TODAYS OUTFIT

Monday again

Hei hei! Da var det mandag og ny uke. Jeg er så glad for at det snart er vinterferie, men noen av dere er vel heldige og har det nå! Denne helgen var utrolig avslappende og koselig, og det var deilig med en helg fri fra jobben! Martin og jeg dro å besøkte faren min siden vi ikke hadde vært der på en stund, så det var veldig koselig

På fredagen lagde vi Taco og koste oss med Norske Talenter på kvelden!

På lørdagen så var vi å besøkte en venn av pappa og hundene hans som vi passet i fjor. Det var så utrolig koselig å se de hundene igjen, jeg har savnet de to søtingene så mye! På kvelden så gikk vi på en Kinarestaurant og det var veldig god mat der!

En rolig og fin helg med gutta mine ❤️ I tillegg så fikk jeg en ekstra skjerm av pappa, så jeg brukte lang tid i går på å flytte ting rundt på pulten til jeg ble fornøyd, men jeg fikk plass til alt til slutt og ble ganske fornøyd med utfallet!

I dag skal jeg få trent litt og øvd til muntlig fremføring i morgen, ha en fin mandag videre!

- MKO -

Likes

Comments

God kveld! I dag har klassen min, og veldig mange andre, vært på utdannings-messen i Oslo, i Oslo Spektrum. Det var utrolig mange stands der og veldig mye spennende. Vi gikk til flere ulike steder men jeg snakket egentlig bare med HSN, da det er der jeg allerede har søkt og håper på å komme inn! Jeg har søkt en master-grad som lærer, så det var spennende å snakke med de fra høgskolen

Når vi var i Oslo så måtte vi selvfølgelig innom blant annet Starbucks! Jeg ble så utrolig glad da jeg fant ut at de kunne lage en cotton candy uten laktose, da svevde jeg på rosa skyer. Den er så utrolig god!

Siden jeg var innom veldig få stands, og flere av de jeg gikk med hadde sett seg ferdig så gikk vi litt inne på City og By-Porten. Vi spiste lunsj på Subway og så ble det bitte-litt shopping!

Jeg har lenge tenkt at jeg må skaffe meg en skikkelig ansikts-rens, for det ville være godt for huden min. I tillegg til ansikts-rensen så ble jeg anbefalt en toner, noe jeg hadde hørt om fra før av og tenkte at jeg burde ha en slik en. Jeg gleder meg veldig til å teste toneren etterpå! Prisen på disse var heller ikke så ille, og de er kjøp på The Body Shop!

Etter vi hadde vært på The Body Shop så endte vi opp på Lush, en butikk jeg sjelden er i men herregud så mye flott de har der! I dag så hadde de akkurat fått inn nye skrubber og masker, men siden maskene kun var holdbare i en måned og veldig små, så gikk jeg for en skrubb i stedet! "Let the good times roll" er en skrubb som skal hjelpe veldig mye for tørr hud, noe jeg har, og jeg håper denne er god! Tittelen på skrubben la jeg også merke til da det er i en av låtene til 5 Seconds of Summer, hun som hjalp meg syntes det var litt kult at jeg la merke til det haha, men det viser seg faktisk at flere av produktene deres har låt-navn eller linjer fra en låt! Det er litt kult haha

Denne skrubben var en del dyrere en produktene fra The Body Shop, men jeg håper at kvaliteten på den og hvordan masken blir gjør at den lever opp til prisen!

Nå har jeg nettopp levert særemnet mitt så nå skal jeg tilbringe resten av kvelden ved å slappe av og se på The Big Bang Theory!

- MKO -

Likes

Comments

- Hodebunns-kur -
Jeg har lenge hatt problemer med sensitiv hodebunn, kløe, rødhet og flak som likner på flass.
Jeg tror jeg har prøvd alt mulig, shampooer, kurer osv men da jeg fikk denne kuren i julegave av venninnen min så fant jeg virkelig tidenes beste kur!

I esken er det 12 ampuller, så kuren går over lang tid. Den skal påføres i tørt, ny-vasket hår! Så smører man bare vesken jevnlig over hele hodebunnen, mest der det klør mest, og så massere det inn i ett minutt
Det viktigste med kuren er at man skal ha minimum 48 timer uten at håret vaskes igjen, noe som var veldig uvant for meg når jeg pleide å vaske håret annen hver dag! Den tredje dagen kan man vaske håret igjen og så fortsetter man til esken er tom! Jeg merket også at ved å ikke vaske håret annen hver dag så tar det også lengre tid før det ser fett ut!

