Glemte å legge ut dette innlegget på torsdagen :P

God påske alle sammen, håper alle koser seg. I forrige innlegg fortalte jeg om at russegruppa mi skulle ha slippfest lørdagen samme uka, og nå trenger vi endelig ikke å holde navnet våres hemmelig lenger. Vi er Insidious 2017! Vi er veldig fornøyde med logoen vår, selv om det i begynnelsen var en del fram og tilbake :P Slippfesten gikk ganske greit, det var en del personer innom og det virket som de fleste koste seg.

I påska har jeg slappet en del av og vært litt med venner. På søndagen var vi en vennegjeng som satt å drakk oppi Uvdal, og det var en bra og morsom kveld. Mandagen var jeg innom en av de andre trenerne på turninga for at vi kunne gå igjennom programmet og avklare litt forskjellig med tanke på Numedalsstevnet. På tirsdagen og onsdagen var jeg på jobb, og på onsdagskvelden var det påskefest på vertshuset. En jentegjeng satt først hos meg og vorset før vi reiste opp på vertshuset. Kvelden var bra, og vi danset og hadde det gøy. Men når man er en så stor gjeng, så er det litt vanskelig å ikke bli borte fra hverandre. Derfor gikk vi ganske mye rundt og rundt og leita etter hverandre :P I går og i dag tar jeg det ganske rolig. Sover lenge og koser meg på sofaen, så er det litt jobbing igjen imorra. Ellers så håper jeg å rekke å være litt på hytta de siste dagene i påska :)

Når skola begynner igjen på onsdagen er det en del som skal gjøres i løpet av uka. På torsdagen og fredagen skal turninga ha treninger siden det er Numedalsstevnet på lørdagen. Samtidig er det vrengefest for russen på lørdagskvelden. Og vi må gjøre oss ferdig med å klistre på klistremerker på russebilen før neste helg, siden vi tenker å ha den ferdig til vrengefesten.

Ellers håper jeg alle har en god påske videre og koser seg :)

Her er bilde av logoen vår og noen bilder fra da vi hadde slippfest

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Kom endelig på at jeg måtte blogge. Har ikke noe spesielt tema å skrive om, så får hva som blir ut av dette innlegget :P

Russetiden begynner å nærme seg med stormskritt, og det er fortsatt en del ting som skal gjøres. For det meste er det kun småtteri, men det er en del som gjenstår når det kommer til russeavisa. Viktigste er at den blir ferdig til fristen. Russegruppa mi har også litt som skal gjøres, som å hente ut skilter til bilen, male den innvendig og ta på alt av klistremerker utenpå bilen. Genserne våres har vært ferdige ganske lenge nå, og jeg kan ikke vente med å kunne bruke den!! Gruppa skal ha slippfest nå til lørdagen og jeg både gruer og gleder meg. Festen kommer mest sannsynlig til å bli bra, men det er fort at det blir noe styr, noen blir for fulle eller at det blir noe bråk. Bygdefest vett. Mest sannsynlig overtenker jeg bare og stresser, og festen kommer til å gå bra. Det viktigste er at vi slipper og at kvelden ikke blir fullstendig mislykket. Jeg skal prøve å huske å skrive et nytt innlegg etter festen for å gi en liten update og endelig kunne legge ut logoen og genseren vår!

Håper folk har en fin torsdagskveld videre :)

Likes

Comments

Hei alle sammen.

