Jeg sa jeg skulle blogge forrige uke, og jeg sa at jeg skulle blogge på mandag, men herregud tiden flyr helt ifra meg! :P Det er så utrolig mye som skjer nå, masse lekser, prøver, innleveringer, SÆREMNE, arrangering av russefest, forberedelser til juleavslutning på turn. Føler nesten av uka blir bort før jeg rekker å blunke, haha.

Men jeg burde kanskje oppdatere litt fra de to siste helgene, for skulle egentlig blogge mer om Bergensturen min, men rakk ikke det heller. Det var kjempe gøy å se reaksjonen til Vilde og Lisbeth når jeg overrasket dem. De blei kjempe overrasket og var veldig glade for å se meg. Jeg hadde en helt super helg sammen med de herlige venninnene mine, og vi fikk feiret 18 års dagen til Vilde <3


Eneste problemet den helga var all togstreiken... Og selvfølgelig førte den til at toget mitt hjem fra Bergen på søndagen blei innstilt... Og ikke nok med det, men så var alle de andre togene den dagen også innstilt, bortsett fra ett som var utsolgt... Men heldigvis har jeg verdens snilleste mamma og kjæresten hennes. De kom helt hjemmefra og hentet meg <3 Bra familien min er vant til å kjøre mye bil, haha. Vi stoppet også ved Vøringsfossen for å se på den. Å HERREGUD... jeg gikk ut på kanten (det var gjerde der, så var trygt) og herregud å langt ned det var! Jeg blei nesten helt svimmel av å se ned, samtidig som det var veldig fint og mektig å se på.

Da vi fortsatte å kjøre hjemover, hadde det faktisk begynt å komme snø flere steder. Det lå snø både på Hardangervidda og Ustaoset. Jeg er ikke helt klar for snø helt ennå, men når det først kommer snø håper jeg at det kommer masse og at det ikke forsvinner eller bare blir is eller sørpe...

Forrige uke gikk for det meste til skole og lekser, men på onsdagen var jeg på tacokveld i Kongsberg. En kompis som gikk i klassa på ungdomsskolen, men flytta, var tilbake i dalen. Derfor bestemte en gjeng seg for å samles og spise taco . Det var en veldig hyggelig og morsom kveld, spesielt siden det ikke er så veldig ofte at akkurat den gjengen som var samla da møtes alle sammen.

På fredagen så bestemte jeg meg i siste liten for å bli med noen venner på kino på Rødberg for å se filmen Børning 2. Den var veldig morsom, selv om jeg egentlig ikke er så veldig fan av norske filmer... hehe sorry... men den overgikk forventningene mine. Så anbefaler de som ikke har sett den å reise på kino å se den. På lørdagen skulle jeg og mange av venninnene mine på russefest på Elvetun i Jondalen. Vi var først på bursdagsvors, og kvelden begynte veldig bra. Da vi kom til Elvetun var det bra stemning og vi hadde det hyggelig, men dessverre blei festen stengt tidlig av politiet.

Den uka her har det skjedd veldig lite spennende, bare det samme gamle: skole, lekser, innleveringer, turn og sove (noe som jeg gjør hele tiden, haha). Men jeg gleder meg til lørdagen, for da skal russegruppa jeg er med i arrangere russefest :) Så håper det blir bra og mye bra stemning. Det er bare en dag igjen til helg, så det blir bra! Til dere som har begynt på helga i dag og dere som begynner på helga i morgen, kos dere masse og ha en fin helg <3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 15 lesere

Likes

Comments

Hei.
Skulle egentlig skrive en oppdatering fra forrige helg og denne uka, men hele uka og helga har fått kjempe fort! Så må nok heller gjøre det imorra 😋 I dag har jeg rett og slett nesten ikke gjort noen ting, har for det meste bare sovet. Så forhåpentligvis kommer jeg med en blitt bedre oppdatering imorra 😊

  • 24 lesere

Likes

Comments

Bildene er ikke de beste, for har ikke så bra kamera på telefonene min. Men var kjempe fin natur og solnedgang 😍 Bildene av fjorden er fra togturen, mens bildet av brua og solnedgangen tok jeg da vi kjørte over Osterøybrua.

  • 29 lesere

Likes

Comments

Videoen blir lagt ut litt seint i dag, sånn for å være helt sikker på at venninnene mine ikke så den og dermed fikk vite at jeg skulle komme på besøk. Litt klein video, men jaja 😋

  • 29 lesere

Likes

Comments

Hei.

