View tracker

Tidligere i dag lå jeg på sofaen og bladde nedover på Facebook hvor jeg kom over et innlegg. Overskriften sa "Victoria (19) har blitt mobbet siden barneskolen - mandag fant hun et tau utenfor døra si". 

Link til artikkelen finner du HER

Bare overskriften var nok til å få meg utrolig sint. Jeg leste videre gjennom denne artikkelen og kjente blodet mitt koke hele veien. Denne jenta hadde fått former og da også bryster mye tidligere enn andre, dette førte videre til at hun ble mobbet fordi hun var kraftig. Her er det snakk om små barn, og hvordan de klarer det, mobbe noen fordi de har en annen størrelse, jeg skjønner det ikke. Senere når hun begynte på ungdomsskolen så ble det fysisk mobbing, hun ble slått og spyttet på. - Det er helt sinnssykt at folk ikke har grepet inn her!

Hun måtte flytte, og ikke bare en gang, nettopp fordi mobbingen fulgte henne over nettet. Som 16 åring flyttet hun alene Namsos, men dessverre fortsatte mobbingen der også. Det verste er, at på grunn av hva andre gjorde mot henne så hadde hun for høyt fravær til å kunne følge sin drøm om å bli ambulansemedarbeider. 

Så kommer det sykeste, at nå nylig så har mobbingen startet igjen, men nå er det over Jodel. Noen har til og med gått så langt at de fysisk la et tau foran døra hennes, og skrev på Jodel "La et tau der hu bodde på mandag. hu tok ikke hintet". 

​HVA FEILER DET FOLK?! 
​Jeg skjønner ikke hvordan enkelte mennesker kan ha så mye inni seg at de sitter å skriver sånt over nettet, og ikke minst gjør noe slikt! Hvordan de kan ha samvittighet til å vite at de er en stor grunn til at andres liv blir ødelagte. Hvordan slike mennesker klarer å leve med å gjøre sånt. 

Denne jenta på nå 19 år har blitt redd for å være hjemme og at hun låser døra si så fort hun kommer inn i huset. Hun går både til psykolog, lege og fysioterapeut nettopp på grunn av følgene mobbingen har hatt på henne. 

Jeg syntes det er utrolig sterkt av Victoria å dele historien sin, sine erfaringer, og hva som har skjedd videre. Denne artikkelen provoserte meg så sykt mye og jeg skjønner ikke hvorfor skoler eller lærere tar større grep enn det de gjør.  - Med dette innlegg her så mener jeg ikke noe hat eller noe mot noen skoler eller noe sånt, jeg vil bare få ut det at dette provoserte meg så mye, og jeg tror flere enn meg virkelig blir provosert. 

Og til alle andre som Victoria, som dessverre må oppleve slike ting så håper jeg virkelig at noen tar tak i situasjonen, at dere får hjelp, og at det blir bedre. Slike mennesker som utfører slike handlinger bør bli satt på plass. 

Likes

Comments

Hei hei! Da er det Mandag igjen og det er så deilig med høstferie! Jeg bor hos Martin denne uken og han er på jobb så jeg ligger å slapper av mens jeg ser på serier. Senere i dag skal jeg ha innledende teori til langkjøringen, og jeg syntes det er utrolig rart at det snart kun er en måned til jeg fyller 18 år, og at jeg snart kan ta lappen.

I tillegg så skal Martin og jeg ut å spise etterpå, når han kommer hjem fra jobb. Gleder meg mye til det! - Men her er denne ukens!

Ukens Topp 3 Favoritt Låter:

This Town ~ Niall Horan

Heatwave ~ Robin Schulz, Akon & DJ Katch

Side To Side ~ Ariana Grande & Nicki Minaj


Ukens Høydepunkt:

Jeg tror faktisk ikke at jeg har et spesifikt høydepunkt fra den uken som gikk. Jeg hadde en ganske så bra uke!


Ukens Nedtur:

Etter skolen på Mandag så skulle jeg som vanlig ta bussen hjem, halv tre. Bussjåføren var selvfølgelig kjent, men ikke for positive ting. Dette var ikke første gangen har gjorde det han gjorde, men denne gangen var det verre.

