Idag körde vi stilen att vara vaken 06:30, ledig dag! Varför? Jadu...säg det..;)

Men har inom dessa timmar lyckats avklarat en skön timmes PW i strålande morgonsol, lite kyligt men då värmer man sig med lite fys-träning! Har till den stora fördelen att jag idag inte har Någonting planerat mer än att utföra det man sällan hinner med!

Med lite rätt form av musik i lurarna så kan man ta sig i kragen och träna utan problem!

Ska idag kontakta min vän som jag ev kommer utföra Tjurruset med, och kanske slänga iväg en bokning! Ni som inte vet vad Tjurruset är så gå in ovh läs på

http://www.tjurruset.se/start/

Delta ni också!

Nu blir det nån kopp kaffe till!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon världen! Som resultatet om vilken serie man skulle börja följa igår blev, blev det sömn istället! Slog på visserligen första avsnittet av Vikings, verkade helt okej dom första 5 minuterna!😂👍🏻

Nu till dagens höjdpunkter! Har lyckats utföra mina situps, armhävningar, jägarvilan, knäböj och stretch av olika slag!
Rätt skönt faktiskt att komma igång med sån träning på morgonen, för då har man kroppen i behåll resten av dagen och man tänker på Varje rörelse man utför! Lovely! Men som ni ser, Vädret ute alltså, Heeeelt gött alltså! Men, Varför inte va ute och träna? Jodå, det ska ske ;)

Kan ge lite tips på bra knep för att träna hemma, utan att använda redskap!
Gå in på länken nedan, och kika på tips som kan va bra för just Dig! Jag följer böckerna som jag postar, idag utgår jag från Styrketräningens anatomi! Många bra knep!

http://www.actic.se/inspiration/traningstips/trana-hemma-6-basovningar/

Varför svettas lite denna dag när man kan svettas mycket, mycket mer? Är väl helt Uuuuunderbart? Ehum...sätter punkter där ;)

Likes

Comments

Asså den här dagen, Sååå underbar! Solen skiner, har lyckats få någon färg på kroppen, har haft en underbar dag på jobbet som sen avslutades med att åka hem byta om och sen tävla bowling!

Finns inga bättre avslutningar på måndagar med tävlingar och nu sångövning, därefter knallas det hemåt för att slå på nån bra serie...vet dock inte vilken jag ska börja med nu?
Har iaf lyckats med att göra 65sit-ups idag, 30 armhävningar, och mkt benövningar! Kroppen känns Mycket bättre nu!

Imorgon kör vi en ny omgång! Resultat av serie kommer om en liten stund ut!!👍🏻

Likes

Comments

Godmorgon världen! Idag är en sån där dag som man bara känner att: Åh vad skönt det vore om man fick sova på jobbet...eller, Skönt att jobba hemifrån!
Men fasen, jag biter ihop och ger mig av till jobbet och kör en ganska soft dag!
Kör lite förkovran gällande kroppsbyggnad och träning! Livets hårda skola alltså!

För mig är träningen och kroppsbyggnaden viktig mestadels för jobbets räkning, tunga lyft och så, Men, det vore skönt också och få en "Bättre" kropp (Misstro mig rätt)!

Man mår fanken mycket bättre av att hålla igång kroppen på den fysiska banan! Och med detta underbara väder så kan man inte annat än att vilja röra sig utomhus!
Har aldrig tidigare varit intresserad av träning men nu på senaste tiden så har jag bara ökat och ökat i viljan och tycket för träningen!
Har som mål att springa Tjurruset i höst...återstår att se! Följ med mig och se var allt slutar!😇👍🏻

Likes

Comments

Nu började det faktiskt bli kyliga vindar ute! Inte så skönt att ha kortbyxor och T-shirt enbart och sen behöva traska 3km hem!🤔
Men vad gör man inte? Det är ju faktiskt snart sommar, så, Nån gång ska va den första att gå i dessa kläder i Alla väder? Inte sant?

Så länge som det inte spöregnar är jag glad!

