Jeg kan ikke huske sist det gikk tre hele dager uten et blogginnlegg!
Jeg har vært på tanken om å legge bloggen på is, så jeg tok noen dager pause. Jeg har vel igrunn vært i vurderingsfasen det siste halve året. Men det er noe som holder igjen, for behovet for å skrive er jo der.

Blogg er så mye mer enn bare linjene som blir skrevet her inne. Det er mye mail, mye tenking, også er det den plikt skrivingen. Jeg får dårlig samvittighet om jeg ikke skriver. Jeg får dårlig samvittighet om jeg har skrevet dårlig. For jeg vil gjerne, samtidig som tiden og energien er knapp. Jeg er så takknemlig for at dere leser bloggen min. Jeg hater å gjøre ting halvveis, jeg vil skrive gode tekster, og dele. Samtidig vil jeg oppdatere ofte nok til at dere titter dere innom hver dag.

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å legge alt på is nå. Men bloggen har gitt meg så mange muligheter jeg ikke ville hatt uten. Bloggen har blitt ett fristed, et fristed jeg ikke er helt klar for å gi slipp på helt enda.

Så jeg blir en stund til, og jeg håper dere gjør det også :)


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Blogg, Tips

Til bursdagen min i juni var jeg så heldig å få en Fitbit charge 2. Jeg har hatt den med den vanlige svarte reima hele tiden, og nå begynte jeg gå litt lei. Den passer seg jo egentlig best til trening. Så jeg har hatt lyst på ny reim en stund, men i butikk er jo reimene nesten like dyre som klokka. Heldigvis kom jeg over reim på Ebay, og jeg ble så fornøyd !

Her er linken til den jeg kjøpte til under 100 lappen. Jeg har hatt den noen uker allerede, og er strålende fornøyd :)

Likes

Comments

Blogg

Nå har det klikka for meg...
Siden lørdag har jeg har tømt en flaske med gløgg, spist pepperkaker med blåmuggost og idag tok jeg meg selv i å lete frem lister med julesanger på spotify. Men da stoppet jeg meg selv altså. Så tidlig som dette har jeg aldri hatt julestemmning før, og den tok jo virkelig helt av igår når snøen kom og det ble hvitt ute. Jeg vil jo helst dra frem julepynten og tenne røkelsen med en gang.

Tiltross for julestemmning har jeg ikke engang begynt å tenke på julegaver. Så julemestemninga kom tidlig, men julegavene har jeg aldri vært så sent ute med å starte på. Kanskje det var bedre når det var motsatt ? Vi får nå se... Jul blir det uansett :)

Likes

Comments

Blogg, Strikking

Endelig ferdig med hverdagstights !
Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg sa at jeg ALDRI skulle strikke en sånn en igjen når jeg holdt på. Men når jeg var ferdig ble jeg ganske fornøyd, så kanskje den dukker opp på pinnene engang til ? Riktignok ikke med engang...

Den var egentlig tiltenkt Alina, men satt bedre på Aurora. Så da får henne bruke den fremover :)

Hverdagstights fra Paelas, strikka i Sandnes tynn merino ♥

Likes

Comments

Blogg

Igår var det farsdag ! Her tror jeg pappaen var litt skuffa. For jeg hadde nemlig sovedag, og når jeg stod opp hadde han furtegjeipen på mens han bakte. "Jeg baker mine egne boller jeg". Han hadde tilogmed lånt telefonen min og lagt det ut på snappen min, at han måtte bake sine egne boller altså. Haha ! Stakkars ♥ Fikk litt dårlig samvittighet, men ungene hadde jo laget tegninger og armbånd så jeg tror den gaven varmet godt♥ Jeg har alltid pleid å gjøre noe ut av farsdagen før, og må definitiv gjøre noe storslaget neste år.

Sånn ellers ble søndagen brukt ute, og på rydding. Jeg var såå lei av klær når jeg ga meg klokken elleve igår kveld. Da hadde jeg ryddet skapet til Aurora, Alina, Sander og mitt eget. En god del poser til Fretex, og litt gikk ned i kjelleren. Veldig deilig å ha tatt et røsk da!

Likes

Comments

Blogg

Det har kommet en del spørsmål om hvorfor jeg valgte å slutte i snapgruppa med de andre som blogget om mammalivet, så jeg tenkte jeg skulle svare ordentlig her inne.
Grunnen var rett og slett at jeg ikke var enig i hvilken holdninger som ble sendt ut. At man "fremmet" kosmetiske inngrep og bidro til et økt kroppspress var ikke noe jeg kunne stå inne for. Jeg vet at jeg har følgere fra alt fra 10 til 80 år, og jeg har faktisk ett ansvar for å fremme sunne holdninger. Kroppspress har vi nok av fra før av. Denne uenigheten i gruppa om hvilken grenser vi skal sette for hva vi legger ut, resulterte til at halvparten av oss meldte oss ut.

