Vardag

För två helger sedan var jag i Stockholm och besökte Olivia som är en mycket bra vän till mig. Jag hade en helhelg uppe hos henne då det var Trettondagsafton osv så vi hade extra många dagar lediga. Vi gick ett antal vändor på stan, lagade mat, firade hennes 24-års dag med utgång till kl 05.00 på morgonen, gick promenad och tog igen förlorad tid! Här kommer ett gäng bilder från helgen :)

Likes

Comments

Jul, Vardag

Måste visa er hur det såg ut när vi skulle ta ut vår gran hemma... Jennifer gjorde ett tappert försök själv direkt efter nyår men hon gav upp och väntade på mig, så för en vecka sen skulle vi ta tag i barrhögen. Den slutade dricka vatten efter nyår och vi kämpade ett bra tag med att ta bort alla grenarna för att lättare få ut den och det resulterade i alla barr på golvet, grenarna i en påse och en naken stam. Ska kanske överväga det här med plastgran nästa år eller ta ut granen i tid?

Likes

Comments

Mat, Tips

Igår bjöd mamma på jättegod variant på tapas! Mycket gott var det!

Likes

Comments

Fotografering

Över helgen så sov jag på hemmaplan och idag tog jag en promenad i det fantastiska vintervädret!
-6 grader, strålande solsken och nästan vindstilla, helt magiskt och jag passade på att ta några bilder när jag ändå var ute!

Likes

Comments

Här är mitt nyår i bilder! Fler bilder kommer inom kort :)

Dagen startade med att jag fixade fram all frukost vid 9-tiden och sen vilade vi en sväng. Sen var det bara att börja fixa sig inför kvällen som började med fotografering och mingel. Vid 18 började sittningen och som bordsdam fick jag Annika, en fin vän! Sittningen började och arrangörerna Bulten och Janne hälsade oss välkomna och allt började med en introfilm som hade allt ifrån att det är sista året i Hestra, varför Adolf Hitler hade glömt att anmäla sig till vilka som skulle Toasta sittningen och det blev till slut arrangörerna själva!

Middagen startade blandades med videohälsningar, quiz, lekar, tal och sång! En sittning som varade i fem timmar men kändes som två, vi skålade sen i tolvslaget med fyrverkerier och bubbel! Sen började dansen och vid fyratiden gick jag och la mig!

Tack alla inblandade för ett fantastiskt bra nyårsfirande!

(För att se vart min klänning är ifrån klicka på bilden till höger!)

Likes

Comments

Dans, Vardag

Som tradition firar jag nyår i Hestra, en liten by utanför Gislaved. Jag startade dagen med att pynta köket och göra frukost till Jennifer (som är min inneboende) som fyllde 25 år! Hon fick en påse med diverse saker och presenter och en skylt med uppdrag. Vi fortsatte dagen med att handla frukost till nyårshelgen till 136 personer! För dagen innan anländer ca 50 personer och vi drar igång firandet med mat på den lilla och enda restaurangen som finns i Hestra. Vi fortsätter kvällen med lekar, badtunna, dans och festligheter. En mycket bra start på hela nyårsfirandet!
​Mer om nyårsafton kommer ikväll! 

Likes

Comments

I mellandagarna hade jag familjen på besök och då bjöds det på smörgåstårta och vit kladdkaka med hallongrädde - Mumsfilibabba! Vi hade en mycket trevlig och mysig eftermiddag hemma hos mig med mat, prat och spel!

Likes

Comments

Jul

Så kom också julafton och det blev som vanligt väldigt mysigt ihop med familjen! Kvällen innan självaste dagen provsmakar vi alltid skinkan ihop med familjen och jag spelar sen bingo medan alla andra fixar det sista i huset! Så kommer julaftonsmorgon då nissen alltid har med sig paket till mig och lillebror och iår var det ett par skor till mig :)
Sen fortsätter vi dagen med julbord hos mormor och efter Kalle Anka bär det av hem till oss igen. Vid 19-tiden kommer släkten och vi väntar in Tomten som alltid bjuder på sig själv! Mycket skratt, paket och skämt blev det även iår :) Det årliga kusinkortet blev också av!

Likes

Comments

Dans

Den 22 december tog jag och Titti med och våra härliga dansungdomar som vi tränar till Jul på Liseberg! En överraskningsresa som blev väldigt lyckad! Vi åkte karusell, köpte godis, åt mat och tittade på den vackra omgivningen. Ungdomarna uppskattade denna resa väldigt mycket och det blev ett bra avslut på terminen!

Likes

Comments

Jul, Vardag, Jobb

Dagarna innan jul serverade vi julfrukost här på kontoret för våra grannar! Väldigt mysigt och uppskattat :) Sen blev det också en liten bild på vår fina gran!

Likes

Comments