Ny uke og nye muligheter, i hvert fall det er det folk sier :P Forrige uke fikk vi særemne oppgava i norsk.... For de som ikke veit hva særemne i norsk er, så er dette en stor oppgave man som regel har siste året på studie. Denne er som regel veldig stor og omfattende, og det er snakk om veldig mange sider å skrive. Vi må i hvert fall det. Man velger selv hva oppgava skal handle om, og det kan være alt fra forfatterstudium, analyse av ulike tidsepoker, analyse av ulike sjangre og tekster eller det kan være analysering av språk. Jeg derimot valgte å ta for meg tabu i to ulike perioder og skal bruke tekster fra de ulike periodene som eksempler. På en måte er dette veldig interessant, samtidig er det litt skummelt å skrive om dette som særemne. Samtidig har vi innleveringer i andre fag, og spesielt kommunikasjon er veldig vanskelig nå. Faget er veldig interessant, men det er også veldig tungt for øyeblikket. Så det går veldig mye tid til lekser og innleveringer. 

Andre ting som skjedde i uka som gikk, var at jeg var på Justin Bieber konsert! Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å reise på konserten hans, men ei venninne av meg hadde en billett til overs og lurte på om jeg ville være med. Selv om jeg ikke er noen kjempe stor fan, angrer jeg ikke på at jeg blei med! Eneste som var skuffende var at han hadde veldig mye "lip syncing". Og ja, han danset veldig mye, men jeg skulle ønske at han sang litt mer. Men når han først sang var det veldig fint, i hvert fall på de akustiske sangene han fremførte. Det er ikke noen hemmelighet at han har en fin stemme og et stort talent.

Da han fremførte den sisten sangen på konserten, Sorry, sto han og fikk masse vann over seg. Syntes dette var skikkelig kult. Er litt vanskelig å se på bildet, for hadde ståplasser så klarte ikke å få så gode bilder + telefonkameraet mitt er skikkelig dårlig. Men bildet er fra da han fremførte Sorry og sto i en foss av vann på scenen.

Noe som også var veldig kult med konserten var at Julie Bergan fikk varme opp for Bieber! Jeg bare digger den siste sangen hennes Arigato, og Julie har så mye energi når hun fremfører.

Forrige uke kom russegruppa jeg er med i ut med dekknavnet, så det var veldig gøy! Vi tenkte ikke å gjøre store greiene ut av dekknavnet, men får heller se om vi gjør noe mer ut av det når vi slipper konseptet. 

Ellers gjorde jeg egentlig ikke så veldig mye spennende forrige uke, bare det samme vanlige: skole, lekser, turn og venner. Jeg får se om jeg muligens lager et litt mer interessant innlegg om noe annet enn bare hva jeg har gjort i løpet av uka. Og neste uke er det høstferie, så kanskje jeg skal prøve å legge ut mer bilder og lignende. 

  • 38 lesere

Likes

Comments

Hei.

Litt seint ute, men glømte helt bort i lage et nytt innlegg i går. Jaja, bedre seint enn aldri. Uka som var gikk til lekser, trening og bursdagsfeiring av venninna mi Ingeborg.

For de som ikke veit det, så er jeg turn trener for 4.-6. klasse. Så mandagskveldene mine går til dette :)

Ellers forrige uke måtte jeg jobbe med prøver og innlevering #livetpåstudie. På torsdagen var jeg på trening i Uvdal, hvor jeg går på turn selv. Jeg fikk også de nye joggeskoene mine i posten på torsdag. Og jeg bare elsker de!

​Skoene er de nye Nike Lunarglide 8, og jeg bestilte de fra https://www.sportamore.no/. På fredag koste jeg meg bare hjemme siden jeg skulle tidlig på jobb dagen etter. Lørdagen hadde et stramt tidsskjema! Først var det jobb fra 8 til halv 4-4, så måtte jeg kjappe meg hjem for å lage gelé, dusje og ordne meg, fordi jeg skulle til Kongsberg siden vi skulle ta med venninna vår ut for å spise på bursdagen hennes :) Vi hadde en veldig koselig kveld, og spiste god mat, kaker og drakk vin. Søndagen gjorde jeg husarbeid og lekser, så ikke så veldig interessant dag :P

  • 52 lesere

Likes

Comments

Hei.

