Er det et sted jeg finner masse fint til barnerommet er hos Jollyroom! De har så mye fint, både interiør og leker til de små. Lykken var stor når jeg hentet disse produktene på posten for en uke siden !

Alina er jo utrolig glad i å leke med dukker, og denne stolen har blitt lekt med siden den kom i hus. Det er stor stas å kunne servere både dukker og bamser i denne her.

Etter å ha hatt ett sauseskinn på gulvet i lange tider var det veldig kjekt med en ullmatte isteden. Super kjekk å sitte på ved legobygging, og det samler seg ikke masse bøss, sånn som det gjorde i saueskinnet. Fargen er også helt nydelig. Dus rosa farge som passer perfekt inn. Litt vanskelig å få frem helt korrekt farge på bilde.

PS; disse produktene er det supertilbud på akkurat nå !

Se mer barneromsinnredning, og leker på Jollyroom !//I samarbeid med Jollyroom.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 46 lesere

Likes

Comments

Imorgen venter vi storinnrykk! Vi skal feire Sander sin 1årsdag. Det blir litt på forskudd, da det var denne helgen som passet best. Han fyller jo først 1 år neste mandag, på selveste Halloween.

Jeg føler vi ligger greit an. Det er alltid masse som skal gjøres når man skal ha bursdagsfering. Vi har jo ganske stor familie, så vi blir ca 30 stykker i morgen. Vi har gått for åpent hus, så folk kan komme å gå som dem vil. Veldig greit, for da kommer sannsynligvis ikke alle samtidig. Det er jo ikke akkurat super masse plass her vi bor nå, så da er det greit å få fordelt gjestene litt utover. Trur der blir helt topp jeg, og både vi og ungene gleder oss masse til at alle kommer for å feire Sander i morgen ♥

Det bli lapsakus til mat i morgen, så enkelt og greit å lage til mange (spesielt når man får kjøpt ferdig kutta grønnsaker), også blir det selvfølgelig skikkelig guttekaker. Vi har pyntet de nå i kveld, og jeg syntes det ble så kult. Veldig enkelt, men samtidig så mye tøffere enn en vanlig langpanne !

Ønsker dere en super fin helg ♥ 

  • 125 lesere

Likes

Comments

Ikke at det er så veldig viktig, men litt morsomt er det jo. Det å se om disse trolla våre ligner på hverandre. Sander har vært veldig lik Aurora som baby, mens Alina har vært litt mer ulik. Nå syntes jeg kanskje det har begynt å jevne seg ut litt. Alle tre har noen fellestrekk da, sånn som at de har store blå øyne, og lange, mørke vipper. Aurora var veldig lita når hun var rundt året, mens Alina alltid har vært litt større enn gjennomsnittet både i vekt og lengde, og Sander ligger helt på gjennomsnittet på helsesøteren sin skala.

Her er bilder av barna, alle bildene tatt rett rundt 1årsdagen dems.

Aurora                   Alina                   Sander
  • 379 lesere

Likes

Comments

Ett år ...

Det er helt merkelig hvor mye som kan skje på ett år. Vi har hatt noen veldig innholdsrike år de siste årene. Vi fikk jo barn både i 2012, 2014 og 2015. Sander er snart et år, og de siste fire årene har bare gått i en fei. Jeg hadde jo håpet at ting kanskje gikk litt lettere for oss en det har gjort dette året, sånn rent praktisk.. At vi hadde flyttet, jobber (nå har jo Jørgen jobb, men ikke med det han har tilbragt de siste årene på skolebenken for) og visste litt mer om hva fremtiden ville bringe. Men nå er ikke året over enda, og hvem vet hva de neste to månedene vil bringe ? Jeg velger å være optimistisk å krysse fingrene for at disse to månedene snur på ting. Og om de ikke gjør det, så har snart et nytt år gått, og da burde vel ting ha gått i orden!

Jeg tror nok kanskje at vi kvinner har lettere for å bekymre oss. Tenke på hvordan ting skal gå, og tenke "men hva om!". Når jeg deler mine bekymringer med Jørgen, får jeg alltid til svar "men det ordner seg jo alltids!". Jeg skal innrømme at det til tider er et utrolig irriterende svar å få, når jeg ikke får noen forklaring på hvordan ting skal ordne seg. Men samtidig er det greit å ha noen til å balansere ut mine bekymringer. En som ikke bekymrer seg på samme måte, og en som tenker at ting ordner seg uansett. Jeg har sikkert litt å lære der, for jeg bekymrer meg nok alt for mye til tider.

Så da får vi vel bare krysse fingrene for at resten av året blir fantstisk, og om ikke, er det alltids et nytt år rundt hjørnet!

Likes

Comments

Har dere prøvd dere på sylting før ?