Når du tar buss hver dag, så blir man ganske vandt med hvordan farten er og man kjenner rutinene. Både jeg og bestevenninnen min merket med en gang at det gikk absolutt ikke i fartsgrensen. Som om ikke å kjøre for fort er nok, så driver han fader meg på telefonen sin! EN BUSSJÅFØR LIKSOM.

Bussen skal være et så mye mer positivt tilbud enn det å kjøre bil, men bussen skal da være trygt. Når han drev på telefonen sin så havnet det ene dekket utenfor asfalten, og først da reagerte han. Malin og jeg ble utrolig redde og jeg tar ikke bussen så lenge han kjører!

Jeg ringte Brakar og snakket med en utrolig hyggelig dame som sa at slike til selvfølgelig ikke skulle skje. Jeg la det også ut på Facebook siden deres og sendte de en mail, - Får satse på at det ikke kommer til å skje flere ganger.


Ukens Outfits:

Ukens Serie:

The Secret Life Of The American Teenager


Ukens YouTuber:

PewDiePie! Han har kommet med et nytt spill nå, og jeg er avhengig, haha. Det heter Tuber Simulator og det er så avhengighetsskapende og morsomt! Anbefaler det virkelig for tidsfordriv

Ukens Quote:

- Start Your Day With Positive Thoughts

Likes

Comments

~ October is coming up ~

Hei hei! Da er det endelig høstferie og det er så deilig! Den siste uken på skolen har vært fylt av prøver og innleveringer, og så fikk vi tilbake en del. Det er sykt rart å tenke på, det er allerede høstferie og jeg føler at vi har gått på skolen i kun to uker. Men det er allerede snart Oktober, en måned igjen til jeg fyller 18, en måned til jeg skal ta ny tatovering, en måned til jeg skal ha oppkjøring.

Jeg vil gjøre Oktober til en utrolig bra måned og at det skal bli en herlig høst. I løpet av Oktober så vil jeg

- Drikke masse kakao! Siden jeg ikke liker hverken te eller kaffe, så er kakao vinneren for meg og på høsten, når det begynner å bli kaldt, så er kakao det beste som finnes

- Sitte foran peisen med et godt og varmt pledd. Jeg elsker å kjenne varmen fra ovnen, og bare sitte med et pledd rundt meg, det er så koselig!

- Se ferdig The Secret Life of the American Teenager, jeg startet akkurat på sesong 4, så jeg skal nok bli ferdig med den innen Oktober er over!

- Feire Halloween. Halloween er så utrolig gøy, og jeg gleder meg masse til å feire den i år.

- Ta masse høstbilder. Det er så mange flotte farger ute nå, og de blir bare finere og finere. Det er så fint og det er utrolig gøy å ta bilde av de flotte fargene

- Bake Cupcakes. Jeg elsker å bake og cupcakes er nok favoritten min. Det må jeg bare få til!

- Trene mer. Jeg har vært utrolig dårlig på å trene i det siste, men skal virkelig bli flinkere nå!

- Kjøpe meg en lang strikket genser. Strikk er veldig inn nå, og de lange "kjole-genserne" er virkelig fine, og jeg har så lyst på en! Det skal definitivt inviteres i

- Ha film-kveld. Bare ligge i senga eller på sofaen og se på masse filmer under et godt pledd og drikke kakao med fyr i peisen! Elsker å gjøre det når det er kaldt høstvær ute

- Lage mer mat. Denne måneden skal jeg bli flinkere til å lage mer mat, og lage ny mat.


Det var 10 ting jeg vil gjøre denne høsten! Nå skal jeg sette meg ned i sofaen, drikke en kopp kakao og se på serier. God helg og god høstferie til de av dere som har fått ferie nå også!

Likes

Comments

Hei! Da er det mandag og ny uke! Dette innlegget skulle egentlig kommet ut i går men jeg hadde rett og slett ikke tid og jeg var alt for sliten. Lørdagen var jeg på fest hos bestevenninnen min og det var veldig gøy, og i går var Martin og jeg å bowlet.

