View tracker

​Godmorgon på er! Eller morgon kanske det iofs inte är längre, men jag vaknade för bara en stund sedan så kommer kalla det morgon iallafall. 

Har precis satt mig till rätta, med datorn i knät och en kopp té i handen. Idag är planen att jag ska söka jobb samt plugga matte eftersom det är något jag behöver göra, halva kursen har gått nu så slutprovet är bara runt hörnet... Ska också se två filmer om jag har tid, Hacker och High strung är två nya favoriter!! Får inte nog!! Jag vill också ta mig ut på en promenad idag, får se om det blir med Denise eller själv men ut och gå borde jag verkligen göra.


Pusspuss!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hallå där! Ser att det är några av er som märkt att jag börjat uppdatera här igen. Får se om jag kommer börja skriva långa, tragiska texter om min vardag haha eller om jag håller mig till att bara lägga in lite bilder då och då. Anledningen till min närvaro så enkel att jag behöver rensa min dator, vill samtidigt inte bli av med alla bilder jag tagit så tänkte föra över dom hit. Då har jag nånstans att vända mig till när jag är ute efter att se lite bilder. Låter det bra? Jo men visst!

Dessa selfies är tagna 30 mars 2015. Får se om vi kör någon kronologisk ordning eller bara lägger in lite hur som helst.


Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

​say something I'm giving up on you

ill be the one if you want me to

anywhere I, would have followed you

say something I'm giving up on you

Likes

Comments

Om bara några dagar fyller jag 18 år... Japp ni hörde rätt, hela 18 år gammal blir den här unga damen! Känns rätt sjukt att jag är påväg att bli vuxen trots att jag inte känner mig som en dag över 15. Mycket i mitt liv har ändrats sen jag gick i 9an, och snart är man påväg ut från gymnasiet...

Just nu vill jag bara ta tillvara på tiden. Längtar något enormt på att gå ut skolan, flytta nånstans och få nya kompisar. Så himla trött på allt som har med stockholm att göra! Vill verkligen bara bort, bort bort!

Får se vad som händer på den viktiga dagen däremot...Likes

Comments