New Shoes ~ Jeg kjøpte meg et par nye joggesko i går siden jeg ikke har et par jeg kan gå med til vanlig, har kun de jeg løper ute med. Siden det da var salg så ble det et par nye hverdagslige joggesko!

Fredager, utrolig deilig dag! Nå skal jeg på premieren til Beauty and the Beast, og jeg gleder meg så sinnssykt!
Håper alle får en fin kveld i kveld og koser seg!
- MKO -

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Klokken halv ni om kvelden bestemte plutselig Martin og jeg oss for å reise på IKEA. Veldig rart men jaja, det var gøy hvertfall! På lørdag skal jeg reise å hente et par kommoder jeg har kjøpt, og trengte noen skuff-inndelere osv. men det ble jo litt mer. Siden Martin og jeg ikke kommer til å ha så mye plass når vi skal flytte så tenkte jeg at jeg kunne ha nytte av et klesstativ, så jeg kjøpte meg da et slikt klesstativ og noen nye hengere. I tillegg til det så har jeg for mange par sko, og jeg bruker de alt for lite, men jeg fikk kjøpt meg en slags "skohylle" som kan henge i klesskapet mitt som ikke tar opp for mye plass!

Så nå har jeg fått hengt opp en del klær på stativet mitt som nå står foran sengen min, og jeg elsker det! På lørdag blir det enda mer organisering, rydding og sortering, og jeg gleder meg virkelig til å få de kommodene, har ønsket meg de så lenge!

Alt er fra IKEA

Stativet ~ 139,-
Stativ - Her

Koppen ~ 49,-

Skuff-inndelerne ~ 19,- per stk
Skuff-inndeler - Her

Kleshengere ~ 39,- for åtte stk

Skuff-inndelere (lag rom selv) ~ 19,- per stk
Skuff-inndelere 2 - Her

Hengende skohylle ~ 59,- per stk
Hengende Skohylle - Her

Kommodene jeg skal hente finner du her og koster 595,- per stk

Nå skal jeg ta meg en god og varm dusj for jeg har vært litt kald i hele dag egentlig! Ha en fin kveld!

- MKO -

Likes

Comments

Relaxing Sunday

Siste dagen i uken, dagen man slapper av for å forberede seg på en ny uke. Denne uken har vært en hard start etter ferien, men jeg kom fort inn i rutinene igjen. Nå i helgen har Martin og jeg vært hos pappa, og der koste vi oss med god mat, spilling og mye latter. På fredag startet vi med nytt egentreningsprosjekt i gymmen så denne uken blir det fullt kjør på ny treningsplan og jeg gleder meg virkelig! Denne gangen skal jeg gå all in med tanke på mat-vaner, treningen osv.

Hvis noen vil så kan jeg dele treningsplanen min her, enten om jeg kun skal dele løpe-planen eller hele egentrenings-planen, så kommenter!

Neste uke blir rolig med tanke på skole, ingen prøver eller store innleveringer, noe som er virkelig deilig. Og på fredag så skal Martin, Malin og jeg på premieren til Skjønnheten og Udyret, ååååå som jeg gleder meg! Jeg har sett traileren og flere "sammenlikningsvideoer" og den ser så utrolig bra ut, og jeg har skyhøye forventninger. Emma Watson er en utrolig dyktig skuespiller også, og det skal bli spennende å se hun i rollen som Belle, en av mine favoritt-prinsesser

Siden jeg kom hjem fra pappa så har jeg fått ryddet rommet mitt fort, og nå slapper jeg av mens jeg ser på "Melissa & Joey". Og til uka skal jeg også starte i en snap-vlogg, som hovedsakelig skal handle om psykiske problemer hvor vi er syv stykker som skal dele historier og gi råd. Så add "storstemme" på snap! Jeg kommer til å vlogge hver fredag og er spent på hvordan det er å vlogge, men jeg gleder meg litt også. Jeg personlig kommer for det meste til å gi råd om hvordan man kan takle ting, prøve å være positiv osv.

Jeg håper alle har hatt en fin uke!

- MKO -


Likes

Comments

Kvinnedagen, gratulerer til oss!

