Fandt dette billede på pinterest og blev vildt fascineret. Jeg synes det er ​så​ flot - nærmest et helt kunstværk! Desværre kræver det rigtig mange rammer og billeder generelt, og desværre skal der også laves ret mange huller i væggen, men jeg elsker idéen og jeg synes det ser for vildt ud! 

Likes

Comments

Hej piger,

Faldt lige over denne kampagne, som det populære smykkefirma, Hvisk, kører lige nu. Hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev, belønnes man med 100 kr. som man frit kan bruge på deres hjemmeside.

Tag et kig på hjemmesiden her og tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Likes

Comments

Jeg synes, det ser lidt kedeligt ud at have sine krydderier i de medfølgende krydderiglas, men samtidig kan det også være ret dyrt at købe dekorative krydderiglas. Derfor har jeg selv været i gang med at lave mine egne, og så til næsten ingen penge, og jeg synes faktisk, at de er ret så flotte.

Her er hvad jeg har brugt:
Aspargesglas, syltetøjsglas (andre glas kan bruges)
Dymo labels (køb dymo prægemaskine her)
Sort spraymaling
Fint sandpapir

Dette er hvad jeg har gjort:
Efter jeg havde spist indholdet fra glassene, eller fået mine forældres tømte glas, havde jeg glassene en tur i opvaskemaskinen, så de blev helt rene nede i. Derefter printede jeg et dymo label ud og satte på der hvor jeg gerne ville have det, sleb lågene let og sørgede for, at de var helt rene, før jeg spraymalede dem. Så var de klar til, at jeg kunne komme krydderier i og sætte dem pænt ind i krydderiskabet.

Jeg brugte en gammel skotøjsæske til at spraymale lågene i, så der ikke kom maling på græsset

Likes

Comments

Denne salat spiser jeg alt for tit, da den simpelthen smager godt (!!!) og så kræver den kun 3 ingredienser, hvilket gør den virkelig nem at lave. Alt der skal bruges er:

1 porre, 1 dåse kikærter og 1/2 glas soltørrede tomater.
Start med at skylle kikærterne og kom dem i en skål, skær porren i små halvcirkler og de soltørrede tomater i tern. Bland det hele sammen i skålen - og så er salaten færdig!

Det er svært at sige, hvor mange personer der er til, da den både kan spises som en salat, eller som tilbehør til en ret, men jeg vil skyde på, at der er til ca. 2 personer, hvis den spises som en salat uden andet til.

Likes

Comments

Endnu en gang har den flittige Emil Thorup kastet sig over et projekt. Et projekt, der efter min mening, er mindst ligeså fantastisk som hans spirende designbrand, Handvärk, som mange sikkert allerede kender. Denne gang er det et kunstprojekt, Handcut, han har kastet sit lys henover.

Handcut er en lille web-shop, der sælger kunstprint fra små, men yderst talentfulde kunstnere fra hele verden. Der er bla. en 70 årig dame tilknyttet, der laver de vildeste papirklip, og en australsk pige, der laver de fineste feministiske malerier.
Prisen er så alle kan være med, og leveringstiden er på 3-4 hverdage. Desuden kan billederne leveres indrammet og klar til at hænge op.

NYSSA SHARP
Nyssa Sharp er en kunstner bosat i Sidney, Australien. Hun laver hovedsageligt portrætter og værker for den indre kvindelige holdning og dialog. Hendes værker er så fine, at jeg simpelthen selv måtte bestille nogle hjem. Jeg har klikket de to øverste hjem, 'Girl in the white sweater' og 'Girl with the yellow skirt' i henholdsvis A4 og A3, og jeg glæder mig rigtig meget til, de hænger på mine vægge og jeg kan vise dem til jer dem.

HJØRDIS
Hjørdis Plato er en dygtig kunstner. Hun har tidligere arbejdet som bladtegner for en stor dansk avis, men er nu pensioneret og nyder livet med sin familie. For nogle år siden begyndte hun at lave papirklip, og de er simpelthen så smukke! Find alle de fine ansigter af Hjørdis Plato lige her

Flere billeder af dygtige Hjørdis Plato, 'The color collection'

Likes

Comments

Jeg er blevet helt vild med frayed edges, eller raw denim, som det også kaldes. Jeg synes, det skaber en fed rå detalje, og i mange tilfælde kan det være netop dén detalje, der gør et, ellers lidt uinteressant, basis outfit specielt. Jeg har nedenunder fundet to ting, som jeg godt kunne tænke mig at inddrage i min gaderobe. 

Klik på billederne for link.

Likes

Comments

Så blev det endelig vejr til at få luftet benene i et par shorts - hvor er det skønt! Shortsne er faktisk nogle, jeg har fået skræddersyet, og bæltet og skjorten er købt i genbrug. Derfor kan jeg desværre ikke linke til det. Sandalerne derimod er fra Ganni og kan fås lige her.

Likes

Comments