Hey bloggen❤️

Tænke jeg ville skrive 5 ting der irriterere mig som ALLE nok kan relatere til, Så i kan lære mig lidt bedre og kendte, så håber i kan lide det.

1: Når man sender folk en snap og spørg dem om noget, men de svarer ikke. Ihhhh det er så irriterende!

2. Når man sidder der i bussen eller når man går hjem fra skolen, og man bare virkelig trænger til at høre musik og så har man glemt høretelefonerne derhjemme. Det kan alle nok relatere til, det er MEGA irriterende!

3. Når man sidder på toilettet og så opdager man når man skal bruge toiletpapiret at der ikke er mere, så man bliver nødt til at bruge servietter der lægger der ude, når man selvfølgelig er alene.

4. Når man fx. Glemmer lader eller noget andet hjemme hos en veninde, og hun så bor virkelig bor langt væk så man skal vente i en hel uge eller mere indtil man kan få tingene tilbage. Det her er noget der ALTID sker for dig og det er SÅ irriterende.

5. Når du går sent i seng og vågner mega tidligt om morgenen. Det er meget irriterende, det sker altid for, og så i hverdag går jeg tidligt i seng og er ikke til af sengen. Jeg vil ønskede det var omvendt. Jeg har ferie i den her uge om her i nat fik jeg sådan ca. Kun 2 timer.

Så det var de, håber i kan lide det, det kan jeg. Og som sagt har jeg ferie i hele den her uge så der kommer nok mange blogsindlægs, så glæd jeg, wuhuuu🙃

KH MIA

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Start med at rede brynene igennem med en spolie, tag derefter en øjenbryns børste og put en brun øjenskygge på børsten og kør det igennem brynene, derefter tager du en øjenbrynsgel med farve i og til sidst for at lave en skrap kant læg concealer udenom og blend det ud. Også er dine eyebrows on fleek.

Likes

Comments