EVENTYR, FASHION, NEW IN
Hej derude ! Jeg er netop kommet hjem fra en lyn tur til København, med min skønne familie. Vi havde allesammen 2 dage fri, hvor vi kunne nyde hinandens selskab, som vi valgte at udnytte på en tur til hovedstaden. Og som billede samt overskriften a…

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE
Hej derude! Jeg håber det første af ferien bliver nydt til fulde, for det gør den her hos mig! Jeg har arbejdet i weekenden og er nu klar til en hyggelig dag sammen med min mormor, vi har haft forberedt et lille projekt, som jeg virkelig glæder mig…

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE
Hej derude ! Jeg tror mange 3.geres hjerner er ved at nå kogepunktet angående SRP, den skal jo skrives lige om lidt og mange ved slet ikke hvad de vil skrive om! Jeg skal til vejledning imorgen, hvor jeg skal komme med mit udlæg til hvadmin SRP ska…

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE
Hej derude! Som aktiviteten på bloggen nok har afsløret har jeg ikke været hjemme de sidste 12 dage, grundet min studietur til Kina! Jeg kom hjem i går aftes, hvor min far ventede mig i Billund. Jeg vil rigtig gerne fortælle om turen når jeg lige h…

Likes

Comments

FASHION
Hej derude ! Moden går amok som aldrig før, vi køber og smider væk som trenden ændre sig. Derfor vil jeg fremover lave denne type indlæg, hvor man kan få alternativer til de lækre produkter, som er på moden, herunder er 3 som jeg selv er giga fan a…

Likes

Comments

Hej derude!

Her til aften har jeg været et smut forbi KARMA SUSHI og, som altid var det en ren fornøjelse! Jeg tog det med hjem til min moster hvor vi hyggede med vin og lange snakke. Min moster arbejder på AU hvor hun står for alle studievejlederne og vejledning generelt, hun er en rigtig god guide i hele den her uddanneses labyrint man som ung er fanget i.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej derude!

Håber at i har nydt jeres weekenden, jeg har som altid arbejdet igennem. I dag er MOODY MONDAY et mood boad om Kina, fordi jeg om 9 dage vender snuden mod Kina, hvor jeg skal være med min klasse indtil d. 1 vi skal være i Beijing og Harbin, hvor vi forhåbenligt vil lære en masse om kinesisk kultur. Jeg har megegt høje forventninger til denne tur! Jeg håber på at smage lækker mad, se skøn natur, anderledes kultur og købe enorme mængder mærkelige kinesiske ting. Men om ikke andet at være fyldt op med gode oplevelser fra en tur der har gjort mig rirgere på en så fjern kultur som Kinas. Herunder har jeg lavet et mood board der nok beskriver mine forventninger meget godt!

http://www.greeneratravel.com/ Cambodia Tour Operator - The Great Wall of China

Chicken Lo Mein Recipe, by thewoksoflife.com

Likes

Comments

Hej derude!

Skønhed er en helhedsbetragtning, derfor er det vigtig man husker at pleje hele en selv og ikke kun de indlysende ting. Jeg har samlet 6 ting der kan give din skønhed noget helhed! Because you're worth it..

No. 1 Ansigtet

Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator

Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator, er min fortrunkne ansigtscreme, den er let og lækker at påføre samft giver en friskhed til ansigtet, som holder HELE dagen - Et ekstra plus ved denne creme er, at jeg ikke har behøvet primer under min makeup siden jeg begyndte at bruge den. Faktisk er jeg fan af hele Moisture serien fra clinique, som er et lækkert men også prisdygtigt mærke. serien Moisture har vundet mit hjerte, fordi den passer perfekt til min hud, produkterne er enormt sparsomme, der skal næsten intet produkt til så man har det i langtid. Allerede efter kort tids brug mærkede jeg en tydelig forbedring ved min huds velvære.

KØB DEN HER!


