Hej bloggen!
Jag har helt glömt att visa mina egna resultat bilder av produkterna jag använt. Ett countoring lipgloss som inehåller något som heter peptider som är en mindre form av protein som bidrar till att stimulera kroppens egna kollagenproduktion. Detta kan alltså ge 40% större läppar utan några konstigheter eller stickningar i läpparna.
hur coolt!

Denna whitening tandkräm som verkligen är guld✨ Innehåller inga slipningsmedel eller farliga peroxider så man behöver inte vara rädd att använda den för mycket eftersom man märker resultatet väldigt snabbt.

Dessa 2 produkter är framtagna av ett forskningsföretag, om ni är intresserade så är det bara att ta kontakt!😘
Det är verkligen häftigt vad man kan göra med dagens skönhetsprodukter!

  • 16 lukijat

Likes

Comments

Jag sitter i nattskift och har lite tid över att blogga. Så varför inte.
Denhär helgen kom Malin hit och det var nog super roligt kan jag säga!
Vi började dagen med att kolla in några loppisar och mat efteråt.

Senn hade vi en ganska oplanerad kväll, så vi drog ut och firade att hon fyllt 21 in i veckan!
Känns som jag är fylld av skratt efter helgen. Att få fira gamla vänner man känt länge är guld! ✨

  • 26 lukijat

Likes

Comments

Hejsan bloggen!
I Tisdags hade jag ledig dag så då passade det bra att få besök av dessa två. 🤗
Blev lunch på Spices, älskar china mat alltid så himmelskt gott!

Vi gick flera timmar på stan, tills det blev rätt sent. Så vi gick (ehe tog bilen) hem till mig på smörgåsar och kaffe.
Fint så!

Lite av fynden:
seven roses hade 50% på allt då butiken slutar. Så jag köpte denna korg som jag vill ha filtar i, har spanat in den förr och nu fick jag den för 4,50€. 💸 Glitter hade även 70% rea! Ananas från HM Home & Gosh brynskuggor från Emotion.

  • 56 lukijat

Likes

Comments


Förra Onsdagen stod Malin som host för 2016s försenade paketöppnarkväll.

Får jag säga det själv så var det lika mysigt som på bilderna. Det bjöd på Tacopaj, med sallad och lite alkoholfritt bubbel och till efterätt glass med frukter och choklad.

Fick verkligen allt för ljuva gåvor. Både hårda och mjuka. Märks att dessa människor verkligen känner mig.

Där satt vi på hennes vardagsrums golv tills timmarna gick och paketen blev öpnnade en efter en och chokladen i skålen minskade..

Likes

Comments

Hej bloggis! Jag tänkte berätta lite om vad jag har på gång 😊 Som flera säkert sett så har jag ett instagram konto som heter @skonhetonline där ni får ta del av ett forskningsföretag och deras stora utbud av skönhetsprodukter. Är redan såld själv på tandkrämen med whitening effekt & läppglanset som ger större läppar. Senn är även mudmasken en stor favvo!
Hör av er om ni är intresserade, har vissa produkter färdigt hemma redy to go! 😄❄️

Likes

Comments

Då har 2017 kickat igång med full fart!
Söndagen gick till att ta det riktigt lungt och mat på Rax och dessa andra 2 dagar jobb.
Känns som man borde sätta sig ner och tänka på vad man vill med det här året. Hur som helst blir det nog ett bra år.

Min Nyårsafton var en av de bästa kvällarna på 2017. Det hände så mycket roligt saker som man kan skratta åt dagen efter. Jag rekomenderar inte heller att ha på sig 10 cm klackar i 12h, ajaj...

En photoshoot vid festtilfälle eju alltid nödvändigt då man ha "ritti städa upp se ".

Likes

Comments

som jag se många andra gör så vill jag skriva lite bra saker som hänt 2016,
eftersom jag satt i bilen och körde och tänkte vilket bra år detta har varit på många sätt!


