Header
View tracker

Postad i: Resa

Skojja om att jag är trött nu. Rest sen klockan 11 igår och vi har nu mellanlandat i Tyskland. Somnade som en stock innan flyget ens hade avgått och vaknade när flyget landade haha. Jätte skönt och behövligt. Nu väntar vi på att få gå på nästa och det är så skönt att veta att nästa gäng jag är utomhus så är vi framme och inget mer resande haha.
Älskar långresor men vägen dit är så fruktansvärd jobbig varenda gång.

Här i Tyskland fanns det Xbox vid gaten så vi passade såklart på att spela lite 😉 något som alla flygplatser borde skaffa, fördriver tiden lite i väntan 🙄

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Vardag

Nu är vi på Köpenhamns flygplats äntligen.
Vi tog tåget hit, när vi är utanför flygplatsen och ska hoppa av tåget, förbereder vi oss och när vi kommer till dörren så stänger den igen och åker vidare.

Den stannade på riktigt bara i tio sekunder och vi var flera stycken som skulle av som inte hann. Det löste sig iallafall då vi hoppade av på nästa hållplats, och tur nog gick ett tåg bara en kvart efter.

Flyget går halv 7 imorgon bitti så det blir en lång natt att hålla oss vakna, men vi kommer nog lyckligtvis sova gott igenom flygresan 👍🏼

Nästa gång jag uppdaterar blir troligtvis ifrån USA. 😍

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Inredning, Vardag

Nu är det snart redan andra advent! Håller ni inte med om hur fruktansvärt snabbt tiden går. Känns som igår det var sommar.

Vi började julpynta redan i mitten av november haha. Mest för att vi är borta hela december, men också för att det är första gången som vi får pynta vårt egna hem. Så himla mysigt och roligt.
Har även tyckt att de har varit så kul att ha köpt inredning till julen att pynta med, har aldrig tyckt det varit roligt när man bott hemma men denna julen har det varit extra kul och speciellt 😍

Likes

Comments

Postad i: Inredning, Tips

Här ser ni bilder på min fina adventsljusstake som jag har pusslat ihop. Super enkelt och så mycket roligare än att köpa någon som alla andra har.

Jag har faktiskt bara köpt en ljusbricka, lagt glitter, vit mossa, kottar och kanel i botten. Köpt vanliga blockljus. Ljusnålar, brickor och hjärtan ifrån glasverandan.se

Super enkelt och fint att göra. Ett tips om ni inte hunnit skaffa en redan 😍

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Inredning, Tequila

Nu har vi pyntat vår lilla julgran. Tycker det är super mysigt och ett måste på julen att ha, vi har alltid haft gran hemma hos mina föräldrar och jag tycker verkligen att det hör till att ha även nu när jag bor i en egen lägenhet. Vi valde även att ha en riktig gran, vi tvekade lite emellan det eller plast men det fick bli en redig, det luktar ju så mysigt också 😍

Tequila står och vaktar paketen och är lika sugen som oss på att få öppna dom, hon kunde tyvär inte hålla sig så hon öppnade ett paket som skulle varit till Oliwer ifrån mig. Oliwer såg innehållet, men jag är inte den som är den, så nu är paketet fint inslaget igen och han får snällt vänta tills det är jul 😉

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Nu är det snart dax för oss att åka till USA. Jag hoppas att ni vill följa med på vår resa 🌸
Vi kommer landa i Texas för att sedan köra kustvägen till Florida. Vi har börjat små packa lite inför det men jag brukar alltid ta det sista samma dag.

Det ska bli så otroligt skönt att äntligen vara ledig efter att ha jobbat över heltid det senaste året utan en enda ledig vecka. Kommer ju dock sakna ihjäl mig efter min fina tequila. 💕

Nu har ju förresten även julkalendern börjat! Jag älskar att titta på det och har alltid gjort, denna tycker jag verkar vara riktigt lovande, lite som julkalendern brukade vara förr? Ni får gärna kommentera vad ni tycker om den. Jag tycker den är jätte mysigt ❤️

Likes

Comments

Postad i: Tips, Sponsrade inlägg

Hej igen! Bloggen har stått stilla ett tag men har samlat krafter och jag hoppas att jag fortfarande har er läsare kvar.

För någon vecka sen fick Oliwer en ny dator utav mig, som såklart jag också kommer att använda till bland annat bloggen. Igår kom han hem med en kamera, (Canon e05) till mig, som är suuper bra 😍 så nu kan jag uppgradera bilderna yttligare på bloggen.

Fick idag även hem ett paket ifrån CANDLEBOX. Och blev sååå glad. Fick 3 ljus och en ljushållare. Ljusen luktar någon helt otroligt gott och jag älskar det stora ljuset med kronan, så fint!! Om ni vill prenumera och få hem en ljusbox varje månad så kan ni göra det HÄR.

(Inlägget är i sammarbete med och sponsrat utav CANDLEBOX.)

Likes

Comments

Postad i: Tankar och texter

Nu när kylan har blivit en självklarhet för hela Sverige kan jag inte undgå att tänka på alla hemlösa där ute.
Jag ser överallt hur människor (inklusive mig) klagar på hur kallt det är när vi tvunget behöver röra oss utanför dörren. Innanför dörren står våra element på det högsta och vi är omringade bland varma filtar, varma drycker och varma sängar. Men vi klagar. Som vi över priviligerade alltid gör.

Men där ute i den bitande kylan, precis samma som du passerade i det korta ögonblicket. Den kylan som får dig att känna hur hela ditt ansikte blir stelt, hur egentligen hela din kropp blir stel. När det känns som att du går rakt ut i en frys, den knastrande känslan utav is på marken som du går på. Den kylan som biter tag i dig och få ditt blöta hår att stelna och likna de små istapparna som sitter utanför din dörr. Den kylan som färgar dina kinder röda och dina läppar blå. Den kylan som får din näsa att rinna och dina fingrar att sluta kännas.
I den kylan som du egentligen bara kan skita i, för att du har ett varmt hem att gå till, den kylan som får dig att längta efter det. I den kylan lever andra.

Det finns de personerna som inte har det där varma hemmet att komma till, de som inte kan värma sig och känna den där sköna, men obehagliga känslan när man är så kall och plötsligt kommer i en varm säng eller dusch. Den där bitande känslan när varmt möter kallt.

I vårt kära Sverige dör folk för att dom tvingas leva utomhus. För det är kallt, tänk på hur ni känner er efter någon timme utomhus. Tänk då om ni skulle vara utomhus under dygnets alla timmar, under veckans alla dagar, eller till och med månadens alla dagar. Utan ett varmt hem att gå till.

Det är helt fruktansvärt hur bort prioriterade de hemlösa är, det är fruktansvärt att vi inte har fler härbärgen att gå till. Det är fruktansvärt att folk dör av kyla i Sverige 2016. Det är fruktansvärt att folk kör ut de hemlösa ifrån trappuppgångar och andra ställen de söker sig till för att få skydd, det är helt sjukt att vi bara tillåter det hända.
Jag tror inte ens att vi är medvetna om vilka siffror som det egentligen handlar om, det är inte bara de där gubbarna som ni ser på stan. Det finns barn som är hemlösa, barn som själva inte vet om dem kommer vakna dagen efter, eller om deras föräldrar kommer göra det.

Det får bara inte vara såhär.

Likes

Comments