No. 2 Humøret


Det jeg ved der virker bedst på mit humør er hverken motion eller en fancy lampe. Nej medmindre det er for lidt søvn eller mad er det, der gør mig i bedst humør musik! Der er ikke noget der kan påvirke mig som musik. Derfor er min anbefaling til bedre humør, en god playliste med glad musik! her er de 5 sange der gør mig i bedst humør:

1. Life is a highway, Rascal Flatts

2. Ready or not, Brigit Mendler

3. Not today, Imagine Dragons

4. Dancing queen, Abba

5. Marry you, Bruno Mars


No. 3 Håret

Björn Axén Argan Oil Organic Earthoil 100 ml

Hemmeligheden bag velplejet og lækkert hår er efter min mening blot en kombination af de rigtige produkter og en god børste! Personligt bruger jeg ikke særlig mange hårprodukter, men hårolie er et produkt jeg ville være ked af at undvære. Hvis man som jeg har skandinavisk fladt hår kan jeg bestemt anbefale Argan Oil fra Björn Axén. Jeg mærkede en forskel efter et par ugers behandling (ca. hver 2. eller 3. dag) den giver et rigtig shiny og velplejet look, der både blødgører og gør håret let at redde ud. Til at redde mit hår ud bruger jeg min Schwarzkopf Professional Paddle Brush, som nok fungerer fint til de fleste hårtyper, men ihvertfald tyndt og glat hår. Den har en anti-statisk flade der gør at man ikke får elektrisk hår.

KØB OLIEN HER!

KØB BØRSTEN HER!


No. 4 Tænderne

Billedresultat for coalsmile

Noget af det jeg er aller gladest for ved mig selv er mine tænder og mit smil, jeg syens bare jeg ser 100 gange bedre ud når jeg smiler, jeg bliver glad og det samme gør mine omgivelser. Ens smil fylder meget i ens ansigt, derfor synes jeg det er vigtigt, at man plejer det med gode og sunde produkter! Jeg bruger coalsmile for at få et hvidere look, men også fordi jeg går meget op i min mund hygiejne. Jeg kan virkelig anbefalde dette produkt det har givet mig nogle flotte resultater på kort tid, samt bevaret en god mund hygiejne. Et andet tip er at skifte tandbørste hver 2 måned!

KØB DET HER!


No. 5 Kroppen

Ja motion og sund kost er godt for kroppen, men der er altså intet bedre end en god massage. Det løsner og på en måde renser koppen, man føler sig lettet og mere frisk! Jeg ved godt massage er dyrt, men jeg synes personligt sagtens det kan betale sig!! Selv har jeg lært at give rigtig massage, hvilket både venner og familie nyder godt af. Det hjælper på både blodtryk, imunforsvaret og hjernens funktionalitet.

No. 6 Hænder & Negle

Pink Grapefruit Hand Cream

Sørg for at give dine hænder masser af håndcreme, det er lige så vigtigt at have lækre hænder, som læber, ansigt og fødder! Jeg går selv vildt meget på i mine hænder og negle, faktisk er det også noget af det jeg lægger først mærke til ved andre. Sørg for at gøre det til en god vane at bruge håndcreme, hav en lækker en på dig, ligesom med en læbepromade. Smukke negle er alfa og omega for at have smukke, velplejede hænder, så sørg også lige for at gave dem lidt opmærksomhed! Mit bedste tip til det er, at bruge en negleolie, men hvis ikke man gidder have en masse produkter, så bare have en god fugtgivende håndcreme. Derudover gør jeg selv det at jeg skubber mine neglebånd, det får både neglene til at se længere ud, men også mere sunde og feminime. Selv bruger jeg lidt forskellige, men jeg creme jeg har været særlig glad for er Pink Grapefruit Hand Cream fra The Body Shop

KØBE DEN HER!


Likes

Comments

Hej derude!

Jeg er jo startet i 3.g her til sommer og det er indtil vidre mega fedt og jeg elsker at gå i skole! Men for jer der måske lige er startet i gym eller bare har brug for råd til, at komme igennem 2. eller 3.g og synes der er mange ting, som er lidt sværer at finde ud af har jeg lavet en liste med ting jeg ville ønske jeg vidste eller havde været bedre udrustet til.

high school, quote, and Dream image

1. En frisk start

Når man starter på gym har man mulighed for at hvem end man vil være, udnyt det! Måske kender man folk på forhånd måske ikke, men om ikke andet har man muligheden for, at ændre ting man måske ikke følte man kunne i folkeskolen. Gym er 3 af de år hvor man virkelig har muligheden for at udforske sig selv, og finde ud af hvem man er men også hvem man gerne vil være, det kommer ike nødvendigvis uden usfordringer, men det gør ikke noget, hold fast i det der føles rigtigt!


