View tracker

Imorgon är det dags! Då är det bara 24 dagar kvar till julafton och årets julkalender går av stapeln, de senaste åren har inte varit någon höjdare men iår tror jag på en riktig julkalender, så som en julkalender ska vara. Mysig, julstämning, spännande och att det finns det tanke och berättelse. Selmas Julsaga verkar ha allt detta, så nu är jag förväntas full över hur morgondagens första avsnitt är! Nedan kan du se trailern :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tips, Inredning

Några saker som gärna hade fått flytta hem till mig i min lägenhet! Klicka på bilderna för att se vart de kommer ifrån!

Likes

Comments

View tracker

Jul, Tips

I helgen som gick var jag och familjen på platt si stugan för att äta årets första julbord och vilket julbord TanumStrands hotell bjöd på. Det fanns verkligen allt! Sill, skaldjur, kött, skinka, fisk i alla dess former, varm mat, röror och ett dessertbord med massor av godsaker. Nedan kan ni se en del av allt som erbjöds :)

Bilden ovan är den fantastiska utsikten jag möttes av i lördags kväll när jag kom dit!

Två bilder på två fantastiska människor, mamma och mormor!

Slutligen en lite suddig bild på sällskapet som gjorde kvällen minnesvärd, tack för det min fina familj!

Likes

Comments

Jul, Vardag

Önskar er en mysig första advent! Har haft en superbra helg på kusten och är nu hemkommen. Första ljuset är tänt och snart är det dags för mig att krypa till kojs, imorgon är det jobb som häller för mig för första gången på tre veckor. Känns bra att komma tillbaka nu! :)
Berättar mer om gårdagens julbord imorgon, så nu får ni sova så gott och ta hand om varandra!

Likes

Comments

Tips, Jul

Nu har jag kommit hem och igår började jag adventspyssla ordentligt här hemma, det var riktigt roligt att få pyssla och dona här hemma. Jag och Jennifer (som bor hos mig just nu) åkte till Plantagen, Ljusexperten och sen satte jag igång att greja. Hyacinter, granar, kottar, mossa och guld, mycket guld kommer det bli nu i jul! Visar er säkert lite mer under de kommande dagarna :)

Likes

Comments

Vardag

I torsdags var jag på Näringslivsbanketten i Falköping som Företagarna anordnar varje år och den gick av stapeln på min gamla arbetsplats, Ållebergsgymnasiet. Det började med mingel och sen var det tre-rätters middag av Wrågården. Priser delades ut till årets rookie, företagare, lantbrukare m.m. Janes Bomb underhöll under hela kvällen och på bilden längst upp är det jag tillsammans med mina föräldrar. Mycket god mat och trevligt sällskap och nya bekantskaper!

Likes

Comments

Hur går det här på Kurorten då?

Jo nu är det bara två dagar kvar och det känns jättebra att få ha varit här samt att få komma hem och komma tillbaka till vardagen. Jag har fått bra hjälp och vägledning och har du den kunskap som krävs för att fortsätta på hemmaplan. Det jag ska börja med är att skaffa ett gymkort och sen få in det i veckoschemat tillsammans med dansträningen. Jag kommer också få åka hit och gå hos lymfterapeuter och få regelbunden behandling, mer information får jag på fredag när jag skrivs ut.

Har det hänt något då?

Ja det tycker jag, jag är inte lika trött som jag var innan, jag är nu tröttare på ett annat sätt. Tröttare på det sättet att kroppen jobbar så det känns skönt och jag är inte lika svullen och öm längre. Nog för att detta kommer ta lång tid men processen är nu påbörjad och det känns jättebra! Så nu är det bara att fortsätta jobba framåt mot nya mål!

Likes

Comments

Vardag, Mat

Igår åkte jag hem en sväng och åkte då förbi Vartoftasjön, det var en otroligt fin himmel så var bara tvungen att fota! Sen fortsatte jag hem till mamma och pappa där det väntade en mysig kväll med hela familjen samlad. Det bjöds på gott plock då de firade sin 30-åriga förlovningsdag :)

Pajer, ostar, kyckling, frukt, laxbakelser och mycket annat gott! :)

Likes

Comments

Dans

Tänkte att jag skulle visa några klipp från lördagens tävling! Så här kommer filmer från semifinalen och finalen! :)
Först ut är semifinalen där vi börjar längst bort till vänster, Jacob har vinröd skjorta och jag har en topp som är öppen i ryggen! Efter följer finalerna och då dansar man en långsam runda först och sen en snabb!

Likes

Comments

Dans

Här har det varit lite låg aktivitet sen i fredags och det är pga att jag har haft fullt upp med dansen!
I fredags efter middagen åkte jag och tittade på lillebror som spelade Oden Cup (fotbollscup här i Falköping) efter det åkte jag hemåt och började ladda för lördagens tävling som gick av stapeln i Ulricehamn. En vanlig danstävling där vi tog hem segern! Bilden nedan beskriver vår lycka!

Toppen kommer från Vero Moda och du hittar den här: Spetsprydd Body

Efter tävlingen åkte vi direkt till Habo där det var 40-års firande, en mycket trevlig kväll men mat, paket och skratt!
Då vi tävlade Distriktsmästerskapen igår körde jag under lördagen så vid 00.00 var vi åter hemma i Falköping. Söndagen vaknade jag upp väldigt taggad och spänd på vad som skulle komma ske! Vi hade en liten press på oss eftersom vi tog hem segern i lördags, men vi laddade som vanligt och gick in med inställning att vi skulle ha kul och att detta var våran runda! Från kvartsfinalen till semifinal och till slut final, vi gjorde bra rundor och var nöjda med det och hoppades innerst inne att det skulle leda oss till en seger! För guldet var mycket efterlängtat!
När de ska köra prisutdelning för vår klass bultar hjärtat och nervositeten var ett faktum och så säger de 417! Vårt nummer, vi vann!! Äntligen fick vi bucklan som vi så länge väntat på och vi kan nu titulera oss som Distriktsmästare 2016 i Västergötland - Bugg Vuxen!

Bild från: http://www.beauty-in-frames.com/Dancing/VDSF-2016/BTS/i-x4QHvsj/A

Även våra ungdomar tog hem segern i Bugg Junior på DM!

Filmer från helgen kommer :)

Likes

Comments