EVERYDAY LIFE
Hej derude! Jeg er i fuld gang med min SRP, som for de der ikke ved det er den store studieretnings-opgave man laver i 3.g, jeg skriver i samfundsfag og historie, som efterhånden er ved, at trække tænder ud... Umildbart synes jeg mit emne er super …

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE
Hej derude! Min aktivitet har desværre været ret begrænset på det sidste. Jeg har ligget syg, oveni er min farmor blevet ret syg og indlagt, skulle det ikke være nok har jeg også lige en SRP om øerne, så der er rigeligt at se til... Men tøv ikke, m…

Likes

Comments

FASHION, NEW IN
Hej derude! Igen fik jeg tid til at kigge på lidt lækre ting til min ønskeliste! Og se lige hvilke lækre ting jeg fik øje på! Der er noget i lidt forskellige prisklasser, så der er lækre gaver til enhver pengepung! God julegavejag!! Spiral ring // …

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE
Hej derude ! Igen rammer mandagen med sine opture og nedture og jeg er igen klar med et MOODY MONDAY indlæg, om op og nedture i mit liv fortiden: ALT DET KNAP SÅ GODE.. ALT DET GODE! Jeg arbejder HELE tiden, så der er ikke så meget fritid at komme …

Likes

Comments

FASHION
Hej derude! Vinteren er over os. Og hvis man som mig er frossen trods 2 dyner, et tæppe, pyjamas og sokker stadig fryser om natten er her lidt til at varme sig på en kold vinter: ​#nouwinfluencer ​Pyjamas her // Strømper her // Duftlys her // Lyses…

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE
Hej derude, efter en lang weekend med arbejde både fredag og lørdag nat, kan jeg ikke prale af at være særlig udhvilet. Dog har jeg set frem til idag, da jeg skal have ny frisure, som jeg kommer til at sive mere om senere. For idag skal Moody Monda…

Likes

Comments

NEW IN
Hej derude! Julestemningen har virkelig fået ram på mig, jeg hører julemusik, ser julefilm og kigger efter julegaver til venner og familie oooooooog mig selv0:) Selvom det kun lige er blevet november er jeg MAX klar til jul! Det gælder dermed også …
  • Posted i: NEW IN

Likes

Comments

Hej derude!

Endnu en gang blev det mandag, jeg har været så heldig at få tidelig fri, hvilket kun kan gøre en mandag bedre!! Der er derfor ingen undskyldning for ikke at få lavet noget konstruktivt. Og da vi er ved at være tæt på jul (ifølge mig er det tæt på) tænkte jeg julegaver, ville være et oplagt emne til dagens indlæg! For før man ved af det skal der købes gaver!! Og det kan være enormt svært at holde styr på hvordan budgettet skal holdes i og op til december. Derfor vil jeg lave en lille step by step med hvordan jeg organiserer mine julegavekøb:

1. Jeg plejer som regl at starte med at lave en liste med alle dem jeg er på gaver med, så jeg ved hvem pengene skal fordelse ud på.

2. Efter listen er lavet, er det på tide at finde ud af hvad de hver i sær skal have i julegave.

3. Når jeg skal finde deres julegave, går der noget af en sporhund i mig, jeg reaseacher meget i hvor jeg kan finde den udvalgte gave til bedst pris og lækreste produkt - hvis ikke det er en specifik ting.

4. Når jeg er nået hertil i min gave-process er jeg i stand til at lave et anslag for budgettet og har derfor i rundetal julegave budgettet.

Sådan her kunne min gaveliste godt se ud i år:

​Det skal tilføjes at jeg har hørt enormt meget julemusik mens jeg lavede det her indlæg, hold da op julen kommer tideligt i år... 0:)

Likes

Comments

Hej derude!

Som de fleste ved laver HM et samarbejde med et designer brand hvert efterår med en masse limited editions. I år var samabejdet med ERDEM der er et brand som er en sammenfatning mellem det delikate og det modige. Mine farvoritter afspejler ikke særlig tydelig ERDEMs normale kendetegn, men en del mere nedtonet og stilrent. Men åhhh hvor er jeg blevet forelsket i dette outfit fra ERDEM x HM, desværre har jeg ikke været hurtig nok til at få fat i det. Kun tasken og skoene er tilbage, som virkelig er flotte og helt sikkert items der ville klæde min garderobe!

Find kollektionen lige her! - Inden det hele er væk!

Likes

Comments

Hej derude!

Tiden er op over lidt slevforkælelse, der uheldigvis faldt sammen med at jeg lige er løbet tør for parfume... Derfor har jeg købt denne fine lille box med lidt lækkert i! Som simpelthen indeholder GUCCI's nyeste parfume BLOOM, som har en skøn duft, her til efteråret

Køb den helt fantastiske parfume her ! - Og få nu eksklusivt 25% på den

Likes

Comments

Hej derude!

