Når jeg nå begynner å kjenne kulda på kroppen å føler kulda sitte i kroppen lenge uten å bli varm igjen, lenger jeg felt etter sommer å sol. Neste år skal jeg helt garantert ut å reise til varmere strøk på denne tiden av året.

Kulda biter seg fast å det eneste som funker er en lang varm dusj å pysj. Helst med en god bok på senga pakket godt inne i dyna. Da kanskje jeg begynner å bli varm..!

Her kommer et bilde dryss fra sommeren

Minner om koden dere får på coconutlane. miaibsen20

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg er så heldig å kunne representere meg selv som en coconutqueen. Da jeg samarbeider med coconutlane. Sjekk de ut på Instagram coconutlaneuk og sjekk ut nett stedet deres http://www.coconut-lane.com/

De har alt fra klær, solbriller å accessories. Løp å kjøp!
Bruk koden miaibsen20 å få hele 20% rabatt!

Få 20% rabatt på alt hvis du bruker koden miaibsen20

Likes

Comments

Nå har jeg smekka sammen en god å sunn frokost. På menyen er det en god gammeldags havregrynsgrøt. Egentlig er jeg ikke så fan, men skal på jobb å da trenger jeg hode med meg, så nå har jeg fått diska sammen dette å er i full sving til å få trykt det ned. Bra det er taco i kveld.

Nå skal jeg få forta meg å spist opp så jeg rekker jobb! Håper på en god trenings økt i kveld! Venter på noe spennende fra bootybuilder som jeg gleder meg til å bruke fremover!

Ha en fin dag folkens!

Likes

Comments

Etter jobb i dag var vi så heldige å bli invitert på biff middag. Det smakte helt fantastisk! Utrolig luksus å bli invitert hjem på middag etter jobb å få dessert å med TV kos før jeg stikker på jobb igjen i kveld! Ikke nok med det, det var biff å pomes frites på menyen! Nå sitter jeg under pleddet god å mett.

Likes

Comments

For en stund tilbake fikk jeg rabatt på dette tooth whitening pudderet. Har brukt det av å på en god stund nå å jeg må si den gjør det den lover. Ikke bare føler jeg tennene blir hvitere, men hele munnen føles så ren å fresh lenge.
Kan absolutt anbefale dere denne. Dette er ikke annonse. Jeg har lagt ut det innlegget jeg ble enige med de om å det ligger på min Instagram. Der finner du også produktet tagget i bildet. Min insta er mia_ibsen om du vil finne ut mer.
•Puss
• Rens
• Smil

Likes

Comments

Da jeg våknet i dag hadde jeg ganske mye erend på planen, skulle delta på Hunt4 å jeg skulle innom jobb for å bestille uniform. Hadde en liten krise situasjon da håret mitt var kjempe fett (æsj discussing) å var selvfølgelig tom for tørrsjampo så jeg kom på at jeg skulle teste mel.. Haha utrolig tåpelig å bare teste dette når man har det travelt å ikke aner hvordan det kommer til å se ut!
Uansett så prøvde jeg det å det funker som bare det! Helt utrolig kult. Anbefaler bare dere med blondt hår å teste ut mel. Ser nok ikke så bra ut om du har brunt hår med masse hvitt pulver i.

Har du testet dette?

Litt å gjøre fortida. I dag skulle jeg delta på forskningen hunt4. Det er noe jeg anbefaler alle å være med på om man har mulighet! Det hjelper deg selv å du er med på forskning!

Likes

Comments

Lenger såå my etter sommer nå som høsten kicker inn for fullt. Herlighet jeg gruer meg til kulda kommer for fullt. Derfor følte jeg skikkelig for en tb fra sommeren!
Savner skikkelig å ligge å slikke sol i hagen å spise vannmelon mellom slagene. Det gikk mye jordbær, vannmelon å bær i sommer. Utrolig forfriskende å sunt. Sommeren er komplett med god frukt! Kan ikke vente til neste sommer. Haha

Sommeren i år var faktisk over all forventning! Trodde egentlig jeg bare skulle jobbe, men fikk faktisk plotta inn en tur til varmere strøk også!

Lange late dagen på stranden kommer jeg til å savne, med en god bok i hånda å sola som steker på kroppen!

Likes

Comments

Haha! Glemte tittel på mott forrige innlegg, huff det så teit ut.
Uansett.. jeg har kommet hjem fra alt erende vi skulle gjøre i dag å har fått gått meg en fin tur ute i sola. Helt skyfri himmel å faktisk ikke så kaldt ute. Eller jo det er jo kaldt i forhold til tidligere da seff, men i forhold til hvor kaldt å surt det har vært de siste dagene skal dagen i dag få skryt av meg.

Gikk en tur langs vannet også å av en eller Anne grunn gir vann meg en rolig følelse i kropp å sjel! Utrolig godt med slike plasser rett utenfor døra! Heldig med den liksom.

I kveld er det hard økt som står for tur. Kan nesten ikke vente med å slite meg helt ut. Er sikkert veldig rar når jeg sier at jeg elsker å bli helt utkjørt på trening. Føler ikke den er fullkommen uten at jeg nesten kryper hjem.

Likes

Comments

Dagen i dag kunne jo ikke startet bedre! Ble vekt av typen som hadde lagd DEN gode frokosten til meg. Han kjenner meg så godt at han hadde lagd det beste jeg kan få til frokost også så jeg er fornøyd kan du si!

Vi er på vei til noen eren snart. Kommer til å være opptatt stort sett hele dagen. Også er det selvfølgelig trening i kveld! Skal prøve å få lagd et godt program for dere til å teste ut!

Solen begynner å titte fram også så har et lite håp om å rekke en tur ut i dag også! Skulle gjerne fått litt frisk luft før man skal trykke seg inn på et svett treningsstudio!

Likes

Comments

Først må jeg bare få si at jeg så utrolig glad for at jeg har kommet helt på første plass i Norge under kategorien "trening å helse". Jeg har ikke blogget så lenge, men jeg har lagt inn en god del innsats! Kan ikke tro at jeg har nådd toppen på så kort til. Måtte helt seriøst sjekke flere ganger om det var kødd. Må også bare få takke dere som leser bloggen min! Setter stor pris på det. Klem!

Dagen i går var lite spennende. Dro først ut på jogge tur. Været var forferdelig så det ble jogge tur med høy intensitet. Haha, jeg mildt sagt spurta hjem!

Da jeg kom hjem hoppet jeg i dusjen mens typen lagde mac'n cheese. Det er så sjukt godt det. Kjøper sånn pakke på rema. Alt du trenger utenom er melk. Raskt å enkelt. Det er jo veldig lite sunt da, men vi måtte kjappe oss etterhvert fordi vi ble invitert med på quiz av noen venner! Det va sykt gøy. Blir nok flere kvelder med det. Vidre ble jeg hentet på quiz stedet. Da skulle jeg på jobb. Ble ganske lang natt på oss da det var mye å gjøre.

Likes

Comments