Denne kuren har virkelig hjulpet mye for hodebunnen min, og nå har jeg akkurat tatt den siste ampullen! Jeg klør mye mindre, og det blir bare mindre og mindre flak! Så hvis du sliter med noe liknende så anbefaler jeg å spørre frisøren din om en slik eller noe liknende!

I morgen blir det Oslo-tur med klassen, G'Night!

- MKO -

Likes

Comments

Onsdag, halvveis i uken! I dag tenkte jeg at jeg kunne dele en veldig enkel DIY. Den sier seg litt selv, dette er da en "things to do" box! Den er veldig simpel så alt du trenger er egentlig papir, en blyant og noe å putte lappene oppi.

På lappene kan du skrive hva som helst som du liker å gjøre, alt fra ulike trenings-øvelser til å lese en bok. Jeg hadde en del klistrelapper med ulike farger, så jeg brukte de. Jeg brukte fargene til å sortere etter hva jeg tenker at jeg har lyst til å gjøre når jeg skal trekke ut lapper senere.

Gul ble trening, rosa ble rydding og organisering, grønn ble DIYs og blå var en god blanding!

Når man har en sånn krukke så vil man alltid ha noe å gjøre! Hvis man kjeder seg eller ikke vet hva man skal finne på så kan man bare trekke ut en lapp, og da har man noe å gjøre! Jeg er veldig glad for at jeg lagde meg en slik en, for jeg klarer aldri å bestemme meg for hva jeg kan finne på om jeg kjeder meg, haha!

- MKO -

Likes

Comments

Mandag og ny uke, alltid godt med en god smoothie på starten av uken for en god start!
Mandager pleier ofte å være stressende med tanke på skole, men i dag tar jeg det rolig siden nå er jeg endelig ferdig med å skrive særemne. Den skal leveres på torsdag og det er så godt å være ferdig! Jeg har jobbet utrolig lenge med den og var deilig å bli ferdig med den. Nå er det kun den muntlige delen igjen og så er det over.
Resten av dagen i dag skal jeg slappe av og se på The Big Bang Theory


- MKO -

Likes

Comments

Søndager, den mest avslappede dagen i uken men også den mest stressende på en måte. Søndagen er en dag med fri fra alt stress, men samtidig må man forberede seg på en ny uke.

I dag har det vært en utrolig koselig og rolig søndag, og det er jo morsdag! Klokken elleve i dag var vi hos oldemoren min og spiste kake, pølser og så kake igjen! Vi endte opp med å være der veldig lenge frem til vi dro hjem og så på skiskytingen! Fantastisk gjort av det norske laget med både sølv og bronse!!

Nå i kveld så endte mamma og jeg opp med å se Central Intelligence, som var utrolig festlig! Nå har vi akkurat sett ferdig farmen og seieren var veldig fortjent! Begge var verdige vinnere, men vel fortjent!

Siden søndager som oftest er veldig rolige så pleier jeg å ha litt selv-pleie!

Ansiktsmasken heter Epoch og jeg elsker den. Den er utrolig god å bruke, samtidig som den tørker fort! Når jeg vasker den av er huden min utrolig myk, og jeg føler at huden min blir "friskere". Men jeg anbefaler ikke å ta en slik maske hvis du skal se på komedie!

Håper alle har hatt en fin uke!

- MKO -

Likes

Comments

God kveld! Torsdager er alltid den verste dagen i uka, det er den lengste dagen på skolen samtidig som man konstant tenker på at i morgen er det helg.
Slutter halv fire hver torsdag, men det er utrolig deilig å slutte til lunsj på fredager!
I morgen skal Martin og jeg ut å ake sammen med kusinene mine så det blir nok veldig koselig!

God natt!

~ MKO ~

Likes

Comments

Hei! Wow, jeg mistet helt grepet på det her med blogg, haha. Det har skjedd så utrolig mye siden sist, og tenkte å gi en liten follow-up. Får håpe at jeg klarer å hente meg inn igjen. Jeg har faktisk ikke blogget siden tidlig i Oktober så da kommer en god follow-up nå!

19. Oktober

Navn-endring! Yey!

