Header

Åkte till London under jullovet, typiskt min familj så är att resa till london minst två gånger om året ett måste. Det beror för det mesta på att jag har många kusiner som bor där.

Det jag älskar med London är självklart shoppingen <3 Finns så många butiker där alltså ENORMT många butiker jämfört med Sverige, man ba önskar sig ett speciellt butik och tarrraaaa så finns den där!

Själv tycker jag Oxford street och westfield e nog de bästa ställena att shoppa i. Där handlar det inte bara om att försöka leta i timmar för att hittta nått och köpa utan där kan man ha riktigt kult! Speciellt i oxford street, man går på gatan och helt plötsligt så kommer en framför och börjar dansa och dekorationerna där är helt underbara speciellt under julen då jag var där!

Förra året jag var där så köpte jag regnstövlar från burberry då jag älskade de, detta året ville jag ändra lite och jag älskar regnstövlar och specielt burberry så jag köpte en annan modell detta året.

Shoppade lite grann i Victoria Secret och så lite hitt och ditt så det var inte riktigt mkt jag köpte.


Här kmr dåå några bilder :)
In daaa bassss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har jag klarat av första veckan i gymnasiet och det gick faktiskt rätt så bra. Vi har börjat prata mer och vi lärde känna varandra i klassen mer. Jag hade tyvärr inte tid att skriva dessa två dagar så jag ska kort berätta vad som hände denna veckan.

På onsdag så hände det inget speciellt , vi hade engelska lektion för första gången och då hade vi en engelsk diagnos,det gick rätt så bra.

På torsdag så åkte vi på en utflykt till hörjelgården (skog) med andra ring och jag tyckte det var riktigt tråkigt. För helt ärligt så hatar jag skogen och ännu värre när man ser kobajs överallt men trots allt så är det en "gård" så de vanligt med kor där...

vid 7-8 tiden så åkte jag och min syrra till mf och kollade på några som sjöng och sen träffade vi några vänner m,m.

Idag var det nog bästa dagen i veckan då vi äntligen fick datorerna :D Men är lite besviken då vi fick MacBook pro och inte Air för det finns andra gymnasium som har fått macbook Air.. ajamen nu ska jag gå och kolla på en avsnitt av true blood som jag ville se under veckan men hann inte ...

Ska se till att blogga mer nu i helgerna då jag inte kommer kunna uppdatera så ofta under skoldagarna ;)

Likes

Comments

det känns helt fuckt up!! fyfan asså Fyfan, jag har olika känslor om exakt allting. jag vill inte till skolan men samtidigt då jag tänker Jag måste för ”kunskap e makt” och man vill ju ha makt o status i samhället, men då jag tog första steget in mot min nya klassrum så ångra jag allting exakt allt, jag ångra linjen jag valde, jag ångra skolan som jag hade tänkte mig My Future school o jag ångrar o saknar mest min gamla skola ,0 elevernas humör, lärarna o mitt gamla fina gulliga skåp i högstadiet! FAN ASSÅ panik, ilska, ånger, o alla negativa känslor känner jag just nu o känder jag när jag började gymnasiet! asså jag VILL NTE! vill tbx! allting har ändrats tom scheman ser annorlunda ut, jag lovar jag saknar min gamla schema..Shiiit ville springa iväg från klassrummet lika snabbt som jag gick in därifrån, men vad ska man göera Life GOES ON!!!

Likes

Comments

Vi tjejer har många saker som inte nån annan har, vi kan känna grejer som inte tex killar kan känna på, vi tjejer får 2 extra  ögon när de gäller att vara rädd om för sin kille. vi tjejer e faktiskt unika speciella, och ingen annan i hela denna världen kan ha dessa unika o osynlig superkrafter. vi tjejer kan verkligen gå igenom de mest hårda o svåra situationer o gå över de med att visa en liten smile på kinderna. ingen kan förstå en tjej innan man har hittat nyckeln till låset, o de e svårt att göra det för när du har väl gjort de så har du mkt kvar att utforska om tjejen. vi tjejer e som en liten mysterium. den som verkligen vill veta alla dina mysteriska saker du har måste han hitta koden till ditt hjärta<3 //sera

Likes

Comments

Vill tipsa er om en sida som jag har beställt från flera gånger. Det positiva med denna sida e att de samlar ihop alla rea varor från de populära märkena i en och samma webshop.!
Det finns t.o.m klänningar för 30 spänn så snabba på och ta upp bankkortet för att shoppa!! :)

 

länk : fashion for less

 

 

Likes

Comments

Varit på emporia med min kompis idag och köpte två sjukt snygga jeans . De e köpta i butiken Whoops . Det var rea på den mörka så priset blev 200 . Men den ljusa köpte jag för 500 för den va verkligen riktigt fin och jag älskar trasiga jeans med glitter och diamanter<3 that's just who I am . Älskar glitter och diamanter vart de än är 💎Likes

Comments

Snart ska man börja på gymnasiet! med "Snart" menas 5 Dagar herregud kan inte ana det! jag e såå fkn nervös inför första dagen! de kmr vara spännade att träffa nya folk, elever o lärare. Men problemet att de eleverna vi ska va med kanske e inte så trevliga som jag har trott  elr inte e snälla kanske så träffar man på sånna "Gangsters" sheeett!!! elr OMG vill inte va me kaxiga elever i 3 år! men å andra sidan så kanske e de trevliga o snälla. elr kanske tom träffa sin bästis där o ha fler kill o tjejkomisar som  blir till en liten "Crew" elr gäng hahaha

jag bryr mig faktiskt mkt om outfiten inför första skoldagen. så de går bara runt i huvudet om va jag ska ha på mig vilka skor passar vilken väska e snyggaste vilka smycken  som passar o hur jag ser ut till sist i dem! de e kaos i huvudet vet inte vad jag ska tänka på! e de på kläder , eller e de skolan o eleverna jag e rädd för ELLER  eleverna som går på 2:ring o 3:ring, man vågar ju inte ens kolla på dem. det låter ju så hemskt att ha ens denna tanken i huvudet! men jag kan inte släppa den tanken till jag går sj till skolan o får uppleva de som ska hända första dagen!

Likes

Comments

Vad tycker ni om dessa nya skal som har kommit ti Sverige.? Själv tycker jag de e dööösnygga. De finns i flera färger och till både iphone 4/4S och iphone 5 . Ska själv klicka hem dem nästa månad ;)

Skriv gärna vad ni tycker!

De finns att beställa i en av mina favobutiker dmretro :)

http://dmretro.se/produkt-kategori/accessoarer/

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Hej alla min söta bloggläsare , ni som alltid läser min blogg vet nog nu att jag älskar tvserier . Jag har nog sett de flesta och populäraste och nu när alla säsonger e slut så har jag börjat på en ny serie som jag fastna på direkt . Det e så svårt att sluta kolla på den nu speciellt när huvudpersonerna är hetingarna Jensen Ackles och Jared padalecki. Asså Jensen som spelar Dean e så fucking snygg så jag döör och han e för rolig också !!

Jag rekommenderar denna serien till alla och alla ni som e fans av serien Grimm borde börja kolla på denna!! :)


Likes

Comments