Header

Hej!

Tänkte skriva lite om löshår för er som är intresserade. Jag har själv använt löshår i några år nu och tycker att det är så kul att kunna fixa håret och göra fina uppsättningar. På Hair-House finns massa alternativ för er som är sugna på att testa använda löshår. Alla föds ju tyvärr inte med eget långt tjockt hår så det är ju tur att man kan fuska lite!

Hair-House säljer äkta och bra Brasilianskt löshår och Indiskt löshår av hög kvalitet från Brasilien och Indien. Här är några olika alternativ på typer av löshår som man kan använda:

Man kan köpa äkta löshår som hårträns som man kan välja att fästa i håret med antingen clips, keratinvax, mikroringar eller sy på med tråd. Dessa kostar bara 800 kr / hårträns på 60 cm vilket är prisvärt.

Det finns även clip-on med äkta löshår som man enkelt kan sätta fast i håret och ta ur när man känner för det. Det är perfekt om man t.ex. bara vill ha det när man vill vara extra fin till någon fest eller när man ska göra någon uppsättning. Man kan också köpa clip-on som bara lugg om man vill testa på det.

Brasiliansk löshår är verkligen att rekommendera då det håller väldigt hög kvalitet. Se Hair-House utbud på Brasiliansk löshår HÄR.

Jag har aldrig ångrat att jag har satt i löshår eftersom att jag trivs väldigt bra i långt hår. Jag tycker verkligen att ni ska testa om ni som jag känt er avundsjuka på alla som har sådär långt och fint hår.

Lite tips för hur ni sedan ska sköta era löshår är att försöka att inte ha balsam i hårbotten, det är bra att alltid sova med håret i fläta så att det inte blir slitet och trassligt. Det kan också vara smart att försöka att inte tvätta löshåret för ofta utan försöka använda torrshampo eller bara tvätta hårbotten och sätta löshåret i en hårmössa med en tofs.

Här nere är lite före och efter bilder från Hair-House hemsida på hur det blir när man satt i deras äkta löshår.

Likes

Comments

Hej hej!

Jag måste bara dela med mig av det här. Hittade en hemsida med inredning som heter Desenio där de säljer så sjukt snygga stilrena tavlor, prints, affischer och posters! Perfekt att pryda väggen med i vinter. Det är dessutom väldigt bra priser och just nu har de även en mid season REA på gång. Jag ska in och shoppa nu... kanske hittar en och annan julklapp också. De säljer även annat som doftljus, vasar, tavelramar och diverse smått och gott till inredningen.

Jag har redan klickat på mig lite saker som jag tänkte beställa hem nu. Sen blir nog en och annan julklapp där med tror jag! Här nedanför har ni lite av mina favoriter från deras hemsida. In och kika på DESENIO för att se mer av deras utbud!

Hoppas att ni hittar något fint som passar er! Men det tvivlar jag inte på att ni gör.

Likes

Comments

Var med Filip och Jenna igår på pinchos ! Det var verkligen supergod mat och konceptet med smårätter och app-beställningen är kalasbra 👌🏼 det lär bli fler besök där i framtiden.

Har precis kommit till jobbet nu och jag kan inte påstå att motivationen är på topp haha.. Hade hellre legat kvar i sängen resten av dagen.

Likes

Comments

En bra kväll med en väldigt bra vän som är här nere på besök ett par veckor. Ibland är livet bra fint!
Imorgon är det fredag igen och då väntar mer trevligt besök, kan inte bli annat än mysigt. 😃

Likes

Comments

​Ny årstid och som vanligt blir jag supersugen på att bara göra om hela min inredning. Har lite funderingar på att byta lägenhet nu med denna månaden, så vad passar inte då bättre än lite ny interiörinspiration. Blir kär. 

Likes

Comments

​Godmorgon ! 

Fördelen med att jag får bo här är att jag får äta gratis hotellfrukost varje dag hehe. Som frukostälskare är det underbart. Nu ligger jag mätt och belåten i sängen igen och försöker planera hur jag ska lägga upp den här dagen...Är ganska extremt shoppingsugen så det får nog bli en liten sväng in till stan. Senare ikväll kommer min favorit hit, det ser jag fram emot :D 

Likes

Comments

​Idag har jag fått flytta in på ett hotell eftersom att dem fortfarande renoverar min lägenhet. Just nu är det lite mysigt, fast jag saknar mitt lilla hem lite efter att ha bott växelvis hemma hos mamma och pappa ett tag. Men man får väl hoppas att det inte tar allt för många veckor innan det blir klart så att jag kan flytta tillbaka. 

Denna veckan kör jag på tidig helg och är ledig fredag-lördag. Håller tummarna för ett par fina lediga dagar! 

Nu mot kuddarna, godnatt 💗

Likes

Comments