Har dere fått ny katt? Når kommer det evt til å skje?

Nei, det har vi ikke. Her vi bor nå har vi ikke noe mulighet til å ha dyr. Vi savner pusen vår veldig, men skal godt gjøres å få en like god, snill og kosete pus som Marvin igjen. Jeg trur nok kanskje vi får oss et dyr igjen når vi har kjøpt oss hus, om det passer seg sånn.

Hvordan er personligheten til barna?
Aurora er utadvendt, veldig omsorgsfull, sta og ganske så veslevoksen. Alina er ikke redd for noen ting (klin gæærn), nesten alltid blid og super bestemt. Sander er en liten koseklump, litt roligere enn jentene men har godt med temperament

Går barna dine i barnehage? om ikke, hvorfor ikke?
Nei, nå går ingen i barnehage. Aurora gikk frem til vi flytta. Det er flere ulike ting som gjør at vi har de hjemme nå. Økonomi, og det at vi ikke har fått plass i den nærmeste barnehagen.

Jobber du?
Nei, ikke utenfor hjemmet nå.

Vil du ha flere barn?
Ja, jeg trur nok vi vil ha et barn til, men det blir noen år til! Det holder mer enn nok med tre små nå. Om vi skal ha en til, vill vi gjerne at disse andre skal være litt større, så vi virkelig får kost oss med den babytiden.

Har dere blitt kjent med noen i Hønsefoss? Naboer, venner osv...
Ja, vi har blitt kjent med noen heldigvis. Gjennom lekegruppa, også ble jeg jo kjent med Julie gjennom bloggen faktisk ! Aurora går på en sånn aktivitetsgruppe i kirken, så hun har fått seg noen nye bekjentskaper der og.

Hvordan går det mellom forholdet til deg og Jørgen?
Det går egentlig veldig bra. Vi har våre opp og nedturer, som de fleste andre. Men vi står veldig mye sterkere sammen nå enn vi gjorde for noen år siden. Vi har vel lært hverandre å kjenne på en annen måte etter over 6 år sammen, og gidder ikke henge oss opp i små ting lenger.

Har ungene noen sykdommer?
Barneastma... Jeg hadde det når jeg var liten, og det er vist veldig arvlig. Jentene er nesten kvitt det allerede, men Sander går på medisiner.


Hva er favoritt maten til barna ?

De elsker utrolig nok indisk ! Skulle ikke tro disse små var så glad i sterk mat, men de spiser som hester ! Også er de veldig glade i pizza og taco..

Hvordan preger sykdommen hverdagen din?
Jeg tåler en del mindre enn andre før jeg er helt ødelagt. Jeg går med konstante smerter, og det skal ikke så mye til før smertene mine blir forverret. Men jeg har gode og dårlige perioder.

Hva syns du om barn og bruk av nettbrett, mobil osv?
Helt greit under kontroll av voksne. Ungene bruker ipad, men de har ikke fri tilgang og må spørre om å få se. De ser som regel på den om morgningen og når jeg lager middag, men hender det blir mer og. Telefon er mine for små til enda, men når de har begynt på skolen så får de nok det etterhvert.

Hva tenker du om utdanning? Skal du begynne på skole til høsten?
Jeg aner faktisk ikke. Jeg må nesten bare ta ting som de kommer, da vi ikke vet helt hvordan ting blir til høsten.

Likes

Comments

Da var vi hjemme igjen etter et koselig døgn i Svelvik. Vi våknet til fantastisk vær, og det er sååå deilig. Ser virkelig frem til vår, og varmere vær nå. Skal bli godt å kunne gå ut døra uten å måtte pakke ungene inn med mange lag med klær.

Idag har vi kost oss hos mamma og pappa, før vi satt kursen hjemover ved leggetid. Tenkte de kanskje sovnet litt i bilen siden vi kjørte hjem så sent, men neida. Kaos igjen. Haha, nesten litt komisk hvordan de bilturene våre er. Får iallefall testet både tålmodigheten, og hvor mye høreselen kan tåle.


Etter noen timer hos mamma og pappa idag, er jeg 110% sikker på at det ikke kommer noe piano inn i vårt hus...

Imorgen er det helg igjen. Fantastisk ♥

Husk foresten Spørsmålsrunden om det er noe dere lurer på , jeg svarer i morgen kveld ! :)

Likes

Comments

Ble vist en spontan tur til Svelvik på meg og barna idag. Kledde på de pysj så de var klare for senga når vi kom frem, og kjørte nedover. Vi hadde allikevel ingen planer imorgen, så da var det greit med en liten besøkstur. Men jeg angret som vanlig når vi var passert Sundvollen (ca 15-20 min hjemmefra) og det var full rulle i baksetet. Blæ, snakk om selvforskyldt hodepine. Men vi kom oss da frem og i morgen håper jeg den 1,5 times lange bilturen hjem igjen går litt mer stille for seg enn den gjorde nedover idag.