Den uka her har både vært ganske stressende og ganske så awesome! Den siste uka som har vært har det vært veldig mye småting som har måtte ordnes med tanke på innsamlingsaksjonen krafttak mot kreft. Etter at rodene blei fordelt var det en del diskusjoner, og vi måtte gjøre noen endringer. Noen av oss skulle også stå på butikken på fredagen forrige uke for å samle inn penger til Kreftforeningen, så det måtte også organiseres. Heldigvis har jeg fått hjelp av resten av komiteen, slik at ting blei litt lettere. Og endelig så kom onsdagen! Først og fremst så har jeg ventet på russeklærne mine i flere uker og på onsdags morgenen henta jeg pakka på butikken! ÆÆÆÆÆ, følte meg som en unge haha. I fritimene på skola forberedte jeg litt smått til kvelden, siden det var på onsdagskvelden Numedalsrussen skulle gå med bøsser. Skola sponsa oss med pizza, Joker ved skola ga oss frukt og brus og vi fikk boller av Risan på Rødberg. Mens de andre begynte å spise pizza ordnet innsamlingskomiteen med plombering av bøsser og ID-kort. Vi fikk også besøk av ei som heter Janniken som kommer fra Kreftforeningen som hjalp oss med gjennomføringen av aksjonen og hadde en liten presentasjon om aksjonen. All russen var veldig engasjert og gjorde en kjempe bra jobb! Vi er veldig fornøyde for vi klarte å få inn veldig mye penger som kommer til å gå til å bedre levekårene til de kreftsyke som lever med uhelbredelig kreft. Så onsdagen var kort sagt en herlig dag! :)

Igjen med tanke på russeklærne, jeg kan virkelig ikke vente med å begynne å gå med russebuksa og klærne til russegruppa mi!! Jeg har såvidt begynt å stryke på noen merker på buksa, men er ikke helt ferdig ennå. Er skikkelig vanskelig å vite hvor jeg skal plassere merkene. Ja i know, struggles in life haha.

Her er bilde av russebuksa mi og hvordan den ser ut med merkene så langt. Jeg bestilte også parkas, som jeg er veldig fornøyd med ! Så forhåpentligvis skal jeg ikke fryse i russetiden

Var egentlig veldig fint vær på fredagen (eller ganske, det blåser noe helt utrolig her om dagen) så det lovet bra, men dessverre var det mer overskyet store deler av lørdagen og i dag. Og på lørdagen var det litt jobbing igjen. Lørdagskvelden blei ganske rolig, og jeg og ei venninne dreiv å strøk på litt merker på russebuksene våres. I dag har jeg vært flink og rydda rommet mitt #stolt. Var vel kanskje litt på tide, for store deler av klærne mine var på gulvet i to hauger istedenfor i klesskapet haha. Ellers i dag så var jeg på familiemiddag siden tanta mi som egentlig bor i Trondheim var hjemme. Jeg blei også skikkelig fysen på sushi i dag, noe som ikke akkurat er så lettvint når man bor på bygda, så jeg jeg og to venninner reiste til Kongsberg så vi fikk kjøpt oss litt sushi :P

Så til alle dere som var så søte og snille og valgte å lese dagens innlegg på bloggen min, ha en fin kveld videre! Og til dere som ikke har lest, synd for dere, men dere ser ikke dette uansett.

Likes

Comments

Hei, håper folk har hatt en fin søndag og vinterferie for de som har hatt det den uken som har vært. Jeg begynte vinterferien min med å se på Numedalsrally på lørdagen, noe som jeg hadde gledet meg lenge til. Vi var en jentegjeng på 9 stykker som stod i løypa ovenfor Bjerk, og vi lagde bål, grilla, drakk øl (noen av oss i hvert fall) og heia på rallykjørerne. Det var veldig koselig og gøy. Men jeg er utrolig glad for at jeg kledde på meg såpass som jeg gjorde! Tror jeg hadde 2 lag med ull, pluss dunjakke og en tykk utebukse. Men når man skal sitte stille ute i mange timer, og det snør, så er det viktig å kle seg. Jeg begynte overraskende nok ikke å fryse, selv om jeg har en tendens til å begynne å fryse på spesielt beina. Var også ganske deilig å være ute i frisk luft en hel dag, siden jeg er ganske dårlig på å komme meg ut hehe. Latskapen lenge leve. Jeg hadde også skaffa sånn hefte med info og liste over de som skulle kjøre, noe vi tenkte at var veldig lurt siden da visste vi når de vi kjente kom. Det var for såvidt lurt det, men det var ikke alltid at de kom i riktig rekkefølge, så plutselig før vi rakk å følge med kom det kjentfolk og vi tenkte "å faen, der var de ja". Men fikk nå heia på flere av kompisene mine :P Det var dessverre flere vi kjente om brøyt, men det var også folk vi kjente som gjorde det ganske bra. Så kort sagt så var rally'n veldig bra! Jeg bruker nå den gamle telefonen min igjen for den nye er på reparasjon etter at en AUX-kabel knakk inni den, så jeg gadd ikke ta så veldig mange bilder siden kameraet mitt er såpass dårlig på den gamle telefonen. Men tok noen da. Det blei ikke noen bilder av de jeg kjenner som kjørte, for da var jeg for opptatt med å heie, haha.

