Förra helgen hade jag och Samuel en myshelg. Vi hade inga saker vi var tvungna att göra, så himla skönt. På fredagen hade vi filmgos, Hannes kom och höll oss sällskap. Jag var helt slut, så vi lade oss rättså tidigt.

På lördagsmorgonen så åkte vi med min familj till Mullsjö för att käka brunch. Mamma fick det utav oss i födelsedagspresent, så det var dags att göra det nu. Brunchen var mysig. Stället vi åt vid låg precis vid vattnet, så det var väldigt fin utsikt. Efter brunchen åkte Samuel vidare hem till sig medans jag och familjen åkte till Jönkan. Jag får panik av att gå i butiker för länge när man själv inte ska ha något. Som sagt, jag skulle inte köpa något, men fick ändå med mig en skidjacka hem. Jag blev helt förälskad. Egentligen har vi som ''regel'' att den ska invigas i Idre där vi åker skidor, men jag kunde inte hålla mig. Nu ligger den i pjäxbagen och väntar på att få användas igen.

På kvällen åkte jag och Samuel och kollade på bio. Vi kollade på Hacksaw Ridge. En av de bästa filmerna jag sett. Den var sjukt bra. Jag brukar inte vara så mycket för krigsfilmer, men denna var såååå bra.

''Baserad på den sanna berättelsen om den episka kampen för att ta över det ökända japanska fästet Hacksaw Ridge, under Andra världskriget. Den osannolika hjälten som vände det blodiga slaget var en soldat som vägrade att bära vapen, militärläkaren Desmond T Doss. Desmonds hjältemod gjorde att han blev den första vapenvägraren i amerikansk historia att vinna kongressens hedersmedalj.

Likes

Comments

Min gamla blogg hittar ni här:


http://miacarlsson.vimedbarn.se/


Likes

Comments