Jeg startet dagen med en tur til legen for å ta vaksiner idag. Trur ikke jeg har tatt en vaksine siden jeg var 7 år (er ikke det siste i vaksinasjonsprogrammet ?). Men nå ble det to, også skal jeg ha to doser til av den ene. Jeg skal nemlig ut å reise om noen få måneder, grunnen skal dere få vite senere. Er så mye spennende som skjer fremover, og jeg gleder meg til å fortelle dere mer!

Jeg har fremdeles lege i Svelvik, da jeg uansett ikke har noe mulighet for å få reist til lege i Hønefoss uten verken barnehageplass eller familie i nærheten, så det gjelder å få ordnet legetimer når vi først er her nede. Jeg klarte å forsove meg i dag da, våknet 4 (!!) minutter før jeg hadde time hos legen. Løp ut å startet bilen barbeint, slang på meg klæra og føykt ut døra. Heldigvis bare 2 minutter med kjøring, og jeg var utrolig nok hos legen bare 2 minutter for sent. 6 minutter etter jeg hadde åpnet øynene! haha, helt utrolig hvor rask man kan klare å være. Ungene og svigermor sov enda, så jeg hadde jo kun meg selv å få i stand- heldigvis !

Nå skal jeg snart kjøre Aurora til en venninne for overnatting. Er så fint at vi får holdt kontakten med venninner hun hadde når hun gikk i barnehagen. Så greit når de er så store at de tilogmed har begynt å kunne overnatte hos hverandre. Veldig, veldig hyggelig ♥

Et stikk i hver skulder, og veldig trøtt i trynet..

Likes

Comments

Hei ! ♥

Vi har reist til Svelvik for noen dager. Vi kom hit igår, og ungene og jeg skal bli frem til onsdag. Jørgen skal på jobb i morgen, så turen ble ikke så lang for han.

Vi har fått vært litt på besøk allerede. Igår var vi en tur hos mamma og pappa,.og igår kveld tok jeg noen glass med vin med en venninne, det var lenge siden ! Rart hvordan man savner å ha venner i nærheten når man flytter så langt. Jeg har jo vært veldig sjeldent ute uansett, men nå savner jeg virkelig å ha den muligheten til noen timer med skravling etter barna er lagt. Det er jo helt rart å bo et sted man ikke kjenner en sjel.

Idag har vi vært i familiebursdag, og vi har ganske mye på planen disse dagene vi er her. Dagene flyr alltid av sted når vi er borte.

Vi sover hos svigermor når vi er i Svelvik. Veldig heldig med at hun har så god plass, og overnattingsmuligheter for oss når vi er på besøk♥


Utrolig lite bilder som har blitt tatt de siste dagene. Så her er en selfie i helt utrolig dårlig kvalitet. heh.

Likes

Comments

Jeg har ikke vært den mest aktive på strikkefronten idet siste.

Denne har jeg hatt på pinnene i en halv evighet, og det var en super god følelse når den endelig var ferdig. Jeg var såå lei. Ikke fordi den var kjedelig å strikke, men fordi den hadde ligget der så lenge, at jeg var lei hele prosjektet. Men, Aurora ble veldig fornøyd! Det er den første kofta jeg har strikka, så jeg turte ikke prøve meg på sying selv. Da er det veldig kjekt med disse damene som er flinke med symaskinen. Jeg leverte den hos mormoren til Jørgen, og fikk den tilbake ferdig sydd og klar for klipp raskt etterpå. Helt gull !

Oppskriften er fra Klompelompe bok nummer 2. Den er strikket i Sandnes tynn merino, og heter Kvalavågskofte.

Likes

Comments

Jeg elsker kveldstimene. Vi er nesten litt for glad i disse timene, for vi kommer oss sjeldent i seng før det er alt for sent. Det er så deilig med noen timer med ro, tvtitting og sofasliting etter en lang dag med kjas og mas. Men, er det noen som har tips til noen gode serier ? Vi har sett en god del, og nå er vi "tomme" for serier. Jeg er ikke super fan av serier som er skumle, eller "oldfashion", om dere skjønner hva jeg mener ? Jørgen har måtte se Vikings og Walking Dead uten meg. Kanskje jeg hadde likt de om jeg hadde sett dem, men jeg blir så spent at jeg blir helt utslitt. Haha. Modern Family, New girl, The good wife, Frikjent og det Tredje øyet er seier jeg har likt godt da. Så kanskje noe komedie eller krim ? Jeg er åpen for det meste, så lenge det slipper å gå alt for hardt utover nervene.

Når man har rester etter jula i skapet, er det best å få det tømt. Så kveldsmaten ble pepperkaker med muggost og kirsebærgele. Jeg vet at mange syntes det er en noe merkelig kombinasjon, men det smaker helt himmelsk Så om dere ikke har prøvd det, må dere prøve det, kanskje neste jul?

Likes

Comments

Året snudd på hodet.
Nå som vi et godt i gang med et nytt år, er det kanskje på tide med en liten oppsummering av 2016

Året der ting ikke gikk vår vei, ble plutselig snudd ved årets ende og det meste ordnet seg for oss. I november ble det både jobb på Jørgen og nytt bosted på oss. Og før desember var kommet hadde vi flyttet og Jørgen startet i ny jobb. Det er virkelig lykke med det jobbmarkedet som er nå. At han har fått en jobb han trives i, og ikke minst - innen det han har brukt de siste årene på å utdanne seg til.

Vi har flyttet til en leilighet som er over dobbelt så stor som vår gamle, og vi har god plass. Dessverre måtte vi flytte et godt stykke. Noe som jeg syntes er ganske tøft, spesielt med tanke på Aurora som hadde så mange gode venner der vi bodde. Og hun gikk i en barnehage hun stortrivdes i.