Jeg ordna meg også med ølvotter, så jeg ikke skulle bli kald på henda når jeg drakk øl på rally'n :P

​Resten av vinterferien har jeg jobba, også på tirsdagen hadde russegruppa mi møte. Jeg hadde egentlig tenkt til å være flink til å jobbe med innleveringer i slutten av vinterferien, siden jeg har hatt fri de siste dagene, men jeg har blitt sjuk.... På fredagskvelden dreiv jeg og noen venninner og kjørte rundt og drakk, eller ho som kjørte var selvfølgelig edru, men vi som satt på satt i bilen og drakk, også var vi en tur til Kongsberg for å kikke. Jeg blei skikkelig dårlig seinere på kvelden, og tror at det var da jeg begynte å bli sjuk, for jeg våknet opp på lørdagen med høy feber, vondt i hodet og vondt i halsen. For all del, kan hende at jeg var dårlig på grunn av alkoholen også da haha. Så jeg har liggi som et slakt hele helga. Spesielt i dag har feberen vært ille, og jeg har bare liggi og bytta i mellom å fryse, koke og kaldsvette som bare det. Jeg har heller ikke sovet noe spesielt godt natt til i dag, og våkna selvfølgelig klokka 7, halv 8 i morges.... Herregud, og spesielt i går var jeg utrolig hes, så jeg hørtes ut som ei kråke haha :P Feberen min har dessverre godt opp igjen nå, så jeg satser på å ta febernedsettende og sovne snart, så får vi se hvordan formen er i morra og om det blir noe skole.

God natt :)

Likes

Comments

Hei

Nå går alt kjempe fort! Til helga er det vinterferie og det er fortsatt mye som må gjøres om dagen for alt skolearbeid og russeforberedelser skal komme i mål. Men heldigvis begynner ting å komme i boks, og det er bare mindre og mindre igjen som må gjøres. Denne uka fikk Numedalsrussen pakke fra Kreftforeningen med alt av bøsser, ID-kort og lignende til innsamlingsdagen, og det var veldig gøy. Er jo alltid litt stas når man får ting i posten. Samtidig var jeg i dag å henta klistremerkene til bilen og jakkene til russegruppa mi, og vi er veldig fornøyde med jakkene! Veit ikke helt hvordan klistremerkene er før vi har fått de på bilen, men de ser bra ut etter det som er mulig å se. Så en stor takk til kopisenteret i Kongsberg! Skulle virkelig ønske at jeg kunne lagt ut bilde av genseren på bloggen, men gruppa har ikke sluppet ennå så kan dessverre ikke det :P

Dette føles jo nesten ut som reine julaften! Eneste som mangler nå er pakka fra russedress med alle russeklærne, så blir det bra. Herregud gleder meg som en unge til den pakka kommer! Og kjenner flere som enten har fått klærne sine eller får det imorra, så forhåpentligvis får jeg det også i løpet av uka.

I morgen så skal russen ta hjernehinnebetennelsevaksine, noe som vi i Buskerud er så heldige og får dekket av fylkeskommunen! Jeg er heldigvis ikke en av de som har sprøyteskrekk eller gruer meg så veldig til å ta vaksine, men tror det er noen andre som gruer seg litt. Men er veldig glad for at vi får det tilbudet om å få vaksina gratis, for da er det sikkert flere som velger å ta den. En av grunnene til at spesielt russen er anbefalt å ta denne vaksina, kommer av at man kan smitte hverandre via spytt, som for eksempel når man deler drikke eller kysser. Andre årsaker er at i russetiden får man ofte mindre søvn og man har et høyere alkoholforbruk.