Dagen i dag er spesiell, vi kvinner kan feire oss, kroppen vår, fortsette å kjempe for enda bedre likestilling, barn, kjempe mot anti-feminisme, kvinnediskriminering og seksuell trakassering og så mye mer. Vi er like sterke som menn, vi er like intelligente, vi kan gjøre det samme, og vi bør ha akkurat de samme rettighetene. Vi kvinner blir undertrykket i sosiale medier stort sett hver dag, f.eks. nå nylig med tanke på Playboy russe-sangen. Alt slik provoserer meg, og sikkert mange andre, men til tross for at det fortsatt ikke her fullstendig likestilling så har kvinner kommet langt, og vi har mye å være stole av!

I går så testet jeg en ny hår-stil, litt utenfor min komfort-sone også! Men jeg ble veldig fornøyd med resultatet og kommer nok til å bruke den stilen litt oftere. Med håret så tok jeg på meg en militær-jakke og hvit tank-top

Her om dagen bestemte jeg meg også for å rydde i klesskapet mitt IGJEN! Hvis det er noe jeg liker så er det å sortere, organisere og rydde. Mens jeg ryddet skapet nå så kom moren min inn og sa at jeg hadde vært sånn siden jeg var liten, alltid sortert filmer og bøker osv. Jeg føler på en måte at hvis rommet mitt, og spesielt klesskapet mitt, er organisert så har jeg litt orden på livet mitt, haha

I tillegg så fikk jeg nytt contour-palette i valentinsgave av Martin som jeg endelig fikk tatt i bruk denne uken, og jeg elsker det! Zoeva Contour Spectrum er så fint, og fargene er så pigmenterte!

Nå skal jeg nye en kopp kakao mens jeg ser på Melissa & Joey! Gratulerer så mye med dagen til alle flotte kvinner der ute, dere bør være stole av hvem dere er og den kroppen dere har! Og aldri glem, du er sjefen din, nei betyr nei og ingen andre bestemmer over deg enn deg selv! 

Jeg er stolt av å være kvinne, er du?

- MKO -

Likes

Comments

Slitsom Mandag, det kan man virkelig si.
Første dagen tilbake i vanlig rutiner etter ferien, og det var virkelig rett på. Ferien gikk alt for fort, samtidig som den gikk sakte, men jeg trodde jeg skulle fått litt bedre tid til å komme inn i rutinen, ikke bli kastet inn! I morgen har vi naturfags-prøve om bioteknologi og genteknologi.... ugh.... Jeg har sittet lenge nå og lest og lest, ingenting sitter og jeg glemte alt så fort jeg reiste meg fra stolen, men jeg snakket med min partner in crime, som jeg også sitter ved siden av på skolen og vi fikk øvd sammen. Det lønner seg virkelig å lese med noen, hvertfall etter min mening så lærer jeg bedre av det, så lengde det holder seg seriøst da.... Hehe

I går fikk jeg testet to av mine nye kurer, og jeg elsker de! Den rosa lukter så utrolig godt og begge er fra Kèrastase! Jeg har vist en mer problematisk hodebunn enn jeg trodde, spesielt med tanke på at en frisør med ekspertise og 12 år med erfaring aldri hadde sett noe liknende.... Så nå håper jeg at disse kurene kan hjelpe litt hvertfall så får jeg bare se hvordan det går

Nå skal jeg kose meg med Oreo og litt jordbær mens jeg gir hodet mitt en liten pause før jeg og Aurora skal lese litt mer sammen senere i kveld. Får håpe resten av dette naturfags-greiene sitter innen i morgen!

Ha en fin uke videre!

- MKO -

Likes

Comments

Wow, det er faktisk 2 Mars allerede og herregud som tiden flyr! Januar og Februar har flydd forbi selv om det gikk sakte i starten. Med tanke på skole så er det rart å tenkte på at jeg akkurat var ferdig med særemne og en stor historieprøve, så er det vinterferie nå! Etter ferien er det heldagser, påske og så er det allerede eksamener.

Det er utrolig deilig med en uke ferie nå, og jeg har kun tatt det med ro! Sett på serier, spist god mat, slappet av osv. Det som ødelegger mest er været, først var det ikke snø, så kom snøen, så regnet den bort og nå er det bare is...