Jeg har overhodet ikke noe imot at enkelte velger å fikse lepper eller kropp, men reklamering for fillers, og deling av ganske strenge dietter er ikke noe jeg kan stå inne for, eller vil videreformidle til mine følgere. Når jeg ble med i gruppa var det med intensjon om å vise frem hverdagen uten filter og bak bloggen.. Så når det ikke lenger ble hensikten med snappen tok jeg valget om å gå.

Så nå har jeg endelig tatt i bruk min egen snap, følg meg gjerne der om dere vil :)

Likes

Comments

Blogg, 'MOTHERHOOD'


Vi besøkte et helt sykt sted i Nepal. Det var en by der sjåfører stoppet innom for å kjøpe sex. Nesten alle husene i området solgte sex for å overleve. Hun ene vi snakket med utenfor kamera var 15 år og solgte sex i familiens hus for å forsørge dem. Det er en syk verden det.

Episode 3 av Moterhood handler om prostitusjon.

Intervjuet jeg gjorde i episoden var kjempe tøft. Hun satt der kald som is, tårene mine strømmet. Alt hun fortalte, og hvor lite håp det var for henne om en fremtid med noe annet enn sexsalg var utrolig trist å høre om. Ingen ville noensinne gifte seg med henne. Utenfor huset løp ungene. Hun var utrolig glad hun ikke hadde fått en datter.Jeg gråt, de bak kamera gråt, tolken gråt. Det var mitt sterkeste møte noensinne.

Episode 3 av Moterhood finner dere HER ♥ Men har dere ikke sett de første, anbefaler jeg å se de først.

Likes

Comments

Vi var jaggu heldige idag også vi !
Vi fikk besøk av en venninne og datteren hennes i ettermiddag. Hun lagde og stekte pannekaker til hele gjengen. Hu der altså ! ♥ Ikke verst med den luksusen når man er alene med tre små troll. En stor stabel med pannekaker ble slukt opp på null komma niks, og gjengen var super happy med både pannekaker og leken etterpå.

Har vært heldig disse dagene som Jørgen har vært borte, først hjelp fra svigermor også kom Mari-Linn med frøkna si idag ♥

Jeg har forresten begynt å bruke min egen snap! Jeg har valgt å kutte ut gruppesnappen for mammablogger av ulike grunner, og blir heller å snappe på min egen fremover. Håper dere vil følge meg :)


I natt kommer Jørgen hjem ♥ Deilig for meg som hater å sove alene :) Skikkelig pysete der altså.

Likes

Comments

Blogg

Jørgen er utenlands på jobbreise, så jeg er alene med barna. Heldigvis kom svigermor på besøk igår, så jeg slapp å være alene i så mange dager. Vi har kost oss med lunsj i byen idag ,mens barna har vært i barnehagen. Og hun var helt helt til barna var lagt ikveld, så jeg slapp unna leggingen alene også. Luksus :) Kjekt med en snill svigermor altså ♥

Jeg fikk barnehagebildet idag ♥ Stolt av den fine gjengen her !

Idag var siste barnehagedagen til barna denne uken, så nå er resten av uken hjemmedager ♥
Jeg har holdt på å sovne i ett par timer allerede, så nå skal jeg komme meg i seng, slik at jeg er klar for krangling, slossing, kos, kaos og kjærlighet med gjengen min i morgen ♥ God natt !Likes

Comments

Blogg, 'MOTHERHOOD'

Dagen igår gikk i ett. Jeg reiste til Oslo tidlig på dagen, så jeg rakk lunsj med en venninne, ett møte og å holde foredrag. Først halv ti på kvelden var jeg hjemme igjen.

Lunsj var kjempe koselig, og det var en evighet siden vi hadde sett hverandre sist. Så litt skravling, og oppdateringer var virkelig på sin plass.

Også holdt jeg foredrag for første gang ! Det var kjempe morsomt, spesielt med en engasjert gjeng i salen. Det å snakke og fortelle om Nepal er veldig givende, og jeg håper virkelig den jobben vi gjør med å vise frem virkeligheten kan hjelpe noen liv. Marna (Komikerfrue ) kom også, så vi fikk begge to fortalt litt av hvordan vi opplevde Nepal- itillegg til at Strømmestiftelsen var med og kunne fortelle mer om sitt arbeid ♥

Har dere enda ikke sett Motherhood finner dere alle episodene her

Likes

Comments