Så var det mandag igjen. Og mange forbinder mandag med en ikke fult så bra dag. Skal jeg være ærlig er mandag en tiltaksdag som dukker opp på ett blunk. Omtrent hver mandag jeg står opp er ett ork. I det siste har jeg forsøkt å snu denne tanken. Disse tipsene har hjulpet meg og jeg ønsker å dele de med dere. De hjelper kanskje ikke hver dag og hver uke, men så ofte man tillater det.

✔️Forbered det som tar lengst tid kvelden før. Jeg legger alltid frem det jeg vet kommer til å stresse meg. Blandt annet vesken min. I vesken sørger jeg for at alt er klart av det viktigste som lommeboken, jobbkortet, PC og kalenderboken min. I tillegg legger jeg en ren kopp klar til kaffen, fyller kaffemaskinen med vann OG legger frem det jeg skal ta med fra kjøleskapet fremst slik at det er lett å bare ta ut.


✔️Hold av et kvarter til frokost og alene tid. Minst. Vet, jeg vet. Dette er lettere sagt enn gjort. Men det kvarteret du står opp tidligere for å spise, vil faktisk gjøre dagen lettere. Få i deg noe energirikt og kos deg med maten. Dette vil gi en pangstart på dagen!

✔️Ta på deg favorittklesplagget ditt eller favoritt tilbehøret. Hva er ikke bedre enn å føle seg fresh? Legg gjerne frem eller vit hvor favorittplagget ditt er hele tiden. Eller kanskje det bare er et tilbehør som solbriller, smykke eller en veske! Enjoy!

✔️Ring eller send en SMS til en du er glad i. Å gjøre andre glad hjelper på eget humør. Her trenger jeg ikke si mere!

✔️Hvile. Selv om helgen kanskje akkurat har vært eller det er onsdag, så hvil på kvelden også. Lad opp til neste dag og få en god natt søvn; alle superhelter trenger hvile!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Jeg elsker lørdager!
Det er den ene dagen i uken hvor jeg virkelig helt selv kan velge når jeg skal stå opp og når jeg skal legge meg. I går inviterte jeg familien på frokost hos meg. Jeg kjøpte ferske bakevarer og digg pålegg. Det er ikke ofte jeg unner meg så mye godt, men jeg har bursdag neste uke og på grunn av en jobbfest rekker jeg ikke ha noen bursdagsfrokost med familien min. Jeg skal heller lage tapas på selve bursdagskvelden min. Sånn blir det når man ikke bor hjemme.
En så rolig og deilig start på dagen gjorde resten av dagen min så utrolig bra. Og dagen føltes så mye lenger.
I tillegg rakk jeg både handle til leiligheten, til meg selv og kjøpe en bursdagsgave til en venninne. Resten av kvelden ble det dans, fest og moro!
Lørdager assa!

♥️MC

Likes

Comments

I dag er dagen jeg har bestemt meg for å gjøre en full satsning av bloggen. Jeg er så inspirert og motivert om dagen, og jeg tror dette er det rette stedet å dele hverdagen min på. Jeg er full av tanker og følelser som jeg håper kan komme frem på bloggen.
I tillegg er hverdagen min veldig enkel og jeg ønsker å bruke enda mere tid på å inspirere andre. For jeg tror på at i den verdenen vi lever i dag er det noe av deg viktigste vi gjør. Å inspirere og å bli inspirert.

Jeg er sikker på at det neste halvåret før 2018 blir en bra avslutning på året. Jeg reiser til Paris i oktober og Japan i 2018 er allerede bestilt og planlagt.

♥️MC

Likes

Comments

Endelig!
Min tur til å reise og slappe av i sjelen. Jeg reiser til Kroatia og Bosnia i 3,5 uke og jeg har gledet meg til ferie i mange uker nå. Endelig får jeg se familien min igjen. Endelig får jeg luftet kropp og sjel i varmere strøk, noe den trenger sårt nå.
Jeg gleder meg til å bade, sole meg, dra ut på båt, spise masse god mat og shoppe.
Hva skal du i sommerferien?

Håper du vil følge reisen min og de kommende til høsten.
Ha en fin dag, enn så lenge!☀️

Likes

Comments

For noen dager siden lagde jeg og venninnen min smoothie bowl. Den ble så utrolig god. I tillegg er den så enkelt å lage. Denne smoothie bowlen gir deg masse boost og energi. Og den er fylt med råvarer som gir rikelig med vitaminer og antioksidanter.
Det første du gjør er å lager selve smoothien og heller den i en skål, deretter topper den med fersk frukt og bær, med masse annen god topping. Og det beste? Den kan lager i SÅ mange varianter!
Passer både som frokost, lunsj og påfyll etter trening!
ENJOY!

Ingredienser:
Smoothie:
Frosne bringebær
Frosne blåbær
Kokosmelk
Yogurt

Topping:
Hakkende mandler
Rå kakao
Ferske jordbær
Fersk banan
Kokosmasse

Likes

Comments

God morgen! :-)

I dag hadde jeg skikkelig god tid på morgenen. Jeg rakk både å lese Costume, lakke negler og drikke kaffen min i fred og ro. Neglelakken fikk jeg på Stylista sitt arrangement på onsdag og den er så nydelig. Vanligvis har jeg kaffen i hånden slengende etter meg i alt stresset før jobb. Jeg elsker å sove lenge, men samtidig så synes jeg det å ha god tid på morgenen er gull verdt. I tillegg blir dagen så mye lenger og man får plutselig gjort mye mere av det man planla.

Dagen i dag skal jeg bruke på familien og slappe av, rett og slett. Vurderer også å ta meg en liten shoppingtur da jeg har litt å handle før ferien. Jeg skal være såpass casual at jeg skal kjøpe meg en oppblåsbar svane og donut. I år er heller ikke sommerkroppen helt i rute, så jeg må handle noen nye enkle sommerkjoler og en shorts.

Likes

Comments

I går var jeg og bestevenninne min på årets Stylista arrangement på Mesh. Gratulerer så mye til vinneren! Et utrolig inspirerende arrangement fylt med mote, skjønnhet og mase god servering. Det var både flettebar med Batist og neglelakkbarer fra Londontown. Jeg elsker slikt, og det er så gøy å se så mange med felles interessert for mote og skjønnhet samlet under et tak. Vi fikk også en goodiebag fylt med freshe produkter og magasiner! Cool!

I dag har jeg egentlig ikke gjort annet enn å forberede morgendagen og ukene fremover. Jeg reiser i over tre uker i ferien til Kroatia, Bosnia og en sniktur til Italia. Jeg gleder meg til lange dager med sol, bad, masse god mat, besøke familie, ta bilder, shoppe, turer, morgenstunder med kaffe på stranden og være ute på båt midt på havet. Jeg er ett skikkelig sommermenneske og tiden kan ikke komme fortere nå, can not wait!

Likes

Comments

Nettsiden er under oppdatering og den vil snart fylles med innlegg og bilder om og fra min hverdag. 

Likes

Comments