View tracker

Hej på er!
Idag har jag gjort inprincip inget förutom att plugga. Huuur jobbigt som helst men huuur skönt som helst att få det överstökat med. På eftermiddagen så drog jag och mamma till ett crossfit pass på SATS! Älskar verkligen att jag har fått ett flyt i träningen, och jag hoppas att det funkar nu med nytt vinter schema.
Älskar er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!
Jag är riktigt ledsen over att jag inte har lagt ut något på hur länge som helst, men mitt skolarbete har bara tagit över! För exakt 2 veckor sedan var jag i köpenhamn, och det var det bästa jag gjort! Älskar köpenhamn så enormt mycket! Nu så sitter jag och äter frukost och ska sen byta om inför innebandyträningen. Här kommer några härliga bilder ifrån köpenhamn❤️
Älskar er!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan på er!
Första dagarna på höstlovet har vatit ganska chill, har inprincip inte gjort någonting. I måndags så tog jag en spontan promenad ner till saltholmens klippor, det var hur fint som helst! Helt vindstilla och bleke. På senaste tiden har jag spelat block, att tankespel typ hahaha. Det är superroligt och jag tycker att alla borde ladda ner det! Idag ska jag börja packa lite inför helgen, och sedan på eftermiddagen så lir det ridning! Taggad till tusen❤️

Likes

Comments

Hejsan på er!
Nu har det varit ett tag sedan uppdatering, villket jag är lite skyldig till. Min mobil har varit på lagning hela veckan och jag har inte haft tillgång till bloggappen:/
Men nu är allting fixat och planerar att uppdatera regelbundet! Ps: kolla senaste inlägget på instagram så är du bäst❤️

Likes

Comments

Hejsan på er!
Idag har varit ganska soft, stack till skolan kl 08.00 och slutade 15.00, ganska kort dag villket är bra. Efter det så kom jag hem, gjorde absolut ingenting i någon halvtimme för att sedan börja göra mig iordning för innebandyn. Ligger 1:a i serien med världens bästa lag, så nu taggar vi att krossa motståndarna på hemmamatchen på söndag!

Likes

Comments

Godmorrgon!
Idag är planerad att vara ganska chill, inprincip bara skolan och sedan hem för att fixa till imorgon, my b-day!
Så segt att jag har fysik prov på min födelsedag😩 men ajaj vi får hoppas att det går bra, har iaf pluggat sönder. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har varit ganska bra faktist!
Ganska mycket i skolan, med 2 prov (varav 1 på min födelsedag) 3 inlämningar och säkert någonting mera. Haha noll koll denna veckan. Nu ska jag fixa några hemmabakade zucchini chips och sedan dra till innebandyträningen!
Chau😚

  • 8 readers

Likes

Comments

​Hej,
nu efter sommaren har jag bestämt mig för att börja blogga igen. jag vet att inlägget innan var samma sak men nu efter sommaren så har allting fått ett bättre flyt så vi försöker igen!

Likes

Comments

Hejsan på er!
Nu har jag kommit tillbaka ifrån min spontana paus, det blev lite så för att jag skulle göra mott bästa dom sista veckorna av skolan så bloggandet glömmdes av helt enkelt😁 Aja nu är jag tillbaka med flera inlägg lite mera regelbundet så stay tuned!

Gårdagens smarriga frulle

Pyssel, pyssel, pyssel!

En till ifrån gårdagen då jag och min världsbästa gast provseglade 29:er! Vi är helt sålda på att vi ska ha en!

En "somrig" bild på "midsommar" hahah man måste bara älska sverige

Ifån bilen påväg hem ifrån JSM i västerås!

Likes

Comments

Hejsan på er!
Idag har verkligen inte varit superrolig alls, 3 timmars plugg till ett matteprov, en musikinlämining och lite NO faktatext. Phew! Helt slut efter det, kanske inte låter som mycket men jag kan säga dig att om jag knyter fast dig i mina skor så kommer det vara mer än vad du tror! Efter plugget stack jag och mina päron till en husvisning inte så långt bort från en av min gamla klasskamrat, vem vet vi kanske blir grannar någon dag. Avslutar dagen med en promenad och lite förbredelser inför Prom 2016! Åhhh som jag har längtat, när datumet kommer lite närmare så kommer bilder på klänningar som ni kan rösta mellan!
Ses imorgon❤️

Likes

Comments

INSTAGRAM@miapeterssons