Ellers så går ting greit, jeg var på jobb på lørdagen og resten av helgen var jeg bare hjemme og sløvet. Bortsett fra at jeg fikk en ganske så kjip start på helgen som var.... I romjula så kjøpte jeg meg ny telefon, Iphone SE, siden den jeg hadde var veldig treig, hadde dårlig batteri og var over 3 år gammel. Jeg var veldig fornøyd med den nye telefonene min og alt var greit. Helt til fredagen.... Etter at jeg kom hjem fra skola så skulle jeg ringe pappa, men så kom det ikke noe lyd og jeg skjønte at det var noe som ikke stemte og det sto på telefon at jeg hadde i hodetelefoner. Så fant jeg ut at når jeg skulle ta ut AUX-kabelen av telefon tidligere på dagen så hadde tydeligvis en del av kabelen knekt inni telefon. Jeg blei skikkelig forbanna, siden telefon nesten er helt ny og jeg bruker den hele tiden! Så nå er den på verksted og jeg håper for guds skyld at de klarer å fikse den, for jeg har litt tålmodighetsproblemer med den gamle telefonen min som jeg må bruke igjen nå....

Merker at det blir veldig bra med vinterferie nå, gleder meg sykt mye til litt langfri! Også på førstkommende lørdag er det Numedalsrally, så skal selvfølgelig se på det. Har flere kompiser som skal være med å kjøre, så får stå å heie litt på de. Har ikke vært å sett på rally'n på MANGE år, for enten så har jeg ikke vært hjemme, har jobba også var det en liten tur jeg ikke hadde så stor interesse for å reise å se på. Men håper på å få tatt noen få bilder eller videoer så jeg kan legge ut et nytt innlegg i løpet av helga

Snakkes :)


​Pakka fra Kreftforeningen med bøssemateriellet 

Likes

Comments

Hei og god søndag. Eller søndagen er for såvidt over om noen få minutter, men håper folk har hatt en fin dag :)

Denne uka har det skjedd mye. På mandagen kom universiteter og høyskoler på hele Norge på besøk på skola for å gi litt informasjon om de ulike skolene og vi kunne spørre om ting vi lurte på. Først var det en som snakket generelt om høyere utdanning, og etterpå hadde hver skole sin lille presentasjon for å informere litt og gjøre oss nysgjerrige sånn at vi ville komme bort til standen deres etterpå. Ordningen er en fin måte å få et lite innblikk i de ulike studiestedene og studiene de tilbyr, og kanskje man får litt ideer om hva og hvor man vil studere. På torsdagen var det yrkesmesse på skola hvor lokale bedrifter hadde stand i hallen på skola for å fortelle om yrket til elevene. Det er et bra opplegg, men ofte blir det mer relevant for de som går på yrkesfag siden det er rettet mot konkrete yrker. På fredagen var skola på konsert med Maria Solheim deler av dagen, og hun var veldig flink. Det var i forbindelse med den kulturelle skolesekken, og jeg blei positivt overrasket over konserten. Etter skola på fredag reiste jeg og to venner av meg til byen for vi skulle shoppe litt, spise og til slutt på kino på Fifty Shades Darker. Jeg likte filmen veldig godt, og synes at denne er mer spennende enn den første for det er mer som skjer og det er mer handling hvis man kan si det sånn. Jeg har lest alle tre bøkene, og er på en måte glad for det for jeg føler at jeg forsto mer av detaljene siden jeg hadde lest boka på forhånd. Jeg blei også veldig skuffet over når filmen slutta for jeg trodde det kom mer haha.

