Header

For to uker siden fylte jeg 23 år og grunnet ufattelig mange gjøremål og avtaler, fikk jeg ikke feiret bursdagen min før lørdagen som var. Jeg hadde stelt i stand til et hyggelig bursdagsvors med masse muffins og masse snacks. Både jeg og venninnene mine er snacksfolk, og da måtte det jo bare bli ekstra mye på bursdagen min. Digger det.
Og jammen ble det en kjempeartig kveld! Jeg er så heldig som har så gode venninner som gjorde hele kvelden min så gøy. Det var så mye god latter og dans utover kvelden.
Jeg hadde på meg en ny favoritt i klesskapet: en jumpsuit fra Zara. Den er så fin og jeg følte meg fin i den også. Det er så deilig å ha plagg i klesskap som gjør at man føler seg fin. Og det er så viktig. Å føle seg fin er viktigere enn å se fin ut. Det gjør noe med selvfølelsen.

Håper helgen din var like fin som min!🌸

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg elsker musikk, og jeg elsker å dele god musikk med kjære. På lørdag var vi en god gjeng som dro på Granittrock på Grorud for å høre noen vi virkelig digger. Nemlig Arif og Unge Ferrari. Jeg var så gira og klar for å danse og synge i noen få timer. Og det får man si; for et show og for en stemning. Jeg setter så utrolig pris på en kveld som gjør at man kan leve litt og slippen tankene litt fri. På lørdag fokuserte jeg kun på musikken de rundt meg. Det er så deilig! Og alle trenger det. Man trenger å få bort tankene fra hverdagen å la tankene og kroppen flyte fritt mens man lytter til god musikk. Og ikke minst synge med. Jeg unner alle å dra på konsert en gang i blant.

Jeg gleder meg allerede til neste konsert, og det er Cezinando i november med min venninne. Jeg tror det blir god stemning da også. Så får vi se, kanskje det dukker opp flere kulturelle kvelder gjennom høsten.

♥️MC

Likes

Comments

Heldigvis positivt!!
Det er mandag og jeg skal ikke lyve på meg noe perfekt morgen. En stressende morgen og ett trøtt tryne. I dag rakk jeg å gjøre alt jeg skulle gjøre før jobb, men selve meg henger ikke helt med.
Selvom det blir lange jobbdager så har jeg så fryktelig mye å glede meg til denne høsten og det kommende året. Jeg merker på meg at høsten sniker seg inn, og det påvirker både døgnrytmen min og motivasjonen min. Heldigvis har jeg planer som gjør at jeg orker å strekke meg litt lenger enn kroppen tillater.
Jeg skal på to reiser før jul: Paris og Milano. Begge med min bestevenninne. Jeg gleder meg som et lite barn fordi jeg aldri har vært i noen av de to byene. Paris er allerede om litt over en måned og Milano i midten av desember.
I tillegg er det en tur under planlegging i januar og en som allerede er bestilt i juni 2018. Nemlig JAPAN. Hvor kult!?
Jeg vet at disse reisene kommer til å gjøre meg rikere på mye i livet og mange nye minner, opplevelser og forhåpentlig litt kunnskap også. Jeg elsker å lære om nye steder, spesielt lokale monumenter, spisesteder og mennesker.
Jeg tar gjerne i mot tips til steder å besøke eller steder å spise/drikke kaffe.

Jeg gleder meg så mye til å blogge fremover og å vise og gi dere inspirasjon fra reisene!

Håper du får en kjempefin uke🌸

♥️MC

Likes

Comments

I dag har jeg bursdag og i går kveld lagde jeg to kaker av samme oppskrift. Jeg er superfornøyd med sluttresultatet og jeg skal ikke lyve på meg noe, for jeg er ingen baker. Brødbakst ja, men kaker og søtsaker har jeg ingen hender til. Jeg fant en oppskrift på en rawkake med Oreo, og bestemte meg for at den skal jeg klare. Jeg gjorde en liten vri på den ved å lage sjokoladeganachekrem på toppen av kaken. Du kan helt fint lage sjokoladeganache uten krem som toppen av kaken. Denne kaken er såå enkel og lage, og passer både til nybegynnere som meg eller profesjonelle. Den er perfekt til både hverdag og fest!

Ingredienser per kake:

4 plater lys sjokolade (jeg har brukt lys kokesjokolade fra Eldorado)

25 Oreokjeks (ca. 2,5 pakker Oreo)

4 dl fløte (2dl for ganache og 2dl for krem)

100g smør

1 pakke ferske bringebær


Bland oreokjeksene i foodprosessor med ca. 100g smør. Jeg kjørte to runder med blanding av kjeksene for hver av kakene. Deretter smører du ut oreomiksen jevnt rundt i kakeformen, og trykker forsiktig ned med en skje slik at bunnen fester seg. Del sjokoladen opp i biter og legg det i en skål. Varm opp ca. 2dl fløte i en kjele. Når fløten så vidt begynner å koke, og har blitt varm heller du fløten over sjokoladen og venter 30-60 sekunder før du rører sjokoladen inn i fløten til en tykk blanding. Deretter visper du 2dl fløte til en tykk krem og tilsetter sakte sjokoladeganachen og visper det inn til en myk krem. Hell kremen over bunnen og bruk gjerne rester av ganachen til å lage litt pynt på toppen. Pynt enda mere med friske bær og for eksempel knuste nøtter.

