View tracker

Hade en mycket uppskattad och trevlig kväll ute i Gamla Köpstad igår, där blev vi serverade högrev som kokat hela dagen i bl a öl och chili och till det fick vi tortillas och massa andra tillbehör! Riktigt gott! Drack rödvin och satt ute tills inte ens fleecefiltarna (eller vinet) räckte till att värma oss. Sommaren är inte över än!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

En kompis visade den här för mig härom kvällen. Jag som själv är en stor tedrickare och älskar det (vid rätt tillfälle) tycker denna är genial! Mycket pedagogisk...

Likes

Comments

Det blev en spontantur till min stuga i Örnsköldsvik och fjällen i Västerbotten tillsammans med min pojkvän och hans två kompisar. På torsdag kväll bestämde vi oss att åka och på måndagsmorgonen därpå gick bilen norrut, fullproppad med väskor och utrustning. Vi spenderade två nätter och en dag i min stuga för uppladdning innan vi sneddade över till lappland och fjällen bara ett stenkast från den norska gränsen. Vi gick i 2,5 dag och avverkade hela 7 mil! Tåls att nämna att ingen av oss kunde gå ordentligt när vi kom ner igen. Men vandringen var helt underbar! Man glömmer att det finns sådan vacker natur i lilla Sverige...Verkligen något jag rekommenderar ALLA att göra! och för den som inte vill göra av med för mycket pengar. 

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har jag bestämt mig för att fullfölja det jag tänkt på länge, att skaffa en blogg. Eller snarare, skaffa en ny blogg. En blogg där jag kan dela med mig av mina bilder, tankar och drömmar som summerar en liten del av mitt liv som studerande 22-årig och ganska härlig tjej. Hoppas den kommer att falla er i smaken!

Ha det gött!

Likes

Comments