JAG TÄNKER BYTA TILL EN ANNAN BLOGGSIDA BYE!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså jag förstår inte. Hur kan det vara så kul att redigera fanedits? Det är hur som helst jättekul då jag börjat med det. Dock kräver det mycket tålamod (vilket jag har - i det flesta fallen - ont av). Men i det hör området så har jag mer tålamod, är det för att jag gillar det? Kanske.

Jag tänker inte visa alla då de flesta är privata men jag kan nog visa den jag gillar mest. Dock så är det inte den nyaste men jag lyckades på något sätt använda rätt verktyg osv.

Förstår ni varför jag älskar den? Jag har rätt tema, filter och fler grejor haha. Fast jag har många andra jag gillar.

Kan ni gissa kändisen då? Gissa i kommentarerna, frågor kan även skrivas där.

Likes

Comments

Efter att ha insett att man inte behöver ha dyra appar utan att det mer handlar om hur man använder apparna så har jag börjat göra massor av redigeringar på olika ikoner.

Den här ↑ är på Clove från THG (The Hunger Games). Själv blev jag ganska nöjd men jag har finare. Dock tänkte jag inte visa dem nu.

Vad tycker ni? Finns det något jag kan förbättra?

Likes

Comments

I fredags när jag var i skolan så hade vi gympa. På vägen dit så berättade en av mina vänner att hon varit med om ett "vad" med några killar. Vadet gick ut på att killarna inte skulle säga ett svärord på hela dagen, om de lyckades så skulle min vän säga ett svärord. Dom ville att hon skulle säga

"H-o-r-a"

Det är så idiotiskt. Det är inte ens ett svärord, det är ett yrke och en kränkning. Till alla er som säger "hora" ofta:

Vet ni ens vad det är?
Tror ni att dom som är horor gör det frivilligt?
Dom som är horor är kanske fattiga - DOM HAR INGET VAL!
Ni är såna puckon, jag vill bara spy på er.

Jag och min andra vän skällde ut dom. Det slutade med att hon fick säga "fan" istället...

Likes

Comments

Grattis till @mariajumping som är 2:a i Västmanland inom kategorin Häst & ridsport! Hon är även en av mina vänner. En av de bästa. Delar samma sätt att tänka, intresse och fritid. Dvs, ridning, forografering och redigering! Vi har t.o.m bloggar! Fast hennes är bättre och mer aktiv. Grattis igen @mariajumping ❤️

Btw, när kan vi ses nästa gång? Kommentera, Maria ❤️

En redigerad bild (hemlig app) ❤️

Det hör är då beviset. Scrolla upp för att se kategorin ↑

Likes

Comments

Det var ett tag sedan
Okej, som ni kanske märkt så har jag inte bloggat så mkt på sistone. En massa saker har hänt, saker ni antagligen inte redan vet. Därför tänker jag nu berätta lite smått och gott. Dock vet jag inte om jag kommer blogga så mkt. Det har blivit väldigt många korta inlägg. Ni vet varför.

News
Okej, nu kommer vissa nyheter. Kommer inte berätta allt, inget personligt you know haha

• Vi var köpt båten. Vi är nu med i en båtklubb, fått nyckeln till klubbhuset, stickers och en flagga. Kommer inte berätta vilken klubb, vill du veta så får du ta det privat med mig. Helst personligen. Båten kommer antagligen/troligen heta Athena Kai Ti (Kai Ti = Happy and easygoing på kinesiska).

• Athena ska gå på hundutställning på farsdag. Nyligen var vi hos kenneln för att träna och gå igenom dagordningen på tävlingarna. Athena skötte sig bäldigt bra! Lydig och inte alls lika hispig.

• Jag kanske kommer börja i rythmisk gymnastik. På senaste tiden har jag tittat på rythmisk gymnastik på yt, strechat osv. Snackats har det allt. Nu försöker mitt veslut gå igenom. Ska jag eller ska jag inte? Det är ganska svårt. Jag har snackat om både för och nackdelar. Vissa fördelar är att jag skulle följa min vilja, bli vig och ha en anledning att köpa skumme gymnastikgrejer. Några nackdelar är att jag skulle få träningsverk, få känna smärta under träningarna + att gymnasterna är skrämmande smala och jag vill inte bli skrämmande smal hahah. En till skulle vara att det skulle inkräkta på tid. Med ridning, skola (ph och arbete) + gymnastik så kanske det inte finns plats för vila. Det var de, fördelarna och nackdelarna är lika stora.

• Jag har köpt en kub. En gans, bästa kvaléten som finns. Bestäldes i söndags och borde komma på tisdag, senast onsdag. Kommer antagligen ta med den till skolan, men kommer vara mega försiktig.

Nu är det sista oktober, halloween! Jag ska inte gå haha, som ni vet är det ju clowner ute nu. Plus att jag är för gammal känns det som. Har inte gått på 3 år om man räknar med detta år.

Likes

Comments

Hur fasen har folk klarat av en förlust? Hur?

Min kanin har dött och jag mår skit. Det känns som att jag är fast i ett mörket och hittar inget ljus. Som att en del av mig är i en låda. Medans min andra del lever. Alla mina leenden är fake. Visst jag skrattar och ler, men jag tänker alltid på min kanin och undrar hur jag vågar skratta... näe livet är skit. Har tappat precis all livslust. Har inte velat gå till skolan, jag har liksom bara velat hoppa över denna usla tid..

Likes

Comments

Ok, se det har kommit ett nytt stjärntecken...
Varför?
Jo, för nasa upptäckte att de gamla astronomerna endast gick efter stjärnorna när det gällde natumen. Det finns 12 månader men tydligen ett stjärntecken för mycket. Så det sket i allt.

Men stjårnorna har rört sig. Och datumen stämde inte, så nu, har det gett oss nya tider och det nya stjärntecknet.

OMBÄRAREN.

Jag är född 3 december, viket innebär att jag hamnar i den nya. Ormbäraren...

Har en tabell med tiderna. Jag tog bilden från nätet så jag tar ej cred!

Här är då de nya tiderna...
HOPPAS DETTA VAR EN ROLIG NYHET!

Likes

Comments

Som det ligger till nu så är allt bra. Pappa har INTE cancer, och vi kanske ska köpa båt.

Pappa disskuterar och prutar lite med säljaren.
Egentligen så kostar båten 1,3 miljoner men affären skulle lägga ner tror jag så de sänkte till 1,050 miljoner.

Helst vill pappa betala endast 1 miljon, få en båge till båten + fri frakt. Så det är det pappa försöker pruta med.

Är så taggad.

Btw, det är en Finnmaster T8, så det är därför den är så dyr. Den är stor, och ny...

Likes

Comments

Ni läste. Jag är död pga skoljogg. Sprang 4 km på under 40 minuter. Det är otroligt.

Vi fick veta att vi springer för att skänka pengar, men ska inte det vara frivilligt? Inte för att jag inte vill skänka men liksom. Det är inte kul att göra ngt för att man måste. Oavsett om det är för ngt bra eller dåligt. Men jag sprang då... Eller typ gick då men aja.

Jag dog efter halva första varvet! Jag är en klen 04:a! En svagis, allt negativt! Hahah

Likes

Comments