Utveksling
I LOVE YOU

I dag er det bare 20 dager til jeg reiser. Om 20 dager reiser jeg fra alt og alle som er så nær og kjær. Helt alene reiser jeg ut i verden for nye opplevelser og eventyr. Jeg gleder meg enormt, men gruer meg litt også. Aller helst ville jeg tatt med meg alle sammen og delt enhver opplevelse med mine kjære. Det blir tøft å ta farvel, men jeg er innstilt på å klare dette! Ingen mamma, ingen pappa. Bare meg, ute på crazy eventyr. Jeg vet at lengselen vil komme og at savnet blir stort, men jeg vet også at jeg har haugevis av mennesker som venter på meg hjemme<3 Jeg gleder til å fortelle om alt jeg har opplevd og erfart i løpet av de 10mnd jeg er vekke. Dette skal jeg klare, og jeg er så takknemlig for alle som alltid støtter og heier på meg. I love you og skal oppdatere dere så ofte jeg kan!!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Utveksling
KRISTIANSAND - PORTO - CADIZ - TOULON
BONEFACCIO - ROME - PALERMO
AGADIR - SANTA CRUZ - PRAIA - BRIGDETOWN
SAN BLAS - BAHIA DE SEMANA
HAVANA
MIAMI - HAMILTON - AZORES
ST. MALO - AMSTERDAM

Alle bilder hentet fra Google

Likes

Comments

Utveksling

Jeg skal ut på eventyr!! 30. august drar jeg til Kristiansand, hvor verdens eldste operative fullrigger og mitt nye hjem ligger og venter på meg. I 10 måneder skal jeg bo og reise rundt på fullriggeren Sørlandet sammen med 70 andre mennesker. Mesteparten av reisefølget er elever og lærere, og denne reisen erstatter 2. året mitt på VGS. Livet mitt skal rett og slett snues totalt på hodet de neste 10 månedene, og jeg klarer ikke vente på at dette eventyret skal starte!

FULLRIGGEREN SØRLANDET

I løpet av det neste året skal jeg seile rundt både som en elev og en del av et mannskap. Ikke bare skal jeg lære videregående pensum, men også å seile en fullrigger. A+ World Academy, som er organisasjonen jeg reiser med har også et spesielt signaturprogram som er utviklet for å gi oss elever en bedre forståelse av verden vi lever i. I løpet av året skal vi innom minst 19 ulike destinasjoner, inkludert Kristiansand, og på disse forskjellige stedene skal vi lære om forskjeller og ulikheter mellom forskjellige samfunn og kulturer. Jeg skal komme hjem med kunnskap om om verden, mennesker og historie. I løpet av året som kommer skal jeg også modnes som menneske og utvikle meg som en teamworker.

Jeg har ingen erfaring med seiling fra tidligere, men jeg elsker havet. Havet er det aller fineste jeg vet, og bølger er det gøyeste på jord. Jeg gleder meg til å tilbringe både lange og korte dager på åpent hav, og å oppleve livet til sjøs. Jeg er overhodet ikke vant til det livet og rutinene en seiler må ha, men uansett så tror jeg at det blir dødskult! En helt fantastisk, unik reise med et reisefølge like nært som familie. Jeg er utrolig spent på hva som venter og håper av hele mitt hjerte at denne reisen blir det beste året i mitt liv! Dette er uten tvil det sykeste jeg har begitt meg ut på.

Likes

Comments

Mest lest