Når jeg ble født så var mamma og pappa veldig uenige om hva de ville kalle meg, men av en merkelig grunn så endte jeg opp med Mia. For et par år siden fikk jeg vite at mamma ville at jeg skulle hete Katharina, noe pappa da ikke ville. Helt siden det øyeblikket har jeg likt det navnet, så jeg søkte om det i September ish! Så 19 Oktober fikk jeg melding om at navn-endringen hadde gått igjennom!
Så nå heter jeg Mia Katharina Opsahl!

14. November

MY BIRTHDAY!

Jeg fylte 18 år og wow, for en bursdag det var! Jeg fikk så utrolig mye fint, og jeg hadde en kjempe flott feiring med min fantastiske familie! Når jeg feiret så hadde mamma styra sinnssykt mye ute, og til slutt fant jeg ut hvorfor. Jeg gikk ut og fant diverse poser over alt, og det lå alt fra hånd-desinfeksjon til motorvarmer. Når jeg fant motorvarmeren så startet jeg å skjønne hva som kom, for i neste pose lå det en bil-nøkkel! Jeg fikk da min søte lille Mercedes Benz A160 1999 og jeg elsker den. Nå nylig fikk jeg satt inn AUX også så jeg er super-fornøyd

Jeg fikk masse fint til jeg skal flytte, klær osv. som jeg også er utrolig takknemlig for!

Også 14. November! Haha

Jeg feiret ikke bursdagen min på dagen, men husker ikke når jeg feiret. Men hvertfall, jeg fylte 18 år og jeg kjøpte en "liten" bursdagsgave til meg selv, og jeg elsker den! Ble så utrolig fornøyd! All Creeds til True Love Tattoo i Hønefoss!

Og slik ble resultatet!

23. November

Hold up, guess who got their driverslicense!

Jepp, jeg bestod oppkjøringen så da var det bare å kjøre i vei! Første gangen jeg kjørte var egentlig ganske rart for det føltes ut som om jeg gjorde noe ulovlig. Men nå har jeg kjørt i en god stund!

24 Desember - Julaften!

Dette var virkelig en koselig kveld! Vi spiste utrolig god mat og det var utrolig mange pakker under treet! Jeg fikk utrolig masse flott, og hadde en kjempe fin jul noe jeg håper alle dere andre også hadde!

31. Desember - 1. Januar

Yey, Nytt år! Jeg jobbet en god del i romjulen så det var deilig å få litt fri, og kose meg med gutte-gjengen på nyttårsaften! Vi spilte politisk ukorrekt og poker, og vi spiste pizza mens vi ventet på at klokken skulle nærme seg midnatt. Det var utrolig koselig og det var flott å se alle fyrverkeriene over Drammen!

3 Januar

Den dagen her hadde Martin og jeg vært sammen i ett år, og wow som tiden flyr!

Det er vel egentlig det som har skjedd i det siste som har vært litt "spennende"! Nå på skolen så er det fult stress med særemne i norsk og stor prøve om andre verdenskrig i historie. Etter nyttår så har jeg ikke noen spesielle nyttårsforsett, her er det ikke noe nytt år ny meg! Men nytt år, bedre meg! Jeg har bestemt meg for å bli flinkere på å trene, altså trene mer rutinert! i tillegg til det har jeg blitt mye flinkere på kort tid med å lage mat, gode lunsjer osv. Smoothies også! Elsker dem! - Også drikker jeg mer vann nå enn tidligere!

Det var litt av hva som har skjedd i mitt liv den siste stunden! Håper alle der ute har det bra og har fått en knall start på et knall år!


- MKO -

Likes

Comments

Tidligere i dag lå jeg på sofaen og bladde nedover på Facebook hvor jeg kom over et innlegg. Overskriften sa "Victoria (19) har blitt mobbet siden barneskolen - mandag fant hun et tau utenfor døra si". 

Link til artikkelen finner du HER

Bare overskriften var nok til å få meg utrolig sint. Jeg leste videre gjennom denne artikkelen og kjente blodet mitt koke hele veien. Denne jenta hadde fått former og da også bryster mye tidligere enn andre, dette førte videre til at hun ble mobbet fordi hun var kraftig. Her er det snakk om små barn, og hvordan de klarer det, mobbe noen fordi de har en annen størrelse, jeg skjønner det ikke. Senere når hun begynte på ungdomsskolen så ble det fysisk mobbing, hun ble slått og spyttet på. - Det er helt sinnssykt at folk ikke har grepet inn her!