Det siste halvåret har jeg fått helt hekta på syltet rødløk ! Det smaker helt fantastisk på brødskive med leverpostei, toppet med litt pepper, eller i tacoen !. Jeg har ikke fått prøvd det i salat enda, men jeg er sikker på det er helt knall der også. Det er veldig enkelt å lage, og det er bare å oppbevare det i et glass med lokk i kjøleskapet.

Du trenger:
2 rødløk
1 dl sukker
1,5 dl vann
0,5 dl eddik (eplecidereddik, eller klar eddik 7%)
Noen skiver med ingefær


Skjær opp løken i tynne skiver.
Ha resten av ingrediensene i en kjele, og kok opp. Hell laken over løken, og kjøl ned før den settes i kjøleskap. Løken er klar til bruk etter et par timer, og holder seg en stund i kjøleskap.

Alina (på snart 2) er egentlig ikke noe glad i løk, men dette mauler hun !

Likes

Comments

Idag er den internasjonale minnedagen for barn som døde i svangerskapet eller tidlig i livet.

Det er så vondt å bare lese historiene, jeg kan ikke forestille meg sorgen og smertene de som har mistet et barn sitter igjen med. Det har vært mitt verste mareritt og frykt når jeg har gått gravid og hatt nyfødte barn. Og det er det fremdeles. Å miste det kjæreste man har, jeg klarer ikke forestille meg det engang .

Man skal være utrolig takknemlig som har friske barn, det er virkelig ingen selvfølge! Her klemmes det litt ekstra på barna ikveld og det tennes et lys for de som har mistet sitt <3

  • 886 lesere

Likes

Comments

Alina er helt ekstrem på å ha ting i senga, nærmere bestemt dukker. Eller "bebbier" da, som hun sier. Det verste er at om en av de ti babyene ikke er i senga når hun skal legge seg, så legger hun merke til det og roper "bebbbiiii" helt til alle er på plass. Kontroll på disse små har hun iallfall!

Ikke skjønner jeg hvordan det kan være noe behagelig å ha det så fullt i senga, men så lenge hun sover godt så får bare senga være full.


Sånn lå henne når jeg var inne å kikke til henne tidligere ikveld 🙈 alle i en haug nederst i senga.

Hun har en favoritt da, den som alltid må ligge ved siden av henne, med lillebroren sin bleie på.

Likes

Comments

​Er ikke den her nydelig eller ?!

Etter at pusen vår forsvant i mai, og vi etterhvert innså at vi ikke kom til å få han tilbake har Aurora hatt så lyst på en ny pus. Hun er jo så flink, og glad i dyr. Men ettersom vi føler vi har mere nok med små barn, og ikke har så mye overskudd til en liten pus nå, var det helt supert når besteforeldre fikk seg en bitteliten pus for noen dager siden. Pusen er bare 5 uker gammel, så den er veldig liten. Drikker morsmelkerstattning og vokser litt hver dag.
Aurora har fått lov til å bestemme navn på katten, også er hun en tur for å kose med pusen hver kveld, så den liksom er litt hennes også. Det har sine fordeler å ha besteforeldrene sine som naboer :)

I helgen skal vi passe denne lille pusen, så det blir nok ekstra stas :)

  • 1292 lesere

Likes

Comments

Hverdagen med de to minste hjemme kan til tider være veldig slitsom. Men når man ser på disse fine trolla hver dag er det jo umulig å ikke være takknemlig. Takknemlig for all tiden vi får dele, og at jeg får være der for dem hele tiden. At de er gode med hverandre, og viser at de er glade i hverandre ❤️ All gleden, latteren og kosen.

  • 1530 lesere

Likes

Comments

Ah, etter en natt med nesten null søvn, der alle tre barna holdt oss våkne var det helt ok når svigermor spurte om hun kunne få låne en av de små i natt. De siste to ukene har det vært mye uro på kvelds, og nattestid. Det går litt sånn i perioder, og når en våkner, blir det gjerne til at alle våkner.

Siden Alina ikke har vært helt i slaget de siste dagene, ble det Sander som fikk sove over. Det er første gang han sover borte, og det stikker litt i mammahjertet. Jeg har vært borte fra han en natt før da, men da var han hjemme i sin egen seng. Nå er jeg sikker på at han er i gode, trygge hender og får masse kos og kjærlighet da, så det er nok verre for mamman. Helt rart å tenke på at den lille babyen min snart er et år, at han går rundt og før vi vet ordet av det er han vel like rampete som søstrene sine.

Jentene har kost seg med litt alenetid i kveld, spist godis og tatt et langt bad. Nå er Alina i seng, og Aurora skal straks i seng henne også. Hun har fått på seg pysj, og verdens søteste strikka tøffler !

Nå blir det litt kveldskos på oss, med Side om Side på skjermen. Den serien er så morsom! Det er jo helt umulig å være i dårlig humør når man ser på den.

Med et barn mindre så satser jeg på vi kanskje får oss litt søvn i natt også :)

Håper dere har hatt en fin lørdag ♥

Likes

Comments