I går slappa jeg for det meste av før jeg reiste oppover til Uvdal, for jeg skulle på tacokveld med noen venninner før vi skulle reise ut for å drikke. Kvelden blei vellykka og vil nå si at det var bra liv også. I dag har ting gått litt treigt siden vi var ute igår haha. Men etter at jeg kom hjem venninna mi som jeg sov hos, gikk jeg rett for å skifte og reiste på fjellet siden det var så sykt fint vær i dag! Klokka blei litt mange før jeg kom meg avgårde, men rakk nå å få med meg litt av det fine været i hvert fall. Og det var skikkelig deilig å komme seg ut og bevege seg litt i den friske fjellufta. Jeg er heller ikke så veldig ofte på fjellet, så er glad jeg kom meg avgårde :) Etter at jeg kom ned igjen fra fjellet kom mamma og kjæresten hjem igjen etter at de hadde vært hos oldemor en tur, også feiret vi morsdagen litt. Ellers så har det ikke skjedd så mye :P

Var flink og tok en del bilder på fjellet i dag, men det er Iphone kvalitet, just saying haha. Er ikke noe pro

Likes

Comments

Hei. Jeg skjønner nå at jeg har vært litt for avslappa på skola med tanke på at jeg går siste året. Det er ikke det at jeg gjør det dårlig, jeg får gode karakterer, men jeg må jobbe mer med innleveringer for det skal ikke være så avslappende når det er siste året. Så nå skal jeg rett og slett gi alt jeg har, jobbe bra, bli flinkere til å ikke konstant stappe i meg godteri og brus osv, være sosial og BLI FERDIG MED FORBEREDELSENE TIL RUSSETIDEN. Altså jeg gleder meg noe sinnssykt til russetiden, men forberedelsene og det å være president er mye mer krevende og å gjøre enn jeg først forventa. Men er bare å holde tunga rett i munn, så skal det nok gå bra :P Og nå er det heller ikke mange ukene til russeklærne kommer!!!

En annen ting er at jeg får ikke jobba så mye med skolearbeid som jeg burde fordi jeg sover hele tiden. Ja, mange ungdommer snakker om at de sover mye, og ja klokka er ganske mye akkurat nå og jeg burde lagt meg, men uansett hva jeg gjør er jeg trøtt og sover. Så godt som hver dag etter skola, og i helgene sovner jeg på dagen. Og det er ikke bare snakk om en halv time, det er snakk om alt fra 1 til over 3 timer liksom. Jeg reiste til legen rett før jul for å ta blodprøver på grunn av dette, og det viste seg at jeg hadde mangel på B12, så nå har jeg gått på B12 tabletter. Men det har ikke blitt noe bedre, så jeg skal reise til legen igjen om noen dager. For det er rett og slett frustrerende å sove hele tiden, for det gjør at jeg mister store deler av dagen.

Ellers, så har jeg faktisk gjort litt forskjellig denne uka. På mandagen så var det som vanlig turntrening, og der er det en del planlegging nå, for ROV (turngruppa i kommunen vår) skal arrangere både Numedalsstevne og Gymnastikkfestivalen i år. På tirsdagen var russegruppa mi og snakka med han som ordner russelåta vår for å høre åssen det gikk med sangen, og gleder meg veldig til den er ferdig. Onsdagen og torsdag gikk til skolearbeid, i tillegg til at jeg var innom oldemor og oldefar på torsdagen :) På fredag var jeg bare hjemme, og lørdagen var jeg på jobb og var sjåfør for noen venninner på kvelden. I dag vurderte jeg å reise på fjellet for å reise på skitur, noe som egentlig ikke er veldig typisk meg, men jeg hadde hatt veldig godt av å komme meg ut litt. Det endte med at jeg blei hjemme og sov. Når jeg tenker meg om har jeg egentlig ikke hatt en så veldig spennende uke, sånn med tanke på for dere som leser, men føler selv at jeg har gjort litt mer denne uka. Og uka som kommer er det en del som skjer!

​My favorite spot! 

Men nå skal jeg legge meg, god natt :)

Likes

Comments

Hei og god søndag.

Den uka som har vært hadde russestyret møte med en fra Kreftforeningen i forbindelse med at russen på skola skal være med på innsamlingsaksjonen Krafttak mot Kreft. Det var et veldig bra møte hvor vi fikk en del informasjon om selve aksjonen og hjelp til å forstå hva våres roller går ut på og hva som skal gjøres både på forhånd av innsamlingsdagen og selve innsamlingsdagen. Jeg er veldig glad for at alle de som skal være russ på skolen vår i år virka positive til å være med på aksjonen, for jeg synes det er en veldig fin ting å være med på som er med på å hjelpe andre. Man får også en liten bøsse fra Kreftforeningen til å henge i russelua, sånn at du stolt kan vise at du har vært med på innsamlingsaksjonen. Som president fikk jeg en liten bøsse på møtet, og jeg gleder meg til å knyte den i lua etter aksjonen!

