Har mycket att tänka på känns det som.. Skolan, kärleken, vännerna ja ni vet allt det där. Ändå skönt att veta att man har någon som väntar på en där hemma.

För övrigt så har Erika skaffat lägga som var skitfin, vi kollade film och hulkade glögg hela kvällen. ÄLSKAR verkligen glögg.

Söndag så blev det såklart söndagsmys jag och Z hängde med ett annat par och spela frågesport + alfapet (jag vann obv.) åså lite lussebullar på det. Ska baka resten av degen idag med kidsen, hur mysigt!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Johanna är en av de människor som ger mig och alla människor i hennes närhet så mycket glädje och skratt. Det blir aldrig ett dull moment när hon är med och det finns ingen som kan skapa en sådan kombo som vi två. Lindé och Gau, det är grejer det, som måste upplevas live.

Förövrigt var det (såklart) en härlig kväll som jag behövde (och behöver) eftersom jag har det så kämpigt på uni. Så att försöka tänka på något annat än plugget och njuta av lite rödvin en fredagskväll är inte fy skam.


Likes

Comments

Några dagar sedan var jag och Erika ute med hennes båt. Första gången även fast de har haft den en sommar tidigare. Hur kul som helst!

Vi ska ut med den idag också efter jobbet!

Ta hand om er 🌟

Likes

Comments

Jag köpte dom!! Glajjorna!! Från Miu Miu, ÄNTLIGEN säger jag.

För övrigt en bra helg i Stockholm, tänkte att jag skulle köpa mer än vad jag gjorde. Köpte 2 toppar från Zara och Miu Miu brillorna bara! Letade efter ett par schyssta jeans men Nope.

I fredags var vi (jag & mitt girl clique) ute och käkade på Kalas, lika gott som alltid. Sedan gick vi ut och drack lite drinkar och vin. Slutade magiskt som det alltid gör när man har bra sällskap!

Lite fika på Mood också!

Ta hand om er🌟

Likes

Comments

Mycket har förändrats sedan sist, även fast det inte har gått så lång tid. Vi har gjort slut, jag & min pojkvän.. Det var jag som gick. Finns inte så mycket att säga än att när det var bra så var det magiskt och när det var dåligt var det ett helvete.

Vi ville inte samma saker och ingen kommunicerade bra nog för att vi skulle förstå varandra, iallafall mot slutet. Känns så jävla pissigt ändå, trodde verkligen han var han.

Men tydligen inte.

Åtminstone så skiner solen, och det tröttnar man aldrig på. Blir på så himla bra humör av bra väder och det lyfter en mer än man tror.

Detta var min sista espresso på ett tag, har börjat få ångest av koffein så lägger av med kaffe just nu när allt är extra svårt.

Ska försöka att muntra upp mig mer! Har bakat en rabarberpaj och har hållit mig aktiv ganska mycket för att inte behöva tänka på allt.

Ta hand om er⭐️

Likes

Comments

Jag och Erika var i Stockholm för någon helg sedan, rena spontanaren! Först hade vi planerat att åka tidigt och ta en heldag men vädret var inte på topp enligt prognosen just då så vi sket i planerna.

Sen ångrade vi oss i sista minuten och drog iväg! Vi gick på Norlie & KKV som vi hängde backstage med på Grönan och sedan åt och drack vi gått på en mysig bar samt Pitchers.

Innan detta tog vi en snabbtur i några affärer men ingen av oss hade lust att köpa något så vi satte oss i en park vid Norr och tog några cider.

Ta hand om er🌟

Likes

Comments

Gick hem tidigare från jobbet för att jag kunde. Tog en lång promenad i skogen och plockade lite blommor samtidigt som jag dansa till "Despasito" på högsta volym. Det var så skönt och bara kunna gå runt och göra sin grej utan att bry sig om andras blickar och samtliga rensa hjärnan på tankar.

Ni vet när man är aktiv under dagen så tänker man inte på mer än det som händer just då, sen lägger man sig i sängen och försöker sova DÅ JÄVLAR kommer det en tsunamivåg av tankar på allt! Allt!
Till och med det som man inte trodde att man skulle tänka på kommer fram.

Xx🌟

Likes

Comments

En kväll med mycket skratt, och gratulationer till Moa 20 år! Några drinkar före festen och sedan var natten igång. Vem säger nej till en espressomartini och en hederlig mojito? Härligt att ha så bra vänner!

Hoppas på mer sol framöver och mindre moln och snö?!?

Ta hand om er🌟

Likes

Comments

Likes

Comments

Bränd pizza & sprit

Likes

Comments