2. Skift klasse

Skift klasse hvis ikke du føler dig tilrette. Man får en masse nye indtryk det første stykke tid, men det vigtigste er at du har et godt indtryk af klassen. Man skal bruge 3 meget intensive år sammen med den klasse så dem kan man lige så godt bruge sammen med mennesker man bryder sig om og kommer godt ud af det med. Det kan være en svær beslutning, så snak med en om det! en veninde, forældre, lærer eller studievejleder.


3. Brug din studievejleder

Jeg kan ikke understrege nok hvor vigtigt jeg synes det er, at bruge sin studievejleder! Du er helt sikkert ikke den første der har et bestem problem, dilemma eller spørgsmål, de har helt sikkert hørt det før og også prøvet at afvikle det, så sprøg dem til råds! De er super dygtige til deres job og vil kun eleverne deres bedste. Jeg er så heldig at have en super god studievejleder, som jeg er meget glad for, derudover har jeg verdens skønneste historielærer, som også er studievejleder og virkelig går op i ens trivelse. Så gør dig selven tjeneste og udnyt studivejlederne!


4. Alt er på eget ansvar

Du er blevet holdt i hånden gennem hele folkeskolen, men det er altså slut nu! Self vil din studievejleder følge op på ens fravær og lærerne hjælper gerne hvis man spørg, men det er altså ens eget ansvar at følge med i undervisningen. De karakter man får i gym gælder for resten af livet, så det er altså ikke en hel dum ide at tage sig lidt sammen de 3 år man er i gym, det betaler sig i sidste ende.


5. Tag imod og spørg om hjælp

Det er ingen skam at være i tvivl eller have problemer med noget, hverken fagligt eller personligt! Det er altså sjovere at komme igennem en udfordring hvis man får noget konstruktivt ud af det.


6. Organisere din tid

Som jeg tidligere har nævnt er dispositionen af ens tid simpelthen nøglen til mindre stress. Det kan være svært at have styr på 6 afleveringer og tons vis af lektier, plus alle ens aftaler, så få nu styr på det i god tid!! er men meget presset kan man lave aftaler med lærerne hvis det bliver for presset, de er oftest søde og forståelige.


7. Læg fokus på fag du afslutter

Det er naturlivis vigtigt at følge godt med i alle ens fag, MEN! hvert år afslutter du nogle fag og hvis man er nødt til at priotere kan det altså godt betale sig at priotere de fag man afslutter, hvis man stadig har et år eller to til de andre afsluttes, for deres karaktere kan man stadig nå at rette op på dem.


8. Sig noget i timerne

Mange er bange for at række hånden op for tænk, hvis det var et forkert svar, men sig det alligevel! Lærerne synes det er skønt, at du er nysgerrige, hvis du følger med i undervisningen, og svarer så godt du kan viser du både din lærer arrangement og viser de andre elever at det er værd at give det et skud. Aktivitet i timerne er en rigtig god måde at gøre opmærksom på sig selv, for lærerne har mange elever og man bliver hurtigt bare en i mængden.


9. Pas på dig selv

Dette tip synes jeg er vigtigt, fordi rigtig mange i gym glemmer det. Pas på dig selv! rigtig mange stresser og presser sig selv rigtig meget i gym, derfor er det vigtigt man husker at passe på man ikke slidder sig selv op. Hvis man er syg så bliv hjemme!! Er man presset og udkørt kan det altså også betale sig at tage en fridag! Jeg bakker ikke op om at pjække, men man kan virkelig godt have brug for en dag hvor man kobler af og dyrker sig selv, der er naturligvis ikke plads til mange af disse dage, hvis man også har sygedage og ferie, men et par kan godt presses ind.


10. Vær ikke bange for om du kan følge med

Når man starter på gym, er folk ofte bange for, at de ikke kan følge med. At klassekammeraterne er på et andet niveau. Det skal du ikke frygte, alle starter på samme niveau. Tag det stille og roligt og så skal det nok gå.


Likes

Comments

Hej derude!

Endnu en gang blev det mandag... Idag kommer moody monday til, at handle om, hvordan man nemmest overskuer og planlægger sin tid. Jeg har nemlig rigtig mange venner og veninder, der ikke altid kan finde ud af at planlægge deres tid ordenligt, da det godt kan være en uoverskuelig opgave.

