vardag

Hej på er! Här det "snö"och jag har lunch, slutar 16 och d ska jag hem och sedan bär det av till gymmet💪🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • vardag

Likes

Comments

Idag påbörjade jag en utmaning, att träna varje dag i 100 dagar. Mitt mål är att ta mig till gymmet varje dag. För mig är det lättare att göra något utifrån mål jag satt, nu ska jag klara det här! Ni kommer få följa med varje dag hur det går. Idag blev det body combat som jag skrev tidigare. Varje dag i 100 dagar framåt kommer jag träna, det kommer bli kämpigt men det ska jag lyckas med.

Dagens middag var sååå GOD! Nötfärs (en favorit, fullkonrspasta på durumvete och wookgrönsaker. Blev även en nocco till maten. Ser verkligen fram emot detta och se vad kroppen är kapabel till, idag tog jag en ''före'' bild och kommer publicera den och efter 100 dagars träning kan ge. Imorgon har jag praktik, vilket kommer bli mycket rörelse men när jag kommer hem väntar ett ben/rumpa/mage pass på gymmet.

Vi hörs imorgon, Mia

Likes

Comments

träning, vardag

Måndag, bästa dagen på veckan

Många säger att det är värsta dagen på veckan men inte för mig, för mig innebär det en ny vecka vilket ger nya möjligheter. Skolan för tillfället men så fort den är slut så blir det av att handla veckans mat och göra lite matlådor. Ikväll väntas ett pass, Body Combat. Det är blandnig av olika kampsporter till musik kan man säga, enligt mig väldigt roligt. Jag kommer inte kalla detta en ''blogg'' utan mer en träningsdagbok, så ikväll kommer första inlägget,

Träningsdagbok dag 1.

Antigen ikväll eller imorgon kommer även ett inlägg som handlar lite om min resa och hur jag tänker kring det.

Likes

Comments

Vill tipsa om Light for hope UF, som drivs av Madelen Johnsson. Hon säljer ljus och 20% av intäkterna går till Barncancerfonden. Har själv köpt ett och tycker ni med kan göra de.

Företaget finns på följande sociala medier

https://www.instagram.com/lightforhopeuff/
https://www.facebook.com/LightforHopeUFF/?fref=ts

Och tjejen som driver de heter @glambymadde på Instagram

Likes

Comments

vardag

Hej finisar!
Hoppas er dag har varit bra! Just nu står jag och väntar på bussen för har nämligen tillbringat min födelsedag på min praktik. Nu ska det hem och lagas mat och mysas med älskling. Jobbat 9-18 men fick sluta lite tidigare för bussen går 18 så jag hinner med den. Fick en tidig present av Oliver i helgen, The body shops julkalender, blev så glad asså. Får försöka hålla mig tills 1 december, ni kommer få se vad som gömmer dig i luckorna sedan när tiden är inne.

-M

Likes

Comments