Likes

Comments

Det är ganska svåra dilemman just nu...Var ska man sitta för att njuta bäst? Just nu kvittar det var, med tanke på att läget i sig är ganska sweet!
Synd och klaga alltså👍🏻 snart vankas det middag, vet Dock inte vad det blir för smaskens, som tur är Äter jag allt förutom Sushi!🤔

Hepåre!

Likes

Comments

Detta är livet! När man anländer till föräldrarna som bor några meter från vattnet, strålande solsken och en Kall öl som avslut på denna arbetshelg!!
Visserligen så jobbar man konstant hela veckan igen men vafan, This is the life!👍🏻

Man kan snacka Om olika livsstilar, där finns många olika kategorier! Just nu kör jag stilen: Ta allt som det kommer!

Jag är en blandare av livsnjutare och pedant, hur nu den kombinationen funkar...ja det är rätt intressant! Ibland självdiagnosticerar jag mig på ADHD, ADD m.m, (Vet att jag Inte har det) men ibland känns det så Hahah!

Behöver ibland bara få slå sig ner, ta det chill och samla kraft, Man behöver inte alltid hänga på toppen!

Likes

Comments

Satt idag och diskuterade med mina kollegor om att Det var typ ingen längre vår det här året! Var typ en lång vinter, lite vårvindar och sol, sen nu kommer den kraftiga värmeböljan!
Kan säga att det inte var direkt skönt att jobba i helgen med Svarta arbetskläder!😰 kändes som en riktig frihetskänsla när kortbyxorna åkte på igen! Nackdel är ju den saken att Mina lår inte är så värst tacksamma för detta, inte heller mina underarmar...solen bränner ganska hårt på benen och armarna!
Men det är lätt värt det, älskar solen!! Under vinterhalvåret har jag tillstånd att se ut som en Michelingubbe, men nu när sommarn är här så ska rätt outfit pryda kroppen!
U blire några koppar kaffe, sen blire en promenix in på andra sidan stan och middag med Goa föräldrar och brorsan..#livetärunderbart #solenskiner #älskarsommaren

Likes

Comments

Godmorgon världen!
Igår blev en relativt tyst dag på bloggen, men dagen blev relativt intensiv på jobbet och det var ganska betungande händelser under dagen!

Nu är man återställd, åter på plats på jobbet, kaffet har gett sin verkan nu, vilket innebär att kropp och sinne sakta vaknar upp!

Har lyckats avverkat ett träningsprogram nu hos min kund, där jag utförde Ryggstretch, Armhävningar, sit-ups och och skinkstretch!

Ganska skönt när man fokuserar på allt som är kombinerat med jobbet men också förbaskat skönt när kroppen är tränad!
Siktar inte direkt på att bli nya Magnus Samuelsson, men några extra kilon MHA muskler, ja det bör nog gå ;-)

Följer jag bara råden från denna bok och tar kontakt med PT som planerat så, då har vi ett braa mål att uppnå!
Ska komma i såpass bra form att Tjurruset i höst är en bagatell ;-(...önsketänkande! Haha!

Mors på er!

Likes

Comments

Mooovies

Ja, att bedriva en fredagkväll ensam i lugnet framför tvn, bra filmer, och en katt som gosar till på magen, ja då kan det inte bli bättre..eller joo...filmvalet: 

Alltså, vet att man kanske ligger lite efter med att se denna film, men, inte alltid man har tiden och för att se denna film så behöver man sitta ner och verkligen Titta. Jag pratar om "En man som heter Ove", en riktigt grym film. Känslosam, och ger en tydlig bild av att man inte alltid har rätt till allt!

Bästa karaktärerna är ju självklart Rolf Lassgård, och Bahar Pars, dom gör filmen Exklusiv.


Ni som ännu inte sett den, så finns den att köpa i alla butiker nästintill, Ja alla förutom klädbutiker ;) Den är lätt sevärd, och ser gärna att dom fortsätter filmatisera sådana här filmer!!


nu tar vi nästa film/Filmer...Tips någon? Vill se något roligt och lättsamt!


Likes

Comments