Heyyyy dejligt at se dig igen, hvis du er en ny læser velkommen dejligt du gad læse med.

Idag vil jeg tage jer med på en normal fridag (det skal lige siges jeg gør ikke det her hver fridag for det gør jeg ikke) når men idag er det D. 05-06-17 for mig!!! det her indlæg kommer først ud den 07-06-17 så hvis du sidder og tænker wtf så er det derfor.

Kl. 09.30 jeg stod op, eller retter sagt jeg blev vækket fordi min mor havde været nede at købe rundstykker hos bageren.

Kl. 10.05 tog jeg løbetøj på fordi jeg skulle træne til kommunal idræts dag der var i min by som hele min klasse skulle deltage i så for at jeg ligesom lige kom i form inden løb jeg en gang imellem 2 km.

Kl. 10.25 kom jeg hjem igen, og så smuttede jeg i bad.

Kl. 10.40 kom jeg så ud af badet, og tog tøj på.

Kl. 11.50 og jeg bussen ned til klostergården hvorefter jeg gik hen til Tobbers kaffebar, hvor der var nogle veninder henne.

Kl. 14.10 tog jeg så bussen hjem igen hvor jeg så lavede nogle lektier og skrev på det her indlæg.

Kl. 15.50 var jeg så færdig med mine lektier og havde skrevet på dette indlæg så jeg faldt simpelthen i søvn.

Kl. 17.40 kom min mor så og vækkede mig fordi jeg skulle spise.

Kl. 18.15 var jeg færdig med at spise, så jeg gik en tur med en af de veninder jeg var på Tobbers med tidligere.

Kl. 19.00 kom jeg så hjem igen hvor jeg skrev på det her indlæg igen.

Kl. 19.10 var jeg færdig med at skrive herinde så jeg begyndte at se youtube og tv.

Kl. 21.50 skrev jeg lige de sidste ting på bloggen og så gik jeg i seng fordi jeg skulle i skole dagen efter.

Tudsinde tak fordi i gad at høre om hvad jeg laver på en ret normal fridag jeg håber vi ses igen.

knus Mia.


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hejsa allesammen!

Det er ved at være rigtig lang tid siden at jeg sidst skrev herinde, jeg har simpelthen haft så travlt jeg skal jo begynde i 7 klasse efter sommerferien hvilket betyder at jeg skal gøre alt hvad jeg kan for at nå alle mine lektier (ikke fordi jeg ikke har gjort det førhen) men nu er der ligesom begyndt at komme mange lektier hver evig eneste dag så det forhindre mig ligesom ret meget i at lave blog indlæg, hvilket er mega irerterene fordi jeg vil rigtig gerne have en blog der forhåbentlig en dag kan blive stor eller ihvertfald blive læst af mange sådan at jeg ligesom kan få min 13 års drøm ud i virkeligheden. Så jeg stopper ikke det må i ikke tro men jeg kommer til at skulle arbejde rigtig hurtigt og hårdt hver uge for at skulle kunne nå både bloggen og lektier, men jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at nå det hele. Så det kommer nok til at blive sådan 1-2 blogindlæg om måneden. Selvom det gør ondt at sige jeg gad jo godt have 1-2 blogindlæg om ugen men det bliver nok desværre ikke sådan. Jeg håber i forstår mig, der vil selvfølgelig komme rigtig mange blogindlæg op i sommerferien, da jeg jo har fri der. Tudsinde tak fordi du læste med helt herhen til og tak for lige præcis din! støtte.

Det var det for denne gang jeg håber selvfølgelig at du kommer tilbage en dag og læser mit næste indlæg, ellers må du have det godt til vi ses igen.

knus Mia.


Likes

Comments

Hey venner!

Idag er det d. 04-03-17 og idag vil jeg lave en, "en søndag med mig/Mia"

Jeg vågnede kl. 08.35 ca. Jeg stod op og ristede noget franskbrød og lavede nogen pandekager sammen med min søster.

Da klokken ca. blev 09.36 tog jeg mig et langt varmt bad og efter det slappede jeg bare af og pakkede håndboldtøj for kl. 12.15 skulle jeg til håndboldkamp.

Kl. 12.05 jeg bliver hentet og kørt over i en håndboldhal.

Når jeg kommer hjem kl. 14.30 ca. slapper jeg lidt af igen laver lidt lektier og sådan noget.

Kl. 18.24 nu skulle vi have aftensmad.

kl. 19:30 kom der mgp 2017 men det var kun mig og mine forældre der var hjemme så vi så det faktisk ikke så meget af det.

kl. 22.56 børster jeg tænder og kl. 23.12 ligger jeg i min seng og prøver at sove.

Tak fordi i læste med ha' det godt til vi ses igen!Likes

Comments

Hey venner!

Idag vil jeg lave et "mine køb på en lille shoppetur" sådan at i måske kan få lidt inspiration.

Den første ting jeg købte var en slags pung fra "genuine leather" den købte jeg i Tiger til 10 kr hvilket var sygt billigt.

Den anden ting jeg købte var en creme fra "The Body Shop" og det er deres "FUJI GREEN TEA" på 50 ml til 50 kr hvilket også er billigt for en creme.

Jeg købte også noget frokost på Sunset, en snackburger til 19,95 kr hvilket jo nok er den billigste frokost jeg nogensinde har købt men også en af de bedste.

Så købte jeg en fødselsdagsgave til en af mine veninder til ca. 30 kr.

