Idag började incheckningen vid åtta. Vi gick och pt frukost vid 7.30, men innan dess gick jag och en av mina rumskompisar till poolen för att ta ett morgondopp. Efter frukost ställde vi oss i kö för att bli incheckade, därefter hade vi ett litet muntligt test för att se vilken nivå vi låg på.

Islutet av introduktionsdagen fick vi en liten föreläsning av rektorn, där vi blev meddelade om vad man kan, inte kan göra samt lite annat.
En av aktivitetsledarna kom även och presenterade sig och berättade därefter om "Miami to the Max". En utflykt som ger dig möjligheten att se Miamis bästa delar. Vi såg Wynwood Walls, Little Havanna, Bayside and downtown Miami. Att var väldigt roligt att se särskilt Wynwood Walls.

Utflykten slutade omkring halv sex och vid den här tiden var det middag så vi åt och satt oss sedan på rummen och tog det lugnt. Kring halv nio begav vi oss mot stan för att äta på Starbucks. När vi suttit där började det regna så vi bestämde oss för att vända och bege oss hem.

Imorgon börjar alla lektioner vilket ska bli roligt.

Likes

Comments

Det började med att vi kom för tidigt till flygplatsen och jag fick vänta en timme på att checka in. När allt var klart och jag kom ut till min gate fanns det inte mycket och göra då terminal 2, som jag var vid var ganska liten.

Den första boardingen var till Berlin och därefter från Berlin till Miami. Flygningarna gick bra särskilt den till Berlin då den bara varade i 1 timme. Däremot var flyget till Miami bra till en början men när halva tiden kunde det bli lite långtråkigt.

Omkring 18.20 landade jag i Miami. Vart jag skulle efter jag klivit av planet var lite förvirrande till en början men följde bara efter folkmassorna. Som då ledde till passkontrollen. Det fanns selfcontrol automater, men de nekades. Så jag fick ställa mig i den evigt långa kön till de som blivit nekade. När allt äntligen var klart hämtade jag väskan och mötte upp min skjuts till skolan. Jag var den första att komma men allt eftersom kom flera EF studenter och när alla kommit åkte vi till skolan. Det är hur varmt som helst här! Vi gick ner till havet precis innan vi skulle sova och vattnet var säkert kring 25 grader!! Och luften säkert 35 grader!!

Imorgon är det incheckning och introduktionsdag så vi får lära oss lite om området.

Likes

Comments