Apropos hodepine. Alina skriker så fælt ! Hun har egentlig alltid vært høylytt, men det har aldri vært noe galt med hørselstestene på helsestasjonen. Jeg kan ikke huske Aurora var så høylytt når hun var 2 år. Normalt, eller en ekstra sjekk av hørsel ? Noen som har noen gode råd ?

Likes

Comments

Jeg elsker å drømme meg bort på pinterest. Så mye fint interiør, og så mange fine rom. Gleder meg enormt til vi en dag virkelig kan gjøre et hjem til vårt eget. Gleder meg til maling, planlegging og å skape oss et hjem som er kun vårt.

Idea cucina scandinava moderna in bianco, nero e legno con piastrelle eclettici - appartamento moderno: .

.Lazy Sunday | Pink Hues:

.ANTES Y DESPUÉS: el increíble cambio de la entrada | Decorar tu casa es facilisimo.com:

 

.

window ideas for boardroom: .

//bilder fra pinterest

Likes

Comments

Denne har jeg strikket på den siste tiden, og ble ferdig med den for en ukes tid siden. Jeg har strikket den i størrelse to år, så planen er at Sander skal kunne bruke den til høsten/vinteren igjen.

Strikket i deilig tynn merino fra Sandnes, med strikk i livet så den burde holde seg godt oppe.

I oppskriften står det at det skal syes på knapper, men jeg syntes kanskje den ble litt finere uten... Hva syntes dere ?

Likes

Comments

Denne helgen suste avgårde, slik som helgene ofte gjør.

Igår hadde vi middagsbesøk av mamma og pappa, og søster med barn. Det var lammestek på menyen, og det var så hyggelig!

Var litt godt å slippe å kjøre noe denne helgen, og heller bare få besøk. Barna er veldig fornøyde med helgen, så da er jo alt godt. Sikkert litt greit å slippe all kjøringen for de små også, for de siste helgene har det blitt endel kjøring.

Meget enkel borddekking, sånn blir det når man har tre små hengende i beina. Hehe.

Nå er de minste barna lagt for en lur, Aurora leker med lego, og kaffekoppen er klar
Håper helgen deres har vært fin ♥ Vi skrives mer senere idag.

Likes

Comments

Det har vært flere som har etterlyst en spørsmålsrunde! Det er jo en stund siden sist jeg tok et slikt innlegg, så da er det kanskje på tide!

Fyr løs, så skal jeg svare så godt jeg kan!
Svarene kommer i eget innlegg om et par dager.

Likes

Comments

Dette har vært en fin lørdag altså ! Selv om ungene begynte med bulder og brak grytidlig idag. *gjesp*

Vi fikk besøk av et vennepar av oss, som har en gutt som er like gammel som Alina. Vi var så godt som naboer før, men de flyttet litt lenger inn i vestfold, og vi har flyttet jo til Hønefoss, så avstanden er dessverre en del større mellom oss nå. Det var utrolig hyggelig å se de igjen, og barna koste seg sånn. De lekte så godt sammen, og det ble noen veldig fine timer ♥ Jeg bakte kanelknuter til vi fikk besøk idag, og jeg er sikker på dissa ungene mine har spist nok boller for et helt år. De er like glade i sånt som pappan sin, hah.

Første brett til avkjøling. Lukten av nybakt! ♥

Nå har Jørgen reist til Drammen en tur, så mens jeg venter på at han kommer tilbake skal jeg "gomle" i meg resten av sjokoladen og se Greys episoden jeg ikke rakk å se på tirsdagen.

Håper dere har hatt en super lørdag ♥

Likes

Comments

Det er så mange som har etterlyst flere bilder fra leiligheten, så her kommer det noen fra stua.

Likes

Comments

Bilderesultat for friday

Woho, det er fredag !


Alltid deilig når det blir fredag, og det bare er noen timer igjen før det er ordentlig helg. Selv om jeg er hjemme med barna hver dag, er det noe spesielt med helgen. Det er jo så mye lettere når man er to om barna, og kan finne på litt mer. Denne helgen venter vi besøk både lørdagen og søndagen, så denne helgen blir nok helt topp !

De minste trolla sover litt nå, så jeg tenkte jeg skulle prøve å få strikket et par runder på det nye prosjektet mitt før jeg får gå løs på husarbeidet.

Ønsker dere en super fredag, vi skrives senere ♥

Likes

Comments