I løpet av den uka her har det skjedd ganske mye! Som jeg skreiv i det forrige innlegget fikk vi prøveklær fra Russedress og Russeservice på mandagen, og utenom det så var det stort sett en rolig dag. På tirsdagen derimot hadde jeg oppkjøring!! Jeg hadde egentlig ikke tatt det helt innover meg at jeg skulle ha oppkjøring den dagen, så var ikke noe spesielt nervøs. Helt til sånn rett før oppkjøringen min begynte... Jeg blei skikkelig nervøs og skalv rett og slett. Heldigvis hadde jeg en sensor som virka ganske hyggelig. Da jeg var ferdig med å kjøre, kommenterte sensoren kjøringa mi, og sa tilslutt at jeg bestod. Jeg måtte spørre han en gang til hva han sa, for jeg fikk av en eller annen grunn sjokk, haha. Det er så deilig å endelig ha lappen! Man kan kjøre dit man vil og er ikke avhengig av alle andre eller av buss. Eneste jeg mangler nå er å kjøpe meg min egen bil.

På onsdagskvelden reiste jeg og noen venner ut for å kjøre litt. Siden jeg endelig hadde lappen, må jeg jo kjøre litt. Torsdagen gikk til skole og turn, samtidig som jeg endelig fikk pakka mi jeg hadde venta på! Jeg bestilte jeg en ny jakke, og er kjempe fornøyd med den.

Jakka er fra Bergans, og bestilt fra https://www.skistar.com/no/Shop/

Men høydepunktet denne uka er definitivt fredagen! Eller, på skola hadde vi skolefototgrafering, så det var ikke akkurat så veldig gøy... Men uansett, etter skola reiste jeg hjem, og skulle etterhvert ordne meg fordi jeg skulle på neon-party i Kongsberg. Jeg og noen venninner skulle bare være barnevakt først, også på vei bort dit skulle vi levere laderen til en kompis. Da vi kom bort til der vi skulle levere laderen, tvingte de andre meg ut fordi vi skulle hjelpe til å bære. Etter litt om og men, fikk de andre overtalt meg til å være med inn på låven. Men, når de åpne låvedøra står alle vennene mine der og roper "surprise". Først skjønte jeg ikke noen ting, verken hvorfor det var så mye folk der eller hvorfor så mange av vennene mine var inne på låven. Helt til de begynte å synge bursdagssang for meg. Vennene mine hadde arrangert en overraskelsefest for meg. Jeg blei så glad at jeg nesten begynte å gråte! De hadde planlagt det i flere uker, og jeg hadde ikke hatt noen anelse. Kvelden var virkelig helt fantastisk, og jeg hadde det kjempe gøy. Jeg var virkelig noen helt herlige venner! Til og med mamma og pappa hadde vært med på å ordne overraskelsefesten.

Digga ballongene jeg fikk!

Er utrolig takknemlig for det vennene mine stelte i stand for meg, kunne ikke blitt mer fornøyd og overraska. 

  • 57 lesere

Likes

Comments

Hei

I helgen blei jeg endelig 18! På fredagen når klokka bikket tolv, kom snille mamma med bursdagsgave til meg og sang bursdagssang for meg. På lørdagen spiste vi en god frokost, før jeg og to venninner av meg reiste til Drammen. Grunnen til at vi reiste til Drammen var fordi jeg skulle ta min første tatovering, og venninna mi skulle fargelegge en av sine tatoveringer. Jeg var skikkelig nervøs, og skalv! Tatovøren var veldig flink og hjalp meg med å roe meg ned. Selv om det var litt vondt, var det ikke så ille som jeg hadde trodd. Og jeg er utrolig fornøyd med resultatet! Tatoveringsstudioet vi var hos heter foresten Starlight Tattoo AS.

Etter at vi var ferdige hos Starlight Tattoo, reiste vi hjem, for mamma hadde ordnet med tapasmiddag. Jeg hadde en veldig koselig kveld sammen med mamma, pappa, lillebroren min og venninnene mine!

På søndagen skulle vi ha familiebursdag, så store deler av dagen gikk til det.

Fikk til og med 18 lys på kaka

Selv om det var litt tung å stå opp i dag (er alltid hardt å stå opp på mandager), fikk jeg en skikkelig oppmuntring etter at jeg kom på skola. Vi fikk prøveklær fra Russedress og Russeservice i dag! Merker at jeg gleder meg skikkelig til russetiden nå

  • 61 lesere

Likes

Comments

Jeg går i 3ST på videregående skole, og fikk i oppgave av læreren min i kommunikasjon og kultur å lage en blogg. Bloggen skal oppdateres minst en gang i uka, resten av dette skoleåret. Jeg har aldri blogget før, så dette kommer til å bli interessant! Skal prøve så godt jeg kan å legge ut en del bilder, dokumentere det jeg gjør og skrive noen litt mer spennende innlegg. Jeg skal også være russ til våren, så blir forhåpentligvis litt gøy å kunne blogge litt om det.

  • 66 lesere

Likes

Comments