Hallå där! Ser att det är några av er som märkt att jag börjat uppdatera här igen. Får se om jag kommer börja skriva långa, tragiska texter om min vardag haha eller om jag håller mig till att bara lägga in lite bilder då och då. Anledningen till min närvaro så enkel att jag behöver rensa min dator, vill samtidigt inte bli av med alla bilder jag tagit så tänkte föra över dom hit. Då har jag nånstans att vända mig till när jag är ute efter att se lite bilder. Låter det bra? Jo men visst!

Dessa selfies är tagna 30 mars 2015. Får se om vi kör någon kronologisk ordning eller bara lägger in lite hur som helst.


Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

​say something I'm giving up on you

ill be the one if you want me to

anywhere I, would have followed you

say something I'm giving up on you

Likes

Comments

Om bara några dagar fyller jag 18 år... Japp ni hörde rätt, hela 18 år gammal blir den här unga damen! Känns rätt sjukt att jag är påväg att bli vuxen trots att jag inte känner mig som en dag över 15. Mycket i mitt liv har ändrats sen jag gick i 9an, och snart är man påväg ut från gymnasiet...

Just nu vill jag bara ta tillvara på tiden. Längtar något enormt på att gå ut skolan, flytta nånstans och få nya kompisar. Så himla trött på allt som har med stockholm att göra! Vill verkligen bara bort, bort bort!

Får se vad som händer på den viktiga dagen däremot...Likes

Comments

​Hejhej!

Väldigt längesedan jag kikade in här. Mitt liv har ändrats rätt mycket kan man säga. Jag är singel, genomgår mitt sista år på gymnasiet och är bara allmänt förvirrad. Känns som alla har en plan om vad de vill göra efter gymnasiet förutom jag. Men det löser sig förhoppningsvis. Annars har jag inte så mycket mer att berätta... Driver UF det här sista året och det tar upp rätt mycket av min tid! Vi har valt att satsa allt för att det ska bli så bra som möjligt. Matten går sådär, lite orolig att jag inte kommer klara det men ska sätta igång och få läxhjälp av allan 2 gånger i veckan så då kommer jag nog bli bättre får vi hoppas! 

Så fort jag blir 18 ska jag söka ett nytt roligt jobb och vi får se vart jag hamnar! Allt kan hända, bollen är rund haha. Känner att jag vill fokusera på att tjäna pengar nu inför studenten, och det är ett skönt tidsfördriv att jobba. Jag vill också fixa ett nytt kort så jag kan online shoppa hehe. Men det får komma när jag är 18, är dock väldigt förväntansfull! Vill komma igång med mitt liv mer, känner att jag deppat ihop lite på sistone. Haft problem med mitt öga ett tag nu så ser rätt konstig ut, vilket bidragit med mitt dåliga humör...

Men om snart en vecka fyller jag 18 år vilket känns väldigt sjukt att tro. Jag är extremt taggad på att bli vuxen och kunna ta mina egna beslut. Har tyvärr inget leg men att gå ut med passet får väl fungera! Kommer nog troligen inte vara ute så mycket ändå eftersom jag valt att fokusera på skolan nu under sista året. Känns så sjukt att jag snart tar studenten, tiden går så fort och snart lämnar jag de bästa åren av mitt liv... Vill inte bli gammal! Älskar egentligen att gå i skolan och trots alla läxor är nog livet kanske lättare. Men alla stadier har sin tid och snart är jag redo att bege mig in i nästa. Längtar till att få lära känna människor som jag kan ha roligt med och bara allmänt skratta och få mer livsglädje. 

Ska börja dansa grupp och dansa överhuvudtaget efter jul och DET ser jag fram emot något otroligt! Ska bli skönt att få börja röra på sig igen och träna, tror jag kommer bli mycket lyckligare av det. 

Hej så länge

Likes

Comments