Eftersom jag och Robin kommer att spendera en stor del av vår semester i Stockholm så är jag himla glad över att min finaste bästa Elin bor här, blir liksom två flugor i en smäll. Det är inte så ofta vi får till att ses längre men när vi väl gör det är det som vi aldrig varit ifrån varandra, alltid lika mysigt!

Iallafall så bestämde vi oss igår för att laga lite mat hemma hos henne och mysa på deras balkong i det fina vädret. En kväll i min smak helt enkelt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hallå!
Igår mötte jag upp Frida och Sophie för middag hemma i Örebro. Så mysigt att vi tre äntligen kan ses lite oftare nu när vi alla kommer att vara hemma över sommaren ❤️

Vi bestämde oss för att gå till Frimis Trädgård som jag hört så himla mycket om men inte hunnit testa ännu. Det är så roligt att se hur mycket Örebro växer nu när jag inte bott här på två år. Varje gång jag kommit hem för att hälsa på är det alltid något nytt som öppnat i stan!

Frimis Trädgård var iallafall vääldigt mysigt och kommer helt klart bli ett nytt favoritställe i sommar!

Likes

Comments

Idag firade vi att vi äntligen gick på semester tillsammans! Vi rörde oss upp mot stan för lunch på Vau De Ville, väldigt trevligt ställe.

Nu sitter jag på tåget mot Örebro för en mysig tjejkväll med två favoriter.

Likes

Comments

Hej!
Mia Haaster heter jag, 22 år gammal och kommer från Örebro. Jag kommer i denna blogg dela med mig av min vardag och saker som får mig lite extra glad och lycklig.
Välkomna!

Likes

Comments