Idag var det träning för Inger Axelsson i Björnklo. Vi åker dit varannan vecka och tränar för henne. Lite svårt att få ihop det med träningar ibland, beror ju lite på hur Molly går i skolan. Hon är bra, förklarar så man fattar och är noga. Nattis har ju sitt svagaste moment i dressyren men det blir stadigt bättre.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 23 Readers

Likes

Comments

Idag stod det lite hoppning på schemat! Vi började med vanliga travbommar och Nattis var lugn och jättefin 🌟. Höjde sedan upp bommarna lite så hon verkligen fick lyfta på benen, jättenyttigt för henne som gärna vill rusa på. Nu fick hon backa av lite ist och använda huvudet. Jättefin även här! Avslutade med lite studs och kombination. Nu taggade hon till men var ändå riktigt lydig!

I hagen fick de ny matplats och den var ju god tyckte både Sally och Nattis. Får se om vi måste åtgärda det😂

  • 19 Readers

Likes

Comments


Idag var det programträning för Sissi Lilja i Mantorp. Nattis var väldigt taggad, hon fick ju en extra vilodag pga att hon blev lite varm i båda fram efter skoningen. På framridningen var hon lite knäpp och skulle inte galoppera på spåret🐴 och var allmänt tittig! När hon kom in på banan var hon hur fin som helst! Stadig och fin i formen, bra i handen. De fick mycket beröm och programmet flöt på bra. De red ett 1* program. Känns skönt att ligga bra till med träningen, inför kommande säsong!

  • 25 Readers

Likes

Comments

I lördags var det dags för inomhusterräng hos Nina Lilja👍🏼. Det är jättekul att hoppa terränghinder inne, lite annorlunda men alla hästar och ryttare gillar det🐴. Nattis älskade det och blev väldigt het mot slutet! Hon har inte hoppat på länge mer än lite små hinder förra veckan så hon taggade till på alla cylindrar!! De fick avsluta med en bana där hon bara letade hinder och tog ett extra när banan var slut😂

  • 90 Readers

Likes

Comments

Så härligt att få galoppera i snön! Nattis älskade det 🐎 Precis lagom mycket för att ge lite motstånd! Hon är en sån arbetsmyra, jobbar bara på och blir mer och mer taggad😘 Älskar denna fantastiska häst❤️

Tanken är ju att gå upp på 2* nivå nästa säsong och då gäller det att bygga upp och stärka henne ännu mer! Målet är att rida mästerskap!

  • 24 Readers

Likes

Comments

Igår åkte broddarna på! Nu har vi fått riktig vinter här med massor av snö! Hoppas nu den får ligga kvar! Hästarna älskade det! De rullade sig gång på gång och blev allmänt busiga! Sally börjar bli tjock 4,5 månad tills fölisen kommer! Nattis är ganska igång igen, pigg och stark! Här kommer lite film från dressyrpasset idag! Tränade mycket skänkelvikningar och även lite öppna och bakdelsvändningar.

  • 43 Readers

Likes

Comments

Nu är vi äntligen på gång igen med Nattis. Hon har haft lite vila från träning och tävling och galopp tränat nu i ca 1 månad med vila varannan dag.
Men nu denna vecka har vi börjat bygga upp henne igen inför nästa säsong. Idag stod det markarbete på schemat och Nattis var pigg och glad och skötte sig väldigt bra. Hon var väldigt pigg och framåt så vi fick jobba mycket med lydnaden för att få tillbaka henne. Men hon känns väldigt fin och mjuk nu, kul!!

  • 66 Readers

Likes

Comments

Terrängen i Segersjö gick klockrent! Några sekunder över optimaltiden blev det men hellre att man tar det säkert och lugnt så allt blir rätt! Det är en fantastiskt fin tävlingsplats, underbar natur runt och allt samlat på ett ställe! Dit åker vi absolut igen! Ingen placering denna gången, men strax utanför! SMet gick ju där oxå, för Mollys del går den i 2* och vi har valt att ligga kvar på 1* denna säsongen för att få mer erfarenhet och rutin! Men nästa säsong blir debuten! Då är även målet att rida YR SM.

Det har även varit träning för Inger Axelsson i Björnklo. Det gick väldigt bra, känns som de verkligen är på gång i dressyren nu! Molly har ju även börjat på universitetet i Jkpg, läser till förskolelärare och det har varit väldigt tufft i början!

  • 36 Readers

Likes

Comments

Molly och Nattis var felfria i hoppningen nu på eftermiddagen 🌟🌟🌟 så fina! Hade äntligen fått tag i rätt bett för hoppningen, ett Beris kimberlywick soft! Stort tack till Charlies häst och hund som fick hem det p en dag så vi hann hämta det!! Så härligt att allt börjar lossna nu👍🏻😍❤️. I morgon är det terräng kl 10! Håll tummarna😉

​Bästa av allt idag var att förbundskaptenen i fälttävlan kom fram och berömde Mollys fina hoppning 🌟👍🏻🌟

  • 68 Readers

Likes

Comments

Veterinär besiktning avklarad! 👍🏻. Alltid lite nervöst när det står ett helt gäng och tittar! De kollade även skoningen på alla hovar!

  • 46 Readers

Likes

Comments