Heeeej, long time no see.
Är jag tillbaka nu eller hur är det?
Helt ärligt så vet jag inte om jag kommer börja blogga igen, men ska göra ett litet försök för att just idag så ville jag.
En del har hänt sen sist, 12 cm av håret har åkt, färgen har ändrats & mycket har även hänt känslomässigt.
Hoppas hur eller hur ni haft en bra sommar hittills & att ni mycket roligt framför er så kanske vi syns och hörs snart igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!
I går kväll var jag på after work med min STIL, vi var först på ett träningspass (som verkligen känns i benen idag 😅) & senare gick vi till Guldkant där Maria bjöd på pizzabuffé vilket var sååå gott & mysigt.
Jag åkte hem runt kvart över tio, tvättade bort sminket & gick senare direkt & la mig.
Idag har jag mest chillat & sovit samt ätit lunch precis, har inga vidare planer för dagen & inte imorgon heller så ska bara ta det lungt.

Har ni några planer för helgen?

Likes

Comments

Idag hade vi öppet hus på skolan & dagen har spenderats med att fixa iordning dockor för att visa vad vår linje har att erbjuda & det här är de två jag fixade, jag valde även att prova på att smink mina.
Sen så bjöd även våra snälla lärare på pizza för att vi ställde upp.

Likes

Comments

Som ni kanske redan vet så går jag i årskurs 2 på frisörlinjen vilket även innebär att jag har praktik på en frisörsalong.
Nu är det så att vi har en skolsalong också där man kan boka tid för klipp, färg, permanent eller liknande för en reducerad peng & då går de pengar som blir till vår klassresa i trean.
Sen så kan man även boka tid hos mig på min praktiksalong i stan där jag är varje onsdag 9-18, sen så kommer jag även att finnas där under en del av sommaren då jag kommer att sommarjobba där.
Ni är varmt välkomna att boka tid på något utav ställena om ni känner för det.

Telefonnummer till STIL: 0490-32430

Likes

Comments

Igår så fixade jag min kära lillasysters hår igen, vi la i en rosa toning i topparna.
Jag la toningen som slingor med en verkningstid på 20 minuter & sedan torkade vi det & stylade.
And this is the results! 🙆🏽

Likes

Comments

Nu har jag lagt upp en makeup tutorial med en talkthru för första gången!
Det var väldigt kul & annorlunda att spela in & nu får ni höra hur det är "behind the scenes" allt är inte perfekt eller välplanerat utan jag försöker bara vara som jag brukar när jag sminkar mig annars. 😂
Av någon anledning får jag inte lägga upp videos som är över 15 minuter långa så jag fick göra två delar, men det funkade ju ändå.
Hoppas ni gillar dem!

Likes

Comments

Idag hade jag återigen EN lektion på hela dagen så klockan halv tio i förmiddags var min skoldag över, så skööönt!
När jag kom hem gick jag & köpte nudlar som jag gjorde iordning & åt typ direkt.
Efter det har jag ju inte gjort sådär jättemycket alls faktiskt, var dock & solade nu ikväll vilket var väldigt skönt. ☀️
Imorgon är det fredag & helgen finns i stort sett helt oplanerad framför mig så det blir väl skönt, antar att jag bara ska ta det lugnt & försöka sova ikapp så mycket som möjligt!

Har ni planer inför helgen?

Likes

Comments

Var nere på stan idag & köpte en hudkräm då min alldeles snart är helt slut, har flängt runt på nästan alla apotek i stan & försökt hitta den vilket jag inte gjort, så gick en runda på Kicks idag för att försöka hitta en annan, vilket jag även gjorde! 😄
Håller tummarna för att den är bra nu! 👍🏼

Vilken hudkräm använder du?

Likes

Comments

Hej!
Just nu sitter jag på sista lektionen för dagen vilket är naturkunskap, innan denna lektionen hade jag en håla på 2,5h & då orkade jag faktiskt inte vara kvar så jag knallade hem & åt lunch samt tog en liten nap.
Sen jag bloggade sist så har jag varit på tjejkvällen med Wilma & min lillasyster där jag fick med mig en del saker hem, b.la en inpackning från Lee Stafford, eventuellt så kommer det upp en review på den när jag har fått en uppfattning!
I fredags var jag i Vimmerby med Wilma & kom hem sent på natten, lördag & söndag spenderade jag hos mamma. ❤️
Igår då så drog skolan igång igen, jag hade en lektion på hela dagen & gick hem runt elva.
Efter skolan idag så ska jag gå ned till stan för att lämna av lite grejer på praktiken & efter det får vi se vad som händer!

Hur var erat påsklov?

Likes

Comments