Hejsan bloggis !

Idag kom privat fotograf aka Alexandra hit och knäppte lite bilder på mej. Så kul att få lite mer bloggmaterial.

Efter de så blev det blev mat hemma hos mig, slängde ihop en halloumi-pasta, blev så sugen efter Emmas Inlägg om det så var tvungen att testa. Så gott ! (Här hittar ni receptet och bloggen hehe)

Vad mer då, imorgon borde jag börja packa och planera. Då jag ska iväg och flyga.

Får andas lite extra imorgon också då jag ogillar verkligen att flyga. Har laddat ner en ljudboksapp igen så jag ska ha nått att lyssna på då det blir endel tågåkande också. Så Excited ! Blir typ min 3:dje resa som jag åker helt själv, börjar bli van nu på att hitta och ta mig något sånär fram helskinnad.Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Förra året bjöd bara på massa Selfies, bland mina topp 9 ! Hoppsan 🙈


Hoppas ni hade et fint nyår, det hade jag.
En riktig vuxenfest. Med långbord, bål, pajer och efterättt. Senn spelade vi en hel del spel under kvällen. Åh vad jag tycker sånt e kul nuförtiden!

Desserten vadå made by me och Kalle, de är ju inte så svårt att faila på!

Likes

Comments

Snapchat filter får rädda mej idag, nämen hur skönt att inte slänga på ett filter då man känner att man inte är riktigt on fleek, haha.

Idag tog jag en ordentlig sovmorgon, har hunnit ta ett bad och testat mina nya body lotion och tvål i lavendel. Magiska . Så avslappnad nu. Försöker verkligen hitta tid till att ta hand om en själv och inte stressa. Sånt är ju jätte viktigt , så man får lite ny energi att fylla på med ! Hoppas ni får en härlig lördag !

Likes

Comments