Annonselenker

Nå har Beautybrands.no stooort black friday salg! De har blandt annet 25% på yndlings sjampoen min fra fudge! Har skrevet et innlegg om denne tidligere så tenkte ikke utdype mer im den i dette innlegget, men dere burde stikke innom å kjøpe den nå som den er så sykt billig! Skal linje den under!

Herlighet du kan jo ikke misse dette! Selv tenker jeg å kjøpe inn en god del slik at jeg har fremover! Fudge sin sjampo finnes også for annen type hår, ikke bare for å få en kaldere tine for oss som er blond, men også minst tre forskjellige typer i tillegg! Løp å kjøp

http://tc.tradetracker.net/?c=27180&;m=1220008&a=293463&r=&u=" target="_blank" rel="nofollow">Her er linkene! God shopping

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Som alle vet å forhåpentligvis gleder seg til kommer julen fortere en du aner. Her har jeg samlet noen outfits/Inspo til julen!


Kan ikke vente til julen som venter rett rundt hjørnet! Gleder meg utrolig mye til å feire jul i år, da jeg å typen skal feire sammen! Vi flytter også inn i ny leilighet før jul å kan ikke vente til det skjer da den er såååå fin! Digert bad å soverom! Bare gled dere, dere skal få se

Likes

Comments

Min skin care rutine om kvelden er følgende:

• Vasker ansiktet
• Renser
• Fukter
• Ansikt maske

Jeg legger ikke alt for mye i rutinen, det er mest fordi jeg ikke vil anstrenge den med for mye produkter. Da jeg føler huden blir tørr å irritert ved for mye pleie. Det enkle er ofte det beste for huden min.

Jeg fjerner først bare all sminke å skit. Vasker huden uansett om jeg har brukt sminke den dagen eller ei.
Renser dermed med en rens å børsten. Dette for å fjernet alt det som eventuelt kan ligge igjen i porene osv. Nå er huden helt ren å da kjører jeg på med en maske om jeg har egenpleie ellers på en vanlig dag tar jeg på en god fuktighetskrem!

Likes

Comments

Hei fine! Det er november å en travel måned. Pågrunn av at denne måneden er så travel velger jeg å dele noen punkter om hva som skal gjøres å også ønsker å forhåpninger for denne måneden.

Ting jeg ønsker

• Tid til kakao å krem
• Så smått laste ned julesanger
• Kjøpe julegaver
• Ta fine blogg bilder
• Trene godt
• Være en god ambassadør

Ting jeg skal

• Jobbe masse
• Feire mammas bursdag
•Feire farsdag
• Blogge ofte
• Lage gode innlegg
• Planlegge godt

Likes

Comments

Her om dagen fikk jeg tilsendt en pakke fra BootyBuilder. Det er trenings strikk med forskjellige styrker. Disse har jeg nå testet ut og jeg elsker de! Absolutt et must å ha i treningsbagen! Har et lignende strikk fra før, men det kan ikke sammenlignes med den gode kvaliteten på disse strikkene.
Anbefaler dere absolutt å investere i disse strikkene!

Det er fire forskjellige strikk med hver sin styrke. De kommer i ekstra lett, lett, middels å tung. Jeg elsker de å tester alltid ut nye øvelser til disse! Jeg skal lage en plan til dere over hvordan jeg bruker de, da detter ikke er så lett å finne ut av uten litt trenings erfaring!
Kommer med bilder og forklaring i løpet av uke

Likes

Comments

Heisann! Beklager så lite blogging i det siste, har jobbet så utrolig mye å rett å slett ikke had tid. Gleder meg til jeg kommer ordentlig i gang igjen! Da skal det bli skikkelig bloggings

I dag startet dagen med en god powerwalk i finværet. Sola skinner å det er lyseblå himmel. Litt teit at jeg gikk til nava sport for å sjekke ut tilbudet der. Fikk ikke kjøpt noe da kortet ble igjen hjemme. Likså greit tror jeg!
På veien hjem følte jeg for å svette litt så jeg jogget raskt hjemover. Da jeg kom hjem fikset jeg litt husarbeid å mekka sammen en digg lunch.

Minner om rabatt koden dere får på coconutlane.uk under 👇🏼

Likes

Comments

Når jeg nå begynner å kjenne kulda på kroppen å føler kulda sitte i kroppen lenge uten å bli varm igjen, lenger jeg felt etter sommer å sol. Neste år skal jeg helt garantert ut å reise til varmere strøk på denne tiden av året.

Kulda biter seg fast å det eneste som funker er en lang varm dusj å pysj. Helst med en god bok på senga pakket godt inne i dyna. Da kanskje jeg begynner å bli varm..!

Her kommer et bilde dryss fra sommeren

Minner om koden dere får på coconutlane. miaibsen20

Likes

Comments

Jeg er så heldig å kunne representere meg selv som en coconutqueen. Da jeg samarbeider med coconutlane. Sjekk de ut på Instagram coconutlaneuk og sjekk ut nett stedet deres http://www.coconut-lane.com/

De har alt fra klær, solbriller å accessories. Løp å kjøp!
Bruk koden miaibsen20 å få hele 20% rabatt!

Få 20% rabatt på alt hvis du bruker koden miaibsen20

Likes

Comments

Nå har jeg smekka sammen en god å sunn frokost. På menyen er det en god gammeldags havregrynsgrøt. Egentlig er jeg ikke så fan, men skal på jobb å da trenger jeg hode med meg, så nå har jeg fått diska sammen dette å er i full sving til å få trykt det ned. Bra det er taco i kveld.

Nå skal jeg få forta meg å spist opp så jeg rekker jobb! Håper på en god trenings økt i kveld! Venter på noe spennende fra bootybuilder som jeg gleder meg til å bruke fremover!

Ha en fin dag folkens!

Likes

Comments

Etter jobb i dag var vi så heldige å bli invitert på biff middag. Det smakte helt fantastisk! Utrolig luksus å bli invitert hjem på middag etter jobb å få dessert å med TV kos før jeg stikker på jobb igjen i kveld! Ikke nok med det, det var biff å pomes frites på menyen! Nå sitter jeg under pleddet god å mett.

Likes

Comments