Skötte minor igår, för på torsdag nästa vecka kan jag inte ha han. Gjorde allt åt honom sen gick jag ut och ledde han i 30 min på plan. låååång inlägg assååå..

Nutte hästen är en tomteee :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I onsdags på profilen red jag Indigo, han var ganska jobbig med mig, eller så var jag jobbig med han?, Man får inte ta så mycket i han då han är känslig i munnen. Så minsta lilla jag råkade ta i honom så började han rycka och hålla på med huvudet. I de sista 15-20 minuterna hittade jag honom ganska bra, både jag och han slappnade av. Han är ganska "springig" av sig och travar fort in i galoppen, men sen när efter ett tag kunde jag fatta galopp från skritt, det kändes bra! I slutet när vi travade av kändes det verkligen jätte bra! han var lungn och fin, inte för fort, inte för sakta, han var "jämn" haha!
_____________________________________________________________________________________________________

Och igår så märkte även jag och marie att Mini hade nån "buld sak" med rynkor på halsen och vi kände på den och hon tyckte det gjorde jätte ont! Men vi visste inte vad det var, vi trodde att hon kanske hade blivit biten eller nått..
Och idag märkte jag att Indigo också hade en! Så jag hämtade Maja och hon hämtade sin mamma, hon trodde att det kunde vara en början till ringorm! så hennes mamma ringde marie bergman (ridlärare) och sa att dom hade det, och hon sa samma sak.. Stakkars puuuusen och mini...

hoppas ni orkar läsa, haha!

Likes

Comments

Måndag: Åkte till stallet efter att mamma hade gjort mat, gjorde allt åt minor sen tog jag in honom täckade av och borstade på gubben ♥ Efter det gick jag till klubben och poppade mina popcorn, sen så skulle annas och doms tränings grupp hoppa så jag såg på!

Idag: har jag baaara varit hemma, ganska skönt ändå. Har sett på tv och suttit vid datan och surfplattan, typ de ända jag gjort idag i think?

___________________________________________________________________________________________________

Imorgon ska jag till stallet på skoltid, då vi har profil och får välja mellan ämnen och sånt, så jag valde såklart att åka och rida! vill rida Puuuuuuusen ♥

Likes

Comments

Ni som läst min blogg kanske märker att jag haft en lååång bloggpaus? Men nu är jag igång igen!
Åker till stallet nästan direkt efter skolan för att sköta "lilla" Minor, efter det så tror jag att jag tar in honom och borstar lite på han . Efter det tror jag att jag går till klubben och äter, sen ska jag pussa på Puuuuusen ♥ (Indigo)
Han är klubbens sötaste ponnü! ett riktigt charm troll! 

puuusen

Likes

Comments

Har inte kunnat blogga pga att min dator är sönder så jag får ha en skruttig gammal stenålders dator som laggar jätte mycket.. Men idag fick jag låna min broders laptop. Imorgon är det ju julafton och jag vill öppna mina paaaaaaaaakeeeeet! haha det är typ det roliga med julafton. Kaaaaanske skriver senare om jag ids.. byee!

Likes

Comments

Ny header, hiss eller diss??

Likes

Comments

Jag saknar dig finaste flickan, du är den som alltid oavsett vad kommer ha den största platsen i mitt hjärta, med 3 ord, 12 bokstäver säger jag, Jag Älskar Dig!
Min allra bästa kompis som jag inte fått träffa på 1,5 år nu. Hoppas du har det bra där du är, min flicka 
Du är det bästa som någonsin uppträffat i hela mitt liv, och jag vill att du kommer tillbaka.
♥ 
Mitt hjärta slår för dig!

Likes

Comments

Tjena! Har faktiskt inte kunnat blogga då min dator är pajjjjjj... Och nu har jag en gammal skruttig dator som är seg till 100.
Men den funkar! Kan ju börja med att skriva lite om vad jag har gjort, igår då så var jag till prinz, skrittade han i skogen i kanske 30-40min? Marie följde med och tog några bilder vid stallet då det var skiiit mörkt ute. Sen så idag har jag varit i skolan, blöööööööö.. Men efter det for jag och marie till Monami och beställde stripsmeny yes Den tog vi hem och åt hos mig, sen drog vi vidare till marie och såg dubbel avsnittet av Portkod 1321. Sen pluggade vi till läxan också, det var nog allt skulle jag tro?

Hejs!

Likes

Comments

fick bara 2 frågor på min frågestund, men sprolla, den var ju ganska kort också, wink


Emma: Hur gammal är prinz?
Svar: han är 6 år alltså är han född 2006 smiley

Hanna: hej mia! fin blogg<3 Är du fodervärd på prinz? eller vad man kalla dig? vad får du göra med han? :)
Svar: jag är halvfodervärd kan man säga åt han, jag delar han med anna laugh Och jag får göra lite vad som helst, har fått göra det jag har velat iaf smiley

 

 

Likes

Comments

Film på mig och prinz, tack hanna för filmen! wink


Likes

Comments