​Ja detta med att leva livet till fullo kan ju va lite knepigt i min mening. Ena dagen upp som en sol och nästa ner som en pannkaka. Men hur vore livet om vi va som tjuren Ferdinand och bara satt under ett träd och luktade på blommorna. Inte särskilt spännande eller hur??

Jag har mött både med och motgångar under livet och har väl inte förstått just då när allt vart svart eller vitt vad det skulle ge mig i ett senare skede. Så här efteråt så kan jag se tillbaka och inse min lärdom och känna uppskattning för vad jag fick med mig. När man va mitt i kaoset så var den insikten nästan omöjlig.

Hur många gånger har man inte frågat sig. - Varför händer detta mig?? Varför just jag??.

Ja du om man visste vilka saker som skulle ske så hade vi väl låst in oss i ett mörkt rum och suttit och tynat bort. Men Nej! Ta emot vad som än kommer din väg. Möt det med all kraft och säg till dig själv. Det finns ett liv efter detta med. Alla har vi ansvar för hur vi lever och vad vi gör för val i livet.

Det finns inget som är så illa att det inte går att göra nått åt. Älska dig själv du är värdefull och oersättlig! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter i grus täckten och väntar på att bli lastad. Krossen dånar och radion pratar om diverse världsproblem.
  • 28 Readers

Likes

Comments

​Det cirkulerar många inlägg och debatter om vad som pågår i vårt land. Folk vill man ska dela att man är stolt för sitt ursprung eller rättare sagt uppmanar en till det. Givet är jag stolt för min nationalitet precis som alla andra ska vara vilken etnisk bakgrund man än har.

Men kan jag vara stolt över hur det ser ut runt oss idag? Nja.... det vet jag inte. Känns lite kluvet när vi har så många utan arbete, många med ohälsa av olika slag. Självmord som ökar bland unga. Misshandel och skjutningar på öppen gata. Rån av äldre och unga som blir mördade på de mest brutala vis. Barn utsätts för pedofiler och både kvinnor och män blir våldtagna och utnyttjade för sexuell vinning.

Dessa händelser har ju funnits under många århundraden. Kommentaren om att de vann de kriget osv....

Finns det verkligen vinnare i krig?? Min uppfattning är att det gör inte det. Enbart oskyldigt drabbade för att nån eller några har storhetsvansinne. Vem säger att det är rätt att såra eller skada en annan människa? För mig är det otänkbart att medvetet göra andra illa.

Likes

Comments

Tända ljus och doft av vanilj sprider sig i rummet....

Likes

Comments

​Vaknar tidigt som vanligt och regnet står för dagens väder. Funderar på veckan som kommer och dess utmaningar. Får en liten klump i magen då jag vet att den kommer bli både påfrestande och tuff. Kör till vardags lastbil och ett eventuellt jobb har trillat in som innebär att ligga borta under veckan. .....Axlar uppgiften som ett äventyr och ser det som en chans till personlig utveckling.

Ha en trevlig söndag!

Likes

Comments

Känslan av när orken tar slut och tårarna tycks rinna utan nått avslut. Känt så någon gång? Jag har det i alla fall. Men vad du än gör så prata inte med någon om det. Får ju inte verka märkvärdig eller.....

Kan vi klassa omänsklighet och trångsynthet som diagnos?

Likes

Comments

Jaha då har jag skapat en blogg då. Trodde aldrig jag skulle nå såhär långt i den moderna världen.  Hoppas ni ska finna min blogg intressant och kanske till och med ögonöppnande och leder till eftertanke.

Trevlig Läsning!

Puss o kram

Likes

Comments