Hej allesammen!! I dag vil jeg fortsætte mit tidligere indlæg om min VM tur.

Konkurrencedagen startede tidligt om morgenen. Vi tog hen til hallen hvor konkurrencen fandt sted, og det bedste var at hallen lå i Disneyland.

Inden man skal ind på gulvet har man altid 8 minutter på et prøve gulv, det gik ret godt. 

Da vi kom ud på det rigtige gulv gik det okay, ikke super godt men godt. Efter vi havde været på kom vores træner ud og sagde vi var gået videre til finalen.

Dagen sluttede med vi alle tog i Disneyland, super hyggeligt.


Finaledag - igen startede dagen tidligt om morgenen vi tog igen hen til hallen. Og igen på prøve gulvet. Det gik super godt på det rigtige gulv det meste sad lige i skabet. Vi endte på en super flot 3 plads. Som jeg er super stolt af.

Efter det var Hollywood Studios blevet spærret af til alle der deltog i konkurrencen. Det var også super fedt og mega hyggeligt.


Anden sidste dag hyggede vi bare og fik købt det vi manglet, og så var det hjem næste morgen


- Kram Mia


Her er lidt billeder

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej allesammen!! I dag vil jeg fortælle om en lidt gammel rejse, min VM tur.

som i nok ved går jeg til cheerleading på et ret højt plan. Så her i Marts var jeg til VM, også kaldet UCA. det var en fantastisk tur med nogle super fede oplevelser.


Det hele startede tirsdag morgen klokken 7 i Kastrup lufthavn, alt var pakket og klar. Det var en lang flyvetur, men ikke så slemt da jeg var sammen med en masse søde mennesker. Først gik turen til Amsterdam så videre til Atlanta og til sidst Orlando. vi ankom sent om aften. så det handlede bare om at finde bilerne som vi havde lejet. Og så stod den på Mcdonald's. Jeg havde det sygt dårligt, jeg havde kastet op 3 gange. Så det var jo fedt.

Da vi kom hen til hotellet fandt vi ud af hvor vi skulle sove, Jeg skulle sove i en dobbeltseng sammen med Paloma og Karla. Vi fik et super fedt værelse, med en masse søde mennesker.


Næste morgen skulle vi ind tjekkes. Der var super fed stemning i bilen på vej derud. Vi fik også lige købt lidt cheer ting inden vi tog hjem til hotellet og Endelig skulle vi i Poolen. Resten af dagen gik med hygge ved poolen.


Så blev det torsdag og vi skulle ud og træne i en meget kendt hal. Det gik rent ud sagt røv. intet sad, alt vældet. Men vi tog det ikke som et nederlag men som motivation på konkurrencedagen.


Fredag, dagen før konkurrencen. hygget vi bare det meste af dagen. Men om aften stod den på hår. Du vil ikke vide hvor lang tid det tager når alle skal have lavet hår, det tager tid. Så det gik aften med


her kan du lige se lidt billeder


Hvis du vil høre mere så kig med på mit næste blogindlæg. Hvilken plads vi fik, Disneyland og meget mere


Kram Mia


Her kan du se lidt billeder

Likes

Comments

Hej allesammen!! Og velkommen til min blog.

Mit navn er Mia. Jeg er 13 år gammel. Til dagligt går jeg i 8. klasse, på en skole i Hvidovre. I min fritid går jeg til cheerleading og show jazz.

Jeg er en pige der elsker at rejse og opleve nye ting.

Jeg har gået til rigtig meget, men intet af det var mig. Nu har jeg prøvet cheerleading og det var lige mig.

På min blog vil jeg skrive om alting, lige fra film og serier til rejser og ture.


Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg håber i vil følge med.


- Kram Mia


Likes

Comments