Contains affiliate links

Endte opp med å kjøpe verdens tøffeste joggesko til Aurora denne uka! Jeg er egentlig ikke noe glad i mye mønster, og farger, men disse forelsket jeg meg helt i. Aurora var heelt enig, og ble minst like forelska som mamman sin.. Så gleden var stor når hun fikk de hjem ♥

Nå klarer hun nesten ikke vente til bakken blir tørr så hun kan bruke de ute! Hun har fått prøvd de en liten tur ute allerede og gikk så forsiktig hun kunne, for hun var så redd de skulle bli møkkete. Søta :)

Skoene til Aurora finner du HER (metapic link)


Ble vist et par på meg også. Toms med litt platform. Jeg må jo ha noe så jeg kommer litt opp. Er det noe jeg virkelig drømmer om, så er det å vokse noen centimeter, men det er kanskje for sent nå ? haha. Men det er jo lov å drømme.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

(beklager dårlig kvalitet, men den er filmet med timelaps fra iphonen)

Altså, dette gikk jo overaskende fint. Iphonen sluttet riktinok å filme ganske likt som barna startet å danse i sofaen, og klatre på meg. Jeg hadde også en lang diskusjon med Aurora før vi startet på hvilestunden, for dette skjønte hun virkelig ikke vitsen med- hvile liksom! Men noen minutter mer ro er da bedre enn ingenting ! Mamman fikk i alle fall noen noenlunde rolige minutter, og sier seg fornøyd med dag 1 av "prosjekt hvilestund".

Om ikke hvilestunden hjalp så alt for mye for barna, gjorde den hvertfall mamman fornøyd !

Likes

Comments

Idag har vi vært på lekegruppe igjen ( en form for åpen barnehage), og jeg blir "nesten" litt sprø av mine egne barn.

Jeg vet ikke om det er det at de er en søskenflokk på tre eller at de bare er klin gærne hele gjengen. De har så høyt støynivå, og aktivitetsnivå alle tre. Andre barn klarer å sitte rolig å leke med ting, mens mine flyr rundt som noen sprettballer og herjer. Men noen barn er vel bare mer aktive enn andre, og alle mine tre er av den sorten. De blir jo aldri slitne og er eksperter på å gire hverandre opp !

En del av meg syntes egentlig det er litt vanskelig å være på slike ting med de.. For de er jo sjeldent samme sted, og man har jo et ansvar for at barna skal oppføre seg ovenfor andre, så man vil helst ha øyne på alle til enhver tid. Nå oppfører de seg somregel veldig fint altså, men det hender jo de kan bli litt voldsomme. De blir så ivrige, og jeg må minne de på å ta det rolig hele tiden.

Barna koser seg, og jeg koser meg- men jeg blir så sliten etterpå. Det er ikke det at de er noe roligere hjemme eller når vi bare er oss, men da har man jo ingen andre å ta hensyn til. Idag kjente jeg at det tærte litt ekstra på, kanskje det er fordi de har holdt det gående store deler av natta ? Jeg våknet til ipaden med nrk super på, klokken 01.30 i natt- det var tydeligvis noen som mente det var morgen. Ipad inndratt, og blir godt gjemt på nattestid fremover.

Så, dagens frustrasjons innlegg fra denne mammaen. I morgen har jeg planer om å prøve innføre en hvilestund, i håp om at barna skal se gleden av å ha noen rolige minutter iløpet av dagen- ønsk meg lykke til !

Likes

Comments

Så var mandagen her igjen, og jeg har bestemt meg for å prøve være litt strukturert mens barna sover lur.

Så første på planen idag er å planlegge ukens middager, og innkjøp. Vi prøver å være flinke til å skrive en liste hver uke, og minimere turer på butikken. Jo sjeldnere vi går på butikken, jo billigere blir det og man sparer så mye tid. Før delte jeg jo ukesmenyene på bloggen, kanskje dere vil ha slike innlegg igjen ?

Hah, jeg har helt hekta på latte for tiden. Og siden jeg ikke drakk en eneste kopp med det i helgen, måtte jeg bare ha en idag. Jeg bruker fremdeles iKaffe havremelk i latten, og den er så god- anbefales !


Det har kommet et tynt lag med snø her idag, og sola skinner så jeg trur vi må komme oss ut en tur når de små våkner.

