Hej på er!
Nu har ja inte bloggat på några dagar och här ser ni varför. Varning för många bilder!!

Men den här krabaten har nog verkligen smält mitt hjärta gång på gång. I bilen påväg hem darrade han och ögona var riktigt tårfyllda på hunden och det tog så i hjärtat att ta honom hem till oss. Rätt så blyg i början och ville inte gosa så mycket vilket verkligen är motsatsen till nu. Numera står han vid soffkanten och väntar att man ska lyfta upp hann i soffan. Massa pussar och spring i benen är vardag.


Vi gick ett snabbt varv till Siwa igår för att köpa något smått och de va som knivar i hjärtat då vi stängd ytterdörren och hörd honom gråta och yla på andra sidan. Fast vi bara va borta en 10 min var han så så glad att vi var hemma igen.


Vi har haft honom på prov nu i 3 dagar innan vi bestämmer oss om vi kommer behålla honom. För att se om vi har tid.
Tycker ju så synd om hundar som inte får tillräckligt med tid av ägarna.
Då är det väl bättre att förstå att man inte har tid och att hunden kan få ett bättre hem.

men han är nog verkligen en sån snäll hund lilla Olli
, fast man hittar lite små högar i köket numera och mattorna i alla rum har fått flytta ut för en tid. hehe

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - napsauta tästä!

  • 66 lukijat

Likes

Comments

Så här blev den till sist. Är ju verkligen inget sticknings proffs och på bilden ser den lite ojämn ut,, men beror ju på hur man drar i den. Men om de nått jag vill lär mig så ede nog ti bli bra på sånt här med stickning för de ju bara så kul. 

Likes

Comments

God dag söndag!

Tänker mig en lugn och skön höstdag idag. Kanske fara och si ti nå loppis, hörd att Combo-liina har öppna i stan så de borda man ju fara och kolla in.

Har ätit frukost, koka kaffe och läst ÖT:s dödsannonser (tror en del Närvårdare gör de söndagar hehe).

Calle är borta på spelresa denna helg och kommer hem ikväll nån gång. Igår jobba jag hela kvällen så det blev inte mycket mer än de gjort.

Här är några bilder som blev fota för några veckor sedan.

fängelset fick kom med i bakgrunden, hoppsan.

Vasa på hösten är nog ack så vackert.

Likes

Comments

Godmorgon! Såhär ser det lite ut i sovrummet nu just.  Igår fick vi upp den stora spegeln ovanför byrån vilket gör så mycket för rummet.. Känns så så så mycket större. Sku kuna vis då jag ha städa lite, int riktigt blogg material nu. Idag sku jag vila koma iväg och köp målafärg så sängaveln sku få komm på plats så småningom. Nu ska jag gå ut och gå en sväng.

Likes

Comments

Hej! Alltså älskar att lina och malin har kvar sina gamla bloggar. I Helgen kollade vi igenom arkivet och såg tillbaka på våra riktiga tonårs dagar. Ibland fick man nog plocka fram skämskudden men för det mesta var det bara så kul att se vad vi gjorde förr, gamla minnen och allt vi har gått igenom.

Så jag tänkt dela med mig av årets midsommar bilder och hoppas att jag om några år tittar tillbaka och tänkt oj vilken bra 20 års fest vi 3 tjejjer hade! Roligast var ju absolut vatten sliden. Bjuder nog på vissa bilder haha

Likes

Comments

Här satt vi i Fredags på kaffe på nyöppnade stället KAFFIA!
Riktigt mysigt cafe och så älskar jag såndär raw liknande bakverk. Så stort tummen upp!
Det är ju något speciellt med att få "fika" på stan också!


och hur snygg är inte Lina i mörkt igen!

  • 155 lukijat

Likes

Comments

Har rett ut detta tuggummi liknande garn flera timmar nu. Riktigt snurrig bli man.
trots det så är det som ett beroende som man inte kan sluta nysta upp!!!!
Ni ska få se senare vad det ska bli till om jag lyckas reda upp torvan.
Alltid roligt att få skapa något eget.

Likes

Comments

Idag är det fredag, vilket alltid är roligt. Fast jag jobbar denna helg.
Det är ju ändå något lyxigt med att det är helg. Man får unna sig saker på ett helt annat sätt, och så börjar fredagsfinaler i idol hur mysigt fast jag brukar vara rätt så dålig på att följa med.
om några timmar skaja möta upp Lina på en kaffe i stan.

idag var jag också på en liten löprunda... huh allt för längesen jag sprungit sist. Ska verkligen försöka få mig att tycka om att länkka igen, för nu just så hatar jag det verkligen. Men babysteps!

trevlig helg!

  • 181 lukijat

Likes

Comments

Alltså gud vilken god biff jag ätit ihelg. Jag och tjejjerna bestämde att vi sku fara ut och äta Lördagen till ära. Malin trodd ju det var Halloween och vila utoch fir de (hahah). Tyvärr ede ju en stund ti de. Tycker Halloween e så roligt!
Vi åt på stadshotellet på steakhouse Ludwig. September erbjudande med att bli bjuden på efterätt det visste vi ju först där. Men deju aldrig fel.

Senare drog vi vidare till Lärren (Olearys) och vidare och dansa en sväng. Så de va en rolig kväll. Sällan jag har varit ut på länge så roligt att träff folk som man inte sett på länge!

Imorgon ska jag tillbaka till Vasa. Woho! kört dit två gånger förra veckan för bara en kväll och tillbaks till jobb nästa dag. Men nu ska jag försöka hållas där. Ska imorgon på möte om nå jobb där så vi får se vad de blir till.
Hoppas ni får en ny skön vecka!

Likes

Comments

Alltså dessa askiga hårtoner, mörka o ljusa!
mmm så himla snyggt!


Likes

Comments