Inredning, Renovering

Den största förändringen som gjordes var köket, där jag bytte ut hela rubbet. Så från gammal till nytt :)

Före...

Under...

Efter...

Här kommer även en före och efterbilda på matplatsen

Likes

Comments

Vardag

Igår var det min födelsedag och jag fyllde hela 24 år! Jag hade en mycket bra dag med uppvaktning, presenter, god mat och telefonsamtal. Dagen började kl 06.00 då Jennifer hade serverat frukost, sen vidare till Mullsjö för läkarbesök och frukost nr 2 med mamma på Landhs Konditori, supergott! Mötte upp Titti i stan runt lunch, då bjöd hon på lunch och fika, jobbade däremellan och sen vidare till klubben där Arvid och Elin kom inslungades i lokalen med present, kort och tårta! Fantastiska ungdomar det där :)
Vid 20.00 anlände jag hem där ett litet kalas väntade med mat och presenter!

Jag hade en jättebra dag, tack för alla grattishälsningar!

Likes

Comments

Inredning, Renovering

Som i tidigare inlägg lovade jag att ni skulle få se bilder på renoveringen av min lägenhet så här kommer nu första rummet och det är hallen!

Från en mörk och röd hall till en ljus och fräsch :)

Under arbetes gång...

Till en vit och ljus hall!

Likes

Comments

Lipödem

Som ni vet så har jag sjukdomen Lipödem som jag har haft nu i några år och igår hos Malou så var Jenny där och pratade om just Lipödem. Nedan har jag länkat till hennes version och vad hon tänker tycker och känner, så viktigt att vi sprider denna sjukdom så fler kan få hjälp, vetskap och behandling! Nedan kan ni se två klipp från programmet.

Likes

Comments

Jobb

Jag började min lördag med en lugn förmiddag inför kvällens jobb då jag roddade event för 230 personer. En personalfest med mingel, middag och underhållning!
Syftet var att stärka sammanhållningen och göra något kul ihop. Mycket jobb inför med möten, bokningar, dekoration och förbereda, allt för att göra ett lyckat event och det blev en riktigt bra kväll! Precis som jag hade tänkt mig :)

Likes

Comments

Dans, Jobb

De senaste veckorna har jag jobbar mycket med invigning hos ett företag i Jönköping och sen i helgen hade jag hand om en personalfest här i Borås! Det har varit fullt ös på kontoret samtidigt som jag har försökt att återhämta mig mellan varven. Det är superkul att ha fullt upp med jobb av alla dess slag, så nu ska jag planera hela vårens aktiviteter med allt ifrån dans till jobb :)

Likes

Comments

Vardag, Jobb

En vecka har nu till gått och jag har framförallt jobbat. Hade ett event i fredags som gick jättebra och i helgen har jag varit i Stockholm på distriktskonferens genom dansen då jag sitter som ordförande i Västergötlands Danssportförbund. På vägen hem stannade jag i Norrköping för att hälsa på Pia, mycket trevligt!

Idag har jag jobbat på kontoret och i Knalleland inför ett event som jag är med och projektleder, så det har varit fullt upp idag med :)

Jag tänkte visa er lite hur min lägenhet har blivit efter att jag för ett år sen snart fick min nycklar. Det har hänt saker i alla rum så jag kommer att visa er hur det har blivit nu när jag har hunnit att komma iordning ordentligt :)

Likes

Comments

Vardag

För två helger sedan var jag i Stockholm och besökte Olivia som är en mycket bra vän till mig. Jag hade en helhelg uppe hos henne då det var Trettondagsafton osv så vi hade extra många dagar lediga. Vi gick ett antal vändor på stan, lagade mat, firade hennes 24-års dag med utgång till kl 05.00 på morgonen, gick promenad och tog igen förlorad tid! Här kommer ett gäng bilder från helgen :)

Likes

Comments