Jeg har OCD og har derfor et system til næsten alting, det lyder måske lidt anstrengende, men der er virkelig ikke noget bedre for mig end, når jeg har styr på alt og det altsammen er gjort på den rigtige måde. Jeg kan rigtig godt lide at lave lister til alting, jeg synes det er dejlig, at der er orden på de ting jeg skal nå, derfor laver jeg en TODO liste hver søndag så jeg ved hvad jeg skal nå den kommende uge.

For at undgå man får en dag man skal nå det hele, tjekker jeg mit skema og min kalender og ser hvordan jeg kan sprede de forskellige ting ud på ugen. Der er nogle ting man ved i god tid, så som afleveringer, aftaler og arbejde dem kan man ligeså godt plotte i kalenderen så snart man ved det, så bliver det nemmere at overskue tiden, også længere end en uge frem. Jeg har både min kalender på computeren så jeg altid kan skive i den, ellers har jeg også en ugeplan på mit skrivebord så jeg heletiden har et overblik over ugen.

Her er nogle af de kalendere jeg ville anbefale til at få mere struktur over tiden:

Først og fremmest synes jeg det er vigtig man har en kalender hvor man har overblik over en hel månde af gangen. Her finder jeg det vigtigt at man har god plads at skrive på.

Derefter bør man have en ugentligt kalender hvor man kan være mere specifik angående ens planer, som mindre indkøb eller ærinde, her bør man vælge en kalender med meget plads at skrive på.

Man har vildt gode muligheder for at lave en kalender selv, de fleste skriveprogrammer har en specifik funktion til at lave kalendere. Man kan derfor gøre sin kalender meget personlig!

Jeg vil ikke anbefale, at købe en kalender"bog", da jeg ikke synes de danner et ordenligt overblik (men det er bare mig)

Likes

Comments

Hej derude!

Flere og flere triste regnvejrs dage begynder efterhånden at trænge sig på.. Normal hygger jeg udendørs med min hund, går ture eller ligger i solsengen med ham, men nu har vejret desværre sat grænser for udetiden og vi må tage putterriet med indenfor. Jeg må ærligt erkende at jeg har en svaghed for tudefilm ( ellers er jeg bare lettere sentemetal), jeg elsker dem!! Det er ikke de eneste jeg ser, men ja jeg fælder da en tårer af og til når jeg ser nogle af mine farvorit film.

No. 10 INDIANA JONES

En ægte eventyrsfilm er perfekt til enhver lejlighed, personligt har jeg altid haft et chrus på den modige og intelegente Dr. Jones. Alle filmene er fyldt med action og humer, samt lidt romantik - hvad mere kan man ønske sig? Jeg er specielt fan af den første fil fra 1981, som er startsskuddet til en rækken fantastiske eventyr med Dr. Jones!!

Billedresultat for indiana jones gif


No. 9 SOME KIND OF BEUATIFUL

En dameglad professor tager sit kærlighedsliv op til overvejelse, da han gør en elev gravid, og bliver forelsket i hendes søster. DRAMA, DRAMA DRAMA!

Billedresultat for SOME KIND OF BEAUTIFUL gif


No. 8 THE BUCKET LIST

To vidt forskellige mænd, der begge har en dødelig sygdom finder hinanden på sygehusets kræft-afdeling. Sammen vælger de at tage på den ultimative verdensrejse, hvor de skal fuldføre deres fælles bucket liste, med alle de ting og steder de har drømt om at opleve. En fantastisk fortælling der giveren en masse livsglæde trods den triste ramme! Og intet mindre en to af nutidens bedste mandelige skuespillere i hovedrollerne, nemlig Jack Nicholson og Morgan Freeman, to enestående mænd, der både kan få os til at grine og græde.

Billedresultat for the bucket list gif


No. 7 BLUE LAGOON

Hvem drømmer ikke om at strande på en smuk paradis ø med en lækker fyr som Dean?! Jeg gør i hvertfald, og på en grå dag er der intet bedre end at drømme sig væk til klart vand og lækre strande som denne film er filmet på. Filmen er en nyere version af den oprindelige, men ikke destomindre en skøn film om romantik og teenagere.

Billedresultat for BLUE LAGOON gif


No. 6 SOUTHPAW

Den hjerteskærende fortælling om Boksestjernen Billy der efter sin kones død både mister, penge, titler, fornuft og forældremyndigheden over sin datter, har fået en plads på min top 10, fordi den er så godt fortalt og spillet af ualmindelig dygtige skuespillere. Det går op for en at man virkelig skal værdsætte de ting man har i livet. Udover at have en enrm sørgelig ramme, viser den hvor godt det kan betale sig at tage sig sammen (helt trist er den jo ikke, for det meste af filmen er hovedrollen Jack Gyllenhall i bar overkrop, ja tak!!)