Hun måtte flytte, og ikke bare en gang, nettopp fordi mobbingen fulgte henne over nettet. Som 16 åring flyttet hun alene Namsos, men dessverre fortsatte mobbingen der også. Det verste er, at på grunn av hva andre gjorde mot henne så hadde hun for høyt fravær til å kunne følge sin drøm om å bli ambulansemedarbeider. 

Så kommer det sykeste, at nå nylig så har mobbingen startet igjen, men nå er det over Jodel. Noen har til og med gått så langt at de fysisk la et tau foran døra hennes, og skrev på Jodel "La et tau der hu bodde på mandag. hu tok ikke hintet". 

​HVA FEILER DET FOLK?! 
​Jeg skjønner ikke hvordan enkelte mennesker kan ha så mye inni seg at de sitter å skriver sånt over nettet, og ikke minst gjør noe slikt! Hvordan de kan ha samvittighet til å vite at de er en stor grunn til at andres liv blir ødelagte. Hvordan slike mennesker klarer å leve med å gjøre sånt. 

Denne jenta på nå 19 år har blitt redd for å være hjemme og at hun låser døra si så fort hun kommer inn i huset. Hun går både til psykolog, lege og fysioterapeut nettopp på grunn av følgene mobbingen har hatt på henne. 

Jeg syntes det er utrolig sterkt av Victoria å dele historien sin, sine erfaringer, og hva som har skjedd videre. Denne artikkelen provoserte meg så sykt mye og jeg skjønner ikke hvorfor skoler eller lærere tar større grep enn det de gjør.  - Med dette innlegg her så mener jeg ikke noe hat eller noe mot noen skoler eller noe sånt, jeg vil bare få ut det at dette provoserte meg så mye, og jeg tror flere enn meg virkelig blir provosert. 

Og til alle andre som Victoria, som dessverre må oppleve slike ting så håper jeg virkelig at noen tar tak i situasjonen, at dere får hjelp, og at det blir bedre. Slike mennesker som utfører slike handlinger bør bli satt på plass. 

Likes

Comments

Hei hei! Da er det Mandag igjen og det er så deilig med høstferie! Jeg bor hos Martin denne uken og han er på jobb så jeg ligger å slapper av mens jeg ser på serier. Senere i dag skal jeg ha innledende teori til langkjøringen, og jeg syntes det er utrolig rart at det snart kun er en måned til jeg fyller 18 år, og at jeg snart kan ta lappen.

I tillegg så skal Martin og jeg ut å spise etterpå, når han kommer hjem fra jobb. Gleder meg mye til det! - Men her er denne ukens!

Ukens Topp 3 Favoritt Låter:

This Town ~ Niall Horan

Heatwave ~ Robin Schulz, Akon & DJ Katch

Side To Side ~ Ariana Grande & Nicki Minaj


Ukens Høydepunkt:

Jeg tror faktisk ikke at jeg har et spesifikt høydepunkt fra den uken som gikk. Jeg hadde en ganske så bra uke!


Ukens Nedtur:

Etter skolen på Mandag så skulle jeg som vanlig ta bussen hjem, halv tre. Bussjåføren var selvfølgelig kjent, men ikke for positive ting. Dette var ikke første gangen har gjorde det han gjorde, men denne gangen var det verre.

Når du tar buss hver dag, så blir man ganske vandt med hvordan farten er og man kjenner rutinene. Både jeg og bestevenninnen min merket med en gang at det gikk absolutt ikke i fartsgrensen. Som om ikke å kjøre for fort er nok, så driver han fader meg på telefonen sin! EN BUSSJÅFØR LIKSOM.

Bussen skal være et så mye mer positivt tilbud enn det å kjøre bil, men bussen skal da være trygt. Når han drev på telefonen sin så havnet det ene dekket utenfor asfalten, og først da reagerte han. Malin og jeg ble utrolig redde og jeg tar ikke bussen så lenge han kjører!

Jeg ringte Brakar og snakket med en utrolig hyggelig dame som sa at slike til selvfølgelig ikke skulle skje. Jeg la det også ut på Facebook siden deres og sendte de en mail, - Får satse på at det ikke kommer til å skje flere ganger.


Ukens Outfits:

Ukens Serie:

The Secret Life Of The American Teenager


Ukens YouTuber:

PewDiePie! Han har kommet med et nytt spill nå, og jeg er avhengig, haha. Det heter Tuber Simulator og det er så avhengighetsskapende og morsomt! Anbefaler det virkelig for tidsfordriv

Ukens Quote:

- Start Your Day With Positive Thoughts

Likes

Comments