Vill tipsa om Light for hope UF, som drivs av Madelen Johnsson. Hon säljer ljus och 20% av intäkterna går till Barncancerfonden. Har själv köpt ett och tycker ni med kan göra de.

Företaget finns på följande sociala medier

https://www.instagram.com/lightforhopeuff/
https://www.facebook.com/LightforHopeUFF/?fref=ts

Och tjejen som driver de heter @glambymadde på Instagram

Likes

Comments

allmänt, vardag

Hej finisar!
Hoppas er dag har varit bra! Just nu står jag och väntar på bussen för har nämligen tillbringat min födelsedag på min praktik. Nu ska det hem och lagas mat och mysas med älskling. Jobbat 9-18 men fick sluta lite tidigare för bussen går 18 så jag hinner med den. Fick en tidig present av Oliver i helgen, The body shops julkalender, blev så glad asså. Får försöka hålla mig tills 1 december, ni kommer få se vad som gömmer dig i luckorna sedan när tiden är inne.

-M

Likes

Comments

Första gången våra blickar möttes. Jag var helt skakis när jag stod där på perrongen och väntade på tåget du satt på. Jag hade aldrig träffat dig innan, vi hade bara pratat på telefon. När du klev ut ur tåget så trodde jag att jag skulle explodera. Jag var så sjukt nervös, när du kramade mig så bara släppte allt. Du kände hur jag skakade så du höll mig närmre dig. Sedan den 18 januari 2014 har det varit vi, den dagen glömmer jag aldrig.

Att älska någon kan både gör ont och inte. När jag syftar på ont i detta fallet så gör det ont för man inte vill vara utan den personen. Jag har varit tillsammans med en kille i snart 3 år som jag älskar mer än allt annat. Samma kille som jag väntade på, på perrongen den 18 januari 2014. Vi har tagit oss igenom framgångar, motgångar och upplevelser. Att veta att man har EN person, EN person som alltid finns där hos en i vått och torrt. Den känslan är obeskrivlig. Och att dessutom veta att personen älskar en tillbaka, de är nästa bättre. Att älska någon så det pirrar i magen när man ser personen, man blir glad av att höra hans/hennes röst, man känner sig trygg helt enkelt.

Likes

Comments

Ska först och främst be om ursäkt för att jag lovade ett inlägg igår som inte kom upp... Men det kommer upp imorgon på morgonen ist, så ni får se framemot det då i stället. Vad har ni gjort idag?

När jag gick ut på balkongen imorse så var det inte speciellt varmt, visade -5 grader. Idag var det skola som vanligt, matte sista lektionen.. Var min vän innan men som nu övergått och blivit min fiende. Vi hade dock vikare så vi fick gå en aning tidigare. Efter skolan stod handling på schemat. Ny vecka vilket innebär en ny matvecka. Jag har som rutin att alltid skriva handellista på söndagskvällen då jag alltid handlar på måndagar. Det är även min vilodag från träningen numera. Dagens middag bestod utav vegobullar och bönpasta.


Recept (enkelt & veganskt)

Koka valfri bönpasta enlig anvisningarna, stek vegobullar i kokosolja. När pasta häll av och tillbaka i kastrullen. Häll över krossade tomater (jag använde 1/2 paket), krydda med salt, peppar och basilika.

Klart att servera.


Likes

Comments

Låter bilden tala.


Palette blev rädd för något och fick för sig att tvärnita, vilket resulterar i att jag flyger av och landar på en frusen mullvadshög. AJ.  

Håll utkik senare ikväll för kommer ett känsloladdat inlägg då.


-M

Likes

Comments