Det er et utrolig fint landskap, og vakker natur. Menneskene er veldig møtekommende, og fine. Men fattigdommen er stor, veldig stor. Det er så ille overalt, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det med ord engang.! Jeg føler meg helt tom etter disse første dagene. At virkeligheten kan være så brutal, at mennesker kan være så lite verdt...

Bilder fra første dag med opptak. (Lørdag 22.04)

Joakim har tatt alle bildene, han er fantastisk !

Vi er ferdig med dag 3 med opptak nå. Denne dagen skulle egentlig bli ganske kort etter 12 og 14 timer med opptak de to første dagene, men vi endte med 10 timer idag. Dagene er tøffe og slitsomme, men det er så verdt det! Gleder meg til å fortelle dere alt når serien kommer ut.


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet lørdag 22. april.

Sent igår kveld kom vi endelig frem til det første stedet vi skulle være i Nepal. Etter å ha reist i over et døgn var det en veldig sliten gjeng! Det ble noen ekstra timer med forsinkelse, og venting, og utrolig lite søvn.

Vi startet klokken 07 idag, og har holdt på med opptak i 12 timer. Det er utrolig mange inntrykk, og veldig overveldende. Det er så enormt store kontraster!

I morgen skal vi ha en enda lenger dag, og vi starter enda tidligere, så nå må jeg bare prøve å få meg litt søvn.. Jeg prøver å få oppdatert instagram noen ganger om dagen, så følg gjerne med der @miacharlotteno. Nettet er elendig her, så det er ikke alltid så lett med bloggen.

Likes

Comments

Da setter jeg snart kursen mot Gardemoen for å møte Marna og resten av gjengen!

Jeg håper virkelig jeg har fått med meg alt. Akkurat nå er jeg bare super stressa for at noe skal være glemt. Enda bagasjen er på max vekt, ups...

Mamma har ankommet for å passe barna og Jørgen kommer snart hjem for å kjøre meg til flyplassen. Nå skal jeg bruke resten av tiden til å nusse og kose mine små troll. Det blir ikke noe gøy å reise fra dem, og jeg tipper det blir helt utrolig godt å se dem igjen om 10 dager..

Jeg håper dere følger med oss til Nepal, og innspillingen av MOTHERHOOD! Nå er det den lange reisen som står for tur. Jeg er super spent, og litt skremt !

Følg gjerne med på instagram @miacharlotteno og Facebook siden min HER , så skal jeg prøve å få oppdatert dere litt underveis på reisen også :)

Lettere sagt enn gjort å få et fint bilde av alle sammen, men her er i alle fall et ferskt bilde fra idag ♥

Likes

Comments

La meg først starte med å si at Jørgen er veldig flink til det meste, og de fleste ting tar han stor del i. Men som alle andre, har han sine svakheter. Så litt opplæring og forbredelser må til før jeg kan forlate han i 10 dager...

Jeg har lært han å sette på klesvask! Det viste seg at han ALDRI har satt på en vask før. Haha, sånn går det når man flytter rett fra mamman sin og inn med meg. Han skjønte ikke helt hvorfor han måtte lære dette da, for det var jo sikkert noen som kunne hjelpe han å sette på en maskin.

Sortering får vi øve litt mer på før jeg drar. Jeg får nemlig spørsmålet "Er dette mørk vask?" sånn 10 ganger i uka

Adams matkasse er bestilt ! Så er jeg sikker på at ungene får ordentlig middag, og han slipper å finne ut hva de skal spise. Hver gang jeg spørr han om han har tips til ukesmenyen, så får jeg svaret "pai", og det har jeg gjort i alle årene vi har bodd sammen. Han får sjelden pai på menyen da, men han føler vel han bidrar når han kommer med forslaget. Hah.

Og selvfølgelig svigermor og min mamma kommer for å hjelpe han hver sine dager. Det måtte selvsagt til siden alle barna er hjemme og han må på jobb. Han regnet selv med at han fikk litt hjelp med klesvasken av dem også, så jeg satser på jeg slipper å komme hjem til krympa og farga klær.


Så da har jeg vel gjort det jeg kan av forberedelser før jeg reiser avgårde, kontrollfreak som jeg er... Satser på disse klarer seg helt supert dagene jeg er borte <3

Likes

Comments

Da var plutselig uken her, uken jeg reiser til Nepal ! Shit.

Denne uken blir hektisk. Jeg har endel jeg må få gjort før jeg reiser, og jeg må få pakket iløpet av onsdagen. Torsdag reiser vi fra Gardemoen, og det blir over et døgn på reise før vi er fremme der vi skal være i Nepal. Gleder meg ikke til den turen, jeg er så nervevrak når det kommer til sånt! Skikkelig pinglete, og det har ikke akkurat blitt bedre etter jeg fikk barn.

Huskelister er skrevet idag, og jeg tror (håper) jeg har kontroll. Reisenervene er i alle fall på plass.
Føler meg litt rastløs, og trur det blir greit å bare komme seg avgårde nå. Jeg er så spent på hva som venter oss!