Hvis du kun skal ha sjokoladeganachen visper du ikke krem, men heller den direkte på Oreobunnen.

♥️MC

Likes

Comments

I det siste har jeg snakket med flere som er i en livssituasjon som både forvirrer og kompliserer egne tanker og følelser. Den posisjonen disse menneskene er i fikk meg til å tenke på hvor lett vi mennesker egentlig påvirkes av andre. Med dette mener jeg situasjoner med anspente følelser gjør at vi mister kontroll på egne tanker og følelser. Vi mister oss selv. Og jeg har selv vært der, kjærlighetssorg og forelskelse er blant annet eksempler. Det er noe dritt. Det gjør at vi blir helt borte, helt surrete og blir noe vi av og til angrer på senere. Hvor blir det egentlig av oss?

We tend to loose ourself in moments that dont even matter.

Å miste kontrollen på oss selv betyr å miste gnist, miste daglig glede, miste forståelsen over hvem du er. Dette skjer i øyeblikk som senere mest sannsynlig ikke vil bety noe. Selv om forelskelsen er god eller kjærligheten tøff, så er det først når vi mister kontrollen over oss selv det ikke betyr noe lenger. Jeg tror at de gangene jeg har opplevd dette har gjort meg helt uforståelig, og det mest for meg selv. At jeg i det hele tatt har tillat meg selv å føle på denne måten, at jeg i det hele tatt har tillatt at et eller flere andre mennesker har påvirket meg så mye at jeg mister livsgnisten min. At jeg har mistet meg selv. Det er så lite gøy å føle seg umotivert, føle seg dritt, føle seg usexy og føle som om du mangler noe hele tiden.

I don't wanna run from my problems. I wanna to run into them, beause that is the only way I will face them.

Jeg har gjennom så mange erfaringer fått lært og bearbeidet ulike former for problemer. Problemer som er gode, problemer som er vanskelig og problemer som i utganspunktet aldri var der. Og jeg har hver gang måtte vokse litt mere på hver erfaring for å gjøre det litt letter for meg selv. Ingen andre enn meg selv. Jeg har opplevd å være så på bånn at jeg ikke orker tanken. Mistet meg selv så mye på grunn av andre mennesker- og det tillater jeg meg aldri igjen. Og jeg kommer heller ikke til å tillate andre som er i samme situasjon å la meg føle meg dårlig. Jeg har ofte nok følt at jeg stiller opp, lytter og gir alt jeg kan for nære folk, og ikke få noe tilbake. Og jeg har nå lært å sette ned foten. Jeg betyr noe og jeg er noe, selv når andre mister seg selv eller jeg mister meg.

Mitt råd til deg er å aldri tillate deg selv å miste deg selv. I bunn og grunn har du kun deg selv, og den eneste du virkelig bør være forelsket i er deg selv. Så lenge du klarer å være deg, i ditt element, vil du klare å takle alle former for problemer, even the ones with good intentions. Er du i en prosess både for å skape noe eller avvikle noe er det så viktig å beholde dine egne interesser, minne seg selv på hvem man er og gjøre det som gjør deg glad. Lykkelig ville noen sagt, men jeg tror på at lykke det er noe du selv skaper og setter egne grenser for, ingen andre kan fortelle deg når du er lykkelig og når du er ulykkelig. Det eneste de rundt deg kan, det er å fortelle deg når du har mistet deg selv. Why? Fordi de ser at livsgleden ikke er den samme som når du er deg. Og ikke noe er vakrere enn når vi tillater oss selv å være akkurat den vi er. Mitt siste tips er å ikke glemme de rundt deg. De nære vil forsøke å muntre og å oppfordre deg, og da la de føle seg usett og ikke tatt vare på, gjør enda mere skade. Ta vare på de som forsøker å gjøre deg bedre når du mister deg selv.

Likes

Comments

God formiddag! I dag har jeg startet dagen med å sykle til jobb. Selv om jeg var skikkelig trøtt, så var det utrolig deilig følelse etterpå. Det betyr at jeg må sykle hjem også, så det blir jo en fin start og slutt på arbeidsdagen.

Denne kjolen kjøpte jeg før jeg dro på ferie tidlig i sommer. Det er en av mine sommerfavoritter og jeg bare elsker den. Den er enkel, med så utrolig fine snitt både i skjørtet og på skuldrene. Det som gjør den ekstra fin er halsen som har så fine broderte detaljer. I tillegg kan man style den på såå mange måter; belter, skjerf, smykker og ikke er det umulig å kjøre en DIY hvis man ønsker å piffe den opp. Personlig synes jeg den er finest sånn som den er. Den gjør egentlig at jeg føler meg fin og det store plusset er at den er komfortabel og bevegelig.

