Nå har vi alle hatt omgangssyke, og jaggu er vi ikke ferdige enda. Etter å ha vært frisk i 4 dager, startet Aurora med oppkast igjen nå i kveld. Nå er det snart en uke siden vi begynte ! Ikke en dag uten oppkast og sykdom. Jørgen ble dårlig i går kveld han også, så ingen har sluppet unna.

Sander har vært veldig dårlig, så han var jeg på legevakta med igår, da han ikke har klart å holde på noe som helst. Det er ikke noe godt å se barna så dårlige, og utrolig vanskelig å fungere når man selv er dårlig og skal ta seg av 3 små og dårlige kropper.

Nå er vi slitene, leie og veldig klare for å bli friske. Jeg er akkurat nå, veldig glad for at Aurora ikke skal starte i noe ny barnehage med nye smittefarer på noen måneder.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Omgangssyke i hus...

Jeg kommer sterkere tilbake !

Aurora var første mann ut, og begynte på onsdag. Igår ble jeg og de minste dårlige😷

  • 869 lesere

Likes

CommentsIdag har Aurora hatt sin siste dag i barnehagen. En siste dag med alle de ansatte og alle barna som hun er så glad i. Dette er definitivt det verste med å flytte! Som foreldre syntes vi også det er trist. Trist, tøft og dumt. Å ta barnet ut av en barnehage som hun trives så godt i og som hun gleder seg til å reise til hver dag. En barnehage der vi er trygge på de voksene på avdelingen hennes. En barnehage der hun har lært så mye, og knyttet så sterke bånd.

Men vi er ikke de første som har måtte flytte. Aurora er ikke det første barnet som har måttet sluttet i barnehagen sin. Så jeg er sikker på at det kommer til å gå bra, og at hun får gode venner i Hønefoss også. Men en litt rar og trist dag for oss alle.

Vi har sovet hos svigermor i Svelvik alle sammen i natt, så Aurora fikk med seg siste dag i barnehagen. De har gjort stas på henne idag, med kosedag og Aurora som sjef. Hun er i alle fall storfornøyd med dagen! Også skal vi jo reise å besøke de når vi er på besøk "hjemme".

Likes

Comments

Idag kom vi nesten i mål med utpakking, litt småtteri igjen så er vi i orden ! Utrolig deilig å få kastet litt, og få ting på plass. Det blir så fint !

Utrolig deilig å bo så sentralt også. Idag når vi var tomme for brød, var det bare å putte barna i vogna og gå på bakeren for å kjøpe ferskt brød til lunsj. Det er ikke vi vandt med! Hønefoss by er veldig fin, mye finere og større enn forventet. Koselige handlegater, og senter med alt man trenger og mye mer.

Så langt har jeg bare bildet av litt av rommet til jentene. Siden de ville forsette å dele rom, så har de bare senger der inne. Pluss masse skaper da. Alle lekene har de inne på lekerommet, og det trur jeg blir veldig greit :)

Likes

Comments

Da har vi flyttet!
Det er så utrolig mye å pakke ut, sette sammen og få på plass. Vi fylte opp en stor lastebil igår- helt full, enda vi har vært oppe noen turer før.

Jeg kommer sterke tilbake her inne i morgen. Nå må jeg få meg litt søvn, før det er pån igjen med utpakking og barn i morgen :) håper det er leenge til vi skal flytte igjen!

Likes

Comments


Vi kommer fra den mørkeste delen av galaksen og de mørkeste smugene i byen.
Vi er de fire superskurker som har tatt oss inn på kontoret til Jollyroom for å lage trøbbel.
I løpet av uken, er vår eneste oppgave å ødelegge Jollyrom sine priser.
Vi er teamet Blackweek og ingen priser er trygge !!


Vi har valgt ut våre to favorittprodukter fra Blackweek Fort dere for å sikre dere deres
favoritter- vi blir hele helgen for å se til at prisene holdes på bunnen!


Skummele hilsener fra
Darth Vader, Jokern, Harley Quinn, Cruella De Vil


//i samarbeid med jollyroom

Likes

Comments

Nå er det virkelig tomt her. Sofaen ble solgt på tirsdag, og alt annet er pakket ned. Eller jeg har igjen å pakke ned våre klær, og noen ting til (som når jeg tenker meg om, er en del.). Når Jørgen kommer hjem i morgen kveld skal vi skru fra hverandre skaper, så alt er klart til lørdagsmorgen. For på lørdag har vi lastebil, og da går alt vi har igjen her til Hønefoss!

Det er skikkelig stusslig, rotete og fælt her nå. Jeg gleder meg sånn til å få alt på plass i nytt hjem!

En ting er i alle fall sikkert, og det er at når man skal pakke ned alt man har, da ser man hvor mye man har. Jeg skjønner ikke hvordan vi har hatt plass til alt ! Så utrolig mange esker og ennå gjenstår alle møblene og en god del annet.

Gleder meg til å vise dere mer av hvor vi skal bo, når vi har kommet i orden :) Beklager dårlig med bilder om dagen, men kameraet er på reparasjon.

Likes

Comments

Endelig ferdig med eksamen. Har hatt helt angst idag. Skikkelig dårlig form og kastet opp. Jeg har blitt sånn etter jeg fikk barn, sånn at jeg blir skikkelig dårlig når jeg er nervøs. Var akkurat lik når jeg skulle ha oppkjøring for noen år siden også, så jeg takler vel dårlig sånne prøver.

Jeg syntes eksamen gikk skikkelig dårlig, men endte med en grei karakter, så får si meg fornøyd :) Har blitt veldig lite lesing i dette flyttekaoset. I privatist eksamen får man først temaet man skal snakke om en halvtime før, og jeg kom selvfølgelig opp i det jeg fryktet mest. Men nå er jeg ferdig med det den eksamenen, heldigvis :)

Nå er det bare å få pakket ned resten av leiligheten. To dager igjen med pakking, også flytter vi inn på lørdag. Jeg skal kjøre Jørgen til flytoget grytidlig i morgen.. Han skal utenlands med jobben og kommer hjem igjen på fredagskvelden. Blir nok noen hektiske dager til, men det skal bli så godt å bli ferdig og komme seg i orden. Det å flytte med tre barn er virkelig ikke bare, bare. Heldigvis har jeg hatt god hjelp :)

Likes

Comments

Her er det litt stille om dagen gitt, det er så mye annet å fylle dagene med og lite tid til skriving. Å flytte er virkelig litt av en jobb ! Igår var vi å vasket i den nye leiligheten og fikk på plass de første tingene. Imorgen skal vi opp å vaske det vi ikke rakk igår, og ta med et lass til. Hjemme går det bare i pakking.... det blir jo aldri tomt her ! Til helgen må vi bli ferdig. På lørdag har vi flyttebil, og skal flytte inn på ordentlig. Itilegg har jeg eksamen denne onsdagen, midt i flyttekaoset.. perfekt timing.

Leiligheten blir hvertfall veldig bra og jeg gleder meg til å flytte inn :)

Første lekene på plass på lekerommet, og ungene i full fart :)

Likes

Comments

Wææ, se hva som dukket opp her idag ! Dette er skummelt og alt for spennende. En ting er i alle fall sikkert, og det er at det kommer til å skje noe på Jollyroom neste uke !!

/i samarbeid med jollyroom

  • 3577 lesere

Likes

Comments