Februar har vært en fin måned og den har gått ufattelig fort! Nå er vi i mars og jeg gleder meg til våren skal komme. I Mars vil jeg virkelig få kommet i gang med ordentlig trening, noe jeg er veldig motivert for, samtidig som vi skal ha egentreningsprojekt i gym nå. I dag våknet jeg tidlig og fikk ikke sove, så jeg har fått gjort mye i dag, blant annet syklet på en trim-sykkel en stund. Jeg ble mye mer sliten enn jeg trodde, og jeg ble mye mer svett enn jeg trodde! Det var godt å få trent igjen etter en stund med pause.

I ferien nå, og ellers så tilbringer jeg mye tid foran pcen, litt for mye til tider. Jeg ser utrolig mye på serier og jeg spiller ekstremt mye The Sims 4. Nå i dag kom jeg på at jeg falt av serien Arrow for en stund siden så jeg har begynt på sesong fire igjen, and I'm addicted, again...

Grunnen til at jeg ikke har vært så aktiv her i en periode er fordi jeg rett og slett ikke har orket. Jeg har stresset så mye med skole, og når jeg ikke har stresset med skole så har jeg enten vært på jobb, tilbrakt tid med kjæresten eller slappet av med serier eller The Sims. Det er veldig deilig å bare skru av hjernen litt en gang i blant og bare slappe av fullstendig.

I dag, siden jeg stod opp så tidlig, så føler jeg at jeg har fått gjort mye på kort tid. Jeg har trent, sett mange episoder av Arrow, spist tre måltider, tatt en ansikts-skrubb, støvsugd, ryddet litt osv. Man får virkelig mer ut av dagen når man står opp tidlig, men kjærligheten min for søvn er nok for stor til at jeg kunne stått opp tidlig hver eneste dag!

Ansikts-skrubben min som jeg tidligere fortalte om fra Lush er helt amaaaaazing. Jeg elsker den. Den er god, den lukter godt, og den gjør huden så utrolig myk etterpå! Til tross for at den var ganske dyr så anbefaler jeg virkelig en av Lush sine skrubber, den er lur å ha med i den ukentlige hudpleie-rutinen. Jeg personlig bruker kuren "Let The Good Times Roll" og bruker den 2 ganger i uken. Jeg fikk god hjelp i butikken da jeg kjøpte den, så den passer godt til min tørre hud!

Nå skal jeg slappe av med flere episoder av Arrow, så får jeg se hva jeg finner på i løpet av dagen! Ha en fin dag videre og ny ferien til dere som har ferie!

- MKO -

Likes

Comments

TODAYS OUTFIT

Monday again

Hei hei! Da var det mandag og ny uke. Jeg er så glad for at det snart er vinterferie, men noen av dere er vel heldige og har det nå! Denne helgen var utrolig avslappende og koselig, og det var deilig med en helg fri fra jobben! Martin og jeg dro å besøkte faren min siden vi ikke hadde vært der på en stund, så det var veldig koselig

På fredagen lagde vi Taco og koste oss med Norske Talenter på kvelden!

På lørdagen så var vi å besøkte en venn av pappa og hundene hans som vi passet i fjor. Det var så utrolig koselig å se de hundene igjen, jeg har savnet de to søtingene så mye! På kvelden så gikk vi på en Kinarestaurant og det var veldig god mat der!

En rolig og fin helg med gutta mine ❤️ I tillegg så fikk jeg en ekstra skjerm av pappa, så jeg brukte lang tid i går på å flytte ting rundt på pulten til jeg ble fornøyd, men jeg fikk plass til alt til slutt og ble ganske fornøyd med utfallet!

I dag skal jeg få trent litt og øvd til muntlig fremføring i morgen, ha en fin mandag videre!

- MKO -

Likes

Comments

God kveld! I dag har klassen min, og veldig mange andre, vært på utdannings-messen i Oslo, i Oslo Spektrum. Det var utrolig mange stands der og veldig mye spennende. Vi gikk til flere ulike steder men jeg snakket egentlig bare med HSN, da det er der jeg allerede har søkt og håper på å komme inn! Jeg har søkt en master-grad som lærer, så det var spennende å snakke med de fra høgskolen

Når vi var i Oslo så måtte vi selvfølgelig innom blant annet Starbucks! Jeg ble så utrolig glad da jeg fant ut at de kunne lage en cotton candy uten laktose, da svevde jeg på rosa skyer. Den er så utrolig god!