I morgen har jeg naturfag-prøve så får øve til den nå! Men her er denne ukens/forrige ukes!


Ukens Topp 3 Favoritt Låter:

Treat You Better - Ashworth Remix ~ Ashworth & Shawn Mendes

Mercy ~ Shawn Mendes

Closer ~ The Chainsmokers & Halsey


Ukens Høydepunkt:

Er vel egentlig litt blanding med uke 37 og 38, men det at vi fikk billetter til Shawn Mendes! Vi sitter på felt 7, så vi gleder oss utrolig mye! Jeg skal dra sammen med Martin, bestevenninnen min og ei venninne til.


Ukens Nedtur:

Det må nok bli at eksamensnervene og stresset har allerede truffet meg, og det er så utrolig skummelt å tenke på siden det er jo bare September!


Ukens Antrekk:

Ukens Serie:

The Secret Life of The American Teenager! - Herregud, dere som leser her tror sikkert at jeg ikke gjør noe annet enn å se på serier siden jeg hopper så mye fra serie til serie! Men joda, jeg liker nemlig å ha en serie på Netflix, slik at jeg kan bruke Wii U'en min til å se på serie mens jeg trener, da går treningsøkten så mye lettere og raskere!


Ukens Quote:

Never give up, great things take time

Likes

Comments

I September, vi er kun i September og jeg stresser allerede med eksamen. Lærerne mine bruker alltid lærer-utdanningen som eksempel når de snakker om karakterer, og jeg vil jo bli lærer!

Etter de nye reglene som kommer i 2017, må man ha 4 i matte og 3 i hovedmål skriftlig og muntlig, og sidemål. - Jeg tror norsken skal gå ganske så greit men det er matten jeg er redd for... Jeg hadde en 3'er på ungdomsskolen men klarte mirakuløst å få en 6'er VG1

Det som er skremmende er hvis jeg får en 3+ på matteeksamen, HVIS jeg kommer opp, så kommer jeg ikke inn på lærer-skolen... Og det er en veldig skummel tanke!
Jeg har hele fremtiden min ferdig tenkt og hvis jeg ikke kommer inn der så vet jeg ikke hva jeg gjør... MEN det positive er at jeg har så mange herlig mennesker rundt meg som motiverer meg og hjelper meg gjennom dette!

Heldigvis er eksamen mange måneder unna enda, så jeg kan roe meg litt!

Og med tanke på skole! Vi har fått portrettbildene våre og i år så er jeg faktisk ganske fornøyd!

Og etter skolen i dag kjøpte jeg meg endelig en "drugstore" foundation, noe jeg har hatt lyst på lenge! Jeg kjøpte Maybelline Fit Me Matte + Poreless som jeg har hørt så mye positivt om
I tillegg kjøpte jeg Maybelline Dream BB Fresh som jeg håper er så bra som flere sier den er!

Har dere noen erfaringer med disse produktene?

Nå skal jeg sitte å slappe av mens jeg ser på serier før jeg tar tidlig kvelden! Ble nemlig ganske sent i går når jeg så litt for mange episoder... Hehe

- Mia

  • Skole
  • 29 lesere

Likes

Comments

Topp 3 Favoritt Låter:

Aftertaste ~ Shawn Mendes

Starving ~ Hailee Steinfield, Grey, Zedd

Heathens ~ Twenty One Pilots


Ukens Høydepunkt:

Å bestå teoritentamen! Herregud så deilig det var, og i tillegg så er oppkjøringen min bestilt nå og jeg gleder meg så mye!

Også fikk jeg kjøpt den nye stolen min! Jeg elsker den, den er så god å sitte i samtidig som den er så flott! Kan poste et bilde av den senere.

Ukens Nedtur:

Selv om jeg hadde en skikkelig dårlig dag denne uken her så føler jeg faktisk ikke at jeg har hatt noen skikkelige nedturer. Selvfølgelig har man dager hvor man ikke føler seg helt på topp, men denne uken føler jeg ikke at det har vært en spesifikk nedtur!

