Oj oj vad senaste dagarna gått fort! Igår firade vi dottern som fyllde 16, <— helt galet! Blev en mysig kväll, tror damen var nöjd med presenter, uppvaktning och go’fika.

Nu ska jag strax iväg till läkaren. Har varit sjukskriven 50% nu ett tag pga bråkig kropp under utredning (mer om det en annan gång), så får vi se hur det blir efter idag då.

Efter läkarbesöket är det bara hasta hem och vara bered på att ta emot vinterdäcken som ska komma mellan 11-15. Och då iväg direkt och få på dom på bilen. Hepp, hepp! ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är mornarna med den här lille mannen, oavsett hur tidiga de är :)

Vi börjar alltid med en massa mys i sängen och ibland lite Babblarna innan går vi upp. Nåja, dags att köra igång den här dagen, massa ärenden mm idag.

Likes

Comments

Dvs livet. En gravid kropp som mådde ganska dåligt, förberedelser för en livsomställning, förlossning och allt vad det innebär före under och efter, en bebis som var allt annat än nöjd i månader men såklart också världens underbaraste, en hund, två tonårsbarn varav en började gymnasiet, sjukskrivning, föräldraledighet...

Jag tänkte blanda mina första inlägg nu med att knyta ihop lite där jag slutade och samtidigt bara köra på i nuet :)

Likes

Comments

Svullet vare här. Blir visst bara värre och värre. Ringde barnmorskan och hon tyckte jag skulle komma dit en sväng i morgon på koll. Just nu är jag så trött att jag bara vill lägga mig och sova, sova, sova... 

Annars har senaste dagarna spenderats med att fira sonen som blev tonåring, hipp, hipp hurra! :) Och det har jobbats och det har deltagits i skolmöte om gymnasieval. Det sistnämnda känns som om det skulle vara en avlägsen grej men, icke. Tur jag snart har en liten att ta hand om nu när mina stora barn snart inte behöver mig. ❤️

Likes

Comments

Att ligga kvar i sängen och det är ett sånt där mörkt mysigt ljus i rummet, sängkläderna känns extra mjuka och det är ett skönt lugn, helt underbart! 

Började tänka på hur det blir när bebis kommer sen. Hoppas på många mysiga mornar även då, men är förbered och medveten om hur det också kan bli. 

Nu lite kaffe och Nyhetsmorgon innan vi sätter igång att städa, fixa och handla. På måndag fyller sonen år så i morgon ska det firas lite här och på måndag hos hans pappa. 

Idag går vi in i vecka 22. Vet inte om jag tycker det går sakta eller fort just nu... 

Likes

Comments

Det här med att jobba är tufft, tufft men skönt att komma iväg en stund och träffa arbetskamraterna. ❤️ Varje dag när jag kommer hem äter jag, sen slocknar jag i soffan tills sambon kommer hem. Efter lite middag sätter jag mig i soffan, där blir jag kvar resten av kvällen för att sen gå och lägga mig. 

Har börjat svullna upp om händer och fötter nu, restless legs vid varje vila men extra jobbigt vissa kvällar, ont i rygg och foglossning. Kommer inte allt tidigt denna graviditet?! Men, men jag ska inte gnälla, huvudsaken bebis växer och mår bra. ❤️

Snart vecka 22. Lite overkligt...

Likes

Comments

Sjukt segt att jobba idag, somnade efter klockan tre i natt. Ont i ryggen, kissnödig, restless legs, hungrig och täppt i näsan. 

Så, av med stödstrumporna en stund, luncha god kycklinggryta i soffan framför Catfish.

Likes

Comments

Går hittills bra att jobba, skönt att vara tillbaks... Att vara hemma är inte riktigt min grej. 

Likes

Comments

Seg måndag, fram tills efter lunch iaf. Var iväg till läkaren och ska prova på halvtid i tre veckor. Känns bra. :)  Hoppas nu bara kroppen är med mig. 

Likes

Comments