- Jag åkte till Malta i en månad och gjorde min praktik där och det var så fantastiskt roligt! Rekomenderar detta till precis alla att göra samma sak om ni har chansen. Då jag tänker på malta resan blir jag alltid riktigt varm om hjärtat.


- Jag fick min Examen och ett yrke. Så himla skönt!

- jag fyllde 20. Hjälp vart försvann tonåren!

-Jag blev sambo med Calle i august och flyttade tillbax till Vasa. Det är roligt att få bo med någon man tycker. Det var nån som sa till mig att det bara är roligt de 3 första månaderna men nix-pix det är visst ännu roligt! 😉

- Jag skaffade mig en egen HUND! Min älskade-underbara-söta-rara hund. Tanken skrämde mig enormt före man bestämde sig att skaffa och ta hem honom och vad folk skulle tycka och tänka osv. Men snabbt försvann de tankarna eftersom jag vet jag klarar av en hund, har tid och jag har nog inte ångrat en dag att jag tog hem denna gosboll. Olli förgyller typ alla dagar i veckan. Det är svårt att inte tycka om honom.

- Jag har varit på 3 helt nya jobbställen detta år och jag är glad att jag vågar testa på nya ställen. Man lär sig så mycket, jag har även jobbat med handikappade och utvecklingstörda vilket jag inte prövat på förr och det är jag glad över att ha den erfarenheten nu. Det var så mycket mer krävande än vad jag trodde men ack vad det finns härliga människor man får jobba med. Hoppas jag en dag får jobba med nåt liknande åter!

-att jag vågade färga mörkt. huh. Tror det här var läskigaste punkten 😂
jag trivs nästan för bra i brunt ibland.

-Fått shoppa loss på ikea❤️❤️ och få inreda en lägis❤️

  • 158 lukijat

Likes

Comments

Hej igen bloggen! Här har jag inte skrivit på ett tag. Har firat jul och jobbat :)

Nu just är jag i valet och kvalet på att jag borde inskaffa mig en ny dator. Men då kommer den stora frågan vad man ska köpa... kanju inte så mycket om elektronik om jag ska vara ärlig. Bara vad som ser snygg ut och då är det ju den till höger. hehe tyvärr...

Senn har jag nog som nyårslöfte att börja spara pengar och tänka mer ekonomiskt. Man kan ju inte tänka riktigt ekonomiskt då man köper julklappar, sådär halvt bara, man vill ju köpa fina/personliga saker åt folk.

Så ska verkligen ta tag i att sätta undan pengar varje månad och kankse sälja lite onödiga saker jag har. 

Sålde en balklänning här före julen som var måttbeställd åt mig och på så sätt lite personlig men det kändes så kul att få den såld till någon som verkligen blev så glad att få köpa den och hade sökt efter en liknande klänning. Istället för att bara ha den hängandes i skåpet. 

Likes

Comments

Blev så glad då de skickade från gymmet att jag vunnit i dagens julkalender ett presentkort till arnolds. Så det var ju en rolig överaskning!

Dessa har fått krypa upp i granen.

Kalla promenader med vovven, jobb och några timmar på gymmet har denna vecka beståt av.
Senn fick jag en så fin julblomma från jobbet!
Snart väntar ett kvällskifte och sen får jag ta helg! ✨🤗

  • 229 lukijat

Likes

Comments

Hej på er! Sitter och dricker jul te och fick för mig att posta ett inlägg. Har mat i ugnen som jag väntar på ska bli klar...det blir kycklinglår m. ris. Vi var just en vända in till stan men kom bara hem med en mössa. Har kommit fram till att det är tungt att shoppa denhär årstiden!! Att gå med tjocka jackor i butiker, hängarna i omklädningsrummen räcker inte till för allt man ska klä av sig, man får gå i snöblandat-regn mellan butikerna och höll på halka några varv, senn blev jag också jätte kissnödig och alla vessor kostar ju typ 0,50c och utan småpengar var man. Haha jag var säkert jätte trevligt shoppingsällskap till Calle. Skönast är ju att få beställa hem saker.

Likes

Comments