View tracker

Jag och Daniel ville köpa katt, hittade en och jag ville inte ha en pojk utan en flicka. När Daniel skulle hämta den såg han hennes bror och ville så gärna ha honom istället. Men jag vägrade. Daniel kommer då hem med två katter. Så ja nu har vi 3 bebisar här hemma.
Igår var jag på julmarknad med Michelle, syster och hennes man och gick lite där, på Ikea och A6. Köpte lite saker vi behövde i hemmet och idag åker vi till Ullared.

Orkar inte vänta på att vi ska köpa tvättmaskin så ska gå ner och kolla tvättstugan här i området och isåfall tvätta lite då molly har smutsat ner ALLA sina pyjamaser. Nu ska jag byta om på molly sen ska vi gå och köpa tvättmedel osv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 219 readers

Likes

Comments

View tracker

Sitter nu i soffan med min andra halva, ska strax gå och lägga oss. Haft fullt upp med flytten men börjar likna något. Saknas lite men det kommer så småningom, man vill ju gärna ha möbler man trivs med. Har fyllt kyl och frys nu så vi har något att äta om dagarna.
Fick även världens bästa inflyttningspresent av Michelle, vilket var en superfin micro. Är så otroligt nöjd! ❤️
Men nu är det läggdags, puss och kram ❤️

  • 393 readers

Likes

Comments

View tracker

Tips på klänningar till julafton som jag tycker om är dessa..

Alla är från Nelly, vissa gillar rött och vissa svart.
Jag själv kommer satsa på en röd klänning, antingen den längst till vänster eller en helt annan som inte finns med på dessa bilder.
Min rumpa tappade jag när molly kom, för er som inte vet så händer det alla. Man måste träna upp den om man vill ha tillbaka den. Väntar bara på att orken ska trilla ner på mig just nu.

  • 502 readers

Likes

Comments

  • 504 readers

Likes

Comments

Godmorgon ni fina!
Skulle som sagt göra ärenden idag med Emilia,blir tyvärr inte av då det går magsjukan i hennes familj. Så får hålla tummarna att dom kryar på sig istället.❤️
Försöker få tag på finnvedsbostäder men verkar inte som om dom vet hur man svarar i telefonen. Ska strax äts upp och ringa igen. Ha en bra dag! 🌸

  • 503 readers

Likes

Comments

Idag hade jag och molly sovmorgon, dock blev vi väckta av fija. Hon kom och åt frukost, sen så kom Emilia och hämtade upp och och vi begav oss till stan för lite fika.

Liam och molly fick dela vagn, det uppskattade dom båda.
Fikade en liten stund sen gick vi in på kappahl. Köpte en superfin snuttefilt till molly.

Efter det åkte vi och hämtade ut ett paket på matjätten sen begav vi oss hemåt. Satt och pratade lite utanför mig och sedan började min städning. Molly var trött och kinkig, gav henne lite mat och sen lagade jag mat till mig själv. Fick bli tomatsoppa med spaghetti och bacon i.

Imorgon ska jag och Emilia göra lite mer ärenden och även hämta nycklarna till min och Daniels lägenhet. (Om allt går som det ska)
Nu ska jag nana, molly sover sen långt tillbaka.

  • 506 readers

Likes

Comments

Herregud, i lilla Värnamo händer det alltid något. Det börjar med en klippning, går över till personliga påhopp och en annan massa skit. För övrigt ni som inte tycker om mig, bry er inte om mitt liv ni har ingen aning om vem jag är längre. Ni kände mig för över 2 år sedan inte nu.

Bra några dagar kvar innan jag och Daniel har nycklarna i våra händer och sen är det äntligen fixat och klart. Anledningen till varför jag är vaken såhär tidigt var för molly väckte mig, tror ni inte hon somnar om!?
Nu ska jag upp o äta frukost sen städa och duscha. 😘

  • 576 readers

Likes

Comments

Man har ju hållt sig så själv, hemma och inte varit med massa människor ett tag nu. Så känns som man får lite smått socialfobi, lite sjukt att det kan vända så snabbt. Jag som var en sån social person innan blir så tillbaka dragen av att gå hemma och sen när man kommer till öppna förskolan där det är fullt med barn och fullt med mammor så blir det jobbigt på något sätt. Molly hade iallafall kul och det är huvudsaken, dit kommer vi gå tillbaka! Redan på måndag.

Just när vi var där så kröp molly, det var lite men det var ändå något! Sen la hon sig ner och ålade igen, så ger henne kanske en vecka innan hon kryper nu.

Nu har vi precis kommit hem och ligger i soffan och myser. Ska ge henne lite mat och få i mig lite mat själv också. ❄️

  • 639 readers

Likes

Comments

Jag önskar jag hade någon fantasi eller något liv mer än att vara med min dotter så jag kunde skriva om mina dagar, men så är det inte.

Imorgon blir det iallafall öppna förskolan med några andra mammor sen ska jag umgås med en efterlängtad vän som jag har saknat något otroligt.

Nu ska jag äts en clementin för jag inte kan sova, godnatt 🙌🏼

  • 650 readers

Likes

Comments

YAS!!
Nu är nästan alla julklappar färdiga och idag kommer min julklapp till mig själv hem och en sak till Daniel.
Bilder kommer senare när jag har fixat klart hemma och går och hämtar paketet. 🙌🏼

  • 676 readers

Likes

Comments