Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Til hverdag er en kjole utrolig nem at style, og fungere godt i denne sæson. Ofte bruger jeg kjoler med lange ærmer i den danske sommer, da vejret ofte ikke tillader andet. Jeg elsker kjoler til hverdag, og siden mit første beautypageant har jeg nærmest ikke gået i andet! Her er tre fine kjoler samt to vildt lækre boots der går til. 

Kjole nummer et hedder Corinne, og er fra Neo Noir. Den kan købes på miinto.dk og koster 599 kroner. Udover den langærmede model findes kjolen også med t-shirt ærmer. Den er super lækker, og har et renæssance udtryk som bilver utrolig hyped til efteråret.

Kjole nummer to er langt mere simpel, og er faktisk så simpel som noget bliver! Denne grå bodycon kjole kan købes på nelly.com og koster kun 179 kroner. Kjolen hedder Off Duty, og er perfekt til hverdag! Den er super nem at style og fungere godt med ALT(nærmest). Den er et musthave og fåes i fem forskellige farver.

Kjole nummer tre findes også på nelly.com og koster 279 kroner. Den er rigtig feminin i rose farven, og er dejlig at bruge i sæsonen. Kjolen er i ribbet materiale med rullekrave, som giver den et mere efterårslignende look til prefall. Kjolen hedder Perfect swing dress og jeg linker selvfølgelig til den.

Likes

Comments