vardag, träning

Hej på er!

Igår som varje fredag så hade vi tacofredag. SÅ enkelt och snabbt att laga men så sjukt gott, kommer förmodligen aldrig tröttna på den maträtten. Började även kolla på OITNB, den serien är den absolut bästa serien någonsin. Kollade även på en film som hette killers, en komedi som faktiskt var väldigt bra.

Nu på eftermidagen var jag på gymmet och körde ett pass med axlar, rygg och armar. Simmade även 1 km, kändes väldigt skönt i kroppen efteråt. Maten står nu i ugnen och är nästan klar så vi ska äta lite. Fläskfile med ungspotatis och bea. Ikväll blir det bara att ta det lugnt, kolla ännu mer på OITNB. I veckan ska jag klippa mig, vill skapa lite förändring så kommer uppdatera era er. Ni ser frisyren nedanför, kommer bli liknande som på bilden.

Hoppas ni får en bra fortsatt lördagkväll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

allmänt

Jag tror som sagt att många har sett den här bilden cirkulera på sociala medier. Att en gång 19-åringa killar hade våltagit en ung tjej på en kryssning. De släpptes fria i rätten, inget straff. Medans de som underhåller streamingsajten swefilmer riskera få böter på 14 miljoner kr.

Det finns inga klara bevis på att våldtäkten hade skett, men jag skulle inte tro att man ljuger om en sådan sak. Men att de inte ens försöker göra något åt det, de fyra killarna släpps fria utan några böter, straff, de får gå som ingeting hade hänt. De har förmodligen förstört flickans liv, en hel framtid är förstörd. Hon kommer ha men för livet.

De två killar, 22 respektive 25 år kommer förmodligen få höga böter, flera miljoner. Visst det är olagligt med piratkopiering, men det förstör inte någon annans liv.

Visst man ska vara källkritisk och kanske inte tro på allt man läser. MEN.. ve, borde egentligen starffas? De som förmodligen förstörde en ung flickas framtid eller de som delar filmen till allmänheten? Men som sagt vad som är sant av det som står på nätet vet man aldrig, det kan vara rykten, överdrift eller vad som.

-M


Likes

Comments

vardag

Idag provade jag på lite yoga hemma. Det var väldigt avslappnade och jag slapp lite av den stressen jag har. Varför jag stressar vet jag inte, den bara kommer ibland. Även att jag inte har speciellt mycket att göra så kommer den flygande. 

Ibland blir man så förbannad på dessa j*vla tåg, de är nästa försenade varje dag nu förtiden. Säger inte att de alltid är försenade men det händer väldigt ofta. Yttrade mig på skånetrafikens hemsida om min aggression, får väl se vilket svar jag får tillbaka. Visst man ska inte klaga på tågen i sig för de är jättebra, men de är inte speciellt bra när de är försenade. Nu talar vi inte om 2-3 min utan snarare 30 min, åhh vad roligt säger jag😒.Ni borde verkligen göra det här oftare skånetrafiken, alla tågresenärer är säkert jätteglada på er. När O nu väl kommer hem så ska vi äta lunch då han slutar tidigt på fredagar sedan blir det tacofredag. Vi har en tradition att vi alltid äter tacos på fredag (hans önskemål)

- M

Likes

Comments

vardag

Imorse när jag vaknade vid 9 tiden så fanns det ingen ström alls i lägenheten, det var helt dött. Vara bara att ringa och kolla vad felet va. Det visade sig att klantasen inne i stan hade grävt av en högspänningskabel, som då gjorde att strömmen försvann i det området vi bor i. Så gick och handlade, tränade lite och sedan åkte jag och möte upp O när han slutade vid 16. Vi lagade sedan mat, det blev hamburgare, alltså SÅ GOTT. Det blev såklart hemgjorda, tycker inte alls de man köper frysta är goda.

Till lunch idag blev det mango och banan smoothie, mums.😍 Hoppas ni har haft en bra dag iaf. Vädret kunde ju varit bättre, ingen sol men kvavt😓

- M

Likes

Comments

allmänt

1. När jag äter popcorn dricker jag alltid mjölk till

2. Jag är extremt mörkrädd

3. När jag har gått ut gymnasiet så vill jag bli ekonom eller starta eget

4. Jag har aldriv varit utomlands

5. Jag flyttade hemifrån när jag var 15 år

-M​

Likes

Comments