog till stallet för att rida. Fick världens finaste unghäst, Tuxedo eller Tuxan som han också kallas ibland. han var väldigt fin men väldigt svår att rida, hoppas att jag får chansen att rida honom mera i alla fall! Efter att jag kom hem så duschade jag och bytte om till myskläder, och ligger nu och kollar pinterest, sammt skriver detta inlägg;) Godnatt ifrån mig ;)

Likes

Comments

tjena friendos,
anledningen till varför det inte har kommit upp några inlägg på ett bra tag är för att jag har helt enklet inte haft motivationen eller tiden till att skriva. Ska försöka lägga upp lite mera regelbundet nu. Skriv gärna frågor som ni vill att jag ska svara på eller några inlägg ni vill se <3


Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag gjort inprincip inget förutom att plugga. Huuur jobbigt som helst men huuur skönt som helst att få det överstökat med. På eftermiddagen så drog jag och mamma till ett crossfit pass på SATS! Älskar verkligen att jag har fått ett flyt i träningen, och jag hoppas att det funkar nu med nytt vinter schema.
Älskar er!

Likes

Comments

Hej på er!
Jag är riktigt ledsen over att jag inte har lagt ut något på hur länge som helst, men mitt skolarbete har bara tagit över! För exakt 2 veckor sedan var jag i köpenhamn, och det var det bästa jag gjort! Älskar köpenhamn så enormt mycket! Nu så sitter jag och äter frukost och ska sen byta om inför innebandyträningen. Här kommer några härliga bilder ifrån köpenhamn❤️
Älskar er!

Likes

Comments

Hejsan på er!
Första dagarna på höstlovet har vatit ganska chill, har inprincip inte gjort någonting. I måndags så tog jag en spontan promenad ner till saltholmens klippor, det var hur fint som helst! Helt vindstilla och bleke. På senaste tiden har jag spelat block, att tankespel typ hahaha. Det är superroligt och jag tycker att alla borde ladda ner det! Idag ska jag börja packa lite inför helgen, och sedan på eftermiddagen så lir det ridning! Taggad till tusen❤️

Likes

Comments

Hejsan på er!
Nu har det varit ett tag sedan uppdatering, villket jag är lite skyldig till. Min mobil har varit på lagning hela veckan och jag har inte haft tillgång till bloggappen:/
Men nu är allting fixat och planerar att uppdatera regelbundet! Ps: kolla senaste inlägget på instagram så är du bäst❤️

Likes

Comments

Hejsan på er!
Idag har varit ganska soft, stack till skolan kl 08.00 och slutade 15.00, ganska kort dag villket är bra. Efter det så kom jag hem, gjorde absolut ingenting i någon halvtimme för att sedan börja göra mig iordning för innebandyn. Ligger 1:a i serien med världens bästa lag, så nu taggar vi att krossa motståndarna på hemmamatchen på söndag!

Likes

Comments

Godmorrgon!
Idag är planerad att vara ganska chill, inprincip bara skolan och sedan hem för att fixa till imorgon, my b-day!
Så segt att jag har fysik prov på min födelsedag😩 men ajaj vi får hoppas att det går bra, har iaf pluggat sönder. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har varit ganska bra faktist!
Ganska mycket i skolan, med 2 prov (varav 1 på min födelsedag) 3 inlämningar och säkert någonting mera. Haha noll koll denna veckan. Nu ska jag fixa några hemmabakade zucchini chips och sedan dra till innebandyträningen!
Chau😚

  • 10 readers

Likes

Comments

​Hej,
nu efter sommaren har jag bestämt mig för att börja blogga igen. jag vet att inlägget innan var samma sak men nu efter sommaren så har allting fått ett bättre flyt så vi försöker igen!

Likes

Comments

INSTAGRAM@miapeterssons