Nu är möblerna till barnens rum inhandlade! Efter lunchen i dag åkte vi på Ikea, jag mamma syster och Milton. Andreas och Melinda stannade kvar och åkte sen på egna äventyr. Milton har nog haft roligt han också. Bland annat haft tebjudning på barn avdelningen. 

Dom har fått nya madrasser till sina nya sängar, byrå till sina rum och nya taklampor. Jag är super nöjd!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Oj vad vi har varit duktiga idag! Efter att jag kom från jobbet så kom farmor och Calle hit så har vi tapetserat Melindas rum. Vi tänkte att vi skulle göra lite iaf men det blev hela rummet. Och det blev verkligen så fint!

Imorgon efter jobbet ska vi åka till siknäs, och på lördag till Ikea. Nu ska barnen få lite nya möbler 👍

Likes

Comments

Måndag var det nu ja. För mig känns det som söndag eftersom att jag jobbade lördag. Men nu väntar full jobb vecka och sedan ska vi spendera i siknäs. 

Igår hade vi inte mindre än 7 barn och 8 vuxna här med oss själva inräknade. Vi åt tacos, umgicks, spelade julklapps lek och åt efterrätt. Det var super roligt! Vi har så fina vänner 💖

I övrigt har vi inte gjort mycket.  Slipat färdigt trappen och målat den. Dock inte färdigt. Det sista varvet tar vi när vi sprungit klart med arbetsskor. Men det blir så fint!

Likes

Comments

Då var nästan hela denna vecka över också! Jag var ledig måndag och tisdag. Väldigt skönt! Tisdagen var vi i Luleå precis hela dagen! Länge var vi ute i garaget så Milton fick hjälp morfar. Till slut var han så trött att han höll på somna sittandes på en trappstege.

Onsdag och torsdag har varit jobb. På kvällarna har jag bara pussats med mina barn tills dom somnat. Att vara borta under dagarna gör att man tar vara på tiden med barnen mycket mer. Jag tror nästan barnen tycker det också. Efter att dom somnat har det varit julklapp inslagning och målning. Imorgon har jag stängning och sen en kort 4 h lördag. På söndag har vi massa vänner på besök, så kan längtar! 😀

Likes

Comments

Ja alltså tiden flyger förbi. Känner att jag inte riktigt hinner med det jag skulle vilja. Så mycket att göra, så lite tid.

Men senaste dagarna har bland annat bestått av 3 rätters middag på Ångbryggeriet. Super god mat i trevligt sällskap med kollegorna. Efter maten gick vi till Olearys. Jag var hemma först vid 02 och det ska jag säga, det är ovanligt! Men mycket trevligt.

Annars har vi jobbat på som tokar med att spackla slipa och måla. Sena kvällar eftersom att det endast är då vi har tid. Mina nya tapeter har även kommit och jag längtar tills dom sitter på väggarna!

Idag är det även min första "riktiga" arbetsdag. Jag har nu på riktigt avslutat min föräldraledighet för denna gång och jobbar nu 75 %. Så endel ledigt får jag ändå! Väldigt skönt att nu ha en egen schemarad.

Likes

Comments

Black Friday säger många men vi på dollarstore säger happy Friday. Roligt att jobba dagar som denna när det är mycket folk. Men jag slutade redan klockan 13 och då var det min tur att vara en förvirrad kund istället. Andreas och barnen kom in till stan och så var vi runt i lite affärer. Egentligen hittade vi ingenting inne i stan. Lite mat i magen fick vi oss iaf. 

Istället hittade vi desto mer på back city. Vi har handlat lite julklappar, tapeter, färg, spackel, gipsskivor och lite andra bygg tillbehör. Nöjd med alla inköp!

Här hemma har julen kommit upp nu. Köpt 2 nya fina stjärnor att ha i vardagsrummet och det blev så fint 👍 Nu är det bara julbaket som saknas!

Likes

Comments

Fina Milton har haft stall tjänst åt moster idag. Vi följde med till stallet när hon skulle ha träning. Titta när hon red var inte jätte roligt han gör mycket hellre sysslor. Typ sopar eller bär lite hö. Plaska i vattenhinkarna är ändå det roligaste. Melinda tyckte hästarna var jätte roliga. Hon klappade och sen skrattade hon 😀

Under dagen var vi ut en sväng. Det var mest is ute och jag fick ta på Milton ett par broddar. Han bara halkade annars. Förutom det så har vi byggt en massa lego.

Blev sent innan vi var hemma, kring halv nio så det blev sent i säng för båda. Så det blir nog sovmorgon imorgon 😆

Likes

Comments

Ny vecka och jag har nog inte skrivit här något under förra. Milton är nu utan gips och det är så skönt. Vi kan vara ute igen. Tyvärr så har vädret varit dåligt och jag har varit snorig. Det var den snabbaste förkylning jag varit med om. Vi har under veckan varit och hälsat på vänner och deras barn. Det är dom bästa dagarna 💙 På fredag åt vi thai buffé i älvsbyn med Andreas föräldrar när han var på middag med jobbet. Efteråt fick Milton leka med duplo innan vi skulle åka hem. Han har verkligen fastnat för det. Här hemma gör han nästan inget annat. Han blev fort duktig och kom på hur man kan sätta ihop klossarna.

Under helgen har vi bara varit här hemma. Lördagen kokade vi palt till 8 personer då även mina föräldrar och syster kom hit och åt. Och på söndagen rullade jag 200 köttbullar. Även julgardinerna åkte fram. Men övrigt julpynt får vänta tills nästa helg.

Idag är planen att vi ska åka upp till siknäs med ett litet stopp i Luleå. Vi blir nog där ända till torsdag. Iallafall är det planen. 😀

Likes

Comments

En rätt så gammal bild på Milton. Här var han nog bara nyfylld 1 år.  Och nu är det bara 4 månader kvar så är han 2!! 💙

Mysig lördag med barnen. Andreas har varit på övervåningen och skruvat lite gips. Vi har byggt lego och läst böcker. Ja sett lite film också. Vid 14 packade vi in oss i bilen och åkte till Luleå. Vi har varit på ett tidigt faradags firande hos min farfar tillsammans med mamma och pappa. Vi hann också med en middag på bergnäsgrillen. Nu sover barnen och jag har både hunnit hänga tvätt och startat en diskmaskin, matat och rastat hundarna och duschat. Typ sånt där som ska göras varje kväll.

Imorgon är det dags för faradags firande nummer 2. Det är också Miltons sista dag i gips. På måndag är det återbesök i Umeå. 

Likes

Comments

Bilderna summerar lite av vad vi gjort i veckan. Bland annat besökt öppna förskolan, hälsat på hos mormor och morfar, lunchat på stan och myst hemma. Hundarna har fått sitt vaccin på töre Djurklinik och vi har hunnit vara om en sväng till Luleå på torsdagen. Då fick barnen vara hos min farfar några timmar. Det var en lycklig Milton som släppte det han hade i händerna och sprang till dörren.  💙

Idag hade vi Andreas föräldrar här på middag och lite bygghjälp. Barnen sover och Andreas rensar faktiskt avloppet i köket. Haha. Jag ser på serier och tänker inte göra något annat idag. 😆

Några bilder på hur kaoset faktiskt mer och mer börjar likna ett hem. Ett hem för barnen. Det blir deras övervåning.

Likes

Comments