I helga har jeg vært med venner og ellers har jeg slappa av. Var litt deilig med en frihelg :) I dag sov jeg leenggee, noe jeg egentlig vanligvis gjør i helgene bortsett fra når jeg jobber :p Jeg har en tendens til å ligge å bare sløve i senga lenge etter at jeg har våkna haha, elsker senga mi, det er virkelig one of my favorite spots!

Litt uheldig med prikken på haka, men er ikke så fancy at jeg redigerer bildene så mye og retusjerer bort kviser haha.

Ellers håper jeg alle har hatt en fin helg og har kost seg masse :)

Likes

Comments

Hei igjen. Siden jeg har vært litt fraværende til perioder har jeg heller vært mer aktiv de siste ukene. Som jeg kanskje har nevnt før (litt usikker, vanskelig å huske når man har gullfiskhukommelse) går jeg tredje og siste året mitt på studie på videregående og skal være russ nå i vår. Jeg er med på en russegruppe med 4 andre jenter fra Uvdal, samtidig som jeg sa ja til å være president i russestyret på skola. Når skoleåret begynte forrige høst tenkte jeg litt sånn "jaja, det går sikkert greit, blir nok ikke såå mye å gjøre". Tja, det er sikkert ikke såå mye egentlig, men når russegruppa er litt sånn bedagelige går ikke alt like fort haha. Jeg sier ikke dette for å klage på gruppa mi, absolutt ikke, jeg er litt bedagelig og treig av meg selv også. Men nå er det bare noen måneder igjen, og jeg merker at jeg begynner å bli stressa. Alt kommer nok til å ordne seg og gå greit, men jeg er fortsatt stressa. Jeg er veldig glad for at jeg går på en skole hvor det ikke er så mange elever, sånn at det er ikke så mange russ å holde styr på. Samtidig tror jeg ikke vi tar russetiden like seriøst eller gjør like mye ut av det som kanskje noen i større byer gjør. Eller jeg kan ikke snakke for alle de andre på skola mi som er russ, så beklager hvis dette ikke stemmer med det dere mener, men det er i hvert fall min oppfatning. Det er fortsatt en del ting som må i boks og ordnes før russetiden begynner, men tror det skal gå fint for det er fortsatt tid igjen. Er kanskje bare jeg som føler tiden går ALT for fort! Herregud det er jo plutselig torsdag og snart helg igjen, og det var jo nettopp mandag. Sover jeg gjennom hele uka eller går tiden fortere? Eller det er vel kanskje forsåvidt litt det at jeg sover bort uka.. hehe.. Jeg har en tendens til å være mye trøtt og sove en del, jeg sover om natta, jeg sovner ofte etter at jeg kommer hjem fra skola og jeg sovner NESTEN på skola noen ganger. Men jeg prøver for harde livet å ikke sovne i timen, så hvis noen av lærerne mine leser dette så må dere vite at jeg prøver! Og jeg er ikke alltid trøtt fordi jeg sovner for seint. Men hallo, alle ville hatt litt problemer med å holde seg våken når læreren skal holde foredrag i flere timer i mørket og stoffet ikke er det mest interessante. Så etter at jeg har begynt på videregående har iskaffe og kaffe med mjølk og sukker blitt en av mine nye gode venner :) Men jo, tilbake til disse ukene som forsvinner. Det er så mye som skal gjøres og rekkes, og plutselig er uka borte. Og folk sier bare at det blir verre jo eldre du er, så jeg tror at herifra kommer det bare til å gå nedover. Haha, neida, men sånn serr hvis noen har nummeret til han Father Time eller hva han heter (veit ikke hva han kalles på norsk) plis gi meg det så jeg kan ta en prat med han.