Jeg elsker å ha plagg jeg kan bruke om igjen og om igjen. Og jeg har vært flink å kapre meg noen favorittplagg denne sommeren og nå håper jeg at jeg finner noen skatter i høst også. Har du noen tips så si gjerne i fra! Har du ett plagg du liker ekstra godt? :-)


​♥️​MC

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Åh, jeg smiler stort i dag. Jeg har bursdag på fredag og har allerede satt i gang bursdagsforberedelsene. På selve dagen skal jeg ha familien på tapas og kaker. Jeg får ikke feiret med venninner før to uker etter, men det går helt fint. I går fylte jeg leiligheten med roser, solsikker og en liten grønn plante. Jeg elsker blomster og kaktuser, så det gjorde dagen enda litt bedre. I tillegg skal jeg i morgen kjøpe nye fliser til kjøkkenet og ny baderomsinnredning. Love it. Jeg elsker å ordne i leiligheten og jeg har siden jeg flyttet inn, sakte, men sikkert fått det finere. Jeg har mye hyggelig å se frem til, men til da må jeg både jobbe hardt og fokusere slik at jeg verken stresser meg selv unødvendig(noe jeg er veldig god på).

Åh, forresten, se så søt skjorten er. Den har en såå fin åpen rygg og søte detaljer av avokadoer, bananer og papaya. Haha.

Håper dagen din har vært fin!🌸

Skjorte//Zara

♥️MC

Likes

Comments

Så var det mandag igjen. Og mange forbinder mandag med en ikke fult så bra dag. Skal jeg være ærlig er mandag en tiltaksdag som dukker opp på ett blunk. Omtrent hver mandag jeg står opp er ett ork. I det siste har jeg forsøkt å snu denne tanken. Disse tipsene har hjulpet meg og jeg ønsker å dele de med dere. De hjelper kanskje ikke hver dag og hver uke, men så ofte man tillater det.

✔️Forbered det som tar lengst tid kvelden før. Jeg legger alltid frem det jeg vet kommer til å stresse meg. Blandt annet vesken min. I vesken sørger jeg for at alt er klart av det viktigste som lommeboken, jobbkortet, PC og kalenderboken min. I tillegg legger jeg en ren kopp klar til kaffen, fyller kaffemaskinen med vann OG legger frem det jeg skal ta med fra kjøleskapet fremst slik at det er lett å bare ta ut.


✔️Hold av et kvarter til frokost og alene tid. Minst. Vet, jeg vet. Dette er lettere sagt enn gjort. Men det kvarteret du står opp tidligere for å spise, vil faktisk gjøre dagen lettere. Få i deg noe energirikt og kos deg med maten. Dette vil gi en pangstart på dagen!

✔️Ta på deg favorittklesplagget ditt eller favoritt tilbehøret. Hva er ikke bedre enn å føle seg fresh? Legg gjerne frem eller vit hvor favorittplagget ditt er hele tiden. Eller kanskje det bare er et tilbehør som solbriller, smykke eller en veske! Enjoy!

✔️Ring eller send en SMS til en du er glad i. Å gjøre andre glad hjelper på eget humør. Her trenger jeg ikke si mere!

✔️Hvile. Selv om helgen kanskje akkurat har vært eller det er onsdag, så hvil på kvelden også. Lad opp til neste dag og få en god natt søvn; alle superhelter trenger hvile!

Likes

Comments

Jeg elsker lørdager!
Det er den ene dagen i uken hvor jeg virkelig helt selv kan velge når jeg skal stå opp og når jeg skal legge meg. I går inviterte jeg familien på frokost hos meg. Jeg kjøpte ferske bakevarer og digg pålegg. Det er ikke ofte jeg unner meg så mye godt, men jeg har bursdag neste uke og på grunn av en jobbfest rekker jeg ikke ha noen bursdagsfrokost med familien min. Jeg skal heller lage tapas på selve bursdagskvelden min. Sånn blir det når man ikke bor hjemme.
En så rolig og deilig start på dagen gjorde resten av dagen min så utrolig bra. Og dagen føltes så mye lenger.
I tillegg rakk jeg både handle til leiligheten, til meg selv og kjøpe en bursdagsgave til en venninne. Resten av kvelden ble det dans, fest og moro!
Lørdager assa!

♥️MC

Likes

Comments

I dag er dagen jeg har bestemt meg for å gjøre en full satsning av bloggen. Jeg er så inspirert og motivert om dagen, og jeg tror dette er det rette stedet å dele hverdagen min på. Jeg er full av tanker og følelser som jeg håper kan komme frem på bloggen.
I tillegg er hverdagen min veldig enkel og jeg ønsker å bruke enda mere tid på å inspirere andre. For jeg tror på at i den verdenen vi lever i dag er det noe av deg viktigste vi gjør. Å inspirere og å bli inspirert.

Jeg er sikker på at det neste halvåret før 2018 blir en bra avslutning på året. Jeg reiser til Paris i oktober og Japan i 2018 er allerede bestilt og planlagt.

♥️MC

Likes

Comments