Billedresultat for SOUTHPAW gif


No. 5 Legendernes tid

Jeg får nok ikke svært ved at finde en, der er enig med mig i, at dette familiedrama er et af de bedste nogensinde. hovedrollen Tristan er nemlig spillet af Brad Pitts og han er lækere nogensinde (Åh! det smil og de lokker!), og historien har haft en plads i mit hjerte, siden jeg så den første gang! På en grå dag er der ingen som Brad Pitt der kan lyse den op.

Billedresultat for legends of the fall gif


No. 4 SWEENEY TODD

Dette er en film hvor billedsiden og lydsiden går op i en højere enhed! Den har alt hvad en super fed film skal have fra, de forstyrrende mennesker til underholdende skuespil!eg har endnu ikke set Johnny Depp udføre en rolle bedre end den han præsterede her til trods for hvor modvillig han var for at synge. Det kan heller ikke gå galt når det er en trio bestående af Tim Burton, Johnny Depp og Helena Bonham Carter som medvirker. Burton instruere solidt og Depp og Helena spiller fantastisk som altid. (Lille fact om mig, jeg er KÆMPE fan af Johnny Depp, og der findes nok ikke en film med ham jeg ikke elsker!)


Billedresultat for SWEENEY TODD gif


No. 3 THE BEACH

Filmen er en meget forvirrende i starten. Den starter i et voldelige miljø med forventning om en actionfilm, der udvikler sig omkring hovedpersonen Richard, der spilles af skønne Leonardo DiCaprio og hans kærlighed til fare. Dette er den første rolle der tilbydes DiCaprio efter hans rolle i Titanic. Jeg synes, at hans præstation er meget troværdige, og filmen er filmet i meget smukke omgivelser, som er noget jeg vægter høj i film, hvor rammen er et naturligt miljø.

Billedresultat for the beach gif

No. 2 KÆRLIGHEDENS SLØR

Walter Fane der er læge bliver gift med den smukke Kitty, der kommer fra en fornem familie. Walters arbejde leder dem til Shanghai. Arbejdet flyttes til en landsby, der sætter deres forhold i perspektiv, og giver ny mening i tilværelsen. Denne historie så jeg først som en lang pinefuld affære, men efter at have set den nogle gange synes jeg den sætter kærlighed i perspektiv. Historien har også et lidt istorisk perspektiv, hvilket er KÆMPE plus i min bog, fordi jeg synes det giver filmen noget kant.

Billedresultat for the painted veil gif

No. 1 LETTERS TO JULIET

Intet andet en den mest romantiske film længe, forjener min førsteplads!! Den spinder på den klassiske fortælling om Romeo og Julie, som heldigvis ikke ender i en tragedie! Hele ideen om at britiske Clair rejser tilbage til Italien for at finde sin Lorenzo er fantastisk, en gammel flamme skaber en ny trods det anspændte forhold mellem Sophie og Clairs barnebarn Charlie slår gnisterne flammer. Jeg kan se denne film om og om igen, den giver virkelig virkeligheden et strøj af sand magi!

Billedresultat for letters to juliet gif

Likes

Comments

Hej derude!

Idag kommer indlægget til at handle om, hvordan man overlever en grå og trist mandag som denne! Jeg er så heldig, at jeg ikke rigtig har undervisning mandag morgener og derfor kan sove lidt længere. Tro det eller lad vær' men blot en time mere på øjet kan redde min dag fuldstændig!

Min mandag morgen starter ud med en god kop kaffe og noget havregrød med kanel, et godt morgenmåltid er en god forusætning for en god dag! Jeg har lavaet en speciel mandag morgen-playliste, der gør mig i godt humør!

For ikke at blive presset om morgen lægger jeg tøj frem og pakker min taske søndag aften. Mandag er for mig en svær dag i ugen at komme igennem, derfor sørger jeg for at der er noget, at se frem til om mandagen Jeg kan rigtig godt lide orden og renlighed, derfor gør jeg rent og rydder op mandag eftermiddag. . Vi er alle rigtigt travle hjemme hos mig og det er sjældent vi alle har tid til weekendhygge, derfor hygger vi ofte med en god film hele familien om mandagen, jeg ser altid meget frem til kvalitetstid med min familie, da der bliver mindre og mindre af tid til det.