Uansett, jeg gleder meg utrolig mye til selve russetiden begynner, vi skal gå med russebuksene, cruise rundt i russebilen, reise på russetreff, gjøre russeknuter og bare kose oss masse! Jeg tror russeklærne skal komme mellom februar og mars, og jeg klarer ikke å vente!! Også gleder jeg meg til slipp av russegruppe konseptet vårt. Får vel kanskje prøve å ikke gjøre lærerne og de voksne i bygda alt for forbanna på oss ungdommer i røde (eller svarte, blåe eller hva dere enn skal være) bukser. Men husk det er forskjell på å ha det gøy og tulle, og lage faenskap, hærverk og være rett og slett slemme. Sist jeg sjekka har fleste parten av dere kuer (og okser) vært kalver en gang sjøl og :P (haters gonna hate)

Sorry har ikke noen bilder som er spesielt knyttet til dette innlegget, så dere får heller få masse bilder når jeg får russklærne mine :P

Likes

Comments

Hei.

Som de fleste sier etter nyttår, "nytt år nye muligheter" eller "nytt år ny meg". Jaja, kan forsåvidt stemme det, men jeg tviler på at jeg kommer til å bli så veldig ny og høres egentlig bare mest klisjé ut. Får heller satse på å gjøre noen forbedringer, samme meg bare litt bedre. Kanskje begynne å komme seg litt i form, for jeg er jo lat som faen. Bli flinkere til å jobbe med skolearbeid, for det er jeg ikke så flink til... Det er ikke det at jeg gjør det dårlig på skolen, absolutt ikke, jeg er bare dårlig på å jobbe med innleveringer for eksempel. Jeg merker at jeg ikke kan vente med å bli ferdig på videregående og gjøre noe annet, for merker jeg begynner å bli skolelei... Håpet er jo at jeg klarer å få råd til å reise en del til høsten, men må egentlig snart melde meg på de turene jeg har sett på. Problemet er at jeg har så utrolig mye annet jeg må bruke tiden min på nå. Det er masse skolearbeid, vi må gjøre ferdig alt til russetiden, både med tanke på russegruppa og alle som er russ på skola. Jeg sa ja til å være russepresident også, noe jeg ser nå at gjør hverdagen min enda mer hektisk. Men når jeg har tatt på meg ansvaret må jeg bare gjøre det beste ut av det. Samtidig har jeg også turn to ganger i uka, og jobb i helgene noen ganger.

Men tilbake til hva jeg skal til høsten. Planen er å reise på en fem ukers gruppereise til Afrika og jobbe med frivillig arbeid og etter nyttår reise til Barcelona i et halvt år for å ta et språkkurs. Problemet er at det er dyrt, veldig dyrt, men prøver å se om jeg klarer å få råd til det. Herregud merker at jeg begynner å bli møkk lei av at alle voksne, familien og hele verden (føles i hvert fall sånn) maser om hva jeg skal når jeg er ferdig på videregående. Jeg har tenkt til å ta meg et friår, nei jeg skal ikke gå rett videre på nye studier, og ja jeg kan prøve å forklare deg hva jeg skal, men jeg svarer et friår og reising også har de fått svar og gidder ikke høre mer. Samtidig tar det tid å forklare planene. Jeg er 18 år, jeg er voksen på papiret, men føler ikke at jeg er klar for å skulle bestemme hva jeg skal bli eller studere for at jeg skal få meg jobb ennå. Hallo, hvordan skal jeg klare å bestemme hva jeg skal gjøre resten av livet i en alder av 18? Jeg blir virkelig stressa, og maset fra alt og alle rundt meg stresser meg enda mer. Så først og fremst tror jeg at jeg skal passe på å bestå i alle fag og på eksamenene. Men en fyr sa en gang til meg "de mest interessante personene er de som ikke veit hva de skal her i livet", så til alle dere som lurer på hva jeg skal bli eller hva jeg skal, bare vent så å se så finner dere det ut, for jeg veit ikke selv ennå. Jeg veit bare at jeg vil reise :)


Ikke mitt bilde: (https://crated.com/art/63447/wanderlust-map-by-sylviacook?product=FP&size=12%7C18&frame=BF&edge=250MA)

Likes

Comments