Vi begynte å se på Homeland i går, og fikk helt hekta. Så i kveld blir det seriemaraton, og rolig kveld, før den hektiske uka starter for fult i morgen :) Håper dere har hatt en fin påske, og er klare for hverdagen igjen imorgen ♥

Likes

Comments

Igår og idag har vi hatt noen skikkelige late påskedager. Derfor ble det litt bloggfravær i går også.
Vi har gått i pysj til langt på dag, og tatt ting helt i vårt eget tempo. Ganske tregt altså.

Igår måtte vi selvsagt ut å jakte påskeegg. Jeg løp i forveien og hjalp påskeharen med å gjemme eggene i parken, og barna lette. Aurora var skikkelig dreven på å jakte egg, så neste år trur jeg at vi må lage det enda litt mer utfordrende. Kanskje på tide med rebus og kart ? :)

Håper dere koser dere masse i påsken ♥

Likes

Comments

Idag har vi vært i påskemiddag hos mamma og pappa. Pappa finner alltid på noe morsomme påskeaktiviteter for barna. I fjor hadde han kjøpt fisk, og vi hadde fiskerace i takrenner, med ekte fisk (se bilder fra det HER )! I år stilte han den ene bilen sin til disposisjon. Alle ble ikledd drakter, og fikk lov å male på bilen ! Ha må skrape bort det de har malt på rutene, men resten får han ikke bort. Det blir ikke vanskelig å kjenne igjen den bilen i alle fall !

Vi holdt Sander borte fra malinga, men Aurora og Alina var i full sving sammen med kusiner og fettere. Alina tok oppgaven på fult alvor, og så ut som en skikkelig kunstner der hun stod !

Sander koste seg i sandkassa med fetteren som er nesten like gammel :)

Glemte helt å ta bilde når de var ferdige å male.... Kanskje like greit, for den så virkelig IKKE ut! Hahaha

Nå har vi kommet oss hjem etter en uke i Svelvik, og jeg skjønner virkelig ikke hvor den uka ble av ! Jeg har fått pakket ut av det som lignet på et flyttelass, og vi er klare for påskeaften i morgen. Ungene gleder seg til påskeegg ! ♥

Likes

Comments


Om bare en uke reiser jeg til andre siden av kloden. Helt uten mann og barn.

I forbindelse med serien vi skal spille inn, blir det 10 dager borte. 10 dager i Nepal.
Jeg er så spent på hvordan det vil gå! Jeg som vanligvis syntes en natt borte er mer enn nok. Jeg hadde aldri trudd at jeg skulle reise bort så lenge, når barna enda er så små. Sander er 1,5 år, lille babyen min.... Det er kanskje han jeg trur det blir vanskeligst å være borte fra så lenge, for han er jo den minste. Han er den som er mest mammadalt. Jentene forstår jo at jeg kommer tilbake...

Men dette var en avgjørelse som jeg føler er rett. En mulighet jeg ikke kunne takke nei til, en mulighet som sannsynligvis aldri ville kommet igjen. Jeg tilbringer jo vanligvis hvert minutt sammen med barna, så det er jo sårt å gå glipp av så mange dager..Men barna skal være med pappaen sin, og han får hjelp fra bestemødrene når han er på jobb. Så de vil nok ha det helt topp, og de er med mennesker de er trygge på! Jeg kommer sannsynligvis til å ha en god del annet å tenke på disse dagene, så jeg håper jeg klarerer å takle savnet på en grei måte. *puste med magen*


Har noen av dere reist fra barna i så lang tid? Har dere noen tips for hvordan man skal takle det ?Likes

Comments

Tenkte jeg skulle dele mine beste kjøp når det kommer til barneutstyr !

Det dyreste barneutstyret vi har kjøpt er Bugaboo donkey vogna. Men med kun 10 mnd mellom de yngste barna, var den vell verdt pengene. Genialt at man kan dra den inn til enkeltvogn når man ikke har behov for dobbel, og et stor pluss at man kan ha vendt barna mot seg!


Søskenbrett!
Supert for slitene små ben på tur, og når vi går langs veien så man har kontroll på dem. Når vi er ute å går men kun har på en sittedel på vogna, er det ofte begge jentene står på brettet sammen.

Baderomskrakk fra IKEA. Denne er ekstra høy og gjør at de minste rekker opp til vasken. Virkelig et must og prisen er veldig fin (59 kr) !

/Bilde fra Ikea sine nettsider

Likes

Comments

Så deilig med sol denne påsken, uten den sure vinden hadde det jo vært helt perfekt !
Vi har vært hos mamma idag. Jørgen har lagt om til sommerdekk på bilen, og vasket den. Deilig med skinnende ren bil :) Barna har lekt ute, og spist en hel stabel med vafler. Er det påske, så er det påske !

Sponset

Vi har vært så heldige å få teste Neutral sine produkter de siste ukene.

Jeg brukte tidligere et ganske vanlig merke på såpe til barna, men så kom det plutselig massse negativt om dette produktet. Barn fikk utslett og ble skikkelig dårlige... Etter det har vi ikke hatt noen faste produkter vi har brukt til barna, for man blir jo litt skeptisk.

Men Neutral sine produkter er helt parfymeri, parabenfri og uten kjemikalier. Skånsomme mot huden, og trygge produkter for små kropper ! Helt topp for våre små som lett får tørr hud!

Likes

Comments