Likes

Comments

Hej derude!

Idag har mine veninder Michelle, Gry været ude og få lavet tattoveringer, de var begge vildt spændte og meget tilfredse med resultatet!! I aften skal vi til vores fælles veninde og kollegas 20 års fødselsdag, som bliver enormt hyggeligt. Mit outfit er idag cozy og cool, da jeg blot havde en kort skoledag og derefter skulle have lavet tatten med pigerne. Nu skal vi hjem og gøre os klar til fødselsdagen, så vi ser super smækre ud!

Skriv endelig en kommentar, hvis det kunne være nice med et indlæg om tattooveringer!

Get the look:

Køb toppen her // Køb bukserne her // Køb solbrillerne her // Køb slippernes her // Køb ligende taske her

Likes

Comments

Hej derude!

Idag er min første skoledag i mit sidste år på gym, og jeg glæder mig allerede mere end noget andet til at være færdig! Derfor kommer dette indlæg til, at handle om ting jeg ser frem til i det kommende år.

1. KØREPRØVE

Inden længe skal jeg til køreprøve og jeg glæder mig VILDT meget!! Grundet mit helbred har der været nogle komplikationer med lægeerklæringen og derfor er jeg startet lidt senere, men med et lynkursus er jeg forhåbentlig i mål inden august er omme! YAY!!

2. KINA D. 20 SEPTEMBER

D. 20. september tager jeg sammen med min klasse til Kina på studietur! Jeg har rejst meget i Asien, men Kina har aldrig rigtig trukket meget i os. Jeg glæder mig rigtig meget til at opleve den her meget anderledes kultur og forhåbentlig blive klogere på denne del af verden.

3. SRP

Mange 3.g'ere har lyst til at hænge sg selv når de hører ordet "SRP", men jeg glæder mig faktisk rigtig meget til at skrive den. Jeg er faktisk super god til at sidde intensivt og skive denne slags opgaver, derudover har jeg valgt 2 fag, som jeg både er rigtig glade for og har gode lærer i, nemlig Matematik og historie. Jeg har en ide om, at disse to fag kan komplimentere hinanden enormt godt og at jeg derved kan få skrevet en god opgave.


4. JUL HOS FAMILIEN TEGLBORG

Hjemme hos mig er jul "A VERY BIG DEAL" og det er gerne jul hos os allerede i oktober/november, her er en super god stemning hjemme hos os omkring jul. Jeg glæder mig til at bruge tid med min familie og nærmeste i denne tid, fordi der er noget helt særligt over alles humør og evne til at gi'af sig selv i julen.


5. UGE 7

Normalt har min daddy planlagt en lækker ferie til en eksotisk destination i og omkring uge 7, men intet er fastlagt endnu. Måske en lille tur til Thailand, men da turen også går til Bali til sommer kan det godt være vi vælger en mere sparsom ferie i uge 7, om ikke andet tager jeg til Berlin, London, eller ligende og shopper lidt med min mor eller veninde.


6. GALLA

Jeg bliver jo også student i dette skoleår, derfor ser jeg selfølig også meget frem til min galla, hvor jeg skal danse med min gode ven Jens (som jeg btw også skal have købt en lækker kjole sammen med). Han har danset 2 gange før, så jeg er lidt spændt på om jeg kan følge med hans moves, for jeg har nemlig INGEN rytme...


7. EKSAMENER

Jeg glæder mig også en lille smule til mine eksamener, da jeg som regl klarer mig godt i dem. Under eksamenerne er der ikke normal undervisning, hvilket betyder, at jeg kan læse op derhjemme, som jeg faktisk synes er super hyggeligt! -de er jo også et tegn på at gym er ved at være slut!! ENDELIG!

Likes

Comments

Hej derude!

Idag har jeg været sammen med min veninde og kollega Michelle, vi har hygget og fjollet rundt (som vi plejer...). Outfittet har derfor været meget afslappet, bestående af min mors gamle buksedragt (fra gamle dage) og min ynglings boob shirt, vejret har været skønt derfor har jeg også mine solbriller med, som altid - Et ægte chil outfit som er perfekt til at tulle rundt i.

Hvis i ønsker en get the look til dette outfit, så smid endelig en kommentar!

Likes

Comments