Idag vil jeg snakke lidt om planerne efter gym, og for de der tænker det ligger langt ude i fremtiden, vil jeg bare lige tilføje at jeg bliver student om et halvt år!! Det er jo helt vildt. Jeg har altid gået med ideen om at læse til bygningsingeniør, da jeg er top fan af matematik og også ret fascineret af fysik, som jeg har på henholdvis A og B. Da vi så fik tilbudt praktikpladser på lidt forskellige uddannelser søgte jeg naturligvis den uddannelse, som første prioritet, men kommer i stedet for ind på økonomi på BSS på Aarhus universitet. Jeg elsker som sagt matematik og takker derfor ja til pladsen og giver det en fair chance. Den første dag imponerede mig ikke umildbart, men på 2. dag var der bare noget der sagde mig at det var det jeg skulle bruge mit liv på. Jeg blev ret fustreret over mig selv fordi jeg jo havde lagt en plan, som jeg var nødt til revurdere. Det lyder måske ret tosset, men det er faktisk lidt hårdt at ændre karriere-drøm... Men om ikke andet, har jeg vurderet med mig selv at økonomi er den vej der passer bedst til mig, derfor er planen at starte efter sommerferien!

Jeg bruger selv rigtig meget tid på adgangskortet og læser om de forskellige uddannelser, samt hvordan de forgår og hvad de kan bruges til. Til de der INGEN ide har om hvad de skal bruge deres liv på eller som mig var rimelig fastsat, tag den praktik i bliver tilbudt, højt fravær eller ej. Personligt ser jeg ingen grund til ikke at søge om det, man kan langt bedre spore sig ind på hvad der siger en noget. Her under er et billede af hvordan en bachlor i økonomi vil se ud.


Likes

Comments

Hej derude!

Beklager det sene opslag, men har både været syg og haft et par opgaver der lå og pressede på inden jeg kunne komme til bloggen. MEN om ikke andet skal dagen indlæg handle om mine frisurer-drømme her til efteråret, sidste november klippede jeg mig korthåret, men nu hvor mit hår er vokset ud, synes jeg der skal ske noget andet... Jeg har enten tænkt om jeg skulle farve det mørkebrunt, få klippet en skarp page (lang udgave) eller få noget langt pandehår, for lige at friske ens look op.

Har i nogle gode forslag til en lækker frisure, så tager jeg imod med kyshånd!

Likes

Comments

Hej derude!

Jeg er netop kommet hjem fra en lyn tur til København, med min skønne familie. Vi havde allesammen 2 dage fri, hvor vi kunne nyde hinandens selskab, som vi valgte at udnytte på en tur til hovedstaden. Og som billede samt overskriften afslører var mit hemmelige projekt med min mormor, denne leopard nederdel, som vi har lavet sammen! Jeg er ihverfald mega stolt over den. 

Likes

Comments

Hej derude!

Jeg håber det første af ferien bliver nydt til fulde, for det gør den her hos mig! Jeg har arbejdet i weekenden og er nu klar til en hyggelig dag sammen med min mormor, vi har haft forberedt et lille projekt, som jeg virkelig glæder mig til at vise her på bloggen!! Jeg gør normalt det i, at jeg laver en række projekter klar til ferien, så jeg får gjort noget konstruktivt mens tiden er der. For man falder nemt i fællen med at se netflix og snolle sin ferie op, det er der nogle der fortrækker, men jeg fortryder det altid så snart ferien er omme, hvis ikke jeg har fået lavet noget konstruktivt. Det behøver ikke at være de helt store projekter, men bare noget der giver mening for en.

Her er nogle af mine mini projekter i ferien:

1. Nyt skrivebord - det lyder ikke så omfattende, men der følger en hel del oprydning med sådan et projekt.

2. Oprydning i skabet...

3. Mit og mormors hemmelige projekt - Glæd jer!

4. Vinterjakkejagt! - godt at nå mens der er gode tilbud

5. Spanight, selvforkælelse er altid lidt et projekt i sig selv.


Likes

Comments

Hej derude!

Jeg tror mange 3.geres hjerner er ved at nå kogepunktet angående SRP, den skal jo skrives lige om lidt og mange ved slet ikke hvad de vil skrive om! Jeg skal til vejledning imorgen, hvor jeg skal komme med mit udlæg til hvadmin SRP skal omhandle, men shit det er nervepirrende og anstrengende at bruge så meget energi på!! Jeg ser ret meget frem til efterårsferien, hvor jeg både skal arbejde, hygge med venner og vinder, jmen også til København med min familie! Det bliver sidste chance for at slappe af inden skirvedagene begynder!!

Mine bedste tips til velykkede skrivedage må derfor være:

1. Sæt ambitiøse men realistiske mål for hver dag

2. Skriv om noget der interesserer dig - så bliver processen noget sjovere

3. Husk pauserne, jeg sætter en skrivedag = en skoledag så det både passer med lidt pauser, og at når klokken er 14-15 er skrivedagen ovre.

4. Få sovet nok, selvom det er fristende at være sent oppe, skal man altså have en reglmæssig døgnrytme, det giver langt mere overskud

5. Hyg dig mens du skirver, hav noget lækker mad og drikke klar, hop i hygge tøjet og få det bedste ud af den tid man nu skal bruge på det.


Hvis man nu er så heldig kun at skulle skrive projektopgave, DHO eller SRO, har jeg jo fundet ud af at disse tips bare gode for at have et vellykket forløb uden stress, lige meget opgavens størrelse.

Likes

Comments