Den sidste ting jeg købte var en is, fra tiger (også) til 10 kr.

Det var alt jeg havde idag,

Jeg håber vi ses igen!

Likes

Comments

Hey venner!

Idag besluttede jeg mig for at tage nogen selfies, med både sjove, skøre og koncentrerede ansigtsudtryk. Enlig mest fordi jeg kedede mig, og så var der godt lys.

Det her er nok også meget af det, der kommer op her på bloggen. Noget med selefis, lys, ansigtsudtryk og meget mere. Og nu er det ikke fordi jeg skal lyde klog, eller verdensmester. Men jeg har dog nogen tips og tricks, med det. Som jeg godt kunne tænke mig at dele med jer.

Jeg håber vi ses igen :-)

​Langærmet - NIELSENS 

Halskæde - H&M

Likes

Comments

Hey venner!

I juleferien 2016, tog jeg min mormor med ud på mark. For at få taget nogen fede billeder, det blev til det her hvilket jeg er meget tilfreds med.

Jeg håber det her er noget i kan lide at se, fordi det er sådan noget der begynder at komme her på bloggen.

Jeg håber vi ses igen :-)

Sko - ECCO

Taske - DAY

Sweater kan ikke købes nogen steder

shorts - VERO MODA

Pink langærmet (har den inden under sweateren) - SPORT 24Likes

Comments

Hey venner!

Lige siden jeg var helt lille, har jeg altid rejst. Og lad mig sige det som det er jeg kan ikke undværre at rejse, jeg elsker at se/opleve nye mennesker og ting/lande.

Den familie jeg kommer fra, har altid taget til Kreta hvilket er verdens mest fantastiske sted. Menneskerne er glade og så er der varmt. Men idag vil jeg fortælle, om 3 steder jeg drømmer om at rejse til.

1: Det første Land/sted jeg drømmer om at rejse til er USA, der er sikkert også mange af jer der også drømmer om at tage der til, eller måske allerede har været der. Jeg synes det er et fascinerende land, der er vildt smukt og meget større end hvad jeg lige kender til, herhjemme i Danmark. Mit mål er at have været der inden 2030 altså inden jeg bliver 25 år gammel. Min Lyst til at rejse til det her land kommer nok fra: Julia_Sofia og Simone Wulff.

2: Det andet Land/sted jeg drømmer om at rejse til er Thailand, Jeg har hørt at der skulle være super smukt og roligt. Jeg har også hørt at folk skulle være ret små (altså lave) og venlige, hvilket jeg godt gad at opleve. Ialt lyder det bare rigtig dejligt at være der. mit mål er at have været der inden 2035 altså inden jeg bliver 30 år gammel. Min lyst til at rejse til det her land kommer nok mest fra mig selv.

3: Det tredje Land/sted jeg drømmer om at rejse til er Maldiverne, der skulle være så ufattelig smukt der. Havet skulle være helt vildt fascinerende/pænt. Der er bare noget der har fanget min lyst til at tage her til. Jeg tror meget af lysten kommer fra Victoria Garber . Mit mål er at have været der inden 2040 altså inden jeg bliver 35 år gammel.

Jeg håber at i fik noget inspiration til hvor i måske kunne rejse hen 

jeg håber vi ses igen

Likes

Comments

Hey venner!

Jeg kan godt lide at inspirere andre, og da jeg selv ved hvor svært det kan være at finde den perfekte gave. Har jeg idag fundet nogen ideer til hvad man kan ønske eller give i gave, det er både dyre og billige gaver jeg har fundet.

100 kr: Real tecniques powder brush 104 kr. Den kan findes på cocopandas hjemmeside.

200 kr: Citrus plante 199 kr. Den kan findes på ikeas hjemmeside.

300 kr: Architectmade - Bird lille egetræ 299,95 kr. Den kan findes på inspirationens hjemmeside.

500 kr: Adidas sneaker hvid lite racer w 500 kr. De kan findes på skoringes hjemmeside.

700 kr: sloss sengetæppe 674,25 kr. Det kan findes på ilvas hjemmeside.

Det var alt jeg havde, jeg håber i fik noget inspiration af det jeg håber vi ses igen.


Likes

Comments

Hey venner!

Idag er det Søndag, det vil sige den sidste dag i vinterferien. i vinterferien har jeg oplevet en masse

Lørdag d. 11-02: der var jeg til fødselsdag hos min mormor.

Søndag d. 12-02: Der var jeg med en veninde og hendes familie i bowl `n` fun.

Mandag d. 13-02: Der var jeg i Tyskland for at handle lidt slik, med min familie, bagefter tog vi til Sønderborg hvor vi gik rundt i byen og fik noget lækkert at spise i lagkagehuset.

Tirsdag d. 14-02: Der tog min familie i svømmehallen med mine fætre, moster og onkel, Bagefter tog vi på burgerKing.

Onsdag d. 15-02: Der tog min familie ned til mine fætre, Moster og onkels sommerhus og hyggede dernede med dem hele dagen.

Torsdag d. 16-02: Der slappede vi af herhjemme.

Fredag d. 17-02: Der tog mig og min familie til Herning for at kigge på en ny bil og bagefter tog vi hjem og slappede af resten af dagen.

Lørdag d 18-02 : Der slappede vi af herhjemme.

Tusinde tak fordi du læste med idag, Jeg håber vi ses igen.

Likes

Comments