Men, tilbake til ukesmeny skriving. Vi skrives senere ♥

Likes

Comments

Da var vi hjemme igjen etter en helg i Svelvik, og bursdagsfeiring for nevøen min i Sigdal.
Kjøreturene gikk veldig greit idag, mye bedre enn de pleier, så da er jeg strålende fornøyd :)

Helgen var veldig hyggelig og innholdsrik. Vi fikk besøkt alle de vi hadde planer om å besøke, og det ble mye god mat. Svigermor ordnet reker i går kveld, og jeg ble super gira på sommer med engang... Sommer, sol og reker ute- jeg klarerer nesten ikke vente !

Nå har vi fått pakket ut det meste etter helgen. Rene flyttelasset når vi er borte i en helg... Utrolig mye man må ha med seg når man har tre små, så det er godt vi har stor bil. Bilen blir nemlig like full hver gang.

Håper dere har hatt en super helg ♥


Likes

Comments

Vi er i Svelvik i helgen, og som alltid når vi er nedover - fullt program!

Det er veldig hyggelig da. Idag har vi vært på besøk og ute å spist med bestemoren min, en tur hos mamma og pappa, og nå er vi hos svigermor, der vi skal sove.

Bestemor er 88 år, og jeg syntes hun er utrolig sprek som orker å ta med den gjengen vår ut for å spise !

I morgen skal vi opp til Sigdal på bursdag før vi setter kursen hjem til Hønefoss igjen.

Håper dere har en fin helg <3

Likes

Comments

Hei dere ♥
Våknet opp med en litt bedre kropp og et veldig mye bedre humør idag! Så idag har vi kost oss sammen. Fått ryddet og ordnet litt, og lekt en hel masse med mine fine små.

I ettermiddag var jeg i kirken med Aurora. Koselig å ha litt aktiviteter med bare Aurora, og jeg trur hun syntes det er godt med litt alene tid.. Aurora gikk jo på aktiviteter i kirken der vi bodde før, og det var så morsomt når vi fant et ganske likt tilbud her. Syntes alltid det er så koselig og et så godt miljø i kirken. Sang, leker og fortellinger. Aurora er super engasjert og storkoser seg.

Etter kirken tok jeg med meg lille frøken spinnvill på bursdagsgave shopping. Ikke like engasjert på kjøpesenter da, men morsom er hun når man klarer å holde hodet kaldt og tålmodigheten oppe. Hehe.


Nå skal jeg legge meg med god samvittighet ♥ Håper dere har hatt en fin dag !

Likes

Comments

Idag har vært en tung dag!

Våknet opp med en elendig kropp, og verking overalt. Det er jo ikke akkurat noe som skjer sjeldent, men idag var det bare ekstra tungt- ekstra tungt for hodet. Jeg har bare hatt lyst til å krype tilbake under dyna, men med tre barn hjemme har man jo ingen mulighet til å legge seg ned å grine. Kanskje er det greit, men noen ganger føler jeg virkelig at jeg hadde trengt det. Å bare legge meg ned og deppe litt.

På sånne dager føler jeg at det er så urettferdig. Så utrolig urettferdig at jeg skal gå med de smertene jeg gjør hver eneste dag. Så urettferdig at ingenting hjelper og at jeg står på sted hvil på grunn av det. At jeg ikke klarer å gjøre det jeg vil gjøre.


Jeg får så dårlig samvittighet for at jeg blir så sliten. Så sliten at jeg ikke orker å leke med barna, eller ta de med ut. Dårlige samvittigheten for at jeg bare kjemper meg gjennom dagen, mens jeg gleder meg til det er leggetid, og det blir rolig.


Ikke så ofte jeg skriver om sykdom lenger, men i dag trengte jeg bare å lufte litt. Satser på en bedre dag og samvittighet i morgen. God natt <3

Likes

Comments

Igår endte vi opp med å sitte å se på Paradise hotell . Det er mange år siden sist, men det var da ganske underholde- i alle fall den første episoden.

Vi startet å snakke om alderen på deltagerne og at det var helt rart at flere av de var yngre enn oss- sist vi så var jo alle så "mye" eldre.. Men hvor gamle er vi egentlig ? "Ehm, jeg blir vel 24 i år" sier Jørgen . Jeg er like blank som han på hvor gammel han er. Vi ender opp med å måtte regne oss frem til hvor gammel han er og kommer frem til at han faktisk er 24 og blir 25.. I et lite øyeblikk der tenkte jeg at kanskje vi hadde passet inn på paradise hotell, men innså at det kanskje heller var småbarnslivet som hadde tatt oss. Heldigvis.

Likes

Comments