Resor

godmorgon!

Nu sitter jag på frukost bordet på hotellet i Italien och taggar en hel dag med skidåkning!
ikväll eller imorgon så kommer det lite bilder ifrån skidåkningen, så stay tuned<3


BILDEN ÄR IFRÅN GOOGLE! Är så sjukt sugen på iskaffe just nu!

Likes

Comments

Hejsan på er!

just nu sitter jag på flygplatsen i Tyskland och väntar på flyget till Italien, jag är så taggad på skidor! Här kommer lite inspiration pics, eftersom många jag känner åker skidor under låvet så tänkte jag varför inte lägga ihop lite härliga skidbilder <3


Likes

Comments

Allmänt, Segling

Godmorgon finisar!
Idag är det sista skoldagen innan sportlåv! Åhhh som man har längtat! Idag så har jag en vanlig fredag i skolan, slutar 13:40 som vanligt. Efter skolan så ska jag nog småpacka de sakerna som inte var kläder. Ungefär klockan 5 så ska jag och pappa gå på båtmässan tilsammans, det är en tradition att han och jag går varje år<3 Hoppas att ni får en superbra sista dag i skolan innan sportlåv!
Ly<3

Ungefär såhär har dom senaste kvällarna sett ut, plugg plugg plugg🙃

Likes

Comments

Hejsan på er!
Just nu sitter jag i skolan, har en halvlång dag framför mig med blandannat träslöjd och svenska lektioner. Dagen än så länge har inte direkt varit den bästa, har mycket som ska in och har fått inprincip 0 sömn på den senaste tiden. Försöker att gå och lägga mig runt 8/ halv 9 tiden med jag somnar aldrig känns det som!? Har ni några tips för bättre sömn? Jag har prövat allting mellan att släppa elektroniken 2 timmar innan jag går och lägger mig till en massa "essential oils". Ingenting funkar ju! Ahh blir galen!!! Ikväll blir det lite plugg i alla fall, och runt halv 6 så har jag ridning. På Lördag så åker vi till Italien för att åka skidor, vi har skrapat ihop ett enormt gäng med nästan 50 pers (!!!) Är så sjukt taggad!! Vad ska ni göra på sportlåvet?

Nu ska jag tillbaka till lektion, so see u later!
Ly<3

Likes

Comments

Updates

God Eftermiddag!
Idag har varit en relativt kort men tung dag i skolan. Vi slutade kl 15:00 vilket är bland dom tidigare tiderna som vi slutar, vilket ändå är skönt! Nu sitter jag och läder lite i min Tusen Gånger Starkare, som vi läser på svenskan. Jag tycker att boken är grym! Om typish 30 minuter ska jag byta om till träningskläder och dra till innebandyn. Imorgon är nog planerna ridning och packning inför skidresan, vi åker på Lördag vilket är skönt<3

Hoppas att ni får en superbra kväll, ly!

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan!
nu sitter jag i skolan, började 09:30 vilket var ganska chill. Idag händer inte så mycket, jag slutar kl 4, ganska sent faktist. När jag kommer hem ska jag nog göra färdigt ett spanska projekt som ska in imorgon, och om jag har lite tid över så ska jag nog gå på en riktigt lång promenad! Måndagar är nog min favoritdag i veckan, vi har såvmorgon och gympa, vilket är supergött! Det ryktas om att vi ska spela handboll på gympan, hoppas att det blir av!

Ha en bra dag lovelies<3

ps: Denna jackan är nog den bästa promenad jackan någonsin! Jag är inte sponsrad fyi ;)

Likes

Comments

Hejsan på er!
Idag hara varit ganska chill, hade innebandy träning på morgonen sen hem å duscha och fick i mig lite att äta. Sedan satte jag mig i några timmar och skrev på en uppsats ich pluggade spanska glosor. Nu sitter jag hos Maya och chillar lite, vi taggar taco-mys ikväll!!

Likes

Comments

Food

Mmm... sitter just nu på rummet efter en kort(ish) dag i skolan och kikar in några läckra maträtter. Här är mina 8 favoriter som jag hittade på Pinterest (här är min food tavla: https://www.pinterest.se/miaapetersson/food/ ) ikväll blir det lite plugg och förhoppningsvis så kan jag och pappa dra till gymmet innan middagen! hoppas att ni får en supermysig Fredagskväll<3

Likes

Comments

Allmänt

godmorgon!
Idag blir en riktigt härlig dag, har skola tills kl 15:20 sedan bär jag av hem för ett träningspass och lite plugg. Det var längesedan som jag fick träna, eftersom jag har varit lite småkrasslig och inte riktigt vågat att ta mig ut på gymmet. efter träningen blir det plugg. Lillasystern ska på en maskerad på skolan, det ska bli rolig att se vad hon klär ut sig till, än så länge har hon hållt det hemligt ;) kan ni skriva någon kommentar på inlägg som ni vill se, just nu har jag inte så många ideer om vad jag skan skriva om.

Likes

Comments

Hej finisar!
jag hade tänkt att göra en get to know me tag, med lite frågor som jag får ofta haha!

1. Vad motiverar dig till at jobba hårt mot dina mål?
Detta är en väldigt svår fråga, jag skulle nog säga att du ska kunna ha delmål. Till exempel om ditt mål är att komma igång med träningen ordentligt, så brukar jag ofta rita ut en liten "skattkarta" med små delmål. Om mitt mål är att kunna springa 10 km på en viss tid så tränar jag först 2km sen 5 km osv tills jag kommer till 10 km. för varje delmål jag når brukar jag belöna mig själv med någonting litet, till exempel att jag får såvmorgon en dag eller att jag köper en smoothie efter skolan. En annan stor källa till min motivation är Pinterest. Jag verkligen obsessed kan man säga, här kan du hitta allting mellan himmel och jord. Mitt tips är att skapa en tavla med coola bilder som inspirerar dig till att fortsätta. Här hittar di min Pinterest: https://www.pinterest.se/miaapetersson/

2. Vad ville du bli när du var liten?
Hahah, svår fråga. När jag var typ 5 ville jag bli ridande ridande polis eller astronaut!

3. Vad får dig att skratta?
Jag skrattar super ofta och åt nästan allting. Men det som får mig att skratta är nog min mamma, vi har samma humour.

4. Vad är ditt favoritämne i skolan?
Mitt favoritämne är nog kemi, gympa eller bild<3

5. Är du en organiserad eller en stökig person?
Jag skulle nog säga att jag är väldigt organiserad, jag vet (nästan) alltid vart mina saker ligger eller vad jag behöver göra.

Likes

Comments

INSTAGRAM@miapeterssons