Ukens YouTuber:

Laura Lee! Om dere allerede ikke har sjekket ut kanalen hennes så bør dere virkelig det! Hun er så nydelig og jeg ler utrolig mye av videoene hennes

Ukens Serie:

Supernatural, nå er jeg endelig på sesong 10, og jeg elsker fortsatt serien. Den er så spennende og den er så utrolig bra at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg

Ukens Film:

Let's Be Cops! Hvis du føler for å le litt, så vil jeg anbefale deg å se denne filmen. Moren min og jeg så denne i går kveld, men jeg hadde sett den før. Jeg så den når den kom ut på kino, og når vi så den i går, var det mye jeg ikke husket. Både mamma og jeg lo godt! I tillegg så er Nina Dobrev med i filmen, en av mine favoritt skuespillerinner!

Ukens Quote:

- Be somebody nobody thought you could be

Denne uken her så har jeg jobbet mye og jeg har jobbet hardt. I går, på en lørdag, satt jeg med matte oppgaver, ja, på en lørdag. Jeg føler selv at jeg gjør veldig mye skolearbeid som ikke er lekser eller noe sånt, og når jeg øver til prøver så sitter jeg å skriver notater i flere timer. Og det jeg sitter igjen med, det er bare positivt. Jeg sitter igjen med en følelse over at jeg får til noe, jeg klarer det, at de menneskene som har sagt at jeg ikke klarer ting, jeg motbeviser de virkelig. Jeg jobber hardt, og det lønner seg.

Ikke en gang jeg selv trodde jeg ville være den jeg er i dag. Men her sitter jeg, jeg går tredje året mitt på videregående med en lysende fremtid foran meg. Jeg vet ikke hva eller hvem jeg kan takke for det her, men jeg vet ihvertfall at jeg har kommet langt videre fra den jeg var før, og det gjør meg virkelig glad.


Det var This Week's! Jeg skal prøve å bli bedre på å ta flere bilder, men tar aldri tid til det, hehe. Så kanskje det også blir ukens outfit etter hvert også. Nå skal jeg slenge meg ned på sengen min og se på Supernatural før jeg legger meg. 

- Mia 

Likes

Comments

Today's Outfit 
Skjørt - Hm    ~    Topp - Ukjent

Dagen i dag ble virkelig ikke som den skulle. Jeg hadde historieprøven og det gikk virkelig ikke min vei. Jeg hadde fokus på alle oppgavene og glemte bort at noen oppgaver telte mer enn andre. Jeg kunne så utrolig mye mer enn det jeg fikk skrevet, og jeg rakk heller ikke bli ferdig med prøven.

Som om ikke det var ille nok så skulle vi egentlig ha sosiologi-fremføringen i dag, men det gikk jo ikke siden jeg måtte til legen og ordne helseattest før jeg får bestilt oppkjøring... Vi hadde spurt kjøreskolelæreren min for lenge siden om vi trengte noe sånt, og hun sa nei. Men joda, vi trengte det. Så da fikk ikke gruppen min i sosiologi hatt fremføringen men heldigvis klarte vi å overtale læreren til at vi kunne ha den i morgen.

Så dagen i dag har virkelig ikke vært min dag. Humøret var helt nede på bunn i stad men er heldigvis stigende nå. Kjæresten er på noe greier med jobben men kommer hit etterpå så det blir koselig, men dessverre så har har jeg sett ferdig alt som er av Teen Wolf nå... Og for å si det sånn, det endte i tårer! - Meg og serier er ingen god kombinasjon. Nå er det tilbake til Supernatural mens jeg venter på at sesong 6 av Teen Wolf skal komme ut.

Håper dere har hatt en fin uke så langt og at dere har en fin uke videre!

- Mia

Likes

Comments

Nå er det verste over!!

I går tok jeg teorien på bil, og jeg bestod! Er så utrolig glad for at jeg er ferdig med teorien. All den puggingen og all informasjonen har jeg fått ut og jeg har vist at jeg kan det. Så nå er teorien bestått og jeg kan snart bestille oppkjøring, wiiii

Jeg gleder meg utrolig mye til å kunne ta lappen, og det er faktisk kun 2 måneder igjen til jeg fyller 18 nå i dag!