Siden jeg var innom veldig få stands, og flere av de jeg gikk med hadde sett seg ferdig så gikk vi litt inne på City og By-Porten. Vi spiste lunsj på Subway og så ble det bitte-litt shopping!

Jeg har lenge tenkt at jeg må skaffe meg en skikkelig ansikts-rens, for det ville være godt for huden min. I tillegg til ansikts-rensen så ble jeg anbefalt en toner, noe jeg hadde hørt om fra før av og tenkte at jeg burde ha en slik en. Jeg gleder meg veldig til å teste toneren etterpå! Prisen på disse var heller ikke så ille, og de er kjøp på The Body Shop!

Etter vi hadde vært på The Body Shop så endte vi opp på Lush, en butikk jeg sjelden er i men herregud så mye flott de har der! I dag så hadde de akkurat fått inn nye skrubber og masker, men siden maskene kun var holdbare i en måned og veldig små, så gikk jeg for en skrubb i stedet! "Let the good times roll" er en skrubb som skal hjelpe veldig mye for tørr hud, noe jeg har, og jeg håper denne er god! Tittelen på skrubben la jeg også merke til da det er i en av låtene til 5 Seconds of Summer, hun som hjalp meg syntes det var litt kult at jeg la merke til det haha, men det viser seg faktisk at flere av produktene deres har låt-navn eller linjer fra en låt! Det er litt kult haha

Denne skrubben var en del dyrere en produktene fra The Body Shop, men jeg håper at kvaliteten på den og hvordan masken blir gjør at den lever opp til prisen!

Nå har jeg nettopp levert særemnet mitt så nå skal jeg tilbringe resten av kvelden ved å slappe av og se på The Big Bang Theory!

- MKO -

Likes

Comments

- Hodebunns-kur -
Jeg har lenge hatt problemer med sensitiv hodebunn, kløe, rødhet og flak som likner på flass.
Jeg tror jeg har prøvd alt mulig, shampooer, kurer osv men da jeg fikk denne kuren i julegave av venninnen min så fant jeg virkelig tidenes beste kur!

I esken er det 12 ampuller, så kuren går over lang tid. Den skal påføres i tørt, ny-vasket hår! Så smører man bare vesken jevnlig over hele hodebunnen, mest der det klør mest, og så massere det inn i ett minutt
Det viktigste med kuren er at man skal ha minimum 48 timer uten at håret vaskes igjen, noe som var veldig uvant for meg når jeg pleide å vaske håret annen hver dag! Den tredje dagen kan man vaske håret igjen og så fortsetter man til esken er tom! Jeg merket også at ved å ikke vaske håret annen hver dag så tar det også lengre tid før det ser fett ut!

Denne kuren har virkelig hjulpet mye for hodebunnen min, og nå har jeg akkurat tatt den siste ampullen! Jeg klør mye mindre, og det blir bare mindre og mindre flak! Så hvis du sliter med noe liknende så anbefaler jeg å spørre frisøren din om en slik eller noe liknende!

I morgen blir det Oslo-tur med klassen, G'Night!

- MKO -

Likes

Comments

Onsdag, halvveis i uken! I dag tenkte jeg at jeg kunne dele en veldig enkel DIY. Den sier seg litt selv, dette er da en "things to do" box! Den er veldig simpel så alt du trenger er egentlig papir, en blyant og noe å putte lappene oppi.

På lappene kan du skrive hva som helst som du liker å gjøre, alt fra ulike trenings-øvelser til å lese en bok. Jeg hadde en del klistrelapper med ulike farger, så jeg brukte de. Jeg brukte fargene til å sortere etter hva jeg tenker at jeg har lyst til å gjøre når jeg skal trekke ut lapper senere.

Gul ble trening, rosa ble rydding og organisering, grønn ble DIYs og blå var en god blanding!

Når man har en sånn krukke så vil man alltid ha noe å gjøre! Hvis man kjeder seg eller ikke vet hva man skal finne på så kan man bare trekke ut en lapp, og da har man noe å gjøre! Jeg er veldig glad for at jeg lagde meg en slik en, for jeg klarer aldri å bestemme meg for hva jeg kan finne på om jeg kjeder meg, haha!

- MKO -

Likes

Comments