Året 2016 reddet seg inn i siste liten sånn rent praktisk. Men året har jo vært fint hele veien. Barna har vokst så mye dette året. Vi har hatt utallige våkennetter, utallige smil, og en haug med øyeblikk fylt av ren lykke. Når dette året startet var Sander en liten baby, og Alina var faktisk yngre enn Sander er nå. Veldig rart å tenke på.


Fra årets første måneder. Se hvor små barna var !

Aurora og Marvin, pusen vår som ble sporløstborte i mai.

17.mai

Likes

Comments

Er det flere som er glad i kaffe latte her ? Jeg har et tips til dere !

Jeg har alltid brukt vanlig melk i latten min. Men siden jeg ikke tåler så godt melk, har det blitt ganske sjeldent jeg har unnet meg en latte. Jeg har prøvd soyamelk uten å bli særlig imponert over smaken. Men for et par uker siden prøvde jeg iKaffe fra Oatly, som er en melk av havre. Jeg så en annonse på Facebook, og klikket meg inn på kommentarfeltet, den fikk så masse skryt at jeg bare måtte prøve ! Den smaker super godt og skummer perfekt. Anbefaler virkelig å gi den et forsøk :)


Likes

Comments

Det er så deilig å ha et eget lekerom ! Et rom man kan lukke igjen, når man ikke har ork til å starte ryddinga umiddelbart etter at barna er i seng. Vi har sjeldent leker i stua lenger, og jeg slipper å tråkke på lekebiler, eller snuble i legoklosser. Jeg skulle riktignok ønske de klarte å leke litt mer selvstendig der inne, men jeg krysser fingrene for at det kommer seg etterhvert. Nå løper de inn, tilbringer max 10 minutter der, hvor de roter ut alt av leker, før de er ferdig og heller henger i beina mine. Er ikke det typisk ?! Helt greit at de roter altså, men de burde da i det minste kunne leke litt der når de først tar seg bryet med å dra alt ut av kurver og skap. Unger altså.


Uansett, her er litt bilder fra lekerommet ♥

Likes

Comments

Tom, har vært stikkordet for de siste dagene. Totalt tom for energi. Derfor ble det stille her inne igår.

Forkjølelsen med verking i kroppen og alt annet som hører med har herjet i kroppen i over en uke nå. Etter en gåtur igår var jeg totalt ødelagt, så vi bestilte takeaway og lå på sofaen resten av kvelden. Og jeg kan nesten forstå Auroras antydninger til "man flu" for noen dager siden.

Nå håper jeg energinivået kommer seg litt, så dagene går litt lettere. Det er forferdelig å føle seg så slapp, når det er så mye man skulle gjort! Veldig takknemlig for at det har vært rolig denne helgen og for at Jørgen har vært hjemme!
Jeg trur kvelden går til å samle krefter til den nye uka som kommer, også krysser jeg alt for at jeg våkner opp med et vesentlig høyere energinivå i morgen!

Deler samtidig litt bilder av mine fine, fra turen ute igår♥

På vei hjem gikk vi innom bakeren for å kjøpe boller, og hjemme laget vi ekte kakao med krem. Det falt i smak!

Ønsker dere en super søndagskveld ♥

Likes

Comments

Hei!

Helg igjen, og denne blir rolig. Ingen planer, kun oss fem. Det blir helt greit nå, etter noen hektiske helger.

Nettene har vært utrolig slitsomme den siste tiden, med mye sykdom og en 2 åring som holder det gående hele natten. Jeg kan ikke forstå hvordan hun orker ! Vi blir iallefall helt utmattet. Jeg føler vi har prøvd alt som er å prøve, uten noe bedring. Når hun starter holder hun fint på i 4 timer. Strålende fornøyd så lenge vi sitter hos henne, men så fort vi går ut er alt galt. Men, det er vel forhåpentligvis en fase som ikke varer så alt for lenge

Idag har vi hatt besøk av mamma og pappa. Det er veldig hyggelig med litt besøk her oppe. Vi kjenner jo enda ikke en sjel her, så dagene kan bli litt lange når Jørgen er på jobb. Spesielt nå som vi har hatt masse sykdom, og lite mulighet til å komme oss ut. Vi har kost oss med vafler idag, og barna var strålende fornøyd med besteforeldrene på besøk.

Ønsker dere en fin helg, vi skrives mer imorgen <3

Sånn sovnet Alina rett før leggetid for et par dager siden, mens vi satt på gulvet og koste. Helt utslitt etter å ha vært våken hele natten og nektet å sove på dagtid. Sånn har hun ikke sovet siden hun var bitteliten. Var noen koselige minutter før lillebroren kom å "dælja" til henne.

Likes

Comments

Idag har jeg vært hos frisøren, for første gang på maaange år. Dette har jeg gledet meg til altså!! Nesten mer det å sitte å bli dulla med, enn det å bli ny på håret.

Jeg skal jo ha en ganske stor forandring, så dagens runde var bare en start. Nå er håret ganske fælt etter avfarging og det føles så utrolig kort etter klippen. Men om to uker skal jeg tilbake, avfarge mer også blir det bayalage. Satser på det blir bra tilslutt. Litt rart å gå bort fra det mørke etter så mange år, men forandring er deilig og etterlengtet.

Nå er håret ganske oransje, og jeg føler meg ikke helt topp. Trur kanskje jeg holder meg inne de neste to ukene.. iiik. Utrolig rart å plutselig ha så kort hår også. Blir vel vandt til det, tror dere ikke ?

Litt mørkt bilde. Er nok enda litt mer oransje enn det ser ut som der.

Likes

Comments