Men jeg har langkjøring igjen før jeg kan kjøre opp. Vi kan fortsatt bestille da, med tanke på ventelistene. Håper jeg får den ganske nære bursdagen min

I dag har det vært en vanlig dag på skolen, og etter skolen har jeg kun sittet å lest til prøven jeg har i morgen. Jeg skal ha en historieprøve i morgen om Antikken. Jeg syntes historie er så utrolig gøy og spennende, så å øve til historieprøver er ikke noe problem!

Nå får jeg komme meg tilbake til lesingen
Ha en fin kveld!

- Mia

Likes

Comments

Denne uka har vært litt opp og ned sånn tidsmessig. Jeg syntes noen dager har gått superraskt mens andre har gått supertregt. Nå har jeg nyvasket hår, fått lagt meg ned på senga og skal straks legge meg! Men her er hvertfall denne ukens!


Ukens Topp 3 Favoritt Låter:

Heathens ~ Twenty One Pilots

Sucker for Pain ~ Lil Wayne, Wiz Khalifa, imagine Dragons, Logic, Ty Dolla Sign, X Ambassadors

Closer ~ The Chainsmokers feat. Halsey


Ukens Høydepunkt:

Å fly seilfly, fy flate det var virkelig en opplevelse


Ukens Nedtur:

At de ikke hadde den ene stolen jeg faktisk ville ha på IKEA (den var utsolgt...) og at jeg selvfølgelig klarte å kaste opp i flyet...


Ukens Film:

Suicide Squad! Wow, den var helt syk. Tiden gikk så fort, for den var så spennende samtidig som den var morsom. Skuespillerne var helt sykt flinke og jeg digget virkelig denne filmen! Eneste som irriterte meg helt sykt var (for dere som har sett serien Arrow vil dere forstå dette) at de ikke brukte de samme skuespillerne til de samme personene... F.eks. Deadshot, i Arrow så er han hvit (ikke rasistisk eller noe sånt men ja) mens i Suicide Squad var han mørk. Men fy flate, Will Smith spilte sykt godt som Deadshot. NB! Neste setning kan være spoiler for noen!

Samme gjaldt The Flash, Batman og han med boomerangene, ikke samme skuespiller.


Ukens Serie:

Teen Wolf, still heheh, er bare på sesong 5 liksom... Allerede...

Likes

Comments

1000 meter opp i luften i et fly uten motor. Hvor sykt er ikke det?

I går var Martin, jeg og Martin's bestevenn, ute på kino og så på Suicide Squad, den var sinnssykt bra! Men, når filmen var ferdig og vi kjørte kompisen hans hjem så ble vi invitert til å være med å fly dagen etter, altså i dag. Så vi ble med! Det var utrolig mye venting men det var ganske gøy. Martin fløy med kompisen sin først, og de var oppe i luften i en time!

Greia med et seilfly er at den har ikke motor, ingenting. Så vi ble trukket opp av et annet fly for så at flyet slapp tråden når vi var høyt nok. Når det var min tur så fikk jeg instruksjoner om hva jeg skulle gjøre om noe gikk galt osv. før vi satte oss inn. Det blåste ganske mye nede på bakken som vil si at det blåste mer i høyden. Vi kom opp på litt over 1000 meter og fløy i den høyden veldig lenge. Det var utrolig morsomt, men dessverre er ikke magen min laget for så kraftige g-krefter. Jeg hadde nemlig spist ikke så lenge før vi skulle fly (en times tid), da ble det selvfølgelig oppkast ja. I flyet! Fint altså. - Men jeg fikk skryt da haha, for jeg var ikke den første som hadde kastet opp i flyet og i tillegg så klarte jeg å spy på en slags pose og IKKE i flyet i det hele tatt! - Ganske klent å spy i flyet sånn men kroppen min var virkelig ikke vant til sånne type krefter

Her er et par bilder av flyene og bilder ut fra flyet!

Likes

Comments