I dag är andra dagen jag är hemma med feber. Men jag känner mig bättre än i går så i morgon blir det nog skolan igen 😅.

Tråkigt är det att ligga hemma själv men som tur har jag katten som ger mig sällskap 😊😊.

Rekommenderar boken ⬆⬆ om ni vill ha något att läsa. Slutet är dock inte det bästa enligt mig men helt OK i allafall 👌.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla igelkottar! Har väntat så på dig fredag och nu är du här 😍. Dock så sitter jag hemma själv för att alla är upptagna. Det är ändå väldigt skönt att vara ensam ibland. Håller ni med?

Jag har just städat hela rummet och gjort om lite i 2 timmar 😅. Men det blev bra 👍🏻. I morgon blir det stan med bästis 😊. Gå in och läs hennes blogg medans ni är på gång HÄR.

De va nog allt för idag. Ha dee ❤️

Likes

Comments

Hejj! 😃  I tisdags började skolan igen. Började 9an nu och det känns bra 👍. Känns fortfarande lite trögt att komma upp på mornarna efter sommarlovet men man vänjer sig väll 😂.

Just nu sitter jag och myser med syrrans hund ❤🐕. Ska nog snart ställa mig till sängs. Börjar tidigt i morgon.

Jag får blogga mera i morgon eller nått. Får se när jag hinner haha 😂. Ville bara uppdatera lite. Men ha de bra alla igelkottar. (vetintevarförjagskrevigelkottar, tyckerbaradomärsågulliga) ❤.

Likes

Comments

Det här blir lite stelt eftersom detta är mitt första inlägg och jag inte riktigt vet vad jag ska säga men jag ska försöka mitt bästa för att berätta lite om mig själv iallafall 😂. 

Som ni ser i min presentation så heter jag Emilia och jag är 15 år (född 2001). Jag bor i ett egnahemshus i Finland med min mamma, pappa och våra 2 katter. Jag har 6 syskon men dom har alla flyttat hemifrån. På fritiden gillar jag bl.a. att vara med kompisar & pojkvän, skriva dagbok och dricka te haha 🙈. Jag har även ett stort intresse för smink och att måla naglarna 💅.

Nu vet jag inte vad jag ska säga mer. Svårt när man inte har frågor att svara på 🙊. Men hoppas det duger med det lilla jag skrev iallafall. Kram.❤

Likes

Comments