Header

Körde rumpa/ben med Elin i förrgår, som vi älskar att köra. Jag hatar att träna armar och överkropp då jag känner mig svagare i dem muskelgrupperna. Speciellt bredvid Elin som är så satans stark.

Tänkte dela med mig av några övning jag och Elin körde:

Marklyft, sätt två viktskivor under hälarna så känns det mer i dina hamstrings.

Höftlyft, kan köra med vanlig stång men i smithen kan man lägga på mer vikt.

Har faktiskt ingen aning vad denna övning heter, men man drar fram höften och squeezar rumpan

Vi körde även benböj/squats, testade även en ny maskin som vi båda tyckte tog ordentligt på baksida lår.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Heeemsk ledsen över den dåliga uppdateringen på sistone.. ​Har varit mycket nu, men bättre sent än aldrig? Iallafall, i helgen hade jag och Bella en mega mysdag med gotte och gåsmamman som förövrigt är världens bästa serie. Helt besatt och den är sååå spännande!! I lördags var jag och Bella i Båstad hos Zach. 

Veckan har gått super snabbt och det är redan fredag imorgon. Är inne på min andra praktikvecka och börjar smått sakna skolan hehe.. Morgondagens planer verkligen oklara, som vanligt. Det är så typiskt oss att bestämma oss i sista minuten. Men vi hörs imorgon <3 

Likes

Comments

Tjeeena! Legday idag efter praktiken, fick sjukt bra kontakt med rumpan så det kändes skönt. Har precis lagat mat, och ligger i badet nu. Väntar på att mamma ska komma hem så ska vi betala in min resa tänkte jag.
Imorgon är det fredag och vi får se vad det har att erbjuda ;) Vi hörs mer imorgon!

Likes

Comments

Tjena!! Som jag har nämt innan så har jag börjat på min praktik. Första dagen var lite nervöst men väldigt roligt! Kommer nog trivas där. Skönt att jag börjar 10 varje dag! Efter praktiken åkte jag hem och åt bananpannkakor. För första gången klarade jag göra de fina hehe.. Stack sedan ut på en runda. Sprang 4 km och gick 2 ungefär. Nu sitter jag med frukt, myskläder och ser modern family som vanligt..

Likes

Comments

2 dl vatten och 1 dl havregryn, 1 banan och jordnötssmör som topping. Verkligen gott!!

Likes

Comments

Maten i skolan levererade inte som vanligt så vi valde att lyxa till de lite med Vespa idag. Var dock inte jätte nöjd då jag hade högre förväntningar. Slutade vid halv 2 och somnade när jag kom hem, som vanligt. Ligger nu i sängen och ser Modern Family, imorgon går vi på 5 veckors praktik. Så inget plugg för min del. Hörs senare!

Likes

Comments

Körde intervaller idag med Elin. Vi båda var sjukt omotiverade så det blev extremt jobbigt. Intervallerna går till såhär:

Först 10 sekunder x4 med 50 sek vila.

20 sek x4 med 40 sek vila.

30 sek x4 med 30 sek vila

Sen kör man 1 gång 10 sek, 1 gång 20 sek, 1 gång 30 sek med 30 sek vila.

Cyklar man så snabbt man kan och ger 100% så blir det riktigt jobbigt!!


Likes

Comments

Halloj! Söndag idag och kan säga att jag inte har gjort ett skit idag. Vaknade sent och tog en snabb powerwalk innan frukosten bara. Sen råka jag somna och sov i några timmar... Ska bara ta det lungt hela kvällen och göra så lite som möjligt. Skönt!

Likes

Comments

Sitter nu och väntar på att barnens mamma ska komma hem så vi kan gå hem. Har haft myskväll med fyra barn och Frida med pizza och massa gotte. Viktigt att unna sig ordentligt ibland.

Likes

Comments

Keso med skivad banan och kanel som topping

Ska strax gå till tåget, ska ha matte halv 1. Ikväll blir det en lugn kväll då jag ska passa barn med Frida.
Dock så har vi bokat upp oss på zumba imorgon som ingen av oss har testat innan, så det kommer bli intressant